-
Titanium Diesel 120hp στα 16.000 ακριβώς χωρίς δώρα!
-
Ρίξανε τις τιμές η μου φαίνεται;; Μάλλον μόνο σε ετοιμοπαράδοτα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης takaros7 έγραψε:
Ρίξανε τις τιμές η μου φαίνεται;; Μάλλον μόνο σε ετοιμοπαράδοτα...Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ξέρω αν τις ρίξανε που δεν νομίζω εγώ πιστεύω έπεσα στο κλείσιμο χρονιάς και μετά από πίεση ενός μήνα μάλλον βαρέθηκαν να με βλέπουν να με ακούν στο τηλ και να με διαβάζουν στα email και έτσι πήρα αυτή την τιμή!!!
-
Καλες τιμες
-
όντως καλες τιμες. Εγώ δίνω 14.750 για τιτανιουμ 100 ιππων συν φιμέ κ συναγερμό ( κ ακόμη να παραλάβω μετα απο δυο μηνες...)
-
Οπότε όσοι θέλουν να παραγγείλουν,θα τους παίρνουν 5 φορές τη μέρα τηλέφωνο,θα στέλνουν 10 μέιλ και θα πηγαίνουν εκεί μέρα παρά μέρα.....
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Οπότε όσοι θέλουν να παραγγείλουν,θα τους παίρνουν 5 φορές τη μέρα τηλέφωνο,θα στέλνουν 10 μέιλ και θα πηγαίνουν εκεί μέρα παρά μέρα.....Οσο παράξενο και να ακούγεται και όμως σήμερα με πήραν τηλ να με ρωτήσουν ζυγό η μόνο η πινακίδα απάντησα δεν έχω πρόβλημα και μου είπαν σίγουρα κύριε;;;;
-
Ο χρήστης mitsakos.r έγραψε:
Οπότε όσοι θέλουν να παραγγείλουν,θα τους παίρνουν 5 φορές τη μέρα τηλέφωνο,θα στέλνουν 10 μέιλ και θα πηγαίνουν εκεί μέρα παρά μέρα.....
Οσο παράξενο και να ακούγεται και όμως σήμερα με πήραν τηλ να με ρωτήσουν ζυγό η μόνο η πινακίδα απάντησα δεν έχω πρόβλημα και μου είπαν σίγουρα κύριε;;;;
Πότε παραλαμβάνεις φίλε μου;
-
Θέλω να πιστεύω μέχρι την Παρασκευή!!!δεν ξέρω τι να κάνω με το συναγερμό!!πηγα και μου είπα ότι βάζουν τον gt alarm!!!
-
Καλημέρα θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου με κινητό android αν το έχει συνδέσει με το αμάξι. Όσες φορές ασχολήθηκα να το κάνω δεν τα κατάφερα.
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Καλημέρα θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου με κινητό android αν το έχει συνδέσει με το αμάξι. Όσες φορές ασχολήθηκα να το κάνω δεν τα κατάφερα.Καλημέρα, σε ποιο στάδιο κολλας?
-
Καλημέρα είχα κάνει την εγκατάσταση πριν καιρό στο κινητό (samsung s7). (Η εφαρμογή αν δεν κάνω λάθος δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα οπότε την κατεβάζει με όποιο τρόπο βρει ο καθένας, ε δε πιστεύω να φταίει αυτό). Το σύνδεσα στο αμάξι έκανε πως το διαβάζει, τίποτα. Το έβγαλα το ξαναέβαλα τα ίδια. Σε κάποια φάση κατάφερα να το συνδέσω έβγαλε τους χάρτες κανονικά. Ε από εκείνη την ημέρα δεν ξαναλειτούργησε φυσολογικά, μου έβγαζε μήνυμα οτι η συσκευή δεν ανταποκρίνεται. Έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή και ξανά από την αρχή τα ίδια. Το έχω δοκιμάσει και στις δύο θύρες.
Δεν ξέρω τι κάνω λάθος. -
Φανταζομαι με bluetooth σύνδεση είσαι κομπλε έτσι? Για λειτουργία τηλεφώνου?
Λοιπον το android auto ζητάει κάποιες άδειες κάποια στιγμή στην πρώτη λειτουργία του αλλά όταν το συνδέεις στο αμάξι δεν σε αφήνει να πατήσεις τιποτα στην οθόνη του κινητού. Οπότε, αν δεν έχει γίνει κάτι σωστά, προτείνω να κάνεις το εξης. Διαγραφή δεδομενων της εφαρμογής στο κινητο. Μετά ανοιγμα της εφαρμογής για πρώτη λειτουργία, αλλά χωρίς σύνδεση στο αμάξι, και σετάρισμα μέχρι να φτάσεις στην αρχική του οθόνη και να έχουν ολοκληρωθεί οι άδεις, ρυθμίσεις κτλ. Μετά σύνδεση με το αμάξι . Κάνεις κ έναν έλεγχο μήπως θέλει πάλι κάποια άδεια, όπου αν ζητηθέι, αποσυνδέεις το τηλ απο το usb, εγκρίνεις κ ξανασυνδέεις. Λογικά θα είσαι οκ. Επίσης αν θυμάμαι καλά πρέπει να ενεργοποιήσεις το Android Auto απο το sync. -
Δοκίμασε και άλλο καλώδιο usb, το android auto είναι πολύ ευαίσθητο σε αυτό.
Το android auto παίζει και σκέτο χωρίς σύνδεση, εκεί σου δουλεύει κανονικά; -
Αύριο θα δοκιμάσω με άλλο καλώδιο. Το έκανα απεγκατάσταση και το ξανα έβαλα και πάλι τα ίδια.
Να κάνω μια ερώτηση άσχετη με το προηγούμενο θέμα μου. Όταν κλειδώνετε το αμάξι, η τάπα από το ρεζερβουάρ κλειδώνει;
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα χρόνια πολλά και καλή χρόνια εύχομαι!!!1 ερώτηση fiesta st line diesel 120 έχει navigator???η είμαι στραβός η είχα λάθος εντύπωση πως έχει!!!
-
μόνο στην vignale είναι standard
-
Μάλιστα και για βοηθήστε ρε παιδια πως συνδέω iPhone Γιά να έχω χάρτες!!!
-
Ο χρήστης mitsakos.r έγραψε:
Μάλιστα και για βοηθήστε ρε παιδια πως συνδέω iPhone Γιά να έχω χάρτες!!!Καλησπερα!! Χρόνια πολλά καλή χρόνια σε όλους!! Με υγεία...
Απλά συνδέεις το iPhone με το αυτοκίνητο μέσω usb και ανοίγει αυτόματα το CarPlay. Μετά ανοίγεις τους χάρτες του iPhone που απεικονίζονται πλέον στην οθόνη του αυτοκινήτου! Το έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές.. είναι μια χαρα να ξέρεις!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε ευχαριστω πολύ καλή χρόνια με υγεια
Ford Fiesta 2017