-
Περίμενε τον και δώσε του ένα αντίγραφο του DVD ... και άφησε τον να διαλέξει τον τρόπο....μετά.....
-
Τι κάμερα ειναι αυτη ; Νομιμως βλέπει στο σημείο;
Τα στοιχεία του τα ξερεις ; Αν τα βρεις κάνε μια αγωγή αποζημίωσης με αίτημα το ποσο αντικατάστασης ολοκλήρου του καπω συν ψυχική οδύνη, μείωση αξίας αυτοκινητου κλπ και στο δικαστήριο θα έρθει κάποιος απο εμάς μάρτυρας έχοντας πρώτα δει το βίντεο και θα τυπώσουμε και φωτό απο το βίντεο και θα σου πω μετα. -
Συμβουλευσου δικηγορο αμεσα.
Λυπαμαι παρα πολυ θα ηθελα να του σπασω τα μουτρα....
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τι κάμερα ειναι αυτη ; Νομιμως βλέπει στο σημείο;
Τα στοιχεία του τα ξερεις ; Αν τα βρεις κάνε μια αγωγή αποζημίωσης με αίτημα το ποσο αντικατάστασης ολοκλήρου του καπω συν ψυχική οδύνη, μείωση αξίας αυτοκινητου κλπ και στο δικαστήριο θα έρθει κάποιος απο εμάς μάρτυρας έχοντας πρώτα δει το βίντεο και θα τυπώσουμε και φωτό απο το βίντεο και θα σου πω μετα.Εχω κάμερες περιμετρικά του σπιτιού.
Είχα ψαχτεί με την αρχή προστασίας αλλά δεν μπορούσε να βγει άδεια γιατί είμαι δίπλα σε σχολείο.
Τυπικά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πειστήριο το video , από την άλλη ομως μπορείς να χρησιμοποιήσεις φωτογραφίες και κυρίως να απόσπασουν οι αστυνομικοί ομολογία και να βασιστεί εκεί η δίκη.
Στέφανε εσύ που κατέχεις από περιποιητικά έχεις ακουσει για καθαριστικό να αφαιρεί την κιτρινίλα από τον τσιγάρο στο λςυκό χρώμα.
-
Αυτα που ακουω δε γινονται.
Ηθελα να γραψω και πριν και ειπα αστο.
Τωρα ομως αυτο που ισως πρεπει να κανεις ειναι να τον πιασεις π.χ. αυριο και να του πεις πως ξερεις οτι εσβησε το τσιγαρο στο αμαξι. Οτι εχεις βιντεο καθως και μαρτυρα. Θα του ζητησεις αποκατασταση ζημιας ή θα πας στην αστυνομια για μηνυση. Αν ψαρωσει καλα θα ειναι. Αν οχι δε μπορω να σου πω τι να κανεις. Εγω ξερω τι θα εκανα αλλα εσενα δε μπορω να σε παρω στο λαιμο μου
Εχω ενα καθαριστικο της σοναχ που οπου το εβαζα ρκανε δουλεια -
Αλήτες,που δεν έχουν τίποτα σημαντικό να προσφέρουν στον εαυτό τους και στην κοινωνία!
Ίσως αυτό που λέει ο Nikos Golf, είναι το μόνο νόμιμο που μπορείς να κάνεις απέναντί του,σαν προειδοποίηση,μήπως φοβηθεί.Αλλιώς,οι δικηγόροι του forum ας δώσουν τα φώτα τους.Για αλοιφές,έχω ακούσει καλά λόγια για meguiar's και autoglym (την τελευταία την έχω δοκιμάσει παλαιότερα ως προιόν για εσωτερικά γδαρσίματα κι είναι πολύ καλή).Αν δε γίνει τίποτα, δες μήπως σε εταιρίες cardetailing.
-
Σε τέτοιες περιπτώσεις εύχομαι μόνο να μη βρεθεί μπροστά μου. Καθώς είμαστε στο forum προτείνω να κινηθείς αρχικά όπως περιγράφει ο Νίκος και στην συνέχεια να βρεις αν χρειαστεί έναν καλό δικηγόρο. Ο Στέφανος είμαι σίγουρος πως είναι άριστος (Για τις ικανότητες του ως οδηγού έχω κάποιες επιφυλάξεις... ) και καλά στα γράφει. Το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσει το ζήτημα ως να ήταν στο δικό του όχημα ο βανδαλισμός. Φθορά ξένης περιουσίας από πρόθεση τιμωρείται και μάλιστα αυστηρα. Ειλικρινα λυπάμαι με αυτό που σου συνέβη.
-
Γιώργο σε detailer αν πας θα σου πει αν μπορεί να βγει με τρίψιμο με ντουκοχαρτο ή θέλει φανοποιεία. Σε περίπτωση που το αμάξι είχε κάποια κεραμική επίστρωση πάνω θα το κάλυπτε η εγγύηση του κεραμικου (είχα τύχει μπροστά σε τέτοια περίπτωση με crv πάλι στου πλατωνα με τσιγαρο στο πίσω σπόιλερ).
Νομικα αν νομίζεις ότι μπορείς να τον φοβίσεις να παραδεχτεί και αποδεχθεί την επιδιόρθωση με τα λόγια οκ.
Το σημαντικό είναι να μάθεις το όνομα του και μετά μήνυση για φθορά και αγωγή αποζημίωσης.
Ειλικρινά παντως από οικονομικής πλευράς δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθείς. Πολλά τα κόστη.
Επίσης να διευκρινίσω ότι πέρα κάποιων λίγων υποθέσεων από νομική προστασία μεγάλης ασφαλιστικής που συνεχίζω να αναλαμβάνω για ξεμούδιασμα σε κανα ακροατήριο 1-2 φορές το μήνα, δεν έχω προσωπικές υποθέσεις καθως είμαι νομικός σύμβουλος σε εταιρίες, όποτε φίλε Σπύρο τσάμπα τα καλά λόγια [emoji14] -
Καλησπερα για οσους εχουν προβλημα με bluetooth, wifi η κρασαρισμα καποιας εφαρμογης του HFT -οπως συνεβη σε μενα- διορθωνεται με ενα restart και ο ευκολοτερος τροπος ειναι η αλλαγη του χρωματος της οθονης και ετσι δεν χρειαζονται να ξανακανουμε νεες ρυθμισεις κανοντας επαναφορα του συστηματος.
-
Αίσιο τέλος η περιπέτεια.
Πήγα Στο μαγαζί που είχα περάσει τις μεμβράνες, ενα από τα πλεονεκτήματα να ζεις στα δυτικά προάστεια είναι οτι έχεις όλους τους μάστορες στα πόδια σου , ρίξαν στην ουλή απο το τσιγάρο χοντρή αλοιφή 3Μ και σε δυο λέπτα η πέρλα έλαμπε ξανά. Τους ευχαριστώ προσωπικά για την καλή τους δουλεία .
Και το άλλο θέμα λύθηκε, προσοχή μεγάλη στις babysitter που βάζουμε στα σπιτια μας.
-
Ο χρήστης christoforos έγραψε:
Καλησπερα για οσους εχουν προβλημα με bluetooth, wifi η κρασαρισμα καποιας εφαρμογης του HFT -οπως συνεβη σε μενα- διορθωνεται με ενα restart και ο ευκολοτερος τροπος ειναι η αλλαγη του χρωματος της οθονης και ετσι δεν χρειαζονται να ξανακανουμε νεες ρυθμισεις κανοντας επαναφορα του συστηματος.Από τα αρχεία χρόνια το restart έσωνε τις καταστάσεις . Τρέλη εφέρευση.
Έχω χρειάστηκα restart οταν μπήκα στο IOS 11 στο κινητό μου.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Αίσιο τέλος η περιπέτεια.Πήγα Στο μαγαζί που είχα περάσει τις μεμβράνες, ενα από τα πλεονεκτήματα να ζεις στα δυτικά προάστεια είναι οτι έχεις όλους τους μάστορες στα πόδια σου , ρίξαν στην ουλή απο το τσιγάρο χοντρή αλοιφή 3Μ και σε δυο λέπτα η πέρλα έλαμπε ξανά. Τους ευχαριστώ προσωπικά για την καλή τους δουλεία .
Και το άλλο θέμα λύθηκε, προσοχή μεγάλη στις babysitter που βάζουμε στα σπιτια μας.
Τι ειχε παιχτεί με τη babysitter ;
Γενικα χρειάζεται προσοχή για το ποιοι μπαίνουν στα σπίτια μας! -
Αίσιο τέλος η περιπέτεια.
Πήγα Στο μαγαζί που είχα περάσει τις μεμβράνες, ενα από τα πλεονεκτήματα να ζεις στα δυτικά προάστεια είναι οτι έχεις όλους τους μάστορες στα πόδια σου , ρίξαν στην ουλή απο το τσιγάρο χοντρή αλοιφή 3Μ και σε δυο λέπτα η πέρλα έλαμπε ξανά. Τους ευχαριστώ προσωπικά για την καλή τους δουλεία .
Τι ειχε παιχτεί με τη babysitter ;
Γενικα χρειάζεται προσοχή για το ποιοι μπαίνουν στα σπίτια μας!Μπορεί να την πάθεις από άτακτη babysitter που κάπνιζε στα κρυφά.
-
Καλησπέρα,
Τα αυτοκίνητα του 2015, πόσα χρόνια εγγύηση έχουν;
Επίσης έχουν παρουσιαστεί σημαντικά προβλήματα στον κινητήρα με τους 160 HP.
-
Ο χρήστης Panos_p έγραψε:
Καλησπέρα,Τα αυτοκίνητα του 2015, πόσα χρόνια εγγύηση έχουν;
Επίσης έχουν παρουσιαστεί σημαντικά προβλήματα στον κινητήρα με τους 160 HP.
Λογικά ειναι 3+2 (3 honda + 2 απο τοπικό αντιπρόσωπο)
Εγώ δεν έχω ακούσει από συγγενείς και φίλους για θέματα με τον 160HP. Από την άλλη το δείγμα στην Ελλάδα είναι μικρό καθώς δεν πούλησε και πολυ ο Σαρακάκης.
Το ιδανικότερο site για να δεις την αξιοπιστία ενός μοντέλου είναι ο honest John
https://www.honestjohn.co.uk/carbycar/h ... ction=good
Σε γενικές γραμμές ο 160 φαίνεται να είναι πιο ευαίσθητος στα θέματα αναγέννησης του dpf όταν χρησιμοποιείς το diesel σε μικρές διαδρομες (μικρότερες από 10Km την φορά).
-
Ένας χρόνος με το Honda CRV και 19.000 στο κοντερ, προσωπικό ρεκορ όλων των εποχών.
Τα πολύ θετικά του αυτοκινήτου ειναι
α)Η άνεση με την οποια μπορείς να διανύσεις μεγάλες αποστάσεις είτε εθνικές είτε επαρχιακούς , με τους επαρχιακούς να είναι πραγματικά το φόρτε του αυτοκινήτου χάρις στο σχετικά σφικτό ασφλάτινο στήσιμο.
β) Χώροι πρακτικότητα- κορυφαίος ο χώρος αποσκευων (μόνο το Kodiaq είναι καλύτερο)
γ)Κινητήρας με μεστή απόδοση και ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου (ενδεικτικά οτι στην πρώτη χρόνια το Honda έκαψε 1000 ευρω λίγοτερο καύσιομο από το Toyota Avensis που είχα πριν)Το σημαντικότερο μειονέκτημα του αυτοκινήτου είναι η έλλειψη συγκινήσεων. Το αμάξι είναι φλατ, εργαλείο, πολύτιμός σύντροφος της αμερικανίδας χαουζουαιφ, διασκεδαστικό έαν προέρχεσαι από ακόμη πιο οικογενειακό αυτοκίνητο αλλά του λείπει το κάτι παραπάνω που το βρισκεις πλεον σε άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας (X1,Kuga, 3008) . Διανύεις πολλα χιλιόμετρα και δεν ασχολήσαι με τον αυτοκίνητο καθώς το ενδιαφέρον είναι στους επιβάτες και στο Apple music. Η μόνη πρόκληση που σου προκαλεί είναι να σπάσεις το προηγούμενο ρεκορ σου χαμηλοτερης κατανάλωσης. Από την άλλη αυτό είναι ίσως το νόημα των SUV.. να πας χαλαρά να κάνεςι τα χομπυ σου , φορτώνοτας εξοπλισμό φίλους και οικογένεια και να φτάσεις ατσαλάκωτος χωρίς να ξοδέψει περιττή ενέργεια.
Την ώρα που σκεφτόμουν το παραπάνω έπεσε το μάτι στο παρακάτω άρθρο για την Γιαπωνέζικη αγαμία η όποια εξηγεί και πολλά πράγματα για τους Γιαπωνέζους
http://www.businessinsider.com/japan-de ... =buffer-tiΜε απλά λόγια δυσκολεύονται οι Ιάπωνες να εκτονωθούν και τους βγαίνει μια διπολικότητα στα αυτοκίνητα
είτε θα φιάχνουν αυτοκίνητα για τον Κάγκουρα είτε για την αμερικανίδα χαουζγουιαφ.
Ό ίδιος άνθρωπος που θα κοκκινίσει οταν θα μιλήσει σε κοπέλα , δεν έχει πρόβλημα να διαβάζει μανγκα πορνό δημόσια.Και να το κάνουμε προβολή το πρόβλημα μεταφέρεται σταδιακά και στην Ευρώπη. Γινόμαστε τεχνολογικά ζόμπι με τα κινητά στα χέρια ενώ έαν το δούμε ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ το ζήτημα πεθαίνουμε.
-
Καπως έτσι συμβαίνει. Πορνογραφια σε μεγαλη άνθηση και καμάκι και πραγματικές επαφές ελάχιστες
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Ένας χρόνος με το Honda CRV και 19.000 στο κοντερ...Πραγματικα χαιρομαι οταν διαβαζω ποστ με την περιγραφικοτητα σου και η επιλογη σου αποδεικνυεται αριστη. Βλεπω να κανεις χιλιαδες χλμ
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ένας χρόνος με το Honda CRV και 19.000 στο κοντερ...
Πραγματικα χαιρομαι οταν διαβαζω ποστ με την περιγραφικοτητα σου και η επιλογη σου αποδεικνυεται αριστη. Βλεπω να κανεις χιλιαδες χλμ
Χρόνια πολλά Νίκο ! Υγεία να έχεις και ασφαλή χιλιόμετρα με το Τιγκουαν σου!
-
Ένας χρόνος με το Honda CRV και 19.000 στο κοντερ...
Πραγματικα χαιρομαι οταν διαβαζω ποστ με την περιγραφικοτητα σου και η επιλογη σου αποδεικνυεται αριστη. Βλεπω να κανεις χιλιαδες χλμ
Χρόνια πολλά Νίκο ! Υγεία να έχεις και ασφαλή χιλιόμετρα με το Τιγκουαν σου!
Γεια σοτ Στεφανε. Ευχαριατω και συ το ιδιο!
Honda CR-V 2015