-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Σήμερα αγαπητοί θα πάμε στη Βεράντα, πάνω στη πεζογέφυρα της Τούμπας, απέναντι από το κολυμβητήριο, στις 7 μ.μ.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκεί έχουν κηδεία, κόλυβα, κονιάκ κ έλιτσα θα φέρει ο Πιττ από τον παχουμη;
-
Πρωτομηνιά για καφέ στις 7 μ.μ. στη Βεράντα, όπως τη προηγούμενη βδομάδα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να φέρω δική μου κόκκινη;
-
Αν φτάνει για όλους, καλοδεχούμενη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παλιιιιι βεραντααααα;;;;;;;;
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Παλιιιιι βεραντααααα;;;;;;;;Ωραία είναι έχει και δροσούλα, μόνο κόκκινη μπύρα δεν έχει
-
...έχει και πρόσχαρες σερβιτόρες
-
Αφήνετε και κανα tip..
-
βρε , βρε ωστε εδω μου ειστε κρυμμένοι
τον χοντροelvet δεν βλεπω στην φωτο και ανησυχώ
αν καταφερετε να ειναι και ο πιττ ανεβαινω ταξιδι αστραπη .
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
βρε , βρε ωστε εδω μου ειστε κρυμμένοιτον χοντροelvet δεν βλεπω στην φωτο και ανησυχώ
αν καταφερετε να ειναι και ο πιττ ανεβαινω ταξιδι αστραπη .
Otso εκτός από πρεσβυωπία έχεις και καταρράκτη (ου γαρ έρχεται μόνο).
Εάν ένας φαίνεται καθαρά σε πρώτο πλάνο είναι ο χοντροelvet
Εάν έρθεις εσύ θα εμφανιστεί και ο pitt (με τη συνοδεία του) και θα σε κεράσουμε και μπύρες (κόκκινες), εκτός εάν σε πειράζουν στον προστάτη -
ποιος εισαι ; ο κομψος νεος με το μπλε μπλουζακι και το μουσι που θελει μακριμα κατω απο το σαγονι και ψαλιδισμα στα μαγουλα;
εγω και ο πιττ ειμαστε μεγαλοι ρε δεν κανουμε για παρεα σας . ασε που θα πετατε μπηχτες σαν την απο πανω και θα μας πληγωνετε.
χτες μιλαγαμε με τον πιττ στο τηλ το βραδυ να του φτιαξω λιγο το κεφι .
θελω να σε ρωτησω και κατι , αλλα μαλλον καλυτερα με πμ. -
Otso τα χεις κάνει μαντάρα και σε δουλεύουν όλοι [emoji38]
Εγώ έχω λίγα παραπάνω κιλά (το καλοκαίρι πήρα λίγα ακόμα ) αλλά δε φαίνομαι, είμαι από την άλληΣτάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και γω οδεύω τριψήφιος...
Ελπίζω μόνο να κρατηθώ εντός μπάντας των fm....
-
Εμ δεν πινετε (μια σταλια μπυρα μονο) δεν καπνιζετε , δεν ξενυχτατε , δεν ξενοπ....τε , τωρα που ειστε μικρομπαρμπαδες ε η ψυχη σας το ριχνει στο μπουκωμα , την μονη απολαυση που σας εχει μεινει .
φιλικα ετσι; μου αρεσει να σας πειραζω.και να εξηγησω, στον famas το ειπα βεβαια , σας πειραζω επειδη ζηλευω που ειμαι σε χωριο και δεν εχω εξοδους .
-
Λοιπόν μια και που οι ζέστες υποχωρούν και αρχίσει η ΔΕΘ, σήμερα πάμε Ρ Ο Δ Α Ν Θ Η, στα Κωνσταντινουπολιτικα.
Ώρα: 19.00 -
Ίσως αργήσω λίγο.
Οι συνήθεις ύποπτοι ας ενημερώσουν αν θα υπάρξει και δείπνο...Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Οι συνήθεις ύποπτοι ας ενημερώσουν αν θα υπάρξει και δείπνο...Πάντα!
-
αυτη την φορα εχω κατασκοπο που μου υποσχεθηκε φωτο με κεφαλια .
καλα να περασετε -
Σε πούλησε μάλλον γιατί ως Αξκος Ασφαλείας μάζεψα όλα τα κινητά στην είσοδο...
-
ασε αλεξανδρε θα πεθανω και με την απορια θα μεινω .
πριν μερικα χρονια που δεν επαιζαν ρολο ,ηλικια, υποχρεωσεις ,κριση , θα ειχα πεταχτει πανω βολτα και θα γινοταν πανηγυρι . τα παλια χρονια τα ταξιδια αστραπη και οι εκπληξεις ηταν το καλυτερο μας , θεσ/νικη ερχομαστε συχνα.
να φανταστεις ενας απο το χωριο μου ειχε ερθει και με φλορεττα , αν και εισαι νεος για να ξερεις τι ειναι φλορεττα .
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)