-
Το forrester προορίζεται για τον οδηγό που ξέρει γιατί το πήρε.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Υπάρχουν 2 όψεις στο ίδιο νόμισμα:
-
Στην κατηγορία της (segment), η Χ1 είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής.
-
Στην κατηγορία τιμής της (ανάλογα με την έκδοση) σαφώς υπάρχουν, σε πολλές περιπτώσεις, καλύτερες προτάσεις.
Τα αυτοκίνητα που ανέφερα δεν ειναι στο segment της; Τι κανει καλύτερα η X1 απο ενα Φόρεστερ;
Επιταχύνει στρίβει κ πατάει πολύ καλύτερα στην άσφαλτο.
Το Forester πάει καλύτερα off road.
Αν κ έχω πάει όπως εχω γράψει εδώ μεσα σε κακοτραχαλο χωματόδρωμο με πέτρες κ ανηφορες κ κατηφορες, διαδρομή 20 λεπτών σε παραλία που οι οδηγίες γράφουν 'αποκλειστικα για 4Χ4 χωρίς να καταλάβει τίποτα το αμάξι. Ωστόσο δεν παύει ο προσανατολισμός του αμαξιού να είναι διαφορετικός. Η Χ1 είναι για δρόμο. Το Forester είναι για off... -
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
- Στην κατηγορία της (segment), η Χ1 είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής.
..... λένε κάποιοι στο forum [emoji6] [emoji6]
Εγώ Αντρέα μου ειλικρινά θα ήθελα να μην παρουν άλλοι Χ1. Ήδη κυκλοφορούν πολλά...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Υπάρχουν 2 όψεις στο ίδιο νόμισμα:-
Στην κατηγορία της (segment), η Χ1 είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής.
-
Στην κατηγορία τιμής της (ανάλογα με την έκδοση) σαφώς υπάρχουν, σε πολλές περιπτώσεις, καλύτερες προτάσεις.
Το 'ανάλογα με την έκδοση' περιεχει όλη την αλήθεια!
-
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εγώ Αντρέα μου ειλικρινά θα ήθελα να μην παρουν άλλοι Χ1. Ήδη κυκλοφορούν πολλά...
Ναι αλλά όχι σαν το δικό σου.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Το forrester προορίζεται για τον οδηγό που ξέρει γιατί το πήρε.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.
Η πιο κορυφαία ατάκα EVER.
Έτσι ακριβώς είναι ΣπύροSent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Καλησπέρα Νικ. Τα σέβη μου.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ναι αλλά όχι σαν το δικό σου.
Ισχύει το διαολάκι με τα 190 άλογα το έχουν λίγοι και ακόμα πιο λίγοι το χαίρονται. Ο Βασίλης το χαίρεται, πάντως, και μακάρι να το χαίρεται για πολύ ακόμα.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Τα 190 άλογα δεν κουράζονται με το βάρος και τον όγκο του οχήματος. Αυτά όμως κοστίζουν και καλά κάνουν. Για τα υπόλοιπα νο κομεντ.
-
Διαβαζω τις τελευταιες δυο σελιδες και πραγματικα δε βρισκω το λογο να συμφωνησω οτι η X1 ειναι το ανωτερο αυτοκινητο της κατηγοριας. Μου ερχονται ακομα 2-3 στο μυαλο που την κοιτουν καταματα και με πολυ πιο τιμιο κοστος γι αυτο που δινουν ορισμενα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Διαβαζω τις τελευταιες δυο σελιδες και πραγματικα δε βρισκω το λογο να συμφωνησω οτι η X1 ειναι το ανωτερο αυτοκινητο της κατηγοριας. Μου ερχονται ακομα 2-3 στο μυαλο που την κοιτουν καταματα και με πολυ πιο τιμιο κοστος γι αυτο που δινουν ορισμενα.Είναι η ωραία γκόμενα του segment , κάνει και ωραίο κρεββάτι και είναι εντυπωσιακή να την παρουσιάζεις. Απο την άλλη μην την βγάλουμε με το ζόρι οτι κάνει τα καλύτερα ντολμαδάκια του κόσμου ζαλισμένοι από τις επιδόσεις στο κρεββάτι. Ο Στέφανος επιβάλει στρατιωτικό νόμο για να φορτώσει τα πράγματα στο αυτοκίνητο (πεθαίνω να τον δω σε βιντεο όταν ετοιμάζει ταξίδι ).
Εγώ με το χέρι στην καρδία (έαν δεν ήμουν άρρωστος με τους Γιαπωνέζους) θα αγόραζα το 3008 1.6 HDi. Με την λογική θα ξαναέπερρνα το CRV ενώ σε έξαρση της κρίσης των σαράντα θα αγόραζα την BMW X1 σε Alpine White.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Είναι η ωραία γκόμενα του segment ,
Το 3008 ειναι αυτη η η γκομενα προσωπικα.
-
Μα εγώ δεν αναφέρθηκα σε αυτό!!
Καταλαβαίνω τι λες, ειδικά επειδή είναι premium brand η BMW και αν πολυκυκλοφορει, χάνει ένα μέρος από το αυτό ακριβώς που πλασάρει.
Ειδικά για γιατρούς και δικηγόρους [emoji12][emoji12]Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ακριβώς έγραψε ο Χρήστος (Νονός) παραπάνω!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Είναι η ωραία γκόμενα του segment ,
Το 3008 ειναι αυτη η η γκομενα προσωπικα.
To 3008 φοραει δαντελωτα γαλλικά εσώρουχα(εσωτερικό) . Το γερμανικό φόρεμα της Χ1 είναι πιο κλασάτο (όχι όμως σε όλες τις γωνίες ούτε σε όλα τα χρώματα)
Από την άλλη έαν άνοιξει το στόμα της η Χ1, ακούγεται ο τρικύλινδρος και ξενερώνεις
-
Κ πάλι η απάντηση βρίσκεται σε αυτό που έγραψε ο Φάνης: ανάλογα με τον κινητήρα αλλαζουν τα δεδομένα. Οι ανώτεροι κινητήρες της Χ1 σύμφωνα κ με συγκριτικά με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά μοντέλα υπερτερούν. Π.χ. το πιο ισχυρό 3008 είναι ξεκάθαρα 'πίσω' κ σε επιδόσεις κ σε συμπεριφορά από την 20άρα Χ1 πόσο μάλλον από την 25άρα. Φυσικά με το ανάλογο κόστος...
Αναφορικά με το 'κλασάτο' εμένα μου είναι εντελώς αδιάφορο...
-
Το θεμα ειναι στο κοστος αυτο και στα πολλα αυτα κυβικα αρχιζεις να κοιτας και την ανωτερη κατηγορια suv πλεον οποτε και game over... Δλδ αμα πιανεις με 25αρα με καλο εξοπλισμο x1 καμια f pace, τι να τη κανεις τη μπεμπα μετα...
(Υποθετω γιατι δε ξερω ακριβως τις τιμες) -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το θεμα ειναι στο κοστος αυτο και στα πολλα αυτα κυβικα αρχιζεις να κοιτας και την ανωτερη κατηγορια suv πλεον οποτε και game over... Δλδ αμα πιανεις με 25αρα με καλο εξοπλισμο x1 καμια f pace, τι να τη κανεις τη μπεμπα μετα...
(Υποθετω γιατι δε ξερω ακριβως τις τιμες)Χρηστο για να πιασεις επιδόσεις της 25άρας με την fpace θέλεις 250 άλογα. Δες τιμές:
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... stin-eladaEdit: εντωμεταξύ δεν βλέπω στις τιμές όσες εκδόσεις βλέπω εδώ:
https://www.auto-data.net/gr/?f=showSub ... li_id=2104
-
:whatever:Εχεις καποιο προβλημα?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:whatever:
Εχεις καποιο προβλημα?
Δεν έχω γράψει εγώ τέτοιο μνμ. Δεν το προηγούμενο!
-
.................
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ