-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Γεια σας σήμερα πήγα στη Honda για να κάνω ανταλλαγή το αμαξι μου με το crv.Η τιμή που μου έδωσαν για Audi A3 ατρακάριστο με 150000χλμ με πλοηγό camera internet και τηλεοραση και αλλα πολλά ηταν στη απίστευτη τιμή των 2500e.Η τιμή ηταν με διαφορά η χαμηλότερη απο ολες τις εταιρίες που ΕΧΩ πάει .Πιστευα επειδή το Honda ειναι ακριβό να το πάρουν σε μια καλή τιμή θα το έπαιρνα και το ήξεραν χωρις διακανονισμό .Ετσι το σχέδιο χάλασε για 2500e προτιμώ να το ΕΧΩ κάτω απο το σπίτι και αν βρεθεί κάποιος ιδιωτης να το πάρει η να το δώσω στη γυναίκα .Επισης όλες αυτές μέρες άκουσα πολλές γνώμες άκουσα καλα για τη Honda αλλα τα χειρότερα για το after sale στην Ελλάδα .Μαλλον θα το κρατήσω και θα στραφώ σε Κορεάτη Kia Sportage upgrade 22200 με τα πάντα πάνω .Αν και δεν ΕΧΩ εμπειρία απο Κορέα ειμαι γερμανικής σχολής VW και μετά Audi ,Πιστευω και σκάρτο να βγει 7 χρονια εγγύηση και service και ανταλλακτικά φτηνά θα κάνω ενα καλό value for money .Καλη συνέχεια σε όλους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια .Sent from my iPad using Tapatalk
Εχω ενα kia ceed απο το 2007. Εχω 120000χμ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Φαντασου δεν εχω αλλαξει ουτε τακακια και το φρενο ειναι δυνατο ακομα(χρηση επαρχιας). Βεβαια πρεπει να ειναι στα τελευταια τους. Η μπαταρια αντεξε 8 χρονια. Ο συμπλεκτης ακομα μαλακος. Το σασμαν οπως την πρωτη μερα. Ο κινητηρας αν και με αεριο δεν νιωθει κατι. Ενα αρνητικο θα το προσαψω. Το μουντο εσωτερικο που και στις καινουργιες γενειες παραμενει....
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Γεια σας σήμερα πήγα στη Honda για να κάνω ανταλλαγή το αμαξι μου με το crv.Η τιμή που μου έδωσαν για Audi A3 ατρακάριστο με 150000χλμ με πλοηγό camera internet και τηλεοραση και αλλα πολλά ηταν στη απίστευτη τιμή των 2500e.Η τιμή ηταν με διαφορά η χαμηλότερη απο ολες τις εταιρίες που ΕΧΩ πάει .Πιστευα επειδή το Honda ειναι ακριβό να το πάρουν σε μια καλή τιμή θα το έπαιρνα και το ήξεραν χωρις διακανονισμό .Ετσι το σχέδιο χάλασε για 2500e προτιμώ να το ΕΧΩ κάτω απο το σπίτι και αν βρεθεί κάποιος ιδιωτης να το πάρει η να το δώσω στη γυναίκα .Επισης όλες αυτές μέρες άκουσα πολλές γνώμες άκουσα καλα για τη Honda αλλα τα χειρότερα για το after sale στην Ελλάδα .Μαλλον θα το κρατήσω και θα στραφώ σε Κορεάτη Kia Sportage upgrade 22200 με τα πάντα πάνω .Αν και δεν ΕΧΩ εμπειρία απο Κορέα ειμαι γερμανικής σχολής VW και μετά Audi ,Πιστευω και σκάρτο να βγει 7 χρονια εγγύηση και service και ανταλλακτικά φτηνά θα κάνω ενα καλό value for money .Καλη συνέχεια σε όλους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια .
Sent from my iPad using Tapatalk
Εχω ενα kia ceed απο το 2007. Εχω 120000χμ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Φαντασου δεν εχω αλλαξει ουτε τακακια και το φρενο ειναι δυνατο ακομα(χρηση επαρχιας). Βεβαια πρεπει να ειναι στα τελευταια τους. Η μπαταρια αντεξε 8 χρονια. Ο συμπλεκτης ακομα μαλακος. Το σασμαν οπως την πρωτη μερα. Ο κινητηρας αν και με αεριο δεν νιωθει κατι. Ενα αρνητικο θα το προσαψω. Το μουντο εσωτερικο που και στις καινουργιες γενειες παραμενει....
καλησπερα το εσωτερικό του sportage μου αρέσει η μάσκα μου τα χαλάει μόνο .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Γεια σας σήμερα πήγα στη Honda για να κάνω ανταλλαγή το αμαξι μου με το crv.Η τιμή που μου έδωσαν για Audi A3 ατρακάριστο με 150000χλμ με πλοηγό camera internet και τηλεοραση και αλλα πολλά ηταν στη απίστευτη τιμή των 2500e.Η τιμή ηταν με διαφορά η χαμηλότερη απο ολες τις εταιρίες που ΕΧΩ πάει .Πιστευα επειδή το Honda ειναι ακριβό να το πάρουν σε μια καλή τιμή θα το έπαιρνα και το ήξεραν χωρις διακανονισμό .Ετσι το σχέδιο χάλασε για 2500e προτιμώ να το ΕΧΩ κάτω απο το σπίτι και αν βρεθεί κάποιος ιδιωτης να το πάρει η να το δώσω στη γυναίκα .Επισης όλες αυτές μέρες άκουσα πολλές γνώμες άκουσα καλα για τη Honda αλλα τα χειρότερα για το after sale στην Ελλάδα .Μαλλον θα το κρατήσω και θα στραφώ σε Κορεάτη Kia Sportage upgrade 22200 με τα πάντα πάνω .Αν και δεν ΕΧΩ εμπειρία απο Κορέα ειμαι γερμανικής σχολής VW και μετά Audi ,Πιστευω και σκάρτο να βγει 7 χρονια εγγύηση και service και ανταλλακτικά φτηνά θα κάνω ενα καλό value for money .Καλη συνέχεια σε όλους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια .
καλησπερα το εσωτερικό του sportage μου αρέσει η μάσκα μου τα χαλάει μόνο .
Εαν δεν σερεσει το sportage δες το tuchon. Ειναι τουμπανο μπροστα.
-
Tucson ή sportage πιστεύω είναι πιο vfm επιλογές από το crv. Και η εγγύηση 5 και 7 χρόνια αντίστοιχα λέει πολλα για για την αξιοπιστία
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Tucson ή sportage πιστεύω είναι πιο vfm επιλογές από το crv. Και η εγγύηση 5 και 7 χρόνια αντίστοιχα λέει πολλα για για την αξιοπιστίαSent from my iPhone using Tapatalk
To kia sportage το έχει ένας φίλος και πίνει νερό στο όνομα του.
Τίμιο αξιοπιστο , καλά εξοπλισμένο αλλά μια κλάση τουλάχιστον κάτω σε κινητήρα-κιβώτιο χώρους και ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το CRV. Δεν είναι συγκρίσιμα. πιο vfm σε σχέση με το QQ.
Συγκρίσιμό με το CRV και πιο VFM είναι το KUGA.
-
Γεια σας επειδή έχουμε μπερδέψει κάποια πράγματα το sportage και το Tucson δεν ανήκει στη κατηγορία Nissan QQ .Το QQ εχει 430 λίτρα χωρο αποσκευών ειναι χαμηλό και εχει μικρούς χώρους .Εγω καθαρό suv λέω οτι ειναι τα ψηλά και με χωρο αποσκευών απο 500 και πάνω και 4χ4.Το 4χ4 δεν το προτιμώ απο τη στιγμή το 80% χλμ το κάνω Αθηνα καίει παραπάνω και πληρώνει περισσότερα τέλη κυκλοφορίας .Τωρα το Ηοnda ανήκει σε άλλη κατηγορία και σε συγκεκριμένο κοινό εγω κοίταξα την φτηνή έκδοση 27750 ηταν πολλά σε σχεση με τον εξοπλισμό του .Μιλαμε για 5550e παραπάνω απο το sportage upgrade που εχει σχεδόν τα πάντα πλοηγό camera Apple CarPlay κτλ.Εγω αυτο που κατάλαβα αν κρατήσεις αμάξι πάνω απο 10 χρονια εχεις χάσει σχεδόν όλη την αξία του.Αυτες τις εποχές ο μέσος Έλληνας πρέπει να στραφεί σε κάτι μέχρι 22-23000 με χαμηλή κατανάλωση καλή εγγύηση και όσο γίνεται καλύτερο after sales .20 χρονια μετά απο 2 αυτοκίνητα απο τη καρέ τα παρακαλάγα να τελειώσει η εγγύηση να το πάω έξω για service .Επιση για πώληση του αυτοκινήτου τελικά μόνο σε ιδιώτη.Εμενα μου είπαν στη Honda οτι πρέπει να αλλάξω κάτι το οποίο αλλάχτηκα πριν απο 4 μήνες ,άρα κάτι γίνεται εδω .Στο car και στη xe το αυτοκίνητο μου δεν το δίνουν κάτω απο 6000 δλδ το παίρνουν 2500 για το δώσουν πάνω απο 6000 .Δλδ να βγάλουν απο εκεί να βγάλουν και απο τη πώληση του Honda που ειναι ακριβά στην Ελλάδα οχι ...........του Σαρακακη δεν γίνομαι .
-
Και το περίεργο ειναι οτι φέτος και πέρυσι οι πωλήσεις του crv και του hrv ειναι χαμηλότερες απο του sportage και δεν κανουν κάτι για αυτο.Δεν λέω να μου τ9 πάρουν ακριβά αλλα βρε φίλε 28000 cash πας να σκάσει κάνε κάτι καλό δλδ όσο και να το ήθελα η συμπεριφορά τους και ο τρόπος τους μου έδωσαν να καταλάβω τι θα δω μετά.Μπορουσαν αν ηταν μάγκες να κανουν κάποια ΕΚΠΤΩΣΗ αλλα μαλλον δεν τους νοιάζει και τους αρέσει να πουλάνε 5-6 αυτοκίνητα το μηνα.Σςν μπορεί η Kia με πώληση αυτοκινήτου 22000 να το αγοράζει 4000 και εσυ να πουλάς 30000 και να το παίρνεις 2500 για ανταλλαγή πήγα οχι να το χαρίσω το ωραίο και έντιμο ηταν να πούνε φίλε δεν το παίρνουμε .Τι να πω απο προχθές ΕΧΩ νευριάσει πολυ μαζί τους .
-
Ρε συ γιατί σπαμαρεις το νήμα του crv αφού θα πάρεις sportage;
-
Εχεις σπαστει πολυ και φαινεται. Μην χαλιεσαι αλλο. Ελαχιστες ειναι οι φορες στην ζωη μας που θα μπορεσουμε να αγορασουμε καινουργιο αυτοκινητο. Γι αυτο θα πρεπει να εισαι χαρουμενος. Βαλε το αμαξι αγγελια στο car.gr και δωστο σε ιδιωτη. Αν ειναι καλο το αμαξι και σωστη η τιμη θα φυγει γρηγορα. Οταν το δωσεις τραβα και παρε οποιο σαρεσει. Και 22000 χιλιαρικα δεν εχει ο μεσος Ελληνας να διαθεσει γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει μεσος Ελληνας τους εφαγε το συστημα.
-
[quote='iceman7']Ρε συ γιατί σπαμαρεις το νήμα του chr αφού θα πάρεις sportage;[/quot sorry φίλε μου
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Εχεις σπαστει πολυ και φαινεται. Μην χαλιεσαι αλλο. Ελαχιστες ειναι οι φορες στην ζωη μας που θα μπορεσουμε να αγορασουμε καινουργιο αυτοκινητο. Γι αυτο θα πρεπει να εισαι χαρουμενος. Βαλε το αμαξι αγγελια στο car.gr και δωστο σε ιδιωτη. Αν ειναι καλο το αμαξι και σωστη η τιμη θα φυγει γρηγορα. Οταν το δωσεις τραβα και παρε οποιο σαρεσει. Και 22000 χιλιαρικα δεν εχει ο μεσος Ελληνας να διαθεσει γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει μεσος Ελληνας τους εφαγε το συστημα.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φιλε νευριάζω γιατι μας εχουν για πολυ.......
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Εχεις σπαστει πολυ και φαινεται. Μην χαλιεσαι αλλο. Ελαχιστες ειναι οι φορες στην ζωη μας που θα μπορεσουμε να αγορασουμε καινουργιο αυτοκινητο. Γι αυτο θα πρεπει να εισαι χαρουμενος. Βαλε το αμαξι αγγελια στο car.gr και δωστο σε ιδιωτη. Αν ειναι καλο το αμαξι και σωστη η τιμη θα φυγει γρηγορα. Οταν το δωσεις τραβα και παρε οποιο σαρεσει. Και 22000 χιλιαρικα δεν εχει ο μεσος Ελληνας να διαθεσει γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει μεσος Ελληνας τους εφαγε το συστημα.
Εγω είμαι με τον φίλο ils. O Σ είναι ο καλύτερος λόγος να μην αγοράσεις honda.
Γύρισα δυο φορές λέγοντας οτι δεν θα πάρω το CRV αλλά η πρώτη εναλλακτική μου το RAV4 -μεγάλος έρωτας με toyota , δεν πολυείχε όρεξη να κάνει κάποιο ενδιαφέρον παζάρι- μάλλον αδιαφορούσαν εαν θα πουλήσουν ή όχι , ενω η άλλη εναλλακτική η Χ1 κόπηκε μεταξύ τρικύλινδρου, χώρου αποσκευών και επέκταση εγγύησης.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Εγω είμαι με τον φίλο ils. O Σ είναι ο καλύτερος λόγος να μην αγοράσεις honda.
Γύρισα δυο φορές λέγοντας οτι δεν θα πάρω το CRV αλλά η πρώτη εναλλακτική μου το RAV4 -μεγάλος έρωτας με toyota , δεν πολυείχε όρεξη να κάνει κάποιο ενδιαφέρον παζάρι- μάλλον αδιαφορούσαν εαν θα πουλήσουν ή όχι , ενω η άλλη εναλλακτική η Χ1 κόπηκε μεταξύ τρικύλινδρου, χώρου αποσκευών και επέκταση εγγύησης.
Αυτο με το ΣΑΡΑΚΑΚΗ μου το εχουν πει πολυ .Το Toyota καλή επιλογή αλλα 2000cc πάει άλλου το πράγμα .Φιλε μου δεν ξερω με τι ασχολείσαι εγω ειμαι ένστολος και η γυναίκα μου τραπεζικός δεν χρωστάω σε χάνει όπως καταλαβαίνεις πλούσιος δεν ειμαι για αυτο δεν με ενδιαφέρει μόνο η αγορα αλλα και το after sale.Δεν λέω για το service αλλα με χτυπήσουν άλλο δίνεις στον Κορεάτη άλλο στο Γερμανό και άλλο στη Honda .
-
Αν θες after sales θα πας σε Τογιότα κυρίως.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν θες after sales θα πας σε Τογιότα κυρίως.καλη η Toyota αλλα 2000cc εδω Ελλάδα δεν γίνεται
-
Ils μου βγαλες τη ψυχη να διαβασω το συντακτικο σου, αν ειναι δυνατον...
-
Τα sportage & Tucson πόσο κοστίζουν ;; είδα χθες ένα Tucson. Θα το έπαιρνα εύκολα. Επιβλητικό, ομορφο, σίγουρα καλά εξοπλισμένο. Αν βοηθάει τομή και κινητήρας βουρ...
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Αν θες after sales θα πας σε Τογιότα κυρίως.
καλη η Toyota αλλα 2000cc εδω Ελλάδα δεν γίνεται
Ολα γίνονται μην τα ισοπεδώνουμε. Αυτή τη στιγμή πέρα από φόρο πολυτελείας δεν υπάρχει κάτι άλλο κακο. Ακόμα βέβαια αλλά πια το δείγμα δεν είναι μεγάλο για να το σκίσουν.
Τα χοντρά τα βάζουν πάντα στη μάζα για να μαζέψουν λεφτά. -
[quote='nonos']Ils μου βγαλες τη ψυχη να διαβασω το συντακτικο σου, αν ειναι δυνατον... [/quoteγράφω από κινητό και γρήγορα sorry
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Τα sportage & Tucson πόσο κοστίζουν ;; είδα χθες ένα Tucson. Θα το έπαιρνα εύκολα. Επιβλητικό, ομορφο, σίγουρα καλά εξοπλισμένο. Αν βοηθάει τομή και κινητήρας βουρ...Το Tucson είναι ακριβό σε σχέση με το sportage.Στα 1,7 diesel με 115ps και πλοηγό πάει πάνω από 25000e ενώ το sportage έχει 22200 και έχει πολύ καλό εξοπλισμό .Αν πας στην έκδοση του Tucson δίνεις 3000e παραπάνω και πας σε crv.
Honda CR-V 2015