-
Και στο google maps εχεις το ιδιο;
Στην octavia οι χαρτες τρεχουν κανονικαΣτάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι και με το google maps εχω το ιδιο πρόβλημα.
-
Μια ερωτηση sos για φιλο σε απόγνωση... πως καθαριζει η ανοιχτη ταπετσαρια από τα παπούτσια των παιδιων????
-
Ο χρήστης pao81 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω σχετικά με το mirrorlink. Ενώ λοιπόν συνδέεται το κινητό κανονικά, όσο ειμαι σταματημένος, το mirrorlink δουλεύει μια χαρά. Έχω μάλιστα full εικόνα από το κινητό στην οθόνη του αμαξιού. Με το που ξεκινάω το αμάξι αμέσως σταματάνε τα πάντα. Οκ δεν με ενδιαφέρει το internet browsing ούτε social media. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει είναι οι χάρτες. Κατέβασα και το sygic maps για αμαξια, που θεωρητικά είναι compatible με το mirrorlink, αλλά παρουσιάζει και αυτό το ίδιο πρόβλημα. Καμία ιδέα κανεις ??? Πληροφοριακά το κινητό είναι android. HTC one m9Τo mirrorlink στα περισσότερα αυτοκίνητα έχει default vsp--> on (προστασία οδηγού από την προβολή βιντεο στην οθόνη όταν το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει)
Στα περισσότερα αυτοκίνητα υπάρχει η δυνατότητα να το κάνεις off , δες πχ το θέμα του honda CRV πως απενεργοποιεί το vsp.Δες λίγο τα παρακάτω για το suberb και με λίγη τύχη θα ισχύουν και στο Kondiaq.
can you disagree car mode?
https://www.youtube.com/watch?v=9fQyjmWfZtQ
or root your device
https://www.youtube.com/watch?v=F-TNAXxFqDw&t
or can you use the ' -
Λοιπόν.... πρώτα απόλα ευχαριστώ τον φίλο george1977 για τα links αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να πω ότι με βοηθήσανε. Πέρα τούτου, δοκίμασα το Android Auto. Αυτό μου έπαιξε κανονικά. Εβαλά τους χάρτες (Google Maps), ξεκίνησα το αμάξι και συνέχισε να μου τους δείχνει. Σίγουρα όμως δεν έχει την ομορφιά του Mirrorlink. Θα πάρω το Service της Skoda αύριο να ρωτήσω τι μπορεί να γίνει...
πέρα τούτου θα κοιτάξω στο forum και για το CRV και πως απενεργοποιήσαν το VSP.
-
Για το Sygic θα σε στεναχωρήσω ενδεχομένως λίγο, έχει σημασία ποια έκδοση κατέβασες http://www.sygic.com/blog/2016/sygic-ca ... e-car-play αρκετοί την έχουνε πατήσει στο παρελθόν. Επίσης αν θα σου τρέξει μόνο μέσω mirrorlink διότι σε Android Auto & Apple CarPlay τρέχουν μόνο οι αντίστοιχες εκδόσεις google maps & Apple maps
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
Μια ερωτηση sos για φιλο σε απόγνωση... πως καθαριζει η ανοιχτη ταπετσαρια από τα παπούτσια των παιδιων????Καρπέξ.
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Για το Sygic θα σε στεναχωρήσω ενδεχομένως λίγο, έχει σημασία ποια έκδοση κατέβασες http://www.sygic.com/blog/2016/sygic-ca ... e-car-play αρκετοί την έχουνε πατήσει στο παρελθόν. Επίσης αν θα σου τρέξει μόνο μέσω mirrorlink διότι σε Android Auto & Apple CarPlay τρέχουν μόνο οι αντίστοιχες εκδόσεις google maps & Apple mapsSent from my iPhone using Tapatalk
Κοίτα να δεις. Θεωρητικά κατέβασα την σωστή έκδοση. Sygic Car Navigation. Τρέχει κανονικά μέσω Mirrorlink αλλά μόλις ξεκινήσει το αμάξι, σταματάει να παίζει. Το αστείο είναι ότι, όταν σταματήσω σε φανάρι, αμέσως ξεκινάει και πάλι
-
Λοιπόν.... πρώτα απόλα ευχαριστώ τον φίλο george1977 για τα links αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να πω ότι με βοηθήσανε. Πέρα τούτου, δοκίμασα το Android Auto. Αυτό μου έπαιξε κανονικά. Εβαλά τους χάρτες (Google Maps), ξεκίνησα το αμάξι και συνέχισε να μου τους δείχνει. Σίγουρα όμως δεν έχει την ομορφιά του Mirrorlink. Θα πάρω το Service της Skoda αύριο να ρωτήσω τι μπορεί να γίνει...
πέρα τούτου θα κοιτάξω στο forum και για το CRV και πως απενεργοποιήσαν το VSP.
Εχει διαφορα βιντεακι στο Youtube, και απο οτι θέλει συνδεση με Obd.. Φαντάζομαι αν θελουν στο σερβις μπορούν να στο κάνουν,...
Ενημέρωσε μας αν βγάλεις ακρη!!!
-
Ο χρήστης pao81 έγραψε:
Για το Sygic θα σε στεναχωρήσω ενδεχομένως λίγο, έχει σημασία ποια έκδοση κατέβασες http://www.sygic.com/blog/2016/sygic-ca ... e-car-play αρκετοί την έχουνε πατήσει στο παρελθόν. Επίσης αν θα σου τρέξει μόνο μέσω mirrorlink διότι σε Android Auto & Apple CarPlay τρέχουν μόνο οι αντίστοιχες εκδόσεις google maps & Apple maps
Κοίτα να δεις. Θεωρητικά κατέβασα την σωστή έκδοση. Sygic Car Navigation. Τρέχει κανονικά μέσω Mirrorlink αλλά μόλις ξεκινήσει το αμάξι, σταματάει να παίζει. Το αστείο είναι ότι, όταν σταματήσω σε φανάρι, αμέσως ξεκινάει και πάλι
Είναι κλασική safety δικλείδα του mirrorlink αυτή. Την είχα και στο RAV4 και μου έσπασε τα νεύρα μέχρι που το πούλησα [emoji12] και δεν ασχολήθηκα άλλο lol
-
Εμένα το mirrolink δε δούλεψε ποτέ! Σε Samsung Galaxy android. To android auto όμως δουλεύει μια χαρά και για navigation είναι super! Δέχεται και φωνητική αναζήτηση διευθύνσεων από το πλήκτρο του τιμονιού!
-
Σούπερ είναι δε θα σου πω όχι, απλώς βασίζεται στο σήμα κινητής που στην Ελλάδα είτε είναι για τον λουτσο, είτε αν πας εξωτερικό θα πληρώνεις roaming τα μαλλιά της κεφαλής σου
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης cmak έγραψε:
Σούπερ είναι δε θα σου πω όχι, απλώς βασίζεται στο σήμα κινητής που στην Ελλάδα είτε είναι για τον λουτσο, είτε αν πας εξωτερικό θα πληρώνεις roaming τα μαλλιά της κεφαλής σουΣτάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν πας Ευρώπη έχει καταργηθεί το roaming
-
Έλα όμως που θέλω να πάω δαλματικές ακτές και θα φάω Σερβία, Σκόπια και Κροατία στη μάπα. Βρώμα η δουλειά lol
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και τι σε εμποδίζει να κατεβάσεις προκαταβολικα τους χάρτες που σε ενδιαφέρουν και να μην χρειαστείς καθόλου Data εκεί;
Χωρίς πλάκα δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο χωρίς Android auto πλέον. Google maps ενημερωμένοι όσο κανένα άλλο πρόγραμμα πλοήγησης. Και άσε κάποιους κατασκευαστες να προσπαθούν να πουλήσουν navi. -
λίγο άσχετο, αλλά μέσα στον κώδικα του τελευταίου android auto υπάρχουν στοιχεία για ένα καινούργιο android λειτουργικό για αυτοκίνητα, κάτι σαν το android tv. Οπότε σε 1-2 χρόνια μπορεί και το android auto να αντικατασταθεί με κάτι αυτόνομο.
-
Ο χρήστης christou έγραψε:
Και τι σε εμποδίζει να κατεβάσεις προκαταβολικα τους χάρτες που σε ενδιαφέρουν και να μην χρειαστείς καθόλου Data εκεί;
Χωρίς πλάκα δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο χωρίς Android auto πλέον. Google maps ενημερωμένοι όσο κανένα άλλο πρόγραμμα πλοήγησης. Και άσε κάποιους κατασκευαστες να προσπαθούν να πουλήσουν navi.Θα σου πω και θα γίνω γερό γκρινιάρης lol
Για εμένα το βασικότερο είναι ότι δε μπορείς να έχεις alternative διαδρομές και καθοδήγηση λωρίδας.
Για να μη παρεξηγηθώ είναι και θέμα συνήθειας διότι τα τελευταία χρόνια δουλεύω το Sygic το οποίο το θεωρώ κορυφαίο και μου φαίνεται δύσκολη η αλλαγή.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σέβομαι τις προτιμήσεις σου και δεν θα πω τίποτα περισσότερο.
Επειδή όμως διαβάζουν και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν θα σημειώσω ότι το Google maps προτεινει εναλλακτικές διαδρομές. Καθοδήγηση λωρίδας δεν έχει απ όσο ξέρω. Δώσε του πάντως μια ευκαιρία... -
Το Sygic ήταν και παραμένει το κορυφαίο navi, από όλες τις απόψεις (ακόμα και στο smoothness του scrolling). Αλλά δυστυχώς (α) είναι επί πληρωμή, και (β) έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις, και μόνο μία παίζει σωστά σε αυτοκίνητο. Πάντως πριν κάποιες μέρες είχε βγει προσφορά που με 19.90€ αγόραζες lifetime την Ευρώπη, θεωρώ ότι αυτή η τιμή για τη συγκεκριμένη εφαρμογή ήταν super.
-
Αυτό ακριβώς. Είχα αγοράσει και εγώ πριν 3-4 χρόνια το Sygic με καμιά 25€ και lifetime αναβαθμίσεις. Τα λεφτά του τα αξίζει και τα έβγαλε και με το παραπάνω!
Skoda Kodiaq