-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Συγκριτικό Civic - Leon -i30 (με νικητή κατά τον Άγγλο το Honda):Ο οποίος γενικά δεν λέει χαζομαρουλες και κινείται στα όρια της λογικής!
-
Βασικά ο συγκεκριμένος χαζομαρούλες γενικώς τις λέει
και μάλλον σαν κλασικός Άγγλος εκθειάζει σχεδόν ο,τιδήποτε παράγεται στην Αγγλία. -
Ο χρήστης inertia έγραψε:
και μάλλον σαν κλασικός Άγγλος εκθειάζει σχεδόν ο,τιδήποτε παράγεται στην Αγγλία.Καλα δεν είναι ετσι αλλα οκ...
-
Έαν και προσπαθεί να στέκεται αντικειμένικά βρετανικά, έχει συμπάθειες προς Honda & BMW.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
και μάλλον σαν κλασικός Άγγλος εκθειάζει σχεδόν ο,τιδήποτε παράγεται στην Αγγλία.Καλα δεν είναι ετσι αλλα οκ...
έτσι και με το παραπάνω είναι
αλλά ναι οκ -
Εντάξει δεν εκθείασε το Honda , μια χαρά αντικειμενική ήταν η κριτική του.
Εκθείασε τον 1.4 κινητήρα του seat και την σπορ οδηγική συμπεριφορά του και το infotainment του.Για το Honda του αρεσε το οδηγοκεντρικό εσωτερικό του , τα καθίσματα , και ο χώρος αποσκευών με τον οποίο και εγώ έπαθα πλάκα τι χώρεσε και το τέλειο σχήμα του! Δεν βολεύει το ίδιο όπως τα άλλα 2 η τοποθέτηση παιδικού καθίσματος , και εκτός από την κλίση της οροφής πίσω είναι πολύ άνετο. Από οδηγική συμπεριφορά είπε πως είναι άνετο όπως το i 30 αλλά και ικανό όπως το Leon. Δεν του άρεσε ο χιλιάρης κινητήρας και προτείνει τον 1.5 . Λογικά η επιλογή του συγκεκριμένου Civic έγινε για να ταιριάζει τιμολογιακά με τα άλλα 2.
Εγώ πάντως είδα πως δίπλα στο Civic το ομολογουμένως όμορφο Leon έδειχνε λίγο παρωχημένο και επιβεβαιώθηκε η αίσθηση μου πως είναι πιο πλατύ εμφανισιακά και δείχνει μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα της κατηγορίας του.
Μου αρέσει τελικά πάρα πολύ, είναι υπέροχο μέσα, έχει καλές αναρτήσεις, και με τον 1.5 θα είναι τέλειος συνδιασμός.
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Εντάξει δεν εκθείασε το Honda , μια χαρά αντικειμενική ήταν η κριτική του.
Εκθείασε τον 1.4 κινητήρα του seat και την σπορ οδηγική συμπεριφορά του και το infotainment του.Για το Honda του αρεσε το οδηγοκεντρικό εσωτερικό του , τα καθίσματα , και ο χώρος αποσκευών με τον οποίο και εγώ έπαθα πλάκα τι χώρεσε και το τέλειο σχήμα του! Δεν βολεύει το ίδιο όπως τα άλλα 2 η τοποθέτηση παιδικού καθίσματος , και εκτός από την κλίση της οροφής πίσω είναι πολύ άνετο. Από οδηγική συμπεριφορά είπε πως είναι άνετο όπως το i 30 αλλά και ικανό όπως το Leon. Δεν του άρεσε ο χιλιάρης κινητήρας και προτείνει τον 1.5 . Λογικά η επιλογή του συγκεκριμένου Civic έγινε για να ταιριάζει τιμολογιακά με τα άλλα 2.
Εγώ πάντως είδα πως δίπλα στο Civic το ομολογουμένως όμορφο Leon έδειχνε λίγο παρωχημένο και επιβεβαιώθηκε η αίσθηση μου πως είναι πιο πλατύ εμφανισιακά και δείχνει μεγαλύτερο από τα αντίστοιχα της κατηγορίας του.
Μου αρέσει τελικά πάρα πολύ, είναι υπέροχο μέσα, έχει καλές αναρτήσεις, και με τον 1.5 θα είναι τέλειος συνδιασμός.
Sent from my SM-T715 using Tapatalk
αυτό ακριβώς εννοώ ότι δεν λέει χαζομαρουλες.Τα λέει συνήθως τα πράγματα έτσι όπως'είναι'ή όπως θα τα έβλεπα και εγω.
-
βασικά ο συγεκριμένος είναι ακριβώς χαρακτηριστικός σε αυτό που κάνει κάθε φορά
πάντα έχει για τους δικούς του λόγους προαποφασίσει εκεί που θέλει να καταλήξει
και προσχηματικά μεταχειρίζεται εδώ και κει τάχαμου λογικοφανή επιχειρήματα,εκει που καρφώνεται και προκαλεί πολύ γέλιο
είναι πως από το ένα συγκριτικό στο άλλο αυτοαναιρείται και έχει αποσπασματική ή επιφανειακή κρίση
σε βαθμό που προσβάλλει την κοινή λογική και δείχνει ότι δε σέβεται τον θεατή,
λχ ας πούμε ότι δε μπορεί αυτό που τον ενοχλεί δήθεν στο ένα βίντεο, στο άλλο δεν..., αν κιόλας δεν του μετράει θετικάστο χωριό το ...γνωστό,
αλλιώς θα τη λέγαν αυτού του τύπου τη «δημοσιογραφία»... -
Μια χαρα εναι ο αγγλος, μια χαρα θα ειναι και το σιβικ οταν κανουν facelift και βλεπεται... ΑΛΛΑ ρε παιδια οικογενειακο αμαξι και να μην χωραει να βολεψει το κεφαλι του ο πισω αν ειναι πανω απο 1,75;
Τραγικο! Πως τους ξεφυγε; -
α δεν αντιλέγω
σαν τυπάκι καλός φαίνεται και τον πάω, τα λέει ωραία και έχει και πλακίτσα, τον βλέπεις ευχάριστα,
κρατάς και κανά δυο χρήσιμα από αυτά που θα πει,
αλλά σαν αντικειμενικότητα τώρα εναπόκειται στα μέτρα του καθενός πόσο νερό ο θεατής βάζει στο κρασί και πόσο θα μετρήσει το συμπέρασμα του σόουμανυγ: είναι ο τύπος της δημοσιογραφίας που στην παρουσίαση του Polo θα το προτιμήσει από το Golf
και στην παρουσίαση του Golf θα το προτιμήσει από το Polo ... -
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Εγώ πάντως είδα πως δίπλα στο Civic το ομολογουμένως όμορφο Leon έδειχνε λίγο παρωχημένοΣπάνια σχολιάζω σε θέματα γούστου καθότι είναι καθαρά υποκειμενικά, αλλά το Civic είναι το λιγότερο αμφιλεγόμενο αισθητικά. Με το αμφιλεγόμενο εννοώ ότι εγώ θα ντρεπόμουν να κυκλοφoρώ με τέτοιο καρναβάλι.
-
Η 5ετής επέκταση με δώρα σέρβις - οδική ρώτησε κανείς πόσο κοστίζει στο civic;
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Η 5ετής επέκταση με δώρα σέρβις - οδική ρώτησε κανείς πόσο κοστίζει στο civic;Στην προσφορά που μου εδωσαν η επέκταση δίνεται δωρεάν με την αγορά.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Οι 9 μήνες (στην καλυτερη) αναμονής από τη στιγμή της παραγγελίας μέχρι την παράδοση για το 1.5 5θυρο πως και δεν έχει σχολιαστεί στο παρόν νήμα;
Ήταν η πρώτη επιλογή μου στην αναζήτηση καινούριου οικογενειακού, λόγω τεράστιου πορτμπαγκάζ, δυνατού κινητήρα, 5θυρου αμαξώματος. Τεράστιο συν, το όνομα Honda αλλά και η τιμή του σε σχέση με το εξοπλισμό της sport έκδοσης. Πραγματικά δεν του λείπει τίποτα, στον ανταγωνισμό τέτοιος εξοπλισμός θα πλησιάζει (και θα ξεπερνάει) τα 30 χιλιάρικα. Έκανα testdrive το 1000άρι το οποίο απλά μου άνοιξε την όρεξη για το 1500άρι.
Στα αρνητικά, οι πίσω θέσεις όντως αν ακουμπήσεις το πίσω μέρος του κεφαλιού σου (είμαι 1,75) στο προσκέφαλο τότε η κορυφή (του κεφαλιού) ακουμπάει την οροφή. Αυτό, συν η ποιότητα των πλαστικών (κουμπιά στο τιμόνι ειδικά) μου φάνηκε πολύ χαμηλή.
Δυστυχώς για εμένα οι 9 μήνες εγκυμοσύνης (εεε αναμονής εννοώ) είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Ειλικρινά ως τελικός αγοραστής/καταναλωτής μου είναι τελείως αδιάφοροι οι λόγοι που το κάνουν να καθυστερεί τόσο πολύ (από επισημα χείλη έχω ακούσει ότι πουλάει τρελά το 1500αρι που δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες αν και εγώ που κυκλοφορώ Αθήνα έχω δει το νέο civic μόνο 1 φορά στο δρόμο και αυτο ήταν το 1000άρι). Το θεωρώ ανεπίτρεπτα τραγικό να συμβαίνει αυτό στις μέρες μας για ένα τυπικό οικογενειακό αμάξι. Δεν είναι δηλαδή καμιά Ferrari ή κάποιο εξωτικό supercar να περιμένουμε τόσο, απορώ πως το παραγγέλνει κόσμος περιμένοντας αλλά και δεσμεύοντας τα χρήματά του για τόσο πολύ καιρό, ειδικά στις εποχές μας που το μέλλον στα οικονομικά μας είναι τόσο επισφαλές.
Οπότε στρέφομαι με βαριά καρδιά προς τα SUV καθώς κανένα άλλο compact δεν πληροί τις απαιτήσεις μας (φυσικά πηγαίνοντας πάσο στην οδηγική απόλαυση).
-
9 μήνες αναμονής;;;
Απαράδεκτο. Όσο καλο και να ναι εν έτη 2017 αυτός ο χρόνος παράδοσης δεν υπαρχει. Ουτε χειροποίητο να ήταν..
Κ στην Ευρώπη τοσο ειναι η αναμονή; -
χαχχαχαχαχαχαχαχχα
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης elefasgr έγραψε:
Οι 9 μήνες (στην καλυτερη) αναμονής από τη στιγμή της παραγγελίας μέχρι την παράδοση για το 1.5 5θυρο πως και δεν έχει σχολιαστεί στο παρόν νήμα;Ήταν η πρώτη επιλογή μου στην αναζήτηση καινούριου οικογενειακού, λόγω τεράστιου πορτμπαγκάζ, δυνατού κινητήρα, 5θυρου αμαξώματος. Τεράστιο συν, το όνομα Honda αλλά και η τιμή του σε σχέση με το εξοπλισμό της sport έκδοσης. Πραγματικά δεν του λείπει τίποτα, στον ανταγωνισμό τέτοιος εξοπλισμός θα πλησιάζει (και θα ξεπερνάει) τα 30 χιλιάρικα. Έκανα testdrive το 1000άρι το οποίο απλά μου άνοιξε την όρεξη για το 1500άρι.
Στα αρνητικά, οι πίσω θέσεις όντως αν ακουμπήσεις το πίσω μέρος του κεφαλιού σου (είμαι 1,75) στο προσκέφαλο τότε η κορυφή (του κεφαλιού) ακουμπάει την οροφή. Αυτό, συν η ποιότητα των πλαστικών (κουμπιά στο τιμόνι ειδικά) μου φάνηκε πολύ χαμηλή.
Δυστυχώς για εμένα οι 9 μήνες εγκυμοσύνης (εεε αναμονής εννοώ) είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Ειλικρινά ως τελικός αγοραστής/καταναλωτής μου είναι τελείως αδιάφοροι οι λόγοι που το κάνουν να καθυστερεί τόσο πολύ (από επισημα χείλη έχω ακούσει ότι πουλάει τρελά το 1500αρι που δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες αν και εγώ που κυκλοφορώ Αθήνα έχω δει το νέο civic μόνο 1 φορά στο δρόμο και αυτο ήταν το 1000άρι). Το θεωρώ ανεπίτρεπτα τραγικό να συμβαίνει αυτό στις μέρες μας για ένα τυπικό οικογενειακό αμάξι. Δεν είναι δηλαδή καμιά Ferrari ή κάποιο εξωτικό supercar να περιμένουμε τόσο, απορώ πως το παραγγέλνει κόσμος περιμένοντας αλλά και δεσμεύοντας τα χρήματά του για τόσο πολύ καιρό, ειδικά στις εποχές μας που το μέλλον στα οικονομικά μας είναι τόσο επισφαλές.
Οπότε στρέφομαι με βαριά καρδιά προς τα SUV καθώς κανένα άλλο compact δεν πληροί τις απαιτήσεις μας (φυσικά πηγαίνοντας πάσο στην οδηγική απόλαυση).
Διάβασα με προσοχή οτι εγραψες κ συμφωνώ μαζί σου. Στο C segment ειναι αυτη τη στιγμη η καλύτερη επιλογή αυτα μεχρι να βγουν τα νεα γερμανικα το 2019 οποτε κ το ξανασυζηταμε.
Εγω 'καταφερα' κ αγορασα ενα 1.5t sport απο επίσημο αντιπρόσωπο εκτός Αθηνών που το είχε παραγγείλει απο το καλοκαίρι. Αν μπεις στην σελίδα του Σαρακακη μπορείς να βρεις τους κατα τόπους συνεργάτες. Επίσης κάπου αλλού διάβασα οτι μείωσαν κάπως τον χρόνο, δεν κάνεις κανα τηλέφωνο ξανα αν δεν είχες μιλήσει προσφατα?Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Φίλε dadj (έχουμε συνομιλήσει και σε άλλα φόρα νομίζω), τη βδομάδα που μας πέρασε είχα πάει από τα κεντρικά του Σαρακάκη οπότε το 9μηνο είναι αρκετά φρέσκια πληροφορία. Ευχαριστώ πάντως για την προτροπή.
Βέβαια έχω μια πληροφορία (από προιστάμενο σε αντιπροσωπεία honda) ότι αυτή τη βδομάδα που διανύουμε θα έρθει μια ενημέρωση από τη Honda σχετικά με αυτό το θέμα, ίσως να είναι αυτή η μείωση που αναφέρεις. Αν ενημερωθώ από τον εν λόγω κύριο θα ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου το νήμα εδώ. Πάντως προσωπικά έχω κρυώσει με το civic, δεν το βλέπω τόσο ζεστά όσο 2 μήνες πριν, και στους 6 μήνες δηλαδή να πέσει η αναμονή πάλι δεν με ψήνει δυστυχως...
-
Ο χρήστης elefasgr έγραψε:
Φίλε dadj (έχουμε συνομιλήσει και σε άλλα φόρα νομίζω), τη βδομάδα που μας πέρασε είχα πάει από τα κεντρικά του Σαρακάκη οπότε το 9μηνο είναι αρκετά φρέσκια πληροφορία. Ευχαριστώ πάντως για την προτροπή.Βέβαια έχω μια πληροφορία (από προιστάμενο σε αντιπροσωπεία honda) ότι αυτή τη βδομάδα που διανύουμε θα έρθει μια ενημέρωση από τη Honda σχετικά με αυτό το θέμα, ίσως να είναι αυτή η μείωση που αναφέρεις. Αν ενημερωθώ από τον εν λόγω κύριο θα ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου το νήμα εδώ. Πάντως προσωπικά έχω κρυώσει με το civic, δεν το βλέπω τόσο ζεστά όσο 2 μήνες πριν, και στους 6 μήνες δηλαδή να πέσει η αναμονή πάλι δεν με ψήνει δυστυχως...
Μικρος που ειναι ο κοσμος! Σε καταλαβαινω απολυτα. Παντως επειδη διαβασα κ αλλα ποστς σου αν δεν εχρις βρει κατι που να σε ικανοποιεί ειτε σε suv ειτε σε hatchback μην βιαστεις ερχονται πολλα νεα μοντελα (XC40, TROC, Mitsubishi Eclipse Cross, HRV etc).
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο αυτό καθαυτό αλλά με την αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία στην Ισπανία.
Ο τύπος έχει ford focus rs, Ferrari και θέλει να πάρει και το type r. Και εξιστορεί την εμπειρία του από τα κεντρικά αλλά και μια μικρή αντιπροσωπεία Honda κοντά στο σπίτι του. Μάλλον ο Σαρακάκης την έχει.
Νέο Honda Civic 2017