-
Κριμα παντως που αυτο το τοπικ εχει ερημωσει. Απο το να βλεπεις βεβαια φωτογραφιες τραβηγμενες απο τον cosneo, καλυτερα
-
-
-
Πανέμορφο [emoji7]
-
-
Τα δίνει ολα το μικρακι [emoji1303]
-
Μια χαρά είναι το...τριδυμο! [emoji41][emoji106]
-
Η δευτερη επαφη μου με την Ford ειναι το Fiesta 1.4(ειχε προηγηθει ενα Εscort 1.4 του 1998) και μπορω να πω ειναι με σιγουρια καλυτερο απο τα αντιστοιχα του ομιλου VAG(Polo,Fabia,Ibiza) που ''ημουν'' λατρης. Εκτος απο την ποιοτητα κατασκευης εσωτερικα, ειναι μακραν καλυτερο απο τιμονι,φρενα,κιβωτιο,στησιμο αναρτησης. Εκτος ολων αυτων ειναι οικονομικοτατο, που παιζει μεγαλο ρολο για τις συχνες μετακινησεις εντος πολης
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Η δευτερη επαφη μου με την Ford ειναι το Fiesta 1.4(ειχε προηγηθει ενα Εscort 1.4 του 1998) και μπορω να πω ειναι με σιγουρια καλυτερο απο τα αντιστοιχα του ομιλου VAG(Polo,Fabia,Ibiza) που ''ημουν'' λατρης. Εκτος απο την ποιοτητα κατασκευης εσωτερικα, ειναι μακραν καλυτερο απο τιμονι,φρενα,κιβωτιο,στησιμο αναρτησης. Εκτος ολων αυτων ειναι οικονομικοτατο, που παιζει μεγαλο ρολο για τις συχνες μετακινησεις εντος ποληςΕίναι το 1.4 βενζίνης με τα 80 άλογα;
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Με μονοψήφιες θερμοκρασίες φαντάζομαι! [emoji7]
-
Όχι Κώστα την προηγούμενη βδομάδα τραβήχτηκαν που η θερμοκρασία ήταν υψηλότερη.....10 βαθμοί
-
Νάουσα.........Αγ.Νικολαος .........κλαίω!!!!
-
Ο χρήστης Thodorism96 έγραψε:
Η δευτερη επαφη μου με την Ford ειναι το Fiesta 1.4(ειχε προηγηθει ενα Εscort 1.4 του 1998) και μπορω να πω ειναι με σιγουρια καλυτερο απο τα αντιστοιχα του ομιλου VAG(Polo,Fabia,Ibiza) που ''ημουν'' λατρης. Εκτος απο την ποιοτητα κατασκευης εσωτερικα, ειναι μακραν καλυτερο απο τιμονι,φρενα,κιβωτιο,στησιμο αναρτησης. Εκτος ολων αυτων ειναι οικονομικοτατο, που παιζει μεγαλο ρολο για τις συχνες μετακινησεις εντος πολης
Είναι το 1.4 βενζίνης με τα 80 άλογα;
Aυτο ειναι...
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Είναι το 1.4 βενζίνης με τα 80 άλογα;
Aυτο ειναι... [emoji106]
Έχω και εγώ το ίδιο και συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες, εκτός από τα φρένα που τα θεωρώ απλά ικανοποιητικά αλλά κυρίως για την κατανάλωση. Με αστική κυρίως χρήση με πολύ προσπάθεια πέφτει κάτω από 9. Εσύ τι νούμερα πετυχαίνεις;
-
Γυρω στα 8.5 lt παντα με ταριφαδικη οδηγηση. Για το μοτερ που εχει, και για για την εποχη του μια χαρα ειναι. Δεν ετυχε να εχω ποτε στην κατοχη μου, super mini συγχρονο για να το συγκρινω.
-
Χρόνια πολλά από Θεσσαλονίκη! [emoji7]
-
Πολύ ωραία φωτογραφία κ. Δήμαρχε.
-
Είναι και το αυτοκίνητο που ενισχύει αυτό το εορταστικό κάλος! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji41]
-
Εμπνευσμένος από τον φίλο μου τον cosneo και τις οικογενειακές με τα micra δυο ... οικογενειακές
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!