-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
...Υ.Σ. Δεν ειπε κανεις πως εχει καλυτερα φρενα απο ολα τα hot αλλα να βλεπεις να πετυχαινει καλυτερες επιδοσεις ενα αμαξι 1μιση τονου ειναι εντυπωσιακο. Οποτε μη παραφραζεις...
για κοιτα μια σελιδα πισω ποιος το εγραψε αυτο και μετα απαντα μου ....!! και αν βαριεσαι να το κανεις να σου πω εγω: εσυ ο ιδιος...
Τι δε καταλαβαινεις? Τι συμβαινει σε αυτο το μυαλο?
Θα το ξαναπω μηπως το εμπεδωσεις και δε παραφραζεις: δεν εχει το τιγκ καλυτερα φρενα απο ολα τα hot hatch. Εχει ομως απο μερικα.
Αυτο σου φτανει? Θα σου απαντησω εγω:οχι γιατι εισαι κολλημενος
Εγω λοιπον μπορω να εχω ενα υπερασφαλες suv χωρις να πρεπει να παω σε χαμηλο μιας και μπορω να πετυχω καλυτερη ασφαλεια στη προσκρουση ή στο φρεναρισμα. Εσυ ομως δε μπορεις να εχεις ενα suv που να στριβει καλυτερα απο ενα χαμηλο και ας ειναι το kuga το στριφτεροτερο suv μετα την x1.
Οταν το καταλαβετε αυτο και τα ορια του αυτοκινητου σας θα παμε παρακατω γιατι νομιζετε οτι πηρατε το τοπ αμαξι.
Ειπαμε:εγγυηση-τιμη-εξοπλισμο-στριψιμο σε σχεση με αλλα suv πηρατε. Τιποτα παραπανω απο αυτα. Εγω ο ιδιος το εχω προτεινει εδω μεσα πολλες φορεςμου φαινεται δεν διαβαζεις τιποτα απο αυτα που γραφω η μαλλον τα μισα... εγω στο συνεχισα γιατι μου λες οτι παραφραζω τα λογια σου..και εγω απλα σου στελνω αρχικα οτι εσυ ο ιδιος ειπες...
και μετα απο 3 σελιδες οκ παραδεχεσαι το λογικο... επιτελους!!! ναι το tiguan εχει παρα πολυ καλα φρενα αλλα οχι καλυτερα απο τα hot hatch! που ναι σε αυτο συμφωνουμε ολοι!!!
και οπως ειπε και ο ΑMarinos να μια ηλιαχτιδα φωτος ...!!! ναι αυτα ειναι που λες ειναι το kuga!!απλα εμεις γνωριζουμε τι εχουμε αγορασει δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε ολο αυτο οπως λεει και ο φιλος παραπανω
καλη χρονια να εχουμε ολοι με υγεια!!!! -
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Ειπαμε:εγγυηση-τιμη-εξοπλισμο-στριψιμο σε σχεση με αλλα suv πηρατε. Τιποτα παραπανω απο αυτα. Εγω ο ιδιος το εχω προτεινει εδω μεσα πολλες φορες
Ούτε εμείς νομίζουμε ότι πήραμε Cayenne TurboS, αλλά σε αυτά που λες, αν προσθέσεις επιδόσεις και χώρους, που είναι μία ή άλλη, πλην του δίλιτρου βενζίνης, δεν μένουν και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Για τα φρένα, αν επιμένετε τόσο, σας δίνω το 1 μέτρο διαφορά στο 100-0 [emoji38]
Πως δε μενουν, επειδη το λες εσυ?
Ποιοτητα που τη βλεπεις παντου, ασφαλεια μια γενια μπροστα που το ξεχνας εντεχνα, εργονομια, ανεση, χωροι που με τη διαμορφωση πολυμορφικου παιζεις μπαλα και πορτμπαγκαζ, καταναλωση ειδικα στα βενζινης, φρενα (ευχαριστουμε για τη παραχωρηση), και για το κερασακι βαζουμε μια μεταπωληση που θα τη βρεις μπροστα σου -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Πως δε μενουν, επειδη το λες εσυ?
Ποιοτητα που τη βλεπεις παντου, ασφαλεια μια γενια μπροστα που το ξεχνας εντεχνα, εργονομια, ανεση, χωροι που με τη διαμορφωση πολυμορφικου παιζεις μπαλα και πορτμπαγκαζ, καταναλωση ειδικα στα βενζινης, φρενα (ευχαριστουμε για τη παραχωρηση), και για το κερασακι βαζουμε μια μεταπωληση που θα τη βρεις μπροστα σουΠοιότητα που τη βλέπεις παντού ?
Ασφάλεια μια γενιά μπροστά ? Δηλαδή, lane assist και blind-spot ? Όλα υπάρχουν
Εργονομία ? Μια χαρά είναι το Kuga, δεν έχω διαβάσει ούτε ένα αρνητικό σχόλιο
Άνεση ? Το γερμανικό είναι πιο άνετο ? OMG και τρία lol που λέγαμε μικροί
Χώροι ? Ρε παιδιά, και εμείς το έχουμε δει και οδηγήσει, μην λέτε πράγματα που ο άλλος μπορεί να διαπιστώσει μόνος του. Για το πορτμπαγκάζ ίδιο είναι, αλλά αν βάλεις τα συρόμενα κάνει όντως διαφορά.
Την κατανάλωση επίσης στη δίνω, γιατί προσωπικά χ@#$κα για την κατανάλωση, αφού το αυτοκίνητο είναι σβέλτο και το πιο στημένο SUV, κοινώς μου δίνει ότι γουστάρω.
Φρένα, είπαμε, σας το δίνω το ένα μέτρο, να το χαίρεστε
Μεταπώληση, πρώτον κάτσε να το δούμε, δεύτερον λίγο-πολύ ίδια θα είναι (εκτός και αν πιστεύετε ότι έχετε ήδη future classic στα χέρια σας ) και τρίτον, με την 8ετή εγγύηση, μπορεί και να συμβεί το αντίθετο από ότι πιστεύειςΝα'σαι καλά πάντως, λίγο γέλιο με τη νέα χρονιά το χρειαζόμαστε
-
Για να αλλάξω λίγο το κλίμα...
Ξέρεις κανείς γιατί ορισμένα st-line (στο internet) έχουν μαύρη μάσκα στο κέντρο του μπροστά προφυλακτήρα?
Που θα την βρούμε?
-
Όλα τα ST-Line έχουν μαύρη μάσκα, είναι μέρος του εξωτερικού πακέτου διαμόρφωσης, τι ακριβώς είδες διαφορετικό ?
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Όλα τα ST-Line έχουν μαύρη μάσκα, είναι μέρος του εξωτερικού πακέτου διαμόρφωσης, τι ακριβώς είδες διαφορετικό ?Συμφωνώ και εγώ. Νομίζω ότι όλα έχουν μαύρη μάσκα από κάτω. Τουλάχιστον το δικό μου έχει. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
κοίτα την κάτω γρίλια, δεν φαίνεται διαφορετική?
-
στο δικο μου παρατηρισα οτι υπαρχει χαμηλα η μαυρη γρυλια μια αλλη διαφορα που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το σηματακι το stline υπαρχει μεσα στο στα πλαγια ενω σε αλλα ακριβως επανω...μηπως ειναι στα αρχικα μοντελα τελη 16 και μεσα 17 αυτη η αλλαγη...!?
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
στο δικο μου παρατηρισα οτι υπαρχει χαμηλα η μαυρη γρυλια μια αλλη διαφορα που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το σηματακι το stline υπαρχει μεσα στο στα πλαγια ενω σε αλλα ακριβως επανω...μηπως ειναι στα αρχικα μοντελα τελη 16 και μεσα 17 αυτη η αλλαγη...!?Αρχές του 17 είναι το δικό μου και έχει από επάνω το st. Αναφορικά με την μάσκα δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά την ίδια γρυλια έχει και εμένα.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης BinaryTree έγραψε:
κοίτα την κάτω γρίλια, δεν φαίνεται διαφορετική?
Αν εννοείς τη κάτω εισαγωγή αέρα, τότε νομίζω ότι όλα τα 'ελληνικά' ST-Line έχουν τις ST λεπτομέρειες σε piano black, οπότε και αυτό είναι μαύρο και όχι στο χρώμα του αμαξώματος (όπως στη photo που πόσταρες). Σίγουρα έτσι είναι στο δικό μου και σε όσα ST-L έχω δει σε εκθέσεις.
-
Μάλλον εννοεί το κάτω χείλος της κάτω μάσκας, το οποίο στις φώτο είναι μαύρο και όχι στο χρώμα του αμαξώματος. Νομίζω είναι μόνο στα Αγγλικά αυτό.
-
Ναι αυτό εννοώ και εγώ, όλο το περίβλημα της εισαγωγής, που σε αυτή τη photo είναι στο χρώμα του αμαξώματος, σε μας είναι piano black.
-
Σε εμένα είναι στο χρώμα του αμαξώματος. Piano black είναι μόνο ο διαχύτης πίσω.
-
Σοβαρά ?
Τι να πω, εγώ δεν έχω δει κάτι διαφορετικό από το δικό μου
-
Να και σε άσπρο
https://www.car.gr/11898888-ford-kuga-st-line-1-5-diesel
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Παίδες οι αγορά ενός αυτοκινήτου ξεκινάει πριν και πρώτα απ όλα από την αισθητική του πράγματος. Άρα μιλάμε καθαρά για υποκειμενικους παράγοντες που καθορίζουν την αγορά. Εννοείται βέβαια ότι αρχικά καθορίζουμε το μπάτζετ αλλά κατά βάση η επιλογή είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά και δεν ισχύει αυτό για όλους.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Να και σε άσπρο
Τι να πω ρε φίλε, ειδικά αυτό με τα δίχρωμα μαρσπιέ είναι περίεργο...αν κάποιος μπορεί να ψάξει αν γίνεται να ζητήσεις το bodykit στο χρώμα ή piano black, θα μας έλυνε την απορία....
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Παίδες οι αγορά ενός αυτοκινήτου ξεκινάει πριν και πρώτα απ όλα από την αισθητική του πράγματος. Άρα μιλάμε καθαρά για υποκειμενικους παράγοντες που καθορίζουν την αγορά. Εννοείται βέβαια ότι αρχικά καθορίζουμε το μπάτζετ αλλά κατά βάση η επιλογή είναι ξεκάθαρα θέμα γούστου.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς!
Δεν έχει νόημα να κάνουμε αεναες συγκρίσεις ! -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Να και σε άσπρο
μηπως εισαι αρχες του 17?? παρατηρω επισης πως στα φαναρια εχει ενα πορτοκαλι χρωμα στα πλαγια..που στο δικο μου ειναι διαφανο .... που ειναι καλοκαιρι του 17... μας εχει λιγο μπερδεψει η φορντ(κανει ψιλοαλλαγες χωρις καμια ενημερωση..?)ενταξει λεπτομερειες ειτε ετσι ειτε αλλιως ειναι κουκλα!
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία σε όλους.
Το kuga ST-Line 1.5 150 ίππων σύμφωνα με τις τελευταίες αυξήσεις στην τιμή του από την Ford πλέον ξεπερνάει τα 26.000 ευρώ (από τα 25.000 και κάτι τον Νοέμβριο, έχει πάρει μια αύξηση των 700 ευρώ στις αρχές Δεκέμβρη και άλλη μία των 300 ευρώ λίγο πριν φύγει ο Δεκέμβρης). Πιστεύετε ότι ακόμα και με αυτή την αύξηση των 1000 περίπου ευρώ παραμένει VFM στην κατηγορία; Αξίζει μήπως να περιμένω να δω από κοντα το Karoq που έρχεται τέλη Ιανουαρίου; (Το 3008 είναι ακόμα στα υπόψιν αλλά λόγω τιμής το χέρι δεν μπαίνει εύκολα στην τσέπη)
Ford Kuga