-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάλι Χ1 θα πάρεις Βασίλη? Πάρε τη νέα Χ3 σε 3λιτρο diesel με καμιά 350αρια άλογα να γουστάρεις!!!Η Χ1 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της οικογένειας και έχει και αστική χρήση Φάνη μου. Στα Γιάννενα κάθε οικογένεια έχει 2-3 αυτοκίνητα...Σκέψου πόσο εύκολο είναι να βρίσκω να παρκάρω την Χ3...Εδώ με την Χ1 που είναι πιο μαζεμένη και συχνά ζορίζομαι...Εκτός αν πάρω ένα τέτοιο:
https://www.car.gr/9591023-alfa-romeo-mito-qv
για τη...σύζυγο -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Η Χ1 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της οικογένειας και έχει και αστική χρήση Φάνη μου. Στα Γιάννενα κάθε οικογένεια έχει 2-3 αυτοκίνητα...Σκέψου πόσο εύκολο είναι να βρίσκω να παρκάρω την Χ3...Εδώ με την Χ1 που είναι πιο μαζεμένη και συχνά ζορίζομαι...Εκτός αν πάρω ένα τέτοιο:
για τη...σύζυγοΆσε τις δικαιολογίες και πάρε την Χ3....όλο εμπόδια βάζεις.
Εάν πάρεις αυτό για την σύζυγο, τελικά η σύζυγος θα έχει την Χ1, γιατί σιγά μην τρέχει στα συνεργεία, άρα εσύ θα τρέχεις και η σύζυγος θα απολαμβάνει την Χ1!
-
Η Χ1 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της οικογένειας και έχει και αστική χρήση Φάνη μου. Στα Γιάννενα κάθε οικογένεια έχει 2-3 αυτοκίνητα...Σκέψου πόσο εύκολο είναι να βρίσκω να παρκάρω την Χ3...Εδώ με την Χ1 που είναι πιο μαζεμένη και συχνά ζορίζομαι...Εκτός αν πάρω ένα τέτοιο:
για τη...σύζυγοΆσε τις δικαιολογίες και πάρε την Χ3....όλο εμπόδια βάζεις.
Εάν πάρεις αυτό για την σύζυγο, τελικά η σύζυγος θα έχει την Χ1, γιατί σιγά μην τρέχει στα συνεργεία, άρα εσύ θα τρέχεις και η σύζυγος θα απολαμβάνει την Χ1!
Άσε κυνηγιόμουν μια μέρα με ένα τέτοιο mito με ηλιοροφή στην Εγνατία και η Λένα να φωνάζει δίπλα!!
Φέτες πάει! Το ερωτεύτηκα! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Άσε κυνηγιόμουν μια μέρα με ένα τέτοιο mito με ηλιοροφή στην Εγνατία και η Λένα να φωνάζει δίπλα!!
Φέτες πάει! Το ερωτεύτηκα!Όσο δουλεύει, καλά πάει!!
Πρόσεξε μόνο μην ερωτευτείς και τον συνεργιατζή και σε κυνηγάει μετά η Λένα...
-
Φέτες πάει! Το ερωτεύτηκα!Όσο δουλεύει, καλά πάει!!
Πρόσεξε μόνο μην ερωτευτείς και τον συνεργιατζή και σε κυνηγάει μετά η Λένα...
Νομίζω ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν
Είναι σαφώς πιο αξιόπιστα τα ιταλικά πλέον -
1.4 με 210 ίππους και πρόγραμμα βελτίωσης δεν μου κάθεται καλά (μιλάω για αυτό της αγγελίας). Επίσης, το Mito είναι πάρα πολύ παλιό πλέον, το 2008 είχε παρουσιαστεί.
-
το καινούριο χ3 φαίνεται πολύ ωραίο πάντως! αν και θέλω να το συγκρίνω με το επίσης καινούριο xc60 (το r-design που είδα μου έκανε θετική εντύπωση, αν και ψιλοκαγκουρίζει ). αμφότερα βέβαια στα 4,7 μέτρα μήκος, οπότε μπλέξαμε στα παρκαρίσματα
-
Μα ρε παιδια δεν τον συμφέρει τον άνθρωπο να το δώσει και αφού το λατρεύει, μην τον πειράζετε τον emperor και του λέτε για το X3.
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Μα ρε παιδια δεν τον συμφέρει τον άνθρωπο να το δώσει και αφού το λατρεύει, μην τον πειράζετε τον emperor και του λέτε για το X3.Πλάκα κάνουμε Grimm!
-
οκ τότε πάσο
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχετε ακούσει κανα σχόλιο για τη βελτίωση της Schnitzer στον 1,5 18ii της Χ1; Αξίζει άραγε τα λεφτά της;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης risli έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Έχετε ακούσει κανα σχόλιο για τη βελτίωση της Schnitzer στον 1,5 18ii της Χ1; Αξίζει άραγε τα λεφτά της;Εάν μπορείς να ξεπεράσεις το αρχικό σοκ της τιμής (και φυσικά μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά), φυσικά και αξίζει. Είναι ό,τι καλύτερο σε βελτίωση για κινητήρες BMW, τόσο σε απόδοση όσο και σε αξιοπιστία, ασφάλεια και εγγύηση.
-
πόσοι να το έχουν τολμήσει σε Χ1 ήδη...;
-
Ρωτάω μήπως το έχει τολμήσει κάποιος, να μου έλεγε αν είναι ευχαριστημένος και αν βλέπει ουσιαστική διαφορά στις επιδόσεις (ροπή, επιτάχυνση κτλ) που να δικαιολογεί το κόστος.
-
Ο χρήστης risli έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Έχετε ακούσει κανα σχόλιο για τη βελτίωση της Schnitzer στον 1,5 18ii της Χ1; Αξίζει άραγε τα λεφτά της;Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ξερω καποιον να το εχει βαλει. Τα λεφτα της δεν τα αξιζει σιγουρα, τωρα αν εσυ θελεις να το βαλεις βαλτο....
Διαφορα στις επιταχυνσεις θα δεις σιγουρα, αλλα οχι 2400 ευρω διαφορα. Βεβαια μπορεις να το βγαλεις μετα και να το πουλησεις κανα 800αρι οταν το βαρεθεις.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Τα λεφτα της δεν τα αξιζει σιγουρα, τωρα αν εσυ θελεις να το βαλεις βαλτο....Διαφορα στις επιταχυνσεις θα δεις σιγουρα, αλλα οχι 2400 ευρω διαφορα. Βεβαια μπορεις να το βγαλεις μετα και να το πουλησεις κανα 800αρι οταν το βαρεθεις.
Γιατί το λές αυτό Άγη? Υπάρχει κάτι πιο αποδοτικό (στην πράξη) ή αξιόπιστο και με εγγύηση?
ΥΓ: €2.400 είναι τιμή καταλόγου, στην πράξη πωλείται κάτω από €2.000 (κάνουν έκπτωση από 20% έως και 40%).
-
€2100 λένε με την έκπτωση, νομίζω με παζάρι θα πέσει λίγο κάτω από &2000. Είναι πολλά τα χρήματα σίγουρα, περισσότερο ενημερωτικά ρωτάω. Απλά είναι αυτό το κάτι παραπάνω που σου λείπει στον κινητήρα αυτό, ιδιαίτερα όταν το πλαίσιο είναι φτιαγμένο για πολύ περισσότερα άλογα.
-
Kαταρχας εγγυηση εχει μονο αν εχεις εργοστασιακη εγγυηση και μονο για τα 2 πρωτα χρονια. Αρα ουσιαστικα εγγυηση δεν εχει εκτος και το βαλεις οταν παρεις το αμαξι.
Αν θελεις επιπλεον ιππους/ροπη υπαρχουν ριμαπ με 500ευρω που σου δινουν παραπανω επιδοσεις, αφαιρουν τους περιορισμους αλλα πρεπει να ανοιχτει ο εγκεφαλος γιατι γραφουν κατευθειαν στα τσιπακια. Κανενας στην Ελλαδα δεν εχει βαλει κατι τετοιο (εκτος ισως απο ενα που ειδα στο ιντερνετ).
Επηδη δεν υπαρχει καμμια αποδοτικη βελτιωση για το συγκεκριμενο κινητηρα γιαυτο και δεν υπαρχουν και βελτιωμενα.
-
Ο χρήστης risli έγραψε:
€2100 λένε με την έκπτωση, νομίζω με παζάρι θα πέσει λίγο κάτω από &2000. Είναι πολλά τα χρήματα σίγουρα, περισσότερο ενημερωτικά ρωτάω. Απλά είναι αυτό το κάτι παραπάνω που σου λείπει στον κινητήρα αυτό, ιδιαίτερα όταν το πλαίσιο είναι φτιαγμένο για πολύ περισσότερα άλογα.Sent from my iPhone using Tapatalk
Τι αμαξι εχεις και ημερομηνια αγορας? Στον Σπανο ρωτησες?
Οπως εγραψα δεν υπαρχουν επιλογες για αυτον τον κινητηρα, ενας λογος γιατι η εταιρεια τα εχει πολυ κλειδωμενα τα αμαξια αυτα.
Παντως αν το βαλεις να παμε μια βολτα να δουμε τις διαφορες. Λαβε υποψιν για να παρεις την βελτιωση που υποσχοντε θα πρεπει να βαζεις 100αρα βενζινη. Διαφορα σιγουρα θα καταλαβεις στις επιταχυνσεις.
-
Στο Σπανό, ναι. Sdrive 18i. Απ´ό,τι κατάλαβα σου δίνουν 2 χρόνια εγγύηση από τη στιγμή που το βάζεις, ανεξαρτήτως ημερομηνίας αγοράς του αυτοκινήτου. Του ζήτησα να οδηγήσω κάποιο πρώτα με το πρόγραμμα και θα με ενημερώσουν όταν έχουν test drive. Σε αυτή τη φάση περισσότερο πληροφορίες μαζεύω. Είμαι επιφυλακτικός στο να δώσω και €10 παραπάνω στην BMW, πόσο μάλλον €2000!
BMW X1 2016