-
Καλησπέρα σε όλους!!
Βρίσκομαι σε δίλημμα για την αγορά αυτοκινήτου μεταχειρισμένου, μιας και υπάρχουν πολλές επιλογές, και θέλω να κάνω σωστή επιλογή ώστε να μην με ταλαιπωρήσει με ζημιές (όσο γίνεται), με τις βασικές ανέσεις και να γίνεται ευχάριστο και σβέλτο σε στροφές όποτε το πιέζω παραπάνω...
Έχουμε μπάτζετ 8-9 χιλιάρικα, 1200 με 1600cc χειροκίνητο και όχι πριν 2003-04...
Είμαι ανάμεσα σε Ford Fiesta 2010 1400cc που μ αρέσει πολύ, Toyota Yaris 2011, Yaris T Sport (αν και δεν υπάρχουν), Renault Clio μετά το 2012-13, Civic Type S και Toyota Auris.Θα ήθελα να ακούσω γνώμες, προτάσεις και για άλλα μοντέλα που ίσως δεν έχω σκεφτεί, εκδόσεις (βενζίνη, πετρέλαιο, κυβικά, εξοπλισμό) και τα + και - κάθε αυτοκινήτου.
Ευχαριστώ.Στάλθηκε από το Lenovo A7010a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους!!
Βρίσκομαι σε δίλημμα για την αγορά αυτοκινήτου μεταχειρισμένου, μιας και υπάρχουν πολλές επιλογές, και θέλω να κάνω σωστή επιλογή ώστε να μην με ταλαιπωρήσει με ζημιές (όσο γίνεται), με τις βασικές ανέσεις και να γίνεται ευχάριστο και σβέλτο σε στροφές όποτε το πιέζω παραπάνω...
Έχουμε μπάτζετ 8-9 χιλιάρικα, 1200 με 1600cc χειροκίνητο και όχι πριν 2003-04...
Είμαι ανάμεσα σε Ford Fiesta 2010 1400cc που μ αρέσει πολύ, Toyota Yaris 2011, Yaris T Sport (αν και δεν υπάρχουν), Renault Clio μετά το 2012-13, Civic Type S και Toyota Auris.Θα ήθελα να ακούσω γνώμες, προτάσεις και για άλλα μοντέλα που ίσως δεν έχω σκεφτεί, εκδόσεις (βενζίνη, πετρέλαιο, κυβικά, εξοπλισμό) και τα + και - κάθε αυτοκινήτου.
-
Καλησπέρα σε όλους!!
-
Θα κοιτούσα και προς Kia ceed ή αν θες 3θυρο το pro ceed.. Χώροι, αξιοπιστία ακόμα και κάποιο με εγγύηση θα μπορούσες να πετύχεις
-
Από τη στιγμή που η ευχαρίστηση και το γκάζι είναι μέσα στις προτεραιότητες, φαβορί σε αυτά τα λεφτά είναι η Giulietta 1.4 TB, το Leon Mk2/3 Tsi και το Focus Mk2 1600 Ti-VCT ή Mk3 Ecoboost.
-
Ο χρήστης k.vamvoukas1 έγραψε:
και να γίνεται ευχάριστο και σβέλτο σε στροφές όποτε το πιέζω παραπάνω...Ξεχνα τα toyota και KIA που αναφερθηκαν.
Giulietta δε τη φτανει με τιποτα. Και focus mk3 ecoboost δυσκολα.
Ευκολα εντος budget και καλες λυσεις η c4 coupe thp και το bravo sport. -
Στα 9500€ νομίζω πως φτάνει μια Giulietta και σίγουρα αξίζει μια μικρή υπέρβαση.
-
Αν ειναι να παρει τελειωμενο ή επισκευασμενο απο στουκα G, δεν αξιζει.. Δεν ειναι αυτη η τιμη της κανονικα.
-
Πάντως βλέπω αυτοκίνητα σε φαινομενικά καλή κατάσταση σε αυτά τα λεφτά. Δεν χάνει τίποτα να τα κοιτάξει.
https://www.car.gr/classifieds/cars/?so ... t_damage=f
-
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Τα κοίταξα όλα. Η Giulietta πολύ όμορφο και πολύ ποιοτικό αλλά δεν το είχα δει λόγω τιμής. Περισσότερο βλέπω τα Mito στα λεφτά που διαθέτω και δεν ξέρω αν αξίζει να κάνω υπέρβαση για να βρω ένα αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση μιας και είναι πολύ λίγα στην τιμή που ψάχνω. Και δεν ξέρω από αξιοπιστία πως πάνε αυτά.
Για Focus MK3 (που μ αρέσει περισσότερο) όπως είπε ο Nonos δεν πλησιάζω. Περισσότερο βλέπω προς Fiesta 1,6 sport με τα 125hp, το Suzuki Swift Sport 1,6 που είδα σήμερα, και Honda Civic Type S.
Μ αρέσει και το C4 thp ή και το byLoeb αλλά δεν ξέρω σε θέμα αξιοπιστίας τι παίζει.
Επίσης και Clio Sport '07 (και RS είναι χαμηλά αλλά νομίζω δεν είναι κατάλληλο για καθημερινό).Στάλθηκε από το Lenovo A7010a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ακούστηκε κανένα θέμα για την Giulietta. Κάποια στιγμή το Multiair από ότι λέγεται θα χρειαστεί αντικατάσταση σε όλα τα αυτοκίνητα με αυτό σύστημα. Είναι πάντως το πιο οδηγοκεντρικό της κατηγορίας της.
Ωραία πάντως και τα άλλα που κοιτάς, ειδικά τα μικρότερα διαολάκια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντως βλέπω αυτοκίνητα σε φαινομενικά καλή κατάσταση σε αυτά τα λεφτά. Δεν χάνει τίποτα να τα κοιτάξει.https://www.car.gr/classifieds/cars/?so ... t_damage=f
Το ενα δεν εχει περιγραφη καν, το αλλο δες ποιος το πουλαει...
-
Το ότι δεν έχει περιγραφή δεν λέει τίποτα όμως. Σε κάθε περίπτωση γίνεται έλεγχος.
-
Το ότι δεν έχει περιγραφή δεν λέει τίποτα όμως. Σε κάθε περίπτωση γίνεται έλεγχος.Καλημέρα παιδιά.
Ισχύει αυτό αλλά είμαι από Κρήτη. Δεν έχω την πολυτέλεια να ανεβαίνω Αθήνα συνέχεια και θα ήθελα να βρω ένα αυτοκίνητο που και από την αγγελία να φαίνεται ότι αξίζει τον κόπο. Είναι πολλές οι ευκαιρίες εκτός Κρήτης και μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα αυτοκίνητα σε χαμηλότερη τιμή από ότι εδώΣτάλθηκε από το Lenovo A7010a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα βρεις κάποια αυτοκίνητα και θα τους στείλεις να τα δουν. Θα κάνουν το πρώτο ξεδιάλυμα και αυτά που θα σου πουν ότι αξίζουν θα πας και θα τα δεις. Εννοείται φυσικά ότι θα κάνεις επιπλέον έλεγχο μετέπειτα.
-
Ότι λέει ο panos. Αυτοί έχουν και δικά τους που πουλάνε και το στήσιμο της εταιρίας τους και οι ευκολίες που προσφέρουν (επιστροφή αυτοκινήτου και χρημάτων κτλ.) με κάνουν να τους έχω εμπιστοσύνη. Εγώ βασικά θα το πήγαινα ακόμα παραπέρα και θα αγόραζα από αυτούς χωρίς να το ελέγξω επιπλέον.
-
Το ότι δεν έχει περιγραφή δεν λέει τίποτα όμως. Σε κάθε περίπτωση γίνεται έλεγχος.Κοιταξε Δια για να το κλεισουμε... οταν πουλιουνται 50 (π.χ. γιατι δε ξερω ποσα ειναι)και 2 ειναι εντος μπατζετ, το ενα απο μαντρα και το αλλο απλα φωτογραφιες, ε μαλλον καλα του λεω να τ αποφυγει αν δε θελει ν αυξησει τα ρισκα να μπλεξει...
-
Νονούλη, καμιά φορά αυτό που φαίνεται ευκαιρία είναι κιόλας! Το βλέπεις, το ελέγχεις και αποφασίζεις. Το να λες ότι 'οι άλλοι τα δίνουν πιο ακριβά, άρα αυτό σίγουρα είναι φόλα' είναι παρανοϊκό! Δεν του είπα να το αγοράσει αν ο έλεγχος το κόψει, απλά να το κοιτάξει. Υπάρχει κόσμος που καίγεται για λεφτά και ξεπουλάει! Έχω δει S60 Mk1 180 ίππων να πουλιέται 4.000 και το 9-3 των 195 ίππων με 67.000 χλμ το πήρα 4.500 από ιδιώτη, 1ο χέρι επειδή ο άνθρωπος πέθανε και τα παιδιά του χρειάζονταν χρήματα!!! Όλοι οι άλλοι ζητούσαν την μάνα τους και τον πατέρα τους...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
https://www.spotmechanic.gr/Θα βρεις κάποια αυτοκίνητα και θα τους στείλεις να τα δουν. Θα κάνουν το πρώτο ξεδιάλυμα και αυτά που θα σου πουν ότι αξίζουν θα πας και θα τα δεις. Εννοείται φυσικά ότι θα κάνεις επιπλέον έλεγχο μετέπειτα.
Ευχαριστώ φαίνεται να κάνουν καλή δουλειά.
Αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία από Fiesta Sport ή Suzuki Sport θα ήθελα να ακούσω γνώμες, οδηγική συμπεριφορά, κατανάλωση αξιοπιστία κλπ. Ευχαριστώ.
https://www.car.gr/10319528-suzuki-swift-sport
https://www.car.gr/10745517-ford-fiesta-sport-1-6-125hp
Στάλθηκε από το Lenovo A7010a48 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νονούλη, καμιά φορά αυτό που φαίνεται ευκαιρία είναι κιόλας! Το βλέπεις, το ελέγχεις και αποφασίζεις. Το να λες ότι 'οι άλλοι τα δίνουν πιο ακριβά, άρα αυτό σίγουρα είναι φόλα' είναι παρανοϊκό! Δεν του είπα να το αγοράσει αν ο έλεγχος το κόψει, απλά να το κοιτάξει. Υπάρχει κόσμος που καίγεται για λεφτά και ξεπουλάει! Έχω δει S60 Mk1 180 ίππων να πουλιέται 4.000 και το 9-3 των 195 ίππων με 67.000 χλμ το πήρα 4.500 από ιδιώτη, 1ο χέρι επειδή ο άνθρωπος πέθανε και τα παιδιά του χρειάζονταν χρήματα!!! Όλοι οι άλλοι ζητούσαν την μάνα τους και τον πατέρα τους...Όταν πήρα το NBFL ήταν το φθηνότερο ανάμεσα σε όσα έψαχνα στην ίδια χρονολογία (παλαιότερα με περισσότερα χλμ ήταν πολύ πιο ακριβά) με πινακίδες και πληρωμένα τέλη ενώ είχε τον πιο πλούσιο εξοπλισμό σε σχέση με τα άλλα. Ήταν το πρώτο και μοναδικό που είδα και πήρα, δεν έλεγξα άλλα. Νομίζω ότι η επιλογή ήταν σωστή οπότε η χαμηλή τιμή όπως λέει και ο Διας δεν είναι λόγος απόρριψης γιατί ''κάτι μπορεί να κρύβει''.
Αγορά μικρομεσαίου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου