-
Μην ψάχνεις για καινοτομίες σε κανένα από τα προϊόντα της λίστας.
Μην τρελαθούμε κι όλας, από πού κι ως πού καινοτόμα τα Jazz και Megane (ιδιαίτερα το τελευταίο, πλην της εξεζητημένης και προκλητικής εμφάνισης δεν είναι δα και κανένα τεχνολογικό θαύμα). -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Μην ψάχνεις για καινοτομίες σε κανένα από τα προϊόντα της λίστας.
Μην τρελαθούμε κι όλας, από πού κι ως πού καινοτόμα τα Jazz και Megane (ιδιαίτερα το τελευταίο, πλην της εξεζητημένης και προκλητικής εμφάνισης δεν είναι δα και κανένα τεχνολογικό θαύμα).να διαβασεις τους 4τ για να δεις αν είναι καινοτότμο ή όχι.
Κατα τη γνώμη των $4τ και του car είναι το πιο καινοτόμο απ'όλα το jazzτο μεγκανε nai den einai kai toso
-
Θέλετε καινοτόμο προϊόν που λείπει πραγματικά από τη λίστα;
CITROEN C3 PLURIEL
Υ.Γ. Το Jazz έχει θαυμάσιο 8V κινητήρα (και πράγματι τεχνολογικά μπροστά), άπλετους χώρους, αλλά επιμένω ότι δεν είναι το αυτοκίνητο που ανατρέπει κάτι στην κατηγορία του.
Θα μου πείτε, ποια ανατροπή έκανε το 307 που ψηφίστηκε πέρσι ως COTY; -
Το 6αρι προσωπικά ψήφισα παιδιά πριν δω τις απαντήσεις σας και με χαροποίησε που είδα τις πιο πολλές ψήφους σ'αυτό. Πιστεύω πως είναι ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο(όπως διάβασα στον ειδικό τύπο) και αξιοπρεπέστατη σχεδίαση έχει(εντάξει υποκειμενικό) και καλές επιδόσεις έχει στον βασικό κινητήρα 1.8 (παρά τα 120hp και τα 1300+ κιλά) και πολύ καλά οδικά χαρακτηριστρικά.........
Πάντως σίγουρα κάποιο ευρωπαικό θα βγάλουν...αν είναι το C3.......ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΑΑΑΝΩ!!! -
To Pluriel δεν έχει βγει ακόμα σε παραγωγή. Οπότε η Citroen θα πάρει το COTY όταν βγεί αυτό κι όχι τώρα με το C3.
Να θυμίσω πάντως ότι πέρυσι η διαφορά ψήφων με την οποία κρίθηκε το COTY ήταν από τις μικρότερες. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τολμώ να προβλέψω και την σειρά (όπως θα βγουν, όχι τι θέλω):
1.C3
2.Megane
3.Jazz
4.Fiesta
5.6
6.E-class
7.VectraΓια δεύτερη χρονιά να είναι πρώτο αυτοκίνητο του ομίλου PSA; Δεν το βλέπω. Το 307 που κέρδισε πέρσι τουλάχιστον στέκεται πολύ καλά στο δρόμο. Το C3 ούτε αυτό μπορεί να κάνει με απόλυτη επιτυχία (το Fiesta είναι πολύ καλύτερο σε οδική συμπεριφορά). Προβλέπω ότι πρώτο θα είναι το Megane. Ελπίζω (αυτό δεν το προβλέπω) το Mazda 6 να είναι στην πρώτη τριάδα.
-
Ίσως τελικά θα έπρεπε να ανοίξουμε θέμα, με το ποια θα ήταν το Top7 που θα προτείναμε εμείς για το COTY 2003; Και βέβαια ποιο θα ψηφίζαμε.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Ίσως τελικά θα έπρεπε να ανοίξουμε θέμα, με το ποια θα ήταν το Top7 που θα προτείναμε εμείς για το COTY 2003; Και βέβαια ποιο θα ψηφίζαμε.kala τα λες αλλα θα μιλαμε για 5 χρόνια
πάντως η παραγκα είναι ζωντανή!!!!!!!!
-
Η δικια μου πρόβλεψη:
- Renault Megane
- Mazda 6
- Honda Jazz η Citroen C3
Ψηφισα Megane δαγκωτο.
Το Mazda επισης ειναι πολυ καλο.
Την Honda την εκτιμω αφανταστα, αλλα δεν μου αρεσει εμφανισιακα το Jazz.
Αντιθετα το C3 ειναι πανεμορφο κατα τη γνωμη μου.
Το Fiesta ειναι καλο και απλο στην εμφανιση.
Το Vectra μου πεφτει λιγο βαρυ και για την Mercedes δεν ξερω δεν απαντω.
Αληθεια οποιος κανει σωστη προβλεψη κερδιζει τιποτα?
Για σκεφτειτε κατι.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Αληθεια οποιος κανει σωστη προβλεψη κερδιζει τιποτα?Την υπέροχη γεύση του Dolca!!! (υπάρχει ακόμα;;; )
-
An kai fanatikos Japan psifisa E-class. EKtos apo tin akribi timi to ama3i apo opiadipote alli apopsi einai toso olokliromeno oso liga aftokinita simera. Ekana mia bolta kai epa8a megali plaka. Pantos to Mazda 6 kai ta Fiesta poli kales epiloges. Ta ypoloipa prosopika einai megali apati. Tipota to tromero gia kanena tous. E3eresi to Vectra gia to opoio den ekfero apopsi mias kai den exo kamia epafi mazi tou.
Sorry gia ta Greeklish alla eimai se PC pou den exei Ellinika -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
1.C3
2.Megane
3.Jazz
4.Fiesta
5.6
6.E-class
7.VectraΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
1.C3
2.Megane
3.Jazz
4.Fiesta
5.6
6.E-class
7.Vectraρε παιδία έχουμε ξεχάσει την ουσία του διαγωνισμού.
Βραβεύουν τα αυτοκίνητα που εισάγουν καινοτομίες.Πείτε μου τις καινοτομίες του C3,fiesta σε σχέση με του Jazz και του megane.Πιθανόν να μην υπάρχει καμία. Επαναλαμβάνω
Δεν είναι ο διαγωνισμός του AUTO TRITH KAI TOY auto motor sport
Eγώ συνειδητά δεν ψηφίζω κανένα, δηλάδή: ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ. Νομίζω ότι εφ' όσον δεν υπάρχει τέτοια επιλογή, αυτός που προτείνει το θέμα θα πρέπει και μέσω των τοποθετήσεών μας να βγάλει κάποιο ποσοστό λευκών, που φυσικά υποδηλώνει ότι κανένα από αυτά τα αυτοκίνητα δεν του κινεί το ενδιαφέρον
Ναι, μάλλον είναι ερωτηματολόγιο τύπου ΑUΤΟ ΤΡΙΤΗ!
Chris
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Μην τρελαθούμε κι όλας, από πού κι ως πού καινοτόμα τα Jazz και Megane (ιδιαίτερα το τελευταίο, πλην της εξεζητημένης και προκλητικής εμφάνισης δεν είναι δα και κανένα τεχνολογικό θαύμα).Για το Megane δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά, αλλά το Jazz εισάγει καινοτομίες. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω link http://autozine.kyul.net/html/Honda1.htm#Fit (σημείωση: το Jazz αναφέρεται ως Fit, γιατί έτσι ονομάζεται στην Ιαπωνία). Δεν ξέρω πόσο ρηξικέλευθες είναι οι αλλαγές που εισάγει το Jazz, αλλά σίγουρα έχει να επιδείξει περισσότερα τεχνολογικά επιτεύγματα και καινοτόμες ιδέες από τα C3 και Fiesta. Αν διαβάσετε το άρθρο μέχρι τέλους, θα καταλάβετε γιατί μάλλον δε θα επιλεχθεί για COTY.
-
Το 6αρι παιδες....
-
...και το αυτοκίνητο της χρόνιας 2003 είναι...
RENAULT MEGANE
Η βαθμολογία που πήραν είναι η εξής
Megane 322 (9)
Mazda 6 302 (6)
C3 214 (4)
Jazz 167 (2)
Fiesta 161
Vectra 151 (2)
E-class 133 (2)O ΚΚ ψηφισε με τους βαθμούς που βρίσκονται σε παρένθεση.
Για όποιον θέλει να δεί περισσότερα http://www.caroftheyear.org/pages/Voting03.htm
-
Αν πω ότι δεν το περίμενα, θα πω ψέματα. Κρίμα πάντως για το 'εξαράκι'...
-
Θα τους χάλαγε να βγάζαν το 6άρι? Φοβούνται μην φωνάζουν οι ευρωπαίοι? Ή μήπως λένε αφού βγήκε το '93 το MICRA και το '00 το ΥARIS θα βγάλουμε γιαπωνέζικο μετά από 7 χρόνια(δηλ.το 2007).
Σε 39 χρόνια (σύμφωνα με το in.gr/auto)μόνο 2 φορές έχει πάρει τον τίτλο γιαπωνέζικο αυτοκίνητο.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Θα τους χάλαγε να βγάζαν το 6άρι? Φοβούνται μην φωνάζουν οι ευρωπαίοι? Ή μήπως λένε αφού βγήκε το '93 το MICRA και το '00 το ΥARIS θα βγάλουμε γιαπωνέζικο μετά από 7 χρόνια(δηλ.το 2007).
Σε 39 χρόνια (σύμφωνα με το in.gr/auto)μόνο 2 φορές έχει πάρει τον τίτλο γιαπωνέζικο αυτοκίνητο.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!Λέει πολλά, όπως περισσότερα λένε τα σημαιάκια στο σήμα του COTY. Δεν είδα καμια ιαπωνική σημαιούλα, οπότε γιατί να μην ευλογήσουν τα γένια τους οι ευρωπαίοι;
-
Δηλαδή η περίπτωση να είναι καλό το MEGANE όπως πρώτος είπε ο πρόεδρος της AUDI και μετά όλος ο ξένος τύπος και κατόπιν ο Ελληνικός τύπος και σιγα-σιγά διαπιστώνουμε και 'μεις δεν υπάρχει;
Δηλαδή επειδή δεν βγήκε το MAZDA όλα είναι μια συμπαιγνία;
Car Of The Year 2003 (ψηφίστε και... μην κερδίστε)!!!