-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Λοιπόν,παρέλαβα κι εγώ το απογευματάκι το Scross μουΚαλοτάξιδο! Και εγώ παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι και κινήθηκα Αλιμου/Ποσειδώνος, η κίνηση όντως πολύ έντονη όπως και η ζέστη, άρα οι χειρότερες συνθήκες για πρώτη επαφή. Ο λογος της κίνησης ήταν οτι λόγω ζέστης έιδα 3 ακινητοποιημένα αυτοκινητα στη παραλιακή στο αριστερό ρευμα όλα και γινόταν ο κακός χαμός.
Πάντως εκτίμησα το αυτόματο... χεχεχε... -
Ευχαριστώ iceman!
Tο πίσω θυμίζει αρκετά QQ,για το μπροστά όντως δεν είναι κι ότι καλύτερο σχεδιαστικά,αλλά στα δικά μου μάτια σαφώς βελτιωμένο από το προηγ. μοντέλο. Κι όπως συμφωνούμε οι περισσότεροι,άλλα είναι τα δυνατά του 'χαρτιά' ως vfm επιλογή (π.χ. κινητήρας,τετρακίνηση,εξοπλισμός,χώροι κ.ά.) -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Λοιπόν,παρέλαβα κι εγώ το απογευματάκι το Scross μου
Καλοτάξιδο! Και εγώ παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι και κινήθηκα Αλιμου/Ποσειδώνος, η κίνηση όντως πολύ έντονη όπως και η ζέστη, άρα οι χειρότερες συνθήκες για πρώτη επαφή. Ο λογος της κίνησης ήταν οτι λόγω ζέστης έιδα 3 ακινητοποιημένα αυτοκινητα στη παραλιακή στο αριστερό ρευμα όλα και γινόταν ο κακός χαμός.
Πάντως εκτίμησα το αυτόματο... χεχεχε...Ευχαριστώ και καλοτάξιδο και το δικό σου!
-
Καλοτάξιδα τα αμάξια σας παίδες και πάντα με υγεία!
-
Καλοτάξιδες οι νέες παραλαβές...
Άντε και στα δικά μας οι 'ανύπαντρες'
Βάλαν Android Auto που το περιμένουμε, ή όχι ακόμα;
-
Γράφω κι εδώ,στο νήμα του Scross.
Όσον αφορά στο δικό μου (s-cross), η καρτούλα του GPS αγορασμένη από ebay,αναγνωρίστηκε κι έπαιξε αμέσως,χωρίς πρόβλημα. Eλέγχθηκαν νερά,λάδια -έχει μείνει η πίεση στα λάστιχα- όλα ο.κ. (όπως αντιλαμβάνεστε,δεν εμπιστεύομαι τυφλά το PDI κατά την παράδοση )
Επίσης,ήθελα να ρωτήσω 1) τι λάδια βάζετε; (κινητήρας 1.4 boosterjet)
Είδα στο manual, 5-30w και προδιαγραφές για ACEA,αλλά ρωτάω για μάρκα (από την αντιπροσωπεία είπαν Μotul,έχω ακούσει και για Eneos).Το ρωτώ,γιατί λέω να αγοράσω κανένα μπουκάλι,να'χω για πιθανό συμπλήρωμα.
2)η τάπα (πράσινη) του δοχείου για προσθήκη αντιψυκτικού υγρού,πως ανοίγει; Το υγρό τώρα είναι ο.κ.και δε χρειάστηκε να την πειράξω,αλλά μου φάνηκε κάπως περίεργο το άνοιγμά της γιατί συνδέεται μ'ένα μαύρο σωληνάκι με την τάπα του ψυγείου και το manual δεν είναι εντελώς διαφωτιστικό.Υ.Γ. Τελικά λάστιχα κι όλα τα υγρά του αυτοκινήτου -μέχρι και το πλυστικό του παρμπρίζ είναι εντάξει.Πρώτη φορά,μου συμβαίνει να τα έχουν ρυθμίσει όλα σωστά κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.
-
Γράφω κι εδώ,στο νήμα του Scross.
Όσον αφορά στο δικό μου (s-cross), η καρτούλα του GPS αγορασμένη από ebay,αναγνωρίστηκε κι έπαιξε αμέσως,χωρίς πρόβλημα. Eλέγχθηκαν νερά,λάδια -έχει μείνει η πίεση στα λάστιχα- όλα ο.κ. (όπως αντιλαμβάνεστε,δεν εμπιστεύομαι τυφλά το PDI κατά την παράδοση )
Επίσης,ήθελα να ρωτήσω 1) τι λάδια βάζετε; (κινητήρας 1.4 boosterjet)
Είδα στο manual, 5-30w και προδιαγραφές για ACEA,αλλά ρωτάω για μάρκα (από την αντιπροσωπεία είπαν Μotul,έχω ακούσει και για Eneos).Το ρωτώ,γιατί λέω να αγοράσω κανένα μπουκάλι,να'χω για πιθανό συμπλήρωμα.
2)η τάπα (πράσινη) του δοχείου για προσθήκη αντιψυκτικού υγρού,πως ανοίγει; Το υγρό τώρα είναι ο.κ.και δε χρειάστηκε να την πειράξω,αλλά μου φάνηκε κάπως περίεργο το άνοιγμά της γιατί συνδέεται μ'ένα μαύρο σωληνάκι με την τάπα του ψυγείου και το manual δεν είναι εντελώς διαφωτιστικό.Υ.Γ. Τελικά λάστιχα κι όλα τα υγρά του αυτοκινήτου -μέχρι και το πλυστικό του παρμπρίζ είναι εντάξει.Πρώτη φορά,μου συμβαίνει να τα έχουν ρυθμίσει όλα σωστά κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.
Ρε συ παλέρμι, δεν θελει λαδια, δεν θελει αντιψυκτικα, δεν θελει τπτ...
Ξεχασε τα, είναι σκύλος, οχι γάτος, ο μπουστερτζετ...
Αλλαξα στα 15 και δεν ειχε χασει σταγονα απο τπτ.
το μονο που θελει ειναι σκισιμο, οπως η προσφιλης μου μελισα μονέτ.
φχαριΣΤΗσου του...R.S.
Αν και τα ειπα και καπου που ξεχασα που, καλοριζικα σε ολους.
ξεχαστε στρωσιματα κλπ, λάιφ ιζ του σορτ -
Χαχα... ωραίος,να΄σαι καλά γάτε,ευχαριστώ για τις ευχές!
Μου΄χει μείνει συνήθεια το check in από τα προηγ. αυτοκίνητα (αν και για να είμαστε ειλικρινείς ποτέ δεν υπήρξε ιδιαίτερο πρόβλημα κατανάλωσης σε υγρά σε κανένα αμάξι,ακόμη και σε ιταλικά που είχα και που πολλοί τα στοχοποιούν).
-
Όσον αφορά στο δικό μου (s-cross), η καρτούλα του GPS αγορασμένη από ebay,αναγνωρίστηκε κι έπαιξε αμέσως,χωρίς πρόβλημα.
Την κοιτούσα για καιρό στο ebay, στα 60€ + μεταφορικά
Την έβγαλε κάποια στιγμή ένας Ρουμάνος στα 41€ τελική χωρίς μεταφορικά και την τσίμπησα.
Είναι καθ'οδόν, όπως άλλωστε και το αμάξι...
Ελπίζω να μην τα πετάξω τα 40€... -
Koritsia
http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=25&t=28478
για να δειτε ποια εκδοση εχετε, κρατατε πατημενα τα γραναζακια πανω απο 10'
οσονούπω και android auto!
ο γατούλης θα φροντισει μολις.... -
Δηλαδή; Τζάμπα λεφτά δώσαμε γατούλη;
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Δηλαδή; Τζάμπα λεφτά δώσαμε γατούλη;είναι παλια τεχνολογια, θα συμφωνησει και ο νουνός, απο αυτες που χρειαζονται να τις εχεις πρώτα για να τις κανεις απντέιτ...
R.S.
αναβαθμιση του firmware ειναι, δεν εχει σχεση με το gps και τη κάρτα...
θα βγει και νεοτερο με android auto -
Απ 'όσο διάβασα, το Security Lock που έχουν οι κάρτες είναι να γράφουν μια πληροφορία όταν μπουν για πρώτη φορά σε ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλο.
Αν κάποιος βάλει την κάρτα GPS, και μετά κάνει Firmware Update και γίνει ένας γενικός 'μηδενισμός', θα μπορέσει να ξαναχρησιμοποιηθεί η ίδια κάρτα GPS;
-
Απ 'όσο διάβασα, το Security Lock που έχουν οι κάρτες είναι να γράφουν μια πληροφορία όταν μπουν για πρώτη φορά σε ένα αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλο.Αν κάποιος βάλει την κάρτα GPS, και μετά κάνει Firmware Update και γίνει ένας γενικός 'μηδενισμός', θα μπορέσει να ξαναχρησιμοποιηθεί η ίδια κάρτα GPS;
που ησουν στο σκολείο στο μαθημα πλεροφορικής? γκομενάκια?
φυσικα και μπορεί... σε αλλο δεν μπαινει, με τη καμμία όμως.... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
φυσικα και μπορεί... σε αλλο δεν μπαινει, με τη καμμία όμως........
Μηχανικός πληροφορικής είμαι, ένσημα από το 2001Αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες και τις χρησιμοποιούμενες μεθόδους της κάθε εταιρίας. Μπορεί η πληροφορία που γράφεται στην κάρτα να είναι το S/N της συσκευής οπότε ΟΚ. Αν όμως γράφεται κάτι άλλο, πχ κάτι και σχετικό με S/W, δεν μπορώ να το γνωρίζω.
-
φυσικα και μπορεί... σε αλλο δεν μπαινει, με τη καμμία όμως........
Μηχανικός πληροφορικής είμαι, ένσημα από το 2001Αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες και τις χρησιμοποιούμενες μεθόδους της κάθε εταιρίας. Μπορεί η πληροφορία που γράφεται στην κάρτα να είναι το S/N της συσκευής οπότε ΟΚ. Αν όμως γράφεται κάτι άλλο, πχ κάτι και σχετικό με S/W, δεν μπορώ να το γνωρίζω.
από που τετοιος? από την οριτζιναλε εν πάτραι λάικ πεντεαρτζι ουντ γάτος? Αντε να μαζευομαστε τα ηττα υψυλόνια....
R.S.
για παρακατω...
patras computer engineering und informationstechnik als fiverg und die katze? -
Συγνώμη φίλε. Βάζω τα λεγόμενά σου στο Google Translate και μου λέει
'For Klingon, use Bing Translate' -
χαιρετω την παρεα και καλοριζικα σε οσους παρελαβαν προσφατα
Ψηνομαι να αγορασω το παρακατω προστατευτικο προφυλακτηρα το οποιο σε 2 τιμες με μεγαλη αποκλιση
Μπορει να δει καποιος μηπως μου διαφευγει κατι, αν εχουν διαφορα στην ποιοτητα η κατι αλλο ?Θεωρουνται αξιοπιστοικαι οι δυο πωλητες?
-
Ο χρήστης alexos έγραψε:
χαιρετω την παρεα και καλοριζικα σε οσους παρελαβαν προσφατα
Ψηνομαι να αγορασω το παρακατω προστατευτικο προφυλακτηρα το οποιο σε 2 τιμες με μεγαλη αποκλιση
Μπορει να δει καποιος μηπως μου διαφευγει κατι, αν εχουν διαφορα στην ποιοτητα η κατι αλλο ?Θεωρουνται αξιοπιστοικαι οι δυο πωλητες?
κινεζομαϊμουδιές που μπαινουν κολλητες και θα κλαις μολις λειωσουν..
Ψαξε για 990E0-61M62 στα 150 περιπου, πλαστικο ή
990E0-61M61 αλουμινενιο στα 100 ή
990E0-61M57 μαυρο / 990E0-61M58 διαφανο στα 60
ολα γνησια...
τα 2 πρωτα ειναι καλυτερα και ιδια, πλην υλικων κατασκευης
γενικα με μια βολτα απο σουζ θα δεις πολλα και σχετικα φθηνα... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Δηλαδή; Τζάμπα λεφτά δώσαμε γατούλη;
είναι παλια τεχνολογια, θα συμφωνησει και ο νουνός, απο αυτες που χρειαζονται να τις εχεις πρώτα για να τις κανεις απντέιτ...
R.S.
αναβαθμιση του firmware ειναι, δεν εχει σχεση με το gps και τη κάρτα...
θα βγει και νεοτερο με android autoΣυμφουνω.
SUZUKI SX4 SCROSS