Συμφωνώ με τον stefan147 στο πρώτο σκέλος. Ότι δηλαδή το αμάξι είναι τόσο μπου.......
Τελικά αναρωτιέμαι, τι πρέπει να κάνω δεδομένου ότι το έχω αγοράσει.
α)Να του βάλω φωτιά?
β)Να βάλω τα κλάματα προκαταβολικά για αυτά που με έχουν βρει και γι αυτά που θα με βρουν στο μέλλον?
γ)Να κολλήσω μία μούτζα στον καθρέφτη να την βλέπω κάθε πρωί να μου θυμίζει πόσο ηλίθιος είμαι?
Μήπως πρέπει να τα κάνω και τα τρία μαζί??
Αλλά πες, εμείς την πάθαμε. Σκέφτομαι όμως όλους εκείνους τους ανυποψίαστους ανθρώπους που ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΑΑ για να πάρουν AUDI και δώστου τα δάνεια και δώστου τα leasing και δώστου και οικονομία.
Όμως τα δάνεια και η οικονομία ΔΕΝ τους χρειάζονται τώρα. Τους χρειάζονται μετά για να το επισκευάζουν. Αλλά δεν το ξέρουν.
Πραγματικά θα ήθελα να βρω τον τρόπο να τους προειδοποιήσω για το κακό που τους περιμένει.
Όμως κάνω και μία άλλη πονηρή σκέψη γύρω από τις χρεώσεις. Με πολύ μπακάλικο τρόπο που αν κάποιος νομίζει ότι κάνω λάθος υπολογισμούς, να μου το πει ευχαρίστως.
Ένα κουρτινάκι με το μεταλλικό έλασμα εμπρός και με τους οδηγούς του δεξιά-αριστερά και με την κασέτα του χωρίς μηχανισμό και άλλα ηλεκτρικά κάνει 2200€
Ρε παιδιά το αυτοκίνητο τότε πόσο θα έπρεπε να κάνει?????
Η μηχανή του πόσο???? Το αυτόματο πόσο???? Η καλωδίωση των ηλεκτρικών του πόσο??? πόρτες, μηχανισμοί, παράθυρα, τζάμια, επενδύσεις, δερμάτινα, τετρακίνηση, ....... και πάει λέγοντας.
Βρε μήπως και οι τιμές είναι πολύ μούφα??
Καλό απόγευμα!!!!!