-
Καλημέρα , μιας και κάηκε το βεντιλατέρ του ψυγείου και ψάχνω για ανταλλακτικό , ήθελα να ρωτήσω γιατί στην περιγραφή γράφουν 'για όχημα χωρίς air condition' 'η με air condition αντίστοιχα. Εφόσον το air condition έχει δικό του ψυγείο και βεντιλατέρ , τι διαφορά έχει σε αυτό της μηχανής;
-
Καλημέρα , μιας και κάηκε το βεντιλατέρ του ψυγείου και ψάχνω για ανταλλακτικό , ήθελα να ρωτήσω γιατί στην περιγραφή γράφουν 'για όχημα χωρίς air condition' 'η με air condition αντίστοιχα. Εφόσον το air condition έχει δικό του ψυγείο και βεντιλατέρ , τι διαφορά έχει σε αυτό της μηχανής;
-
-
Ο χρήστης typeR90 έγραψε:
Καλημέρα , μιας και κάηκε το βεντιλατέρ του ψυγείου και ψάχνω για ανταλλακτικό , ήθελα να ρωτήσω γιατί στην περιγραφή γράφουν 'για όχημα χωρίς air condition' 'η με air condition αντίστοιχα. Εφόσον το air condition έχει δικό του ψυγείο και βεντιλατέρ , τι διαφορά έχει σε αυτό της μηχανής;Δεν έχει δικό του βεντιλατερ... Το ίδιο του ψυγείου είναι.. Τουλάχιστον σε όσα αμάξια γνωρίζω..
-
Στο δικό μου ( rover 414 si ) έχει το ψυγείο του air condition μπροστά με το δικό του ανεμιστήρα ο οποίος λειτουργεί κανονικά , και ακριβώς από πίσω το ψυγείο της μηχανής στο οποίο έχει χαλάσει.
-
Πριν ψάξεις για ανταλλακτικό έλεγξε τα ηλεκτρολογικά (ασφάλεια βεντιλατέρ) καθώς και αν παίρνει ρεύμα το βεντιλατέρ και δεν έχει κοπεί κάτι.Μήπως άλλαξες ψυγείο πρόσφατα? Εννοείται πως από το βιβλίο του κατασκευαστή βλέπουμε πια ασφάλεια τροφοδοτεί το βεντιλατέρ...
Όλα τα παραπάνω γίνονται αφού βεβαιωθούμε 100% ότι όντως δεν λειτουργεί το βαντιλατέρ προκαλώντας άνοδο θερμοκρασίας ψυκτικού ακόμα και στο ρελαντί...(με απενεργοποιημένο πάντα το A/C)... -
Στο δικό μου ( rover 414 si ) έχει το ψυγείο του air condition μπροστά με το δικό του ανεμιστήρα ο οποίος λειτουργεί κανονικά , και ακριβώς από πίσω το ψυγείο της μηχανής στο οποίο έχει χαλάσει.Δηλαδή έχεις ενα βεντιλατέρ μπροστά απο τα ψυγεία και άλλο ένα πίσω απο τα ψυγεία;
Σαν το https://i.ytimg.com/vi/x4XhX_Q6XFU/hqdefault.jpg
δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Μπορεί το με και το χωρίς να έχουν διαφορά πχ στο πάχος ή στις βάσεις καθώς αλλάζει και το ψυγείο ή οι φύσσες. -
-
[quote='typeR90']@gnikas Γι αυτά είχα πάει στον ηλεκτρολόγο και τα ελέγξαμε και είναι οκ. Δεν άλλαξα ψυγείο αλλά φλαντζα κεφαλής πριν κανα 2 μήνες..
Βγάλε την φύσα (ο ηλεκτρολόγος) που παίρνει ρεύμα ο ανεμιστήρας και να δώσει απευθείας 12V πάνω σε αυτόν ...Εάν μείνει αναίσθητος (ο ανεμιστήρας - όχι ο ηλεκτρολόγος) υπολόγιζε όλο το πακέτο γύρω στα 100 Ε...
-
Καλημέρα , μιας και κάηκε το βεντιλατέρ του ψυγείου και ψάχνω για ανταλλακτικό , ήθελα να ρωτήσω γιατί στην περιγραφή γράφουν 'για όχημα χωρίς air condition' 'η με air condition αντίστοιχα. Εφόσον το air condition έχει δικό του ψυγείο και βεντιλατέρ , τι διαφορά έχει σε αυτό της μηχανής;Παρε τηλεφωνο στο www.parts.gr και ρωτα τιμες, εχω παρει ψυγειο και βεντιλατερ κανα 35αρι το ενα
-
@gnikas αυτό έκανε και έμενε νεκρός ο ανεμιστήρας γι αυτό μου είπε οτι έχει καεί. Ρώτησε κανα δυο δικούς του για ανταλλακτικά και ο ένας είχε 150 καινούριο και ο άλλος 60 μεταχειρισμένο.
@trident1971 γενικά ψάχνω σε διάφορα sites , έχω βρει με 40 ευρώ βεντιλατέρ ολόιδιο με το δικό μου απλά επειδή κοίταζα και σε καινούρια ιμιτασιον δεν ξέρω τι εννοεί με το air condition.
-
@gnikas αυτό έκανε και έμενε νεκρός ο ανεμιστήρας γι αυτό μου είπε οτι έχει καεί. Ρώτησε κανα δυο δικούς του για ανταλλακτικά και ο ένας είχε 150 καινούριο και ο άλλος 60 μεταχειρισμένο.@trident1971 γενικά ψάχνω σε διάφορα sites , έχω βρει με 40 ευρώ βεντιλατέρ ολόιδιο με το δικό μου απλά επειδή κοίταζα και σε καινούρια ιμιτασιον δεν ξέρω τι εννοεί με το air condition.
Καλα κανεις και ψαχνεις, ο λογος που λεω να παρεις τηλ. ειναι γιατι οι συγκεκριμενοι εχουν διάφορα που δεν ειναι στο site. Εννοειται ημιτασιον.
Τωρα που ειδα οτι εχεις Rover φλαντζαρισμενο σε λυπηθηκε η ψυχη μου αδερφε.
-
Δυστυχώς έχει βγάλει αρκετά θεματάκια τώρα τελευταία. Αύριο θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα να δω τι θα βρω.
Ερώτηση για βεντιλατέρ