-
Να πάρεις ότι σου λέει η καρδιά σου. Αλίμονο να πρέπει να μετακινείσαι καθημερινά με ένα αυτοκίνητο που δεν σου αρέσει ή δεν έχει τους χώρους που θα δικαιολογούσαν την επιλογή του.
-
+1000
Οδήγησε τα και 2 επίσης αν μπορείς, σίγουρα θα βοηθήσει. -
Φίλε giannakos, μερικές συμπληρωματικές σκέψεις κ από μένα: Παρότι είμαι ξεκάθαρα υπέρ του πεζό,θα συμφωνήσω ότι σημαντικό ρόλο παίζει η καρδιά. Παράδειγμα: Έχω πεζό 106 1.1 και κάθε φορά που οδηγώ άλλο αμάξι,θέλω πίσω το πεζό μου, παρόλο που προφανώς το Πόλο bluemotion που οδηγώ περιστασιακά είναι σαφώς καλύτερο όχημα. Επίσης,αν σε προβληματίζει το after sales της vw, το ίδιο θα σε προβληματίσει το after sales της Peugeot. Εν ολίγοις,αν γουστάρεις πολο,πήγαινε εκεί,γιατί ψυχολογικά και μόνο,δε θα σιχτιριζεις στα οποια προβλήματα. Αν πάλι δεν έχεις κόλλημα,πηγαινε στο 208, και καλύτερο μοτέρ έχει,και καλύτερο στήσιμο,και πιο αξιόπιστο είναι.
-
Φίλε giannakos, μερικές συμπληρωματικές σκέψεις κ από μένα: Παρότι είμαι ξεκάθαρα υπέρ του πεζό,θα συμφωνήσω ότι σημαντικό ρόλο παίζει η καρδιά. Παράδειγμα: Έχω πεζό 106 1.1 και κάθε φορά που οδηγώ άλλο αμάξι,θέλω πίσω το πεζό μου, παρόλο που προφανώς το Πόλο bluemotion που οδηγώ περιστασιακά είναι σαφώς καλύτερο όχημα. Επίσης,αν σε προβληματίζει το after sales της vw, το ίδιο θα σε προβληματίσει το after sales της Peugeot. Εν ολίγοις,αν γουστάρεις πολο,πήγαινε εκεί,γιατί ψυχολογικά και μόνο,δε θα σιχτιριζεις στα οποια προβλήματα. Αν πάλι δεν έχεις κόλλημα,πηγαινε στο 208, και καλύτερο μοτέρ έχει,και καλύτερο στήσιμο,και πιο αξιόπιστο είναι.
Kαλημερα φιλε, ευχαριστω για την απαντηση. Προφανως δεν λεω οτι το peugeot ειναι ασχημο η δεν μου αρεσει..
Αν υπηρχε τετοια θεμα θα το ειχα αποκλεισει απο τωρα( οπως εκανα με το καινουργιο φιεστα... Μεγαλη ατυχια..την στιγμη που ηθελα να το παρω το εκαναν το πιο ασχημο αμαξθ της χρονιας :p)
Aπλα το πολο μου ηταν ερωτας με την πρωτη ματια και νομιζω θα ειμαι πιο ''περηφανος'' για το αμαξι που θα εχω..
αν και με λιγο καιρο με το πεζο νομιζω θα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Οταν λες οτι ειναι καλυτερο οχημα τι εννοεις? Σε προηγουμενο ποστ εγραψες οτι το 208 ειναι ανωτερο ασυζητητι
Με μπερδεψες λιγο -
Πω ειμαι βλακας ... νομιζα εγραφες οτι εχεις το 208 ... λαθος μου...
Το 208 το εχεις οδηγησει για καποιο διαστημα η απλα διαβαζοντας λες αποψη?
Δεν το λεω επιθετικα απλα ερωτηση κανω -
Το έχω οδηγήσει δυο φορές. Μία σε τεστ drive στην automotivo, και μια φορά στη διαδρομή Αθήνα-Ναυπλιο, ενός γνωστού,την έκδοση των 110 hp. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο καλά στρίβει,και πόσο καλή απόκριση έχει στο γκάζι. Αυτό που ΔΕΝ μου άρεσε στην Εθνική,είναι ο αεροδυναμικός θόρυβος, το Πόλο είναι πιο ήσυχο. Αλλά και πιο αδιάφορο στις στροφές..
-
Το 1.0 TSI 115hp ειναι καλη περιπτωση,ισως το πιο σβελτο στην κατηγορια του και απαλλαγμενο-υποθετικα απο τις ασθενειες του προηγουμενου μοτερ.Το polo θα αργησει να ειναι διαθεσιμο εδω περα,ενω το 208 δεν ξερω μηπως σε 1-2 χρονια δεχτει καποιο facelift.
-
1000 φορές να παρεις αυτο που γουστάρεις. Θ αγοράσεις νέο αμάξι και θα κοιτάς αλλο στο δρόμο και θα λες τι εκανα...
Sent from my iPad using Tapatalk
VW POLO VS peugeot 208