-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με την ευκαιρία έχεις να προτείνεις κάτι ;Επειδή το θέμα δεν το έχω κάνει επιστήμη, ούτε κάθομαι να το λιβανίζω και πολύ, παίρνω υγρο κερί σε σπρέυ από το Praktiker και στεγνώνω το αυτοκίνητο με αυτό. Δεν ασχολούμαι παραπάνω και δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ.
Και στο πλυντήριο αυτοκινήτων που πάω (self service) με αυτό το στεγνώνω.
Το υγρό κερί σε σπρέυ καθαρίζει τα πάντα.α! δεν χρησιμοποιώ δέρμα για το στέγνωμα! πάντα βρεγμένη σφουγγαροπετσέτσα για να είναι νωπή, μαλακή και για να μαζεύει όλο το νερό.
Ούτε πανάκια μικροινών, ούτε τίποτα άλλο.υ.γ. να το ξαναπώ για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με άλλα μέλη. Δεν είμαι οπαδός του car detailing και δεν με ενδιαφέρει το θέμα. Απλά ένα καθαρό αυτοκίνητο, χωρίς να σκάω φράγκα από εδώ και από εκεί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
-
[Αν το αφήσω έτσι μέχρι το επόμενο πλύσιμο στο υπόγειο πάρκινγκ φαντάζομαι δεν θα γίνει κάτι, σωστά;Τι να πάθει; Τίποτα απολύτως.
Ποιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα αν το μάτι πέφτει στις στάμπες... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
[Αν το αφήσω έτσι μέχρι το επόμενο πλύσιμο στο υπόγειο πάρκινγκ φαντάζομαι δεν θα γίνει κάτι, σωστά;
Τι να πάθει; Τίποτα απολύτως.
Ποιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα αν το μάτι πέφτει στις στάμπες...Αν την ψάχνεις με detailing τρελένεσαι τελικά. Την έπαθα που ασχολήθηκα με το qq λόγω μαύρου χρώματος και τώρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα λεφτά για προστασίες και λοιπές ιστορίες με detailing (παρότι η Χ1 θα το άξιζε περισσότερο) φοβάμαι μην γίνει καμία ζημιά.
Θα δοκιμάσω λίγο ξυδάκι μέσα στην εβδομάδα (δεν είχαμε άσπρο στο σπίτι) να δω τι παίζει.
Άλλωστε το αμάξι μετά το πλύσιμο δεν το βλέπει ήλιος όποτε δεν θα χειροτερέψει το ψήσιμο. -
Ξύδι; Είσαι σίγουρος;
Το ξύδι είναι πολύ δυνατό καθαριστικό και είναι και ιδιαίτερα όξινο. Δεν το προτείνω.
Καλύτερα να το αφήσεις όπως είναι και στο επόμενο πλύσιμο θα φύγουν οι στάμπες.
-
Και ο detailer που πάω μου το είπε και γεμάτο το διαδίκτυο είναι με σχετικά βιντεάκια (δες για water spots). Φυσικό προϊόν είναι από τα χημικά καλύτερο θα είναι !
-
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ. Με τρομάζει η ιδέα να καθαρίσω με ξύδι επιφάνεια βαμμένη και βερνικωμένη...
Με διαλυμένο ξύδι σε νερό καθαρίζω τα άλατα σε νιπτήρες, νεροχύτες, μπαταρίες σε wc και κουζίνα. -
[Αν το αφήσω έτσι μέχρι το επόμενο πλύσιμο στο υπόγειο πάρκινγκ φαντάζομαι δεν θα γίνει κάτι, σωστά;
Τι να πάθει; Τίποτα απολύτως.
Ποιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα αν το μάτι πέφτει στις στάμπες...Αν την ψάχνεις με detailing τρελένεσαι τελικά. Την έπαθα που ασχολήθηκα με το qq λόγω μαύρου χρώματος και τώρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα λεφτά για προστασίες και λοιπές ιστορίες με detailing (παρότι η Χ1 θα το άξιζε περισσότερο) φοβάμαι μην γίνει καμία ζημιά.
Θα δοκιμάσω λίγο ξυδάκι μέσα στην εβδομάδα (δεν είχαμε άσπρο στο σπίτι) να δω τι παίζει.
Άλλωστε το αμάξι μετά το πλύσιμο δεν το βλέπει ήλιος όποτε δεν θα χειροτερέψει το ψήσιμο.Στο επομενο πλυσιμο θα φυγουν. Απο την στιγμη που θα το πουλησεις σε μερικα χρονια το αμαξι δεν χρειαζεται να ασχολεισαι να εχεις το τελειο χρωμα.
-
Γεια σου βρε Άγη ! Με καταλαβαίνεις αλλα ξέρεις τι ψειρας ειμαι! Η πλάκα ειναι αυτο που με ενόχλησε περισσοτερο ειναι οτι το είδε πρώτη η γυναίκα μου οταν το πάρκαρα στο πάρκινγκ και μου τη λέει οτι δεν μου έκαναν καλή δουλειά [emoji41]
-
Γεια σου βρε Άγη ! Με καταλαβαίνεις αλλα ξέρεις τι ψειρας ειμαι! Η πλάκα ειναι αυτο που με ενόχλησε περισσοτερο ειναι οτι το είδε πρώτη η γυναίκα μου οταν το πάρκαρα στο πάρκινγκ και μου τη λέει οτι δεν μου έκαναν καλή δουλειά [emoji41]Πως σε νιώθω... έχουν ένα μάτι ώρες ώρες αυτές οι γυναίκες..!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Γεια σου βρε Άγη ! Με καταλαβαίνεις αλλα ξέρεις τι ψειρας ειμαι! Η πλάκα ειναι αυτο που με ενόχλησε περισσοτερο ειναι οτι το είδε πρώτη η γυναίκα μου οταν το πάρκαρα στο πάρκινγκ και μου τη λέει οτι δεν μου έκαναν καλή δουλειά [emoji41]
Πως σε νιώθω... έχουν ένα μάτι ώρες ώρες αυτές οι γυναίκες..!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μονο για να μας την πουν γιατι ειδικά η γυναίκα μου δεν εχει καμία σχεση με το ποσο ψειρας και της λεπτομέρειας ειμαι ......
-
Χτές πλύθηκε το Kuga μετά τις δεύτερες διακοπές (άνω του μήνα)....πρέπει να βγήκαν περί τα 4-5 κιλά άμμος από μέσα...!!!
Το έπλυνα και από κάτω (όσο πλένει το αυτόματο μηχάνημα, γιατί έχει πλύσιμο σασί) του έκανα και υγρό carnauba έτσι για να το ευχαριστήσω και μια χαρά!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Χτές πλύθηκε το Kuga μετά τις δεύτερες διακοπές (άνω του μήνα)....πρέπει να βγήκαν περί τα 4-5 κιλά άμμος από μέσα...!!!Το έπλυνα και από κάτω (όσο πλένει το αυτόματο μηχάνημα, γιατί έχει πλύσιμο σασί) του έκανα και υγρό carnauba έτσι για να το ευχαριστήσω και μια χαρά!
Ψιτ φίλε, δεν βρισκόμαστε κάποια μέρα να ρίξω μια ματιά στο όχημα, καθότι ζαχαρώνω ένα ίδιο ? Και δεν έχουν που-θε-νά βενζινάτο για test-drive ?
Και εμείς μόλις γυρίσαμε από διακοπές και η C5 πρέπει να έχει πάνω/μέσα της διψήφιο αριθμό κιλών σκόνης και άμμου. Θα γίνει το γνωστό πλύσιμο στο γνωστό πιτστοπάδικο, και έχει ήδη κλειστεί ραντεβού για βιολογικό
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Και εμείς μόλις γυρίσαμε από διακοπές και η C5 πρέπει να έχει πάνω/μέσα της διψήφιο αριθμό κιλών σκόνης και άμμου. Θα γίνει το γνωστό πλύσιμο στο γνωστό πιτστοπάδικο, και έχει ήδη κλειστεί ραντεβού για βιολογικόΚαι εγώ στο γνωστό Pistop πήγα...εκεί πάω πάντα πλέον.
Έχεις Π.Μ
-
Ποιο είναι ρε παιδιά το γνωστό πιτστοπάδικο;;;;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ποιο είναι ρε παιδιά το γνωστό πιτστοπάδικο;;;; -
ουπς!... Δεν το κατάλαβα...
Σε αυτό πάω το Panda για απλό εξωτερικό πλύσιμο. Μένω σχεδόν δίπλα.
Προσωπικά έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος. Και φτηνά και καλά. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
ουπς!... Δεν το κατάλαβα...
Σε αυτό πάω το Panda για απλό εξωτερικό πλύσιμο. Μένω σχεδόν δίπλα.
Προσωπικά έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος. Και φτηνά και καλά.Πολύ κοντά μένουμε!
Εγώ πάω το Ford εκεί (και την 116 πριν) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. To Panda το παώ στο Super Carwash δίπλα στο σπίτι μου...δεν είναι τόσο καλό, αλλά με την προσφορά που έχει, το πλένω με €5 μέσα/έξω!
-
Ναι κοντά μένουμε. Είμαι λίγο ποιο κάτω από το PitStopPark...
Όταν έψαχνα για σπίτι κοιτούσα για κοντινά γυμναστήρια και πλυντήρια αυτοκινήτων ...Το super car wash το έχω δει αλλά είχα την εντύπωση ότι είναι ποιο ακριβό.
5euro μέσα/έξω; Ρε συ αυτό είναι πολύ φτηνό.
Δηλαδή το εξωτερικό πλύσιμο πόσο το έχει; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το super car wash το έχω δει αλλά είχα την εντύπωση ότι είναι ποιο ακριβό.
5euro μέσα/έξω; Ρε συ αυτό είναι πολύ φτηνό.
Δηλαδή το εξωτερικό πλύσιμο πόσο το έχει;Πιο ακριβό δεν είναι...τα ίδια έχει περίπου. Αλλά από τότε που μετακόμισε (πήγε στην Αναπαύσεως) έχει μειωθεί η κίνηση και κάνει προσφορές συνέχεια! Κανονικά έχει €5 το εξωτερικό και €10 μέσα-έξω.
Αλλά εγώ έχω πάρει αυτό το πακέτο: http://www.supercarwash.gr/index.php/co ... irtuemart/συνδρομητικεσ-υπηρεσιεσ/προπληρωμενα-μπλοκ/wash-block/wash-block-detail?Itemid=0
Επίσης στο Site τους θα δείς συνέχεια τις προσφορές που έχει. Δεν κάνει τόσο καλή δουλειά όσο το PitStop, αλλά για το Panda μου με €5 είναι μια χαρά, το Ford δεν το πάω εκεί.
-
Και πλένει καλά αυτό; δεν γεμίζει αράχνες ;
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ