Feb 2, 2018, 9:44 AM

Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
οπως ειπα περιμένω μια γραπτη αρνητικη τοποθετηση. Με τι στοιχεια να καταγγείλω στον συνήγορο? οτι μου είπε η μαρια που της ειπε ο στεργιος που του ειπε η ασφαλιστική?

Αν δεις τις φόρμες σε ΙΝΚΑ, Συνήγορο και ΓΓΚ, δεν χρειάζεται να στείλεις το παραμικρό, περιγράφεις το πρόβλημα, δίνεις στοιχεία (δικά σου, οχήματος, εταιρείες, διευθύνσεις κλπ), και κάνεις κοινοποίηση. Αν θες -και υπάρχουν- τότε ναι, μπορείς να επισυνάψεις έγγραφα, αλλά αν όπως στην περίπτωσή σου, δεν υπάρχουν (π.χ. επειδή αρνούνται να στα δώσουν), τι θα κάνει ο πολίτης, δεν θα κάνει ποτέ την καταγγελία ?

Αν θες, το αναφέρεις κιόλας αυτό, ότι ο τάδε αρνείται να τηρήσει τους όρους της εγγύησης και επίσης ότι αρνείται να το δηλώσει και εξηγήσει εγγράφως. Δίνεις όλα τα στοιχεία, άρα δεν είναι 'μου είπε-σου είπα-του είπε', αλλά πλήρης και επώνυμη καταγγελία, δεν χρειάζεσαι κάποιο έγγραφο.

Edit: το ίδιο ακριβώς είχα κάνει με το CX7, όταν η αντιπροσωπεία αρνείτο να (ξανα)διορθώσει τα φρένα, που είχαν (ξανα)στραβώσει, χωρίς δική μου υπαιτιότητα. Αφού κάναμε επώνυμη καταγγελία σε όλους αυτούς, κοινοποίησα τη σχετική επιστολή σε Mazda Europe και Mazda Japan. Και είχε άμεσο αποτέλεσμα, άρα μην περιμένεις, πρέπει τουλάχιστον να πράξεις τα δέοντα από πλευράς σου....