-
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ο φίλςο otso απέστελε το παρακάτω δεματάκι, με περιεχόμενο χειροποίητα χριστουγεννιάτικα σκανδιναβικά κουλουράκια συνοδευόμενο από ιδιόχειρη αφιέρωση....
Τον ευχαριστούμε πολύ και καλή χρονιά να έχει!
-
Eξαιρετικά τα μπισκοτάκια!! Ευχαριστούμε Otso
-
Εξαιρετικά τα μπισκοτάκια! Ευχαριστούμε otso και σύζυγο αυτού!!!
-
Αποχαιρετίσαμε ωραία την χρονιά που φεύγει με τους αγαπημένους συμφορουμίτες και τα μπισκότα του otso (να έρθεις να σε δούμε ,σε καμμιά agrotika ίσως
-
παιδια ευχαριστω για τις ευχες μακαρι να ειναι μια χρονια με υγεια για ολους μας και χωρις εκπληξεις για μενα , για σας αν ειναι ,ας ειναι ευχαριστες .
μπαινω και γω αργα στο φορουμ (εννοω φυσιολογικα αργα, παντρεμένου πατερα , οχι οπως panos2171 και REALZEUS )
να δω αν βρεθηκατε , δεν βλεπω τιποτα , ρε λες; λεω μεσα μου εχει πλακα να τους εστειλα νοσοκομειο ολους . αμεσως μπαινω στο με φοβο μηπως δω κανενα τιτλο οπως, απο κουλουρακια χαμουτζη ο μαζικος δηλητηριασμος στην Βεραντα ,μετα απο δηλωση εκλεκτου επιχειρηματια συμπολιτη μας ,ο οποιος υπηρξε και ο ιδιος θυμα , φοβος για αντιποινα . Ευτυχως δεν ειδα τιποτα και ησύχασα.
Οσο για αυτο το περιφημο ταξιδι στην Θεσσαλονικη αρχιζει να μοιαζει με την ιστορια που ειχα διαβασει στους 4τρ (εκεινος που ειχε παντα ετοιμο το αυτοκινητο για το ταξιδι που ποτε δεν εκανε) ποιος εγω , που εχω ερθει ακομα και για ενα 2ωρο και παλι πισω.
Τελος παντων ας ελπισουμε οτι ο νεος χρονος θα επιφυλάσσει ομορφα ταξιδια για ολους μας .Καλό βράδυ
-
Otso έχεις γίνει επίτιμο μέλος του Βόρειου Κλιμακίου του 4TF!!!
Με το καλό να σε δούμε και να σε φιλέψουμε κι εμείς!
Χρόνια πολλά σε σένα και στην οικογένειά σου!!! Σε ευχαριστούμε για την γλυκιά σου πρωτοβουλία και για το σημείωμα που φαινόταν ότι ήταν μέσα από την καρδιά σου!!!ΥΓ: Τα μπισκοτάκια μου θύμισαν τα αντίστοιχα γερμανικά. Μάλλον είναι ίδιας τεχνοτροπίας όλα τα βόρεια χριστουγεννιάτικα γλυκά. Μου άρεσε πολύ το σχέδιο πάνω με την πολύ γλυκιά λευκή σκληρή κρέμα!
-
Αλεξανδρε προφανως θα μοιαζουν ολα τα βορεια χριστουγεννιατικα γλυκα, μιας και ολοι ειναι λουθηρανοι εκει πανω και εχουν
πανω κατω τα ιδια εθιμα. Συμμετέχει ολη η οικογενεια στο φτιαξιμο και τα διακοσμουν τα παιδια , εγω σαυτα ειχα την ιδεα να φτιαξουν επανω για διακοσμηση τα σηματα των αυτοκινητων , αλλα φαγαμε ηττα , το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο και ειπα ας βαλουν οτι ναναι , και ετσι βγηκε οτι ναναι γιατι συνηθως εχουν καποιο σχεδιο.Τωρα εσας τους βορειους σας παω μετα το μεγαλο σχολειο τον στρατο . παρατηρησα οτι απο πανω και οσο κατεβαινουμε
προς τα νοτια η ποιοτητα των ανθρωπων πεφτει , χωρις να ειναι απολυτο και ειδικα σε μερη που εμπλεκονταν και προσφυγες η ποιοτητα παλι ανεβαινε . Εμεις εδω κατω ειμασταν και παραμενουμε σε μεγαλο βαθμο αυτο που θα λεγαμε κατσαπλιαδες . Εμενα σαν ψυχοσυνθεση μου ταιριαζαν περισσοτερο οι βορειοι που μου θυμιζαν στον χαρακτηρα βορειοευρωπαίους.
Βεβαια ολα αυτα πριν χρονια και ολα αλλάζουν , εγω ομως παραμενω προκατειλημμένος κι ας εχω φιλους απο καλαματα και τριπολη .
Αν διαβαζει κανενας καταυλακιωτης θα με βαλει στη μαυρη λιστα. -
Υπόψιν ότι για αυτό που λέει ο otso για τα μπισκότα και το σχέδιο που έχουν, να πω ότι όντως κάποια έχουν σήματα αυτοκινήτων επάνω, ξεχώρισα αύριο τηςοπελ και αυτό που μοιάζει της Mercedes αλλά και της Lexus.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ένα Mercedes και ένα Citroen έφαγα εγώ! [emoji16]
-
-
Βρε καλώς το παιδί...
-
Τα 'παμε, δεν τα' παμε;
Και σήμερα 7 η ώρα στη Βεράντα για τον γνωστό μας καφέ, άπαντες καλεσμένοι... -
Αυτό είναι στην Κλεάνθους απέναντι από το γήπεδο, σωστά; Πού θα κάθεστε;
-
Παιρνω το PX4 Storm 9mm και ανεβαινω.
-
Και πάλι Βεράντα στις 7 σήμερα Παρασκευή...
-
Λοιπόν αυτή τη Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα, στο γνωστό μαγαζί (ΒΕΡΑΝΤΑ) πάνω στη πεζογέφυρα της Τούμπας, θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη μας Πίτα.
Όποιοις φορουμίτης θέλει και μπορεί, ας έρθει. -
-
Καλή χρονιά και καλά χιλιόμετρα για όλους. Μπράβο στον κόσμο που ήρθε.
-
Καλή χρονιά!
φωτογραφίες δεν βλέπω, πού είναι ο κόσμος;
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)