-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Σκάνδαλο που να μην εμπλέκονται οι Γότθοι υπάρχει ;Μάλλον όχι αφού πρόκειται ίσως για την πιο διεφθαρμένη χώρα του πλανήτη. (https://analyst.gr/2017/07/21/germania-skandala-kata-sirroi/)
Σκέψου ότι ακόμη και η γερμανική αστυνομία θεωρεί τη deutsche bank, εγκληματική συμμορία. -
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Σκάνδαλο που να μην εμπλέκονται οι Γότθοι υπάρχει ;Και χούντα στήριξαν!
Η Volkswagen παραδέχθηκε το αμαρτωλό παρελθόν της
https://www.efsyn.gr/arthro/i-volkswage ... elthon-tis
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οσα σκανδαλα και να βγουν στη φορα,το βαγγελη θα πουλαει σαν ζεστο ψωμακι,κοψανε κατι ibiza cupra,fabia rs,eos,beetle και λοιπες περιττες παπαριτσες για να εξοικονομησουν να πληρωσουν τα προστιματα με δοσεις κοτσωβολου.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Οσα σκανδαλα και να βγουν στη φορα,το βαγγελη θα πουλαει σαν ζεστο ψωμακι,κοψανε κατι ibiza cupra,fabia rs,eos,beetle και λοιπες περιττες παπαριτσες για να εξοικονομησουν να πληρωσουν τα προστιματα με δοσεις κοτσωβολου.Έχει κορυφαίο marketing η VW και corporate στρατηγική, και βαθιά ριζωμένες σχέσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία , με προμηθευτές , συνεργάτες , μεγάλους εταιρικούς πελάτες κλπ.
Δεν θα πάθει κάτι.Πάντως το κράξιμο και οι προτάσεις για μαζεμα των λουριών που έπεσε στα τελευταία ΔΣ για την ελευθερία που απολαμβάνουν οι Skoda και Seat , αποτέλεσμα των οποίων είναι κάποια καταπληκτικά αυτοκίνητα με ξεχωριστή ταυτότητα που κανιβαλίζουν σχεδον κάθε πρόταση της VW ανά κατηγορία , δεν θα τους βγει σε καλό μακροχρόνια.
Έρχεται πολύ σκληρός και αναβαθμισμένος ανταγωνισμός από Κορέα μεριά , και μια PSA που ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι και μπαίνει σε άλλη κατεύθυνση και μετά την απόκτηση της OPEL.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.drive.gr/news/agora/ta-10-mpest-seler-χmontela-stin-eyropi-2017
Σταθερά στην κορυφή η vw κ με αρκετά μοντέλα!
-
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια!
Ηθελα να ρωτησω-οποιον γνωριζει-ποια μοντελα Golf εξοπλιζονται με ζωνες ασφαλειας με προεντατηρες.
Για παραδειγμα,το Golf 4 εχει τετοιου ειδους ζωνες? -
Ο χρήστης 250 ce έγραψε:
Για παραδειγμα,το Golf 4 εχει τετοιου ειδους ζωνες?Εννοείται ότι είχε προεντατήρες στις ζώνες οδηγού-συνοδηγού.
-
Ρε παιδιά χαζεύοντας το VW.gr κατέληξα εδώ: http://www.dasweltauto.gr/
Και είδα κάτι καλές περιπτώσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με πολύ λίγα χιλιόμετρα, μοντέλα 2016/2017 της KARENTA...
Αυτά τι αυτοκίνητα είναι ;
-
Αν είναι σαν την ιστοσελίδα που δεν ανοίγει με τίποτα.......
Συνήθως είναι εταιρικά πάντως. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε παιδιά χαζεύοντας το VW.gr κατέληξα εδώ: http://www.dasweltauto.gr/Και είδα κάτι καλές περιπτώσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων με πολύ λίγα χιλιόμετρα, μοντέλα 2016/2017 της KARENTA...
Αυτά τι αυτοκίνητα είναι ;
Τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι όντως εταιρικά. Από εκεί πήρα αυτοκίνητο φέτος, κανένα παράπονο μέχρι στιγμής.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Συνήθως είναι εταιρικά πάντως.Σε μένα πάντως πάει σφαίρα...
Τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι όντως εταιρικά. Από εκεί πήρα αυτοκίνητο φέτος, κανένα παράπονο μέχρι στιγμής.
Βλέπω κάποια Golf με ελάχιστα χιλιόμετρα και σε πολύ καλές τιμές.
Εσύ τι πήρες;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Συνήθως είναι εταιρικά πάντως.Σε μένα πάντως πάει σφαίρα...
Βλέπω κάποια Golf με ελάχιστα χιλιόμετρα και σε πολύ καλές τιμές.
Εσύ τι πήρες;
Ένα Audi A5 Sportback που το ερωτεύτηκα με τη μία.
Οι τιμές δε θά 'λεγα ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, τουλάχιστον όταν έψαχνα εγώ. Πιθανότατα όμως θα πάρεις μία -όχι κακή- έκπτωση, ανάλογα και με το πώς θα γίνει η πληρωμή. Εγώ που το πήρα μετρητοίς μου έκοψαν περίπου 1700€ αν θυμάμαι καλά. -
Βλέπω κάτι Γκολφάκια σχεδόν καινούρια και σε τιμές κάπου στα 17000euro.
Αν κόψουν και ένα χιλιάρικο τότε πιθανά να το σκεφτώ και αυτό το σενάριο.
Ειδικά το Golf με βολεύει πολύ και σε θέματα όγκου (μήκος/πλάτος/ύψος/χώροι). -
Μα μετά από τόσο ψάξιμο να καταλήξεις σε ελαφρώς μεταχειρισμένο golf και με 85 άλογα? Μαζόχας είσαι?
-
Παρανόησες. Αναφέρομαι σε μεταχειρισμένο diesel 115ps ή tsi 110ps
-
Με παρέσυρε η ανάρτηση σου στο νήμα της ΚΙΑ....
Εγώ την γνώμη μου για το γκρουπ την έχω εκφράσει αρκετές φορές,οπότε δεν λέω τίποτα.... -
Εγώ αν αποφασίσω να πάρω αυτοκίνητο με βάση τις εμπειρίες μου και αυτά που έχω δει στο κοντινό μου περιβάλλον, τότε θα πρέπει να αποκλείσω αμέσως πολλούς κατασκευαστές...
Δεν λες και ευτυχώς που προς το παρόν αποφασίζω μόνος μου τι αυτοκίνητο θα πάρω;
Φαντάσου να είχα κάποια και να με έπρηζε από το πρωί μέχρι το βράδυ να πάρουμε Γερμανικό επειδή έχει και ο Τάκης με την Μαρία...
Και όμως αυτά συμβαίνουν κατά κόρον στην χώρα. Τα βλέπω και τα ζω καθημερινά. -
Test-Drive αυτοκίνητο θα έπαιρνα αν ήταν 1 έτους με 10000χλμ και τιμή -40% για να το δώσω στη πεθερά οχι να βάλω την οικογένεια μέσα !
-
Ε όχι,θα προτιμούσα κάτι πιο...ανασφαλές από vw για την πεθερά
-
Δηλαδή αυτά που δίνει η Karenta είναι test drive;
Τόσα πολλά test drive έχει;
VW FORUM