-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
...ο Κωστας -που μετα τους ΔΥ ταϊζει τωρα και τους μικρους ΕΕ με στασιμα leftα από το '14'Χρηματοδοτω' στη παραπανω κουβεντα = να πληρωνεις εσυ στα μικρα εισοδηματα με μικρες κλιμακες, και για να ρεφαρει το κρατος να πηδαει αυτον που βγαζει περισσοτερα, φορολογωντας τον με πολυ μεγαλυτερες κλιμακες. Και να του κανει ΑΣΥΜΦΟΡΟ (εκτος απο το να νιωθει μαλακας) το να προσπαθησει παραπανω, να ρισκαρει παραπανω, για να βγαζει παραπανω*.
Και μετα να αναρωτιουνται οι αριστεροι για την ανεργια (και να κανουν πορειες βεβαιως βεβαιως, 'εναντιον της' )
Και μετα μαλιστα να ερχεσαι να ΤΟΥ (αυτου του οποιου που βγαζει σοβαρο χρημα, γιατι βλεπω οτι οταν λεω 'μου' εσυ το μεταφραζεις ως 'εμενα προσωπικα του kacey') να του λες 'εγω με τον συριζα ειμαι καλυτερα', κανοντας οτι δεν καταλαβαινεις οτι αυτος που του κλεβει το κοπο αυτο το γαμωκρατος για να το παιζει κοινωνικη δικαιοσυνη κ ετσ' να 'ουμε, καποια στιγμη θα ριξει μια μουτζα και θα δωσει ενα @ κατσαρο. Ειτε μετακομιζοντας, ειτε 'μετακομιζοντας', ειτε εξαφανιζοντας καθε εισοδημα που εμφανιζει.
*για να μη πουμε για τις ασφαλιστικες εισφορες, οπου αν 'εγω' ειχα σημερα το μαγαζι, θα με καλουσαν να πληρωνω το μεγιστο οριο χ38% (καθοτι 'επιστημονας', δεν παω στο 26,94% αλλα στο 37,95%) δηλαδη 20ποσα χιλιαρικα, για να με στειλουν στο Γενικο Κρατικο Νικαιας παρεα με τα ποντικια, οταν με 1000ε το χρονο εχω ιδιωτικη ασφαλιση που παω οπου θελω και μου κανουν κ μια πιπ@ δωρο. Κ εσυ νομιζεις (?) οτι α) θα το εκανα , β) οτι οφειλω να το κανω , και γ) οτι θα εβγαινα να λεω κιολας οτι 'με συριζα καλυτερα', επειδη ο (καθε) γιοχαν πληρωσε λιγοτερα φετος.
ΥΓ Α και που'σαι, αυτο που ενω 'εγω' (επιχειρηση) και 'εσυ' (ΕΕ) πληρωνουμε ακριβως τους ιδιους φορους (ιδιες κλιμακες) εκτος βεβαιως απο το τελος επιτηδευματος που το δικο μου ειναι 1000 αντι για 650 εσου, αλλα εσυ δικαιουσαι να γκρινιαζεις για τους φορους ενω εγω οχι και σου προκαλω μαλιστα και γελιο, να το κοιταξεις.
τελικα εισαι, ή κανεις το χαζο?
-
Πριν την 'επεξηγηση' σου (που όταν εγω κανω για κατι πολλες φορες καποιοι την θεωρουν ασυναρτησια/παραληρημα) εγραψες αυτό:
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τελος, αν νομιζεις οτι το μοντελο 'γαμαμε οσους φτιαχνουν κατι στη ζωη τους/καταφερνουν να βγαζουν λεφτα, ωστε να χρηματοδοτουμε τους Γιοχαν '
Οποτε μην αναρωτιέσαι για το αν εγω είμαι χαζος ή όχι, αλλα να εισαι βέβαιος ότι εσυ εισαι τοσο πορωμένος που δεν σκέφτεσαι τι γραφεις πια. Όταν λοιπον καποιος σκουζει ολη μερα ενώ ΔΕΝ εργαζεται (αρα ΔΕΝ φορολογείται πια, θα μου πεις υπαρχουν οι φοροι στους τοκους των καταθέσεων, τα τεκμαρτα και ο ΕΝΦΙΑ) για το κακουργο ελληνικο κρατος που φορολογει μεχρι θανατου τους αξιους και ικανους (ετσι είναι, δεν το συζηταμε) αλλα δεν βλεπει ότι αυτοι που υποστηριζει με παθος τον εχουν φερει ΠΡΩΤΟΙ σε αυτή την κατασταση, ε να μην ειρωνευτείς ότι αν και ικανος αξιος κτλ κτλ δεν καταλαβαινει αυτό το απλουστατο πραγμα; Δεν θελει δουλεμα που θυμηθηκε να ανεβει στα καγκελα μετα το ΄15 ενώ ολη η ζημια εγινε πριν; Χαμπαριάζεις ότι αν το φορολογικο της ΝΔουλας το ειχε φερει από το 0 ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε πραγματικη Βενεζουελα και αν εσυ χωνεις 1 εγω θα εχωνα 200 και οι παραιτηθείτε δεν θα ηταν ο κολλαγονος, ο πατηρ Κλεομενης, η Λουκά και ο Χειμωνάς - αυτοι θελουν τονο - αλλα πραγματικα σοβαροι ανθρωποι;
Το τι θα επρεπε να κανεις συμφωνα με τις προσωπικες σου δυνατότητες/πιστευω σου, φανταζομαι το ξερεις κατά βαθος. Αλλα ελπιζω να καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεις να ειρωνεύεσαι διαρκως τους 'από κατω', όταν εσυ ο αξιος αφηνεις το χρονο να περνα και να εξισώνεις εκεινους που παλευουν στις πλεον αντίξοες των συνθηκων (και εχουν κάθε δικαιωμα να διαμαρτύρονται για το πως εγιναν τα πραγματα ή να χαιρονται εστω και προσωρινα όταν ελαφρωνει καποιο βαρος που εχουν) διχως καποιο backup με επαναστατες της ξαπλώστρας (sol y mar stuff) και αλλα ομορφα που λες κατά καιρους και παλι χωρις να εχεις προκληθεί πρωτος προσωπικα.
-
Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι πως ένα αληθινά αριστερό πνεύμα δεν συμβιβάζεται με τα κακώς κείμενα αλλά προσπαθεί να δει πως θα τα αλλάξει. Η αριστερά του Αλεξ που συγκρίνεται με την δεξιά του Σαμαρά προκαλεί τον γέλωτα. Πρώτοι οι ίδιοι οι αριστεροί θα έπρεπε να νιώθουν πως τους προσβάλλει.
-
Δεν ξέρω αν η ΝΔ του Σαμαρά ή του Κούλη είναι ανθελληνική.
Ξέρω όμως ότι η ριζοσπαστική αριστερά πάντα βρίσκει τρόπο να μας υπενθυμίζει ότι είναι ανθελληνική, μισεί την χώρα και τους πολίτες της και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν οι Έλληνες πολίτες ζούσαν υπό καθεστώς γκουλάγκ σε αντίθεση με τους λαθρομετανάστες που τους θεωρούν συμπατριώτες τους.
ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
Κατά της Ελλάδας για τους μετανάστες ψήφισε η Τασία ΧριστοδουλοπούλουΕλλάδα
28|06|2017 9:23
Την ανθελληνική παρέμβαση της ολλανδικής πλευράς στη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα δικαιώματα υποστήριξε ανοιχτά η Τασία Χριστοδουλοπούλου που δεν δίστασε να στραφεί εναντίον της κυβέρνησής της.Ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, παρουσίασε την -ιδιαιτέρως κολακευτική για τη χώρα μας- έκθεση του για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών στη Μεσόγειο. Ωστόσο, ο Ολλανδός ομόλογος του, επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς επιχείρησε να πλήξει τα εθνικά συμφέροντα, ζητώντας διακαώς να προστεθεί μια παράγραφος στο αρχικό κείμενο που και κατακεραύνωνε την Ελλάδα για το τρόπο διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος.
Το οξύμωρο είναι ότι με αυτή την άποψη δεν τάχθηκαν, όπως αναμενόταν οι Βορειοευρωπαίοι, αλλά, αντίθετα, βρήκε πρόθυμους υποστηρικτές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Τ. Χριστοδουλοπούλου και Γ. Ψυχογιό.
http://www.iefimerida.gr/news/347048/ka ... oylopoyloy
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Όταν ο Χαρης δημιουργει εντυπώσεις είναι όλα καλα.
Όταν ο Χαρης βγαζει αυθαιρετα συμπερασματα είναι όλα καλα.
Όταν ο Χαρης χρησιμοποιει πολιτικες εξελιξεις για να με ειρωνευτεί είναι καλα.
Και φυσικα όταν ο Χαρης με χαρακτηριζει ως προσωπικοτητα εκει και αν εχει δικιο.Βεβαια ο κάθε Χαρης εχει κάθε δικαιωμα να τα κανει αυτά αν προκληθεί πρωτος επι προσωπικου. Όμως ποτε δεν ηταν ετσι και όπως ο ιδιος εχει πει 'ερεθίζεται από το στυλ γραφης' ( Εγω παλι προτιμω την Peta Jensen -ακους Γατε ή θες τιποτε πιο oldschool; ή -με τονο ετσι;- κανα αμαξι της προκοπης. )
Ποτέ δεν έβγαλα αυθαίρετο συμπέρασμα για κάτι. Σχολιάζω μόνο τα δεδομένα που εσύ γράφεις εδώ μέσα. Τίποτε παραπάνω.
ΜΟΝΟ όταν ξέφυγες, κατέβηκα στο ίδιο σημείο για να σου απαντήσω.
Να θυμίσω ότι έφτασες να γράψεις και μέχρι '' σκοτώνεσαι στη δουλειά βλέπω''...Και αφου εχουν γινει ολα τα παραπανω, οταν δειχνω ποιο είναι το επαγγελματικο συμφέρον του Χαρη για να εχει την αποψη που εχει και την αναντιστοιχια μισους απέναντι στο δημοσιο ενώ εχει τραφει (αναπόφευκτα) ΚΑΙ με δημοσιο χρημα και όχι τι είναι ως χαρακτηρας είμαι Βαξεβανης με ολιγον από Φουρθιωτη. Α, τωρα και μισάνθρωπος.
Όταν του εχω ζητησει επανειλλημενως να αποκαλυψει αυτος 'τη δικη του ερευνα' για αλλους που τους τα λεω αλλιως, ποιει την νησσαν.
Όταν ο Χαρης δεν αφηνει σχεδόν ουτε μια μερα να περασει διχως να βρισει τους ιδεολογικούς του αντιπαλους (και τους ψηφοφόρους αυτων συνειδητους και εξ αναγκης) δεν εκφραζει κανενα μισος.Άνθρωπε του θεού, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι και Δ.Υ να ήμουν την ίδια άποψη θα είχα, γιατί έτσι λειτουργώ. Κρίνω ακόμα και απέναντι στο συμφέρον μου...Έχω δουλέψει και ως ιδιωτικός υπάλληλος(πριν δουλέψω σε οικογενειακή επιχείρηση) και πάλι την ίδια άποψη είχα.
Εγώ ειρωνεύομαι πολιτικά και μόνο. Δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να ψάχνω να διορθώσω τον συνομιλητή μου στα ορθογραφικά ώστε να του την πω, ακόμα και ο πιο αγράμματος να ήταν στον κόσμο αυτό. Και είναι ντροπή σου ως καθηγητής να το κάνεις...Αυτή είναι η άποψή μου.
Σιγά μην σου πω ποιος μου το είπε και να του κόψεις την καλημέρα
Για να μην ξεχνιόμαστε είχα γράψει ότι ''τα λες λίιιγο διαφορετικά και δεν είσαι τόσο φανατισμένος με τον Τσίπρα αφού λες τι μας έκανε και αυτός με τα δημοψηφίσματα, μνημόνιο κτλπ''
Γιατί το παρουσιάζεις σαν αδύνατο να το είχες πει αυτό. Τι ισχύει;Την πολιτικη σου σκεψη θα την ειρωνευτω οσο δεν παει όμως αν χρειαστει. Αν σου συμβει κατι καλο θα χαρω και αν παθεις κατι κακο, θα λυπηθω στο ονομα των παλιων καιρων -κατι που το εχω κανει και κατι που εσυ αντιστοιχα λες ότι δεν εχει καμια σημασια-. Και με τον fiverg πχ προφανως διαφωνούμε αλλα δεν βλέπεις -και ουτε θα δεις ποτε φανταζομαι- τα δικα μας χαλια. Επισης αν θες μπορούμε να κανουμε μια χαρα συζητηση -ασφαλιστρα- αλλα αν δεν θες παλι -όπως τωρα που πεταχτηκες στην συζητηση μου με τον Kacey-, οχι. Γι' αυτό σταματα να κανεις τον χαζο και τον θιγμενο. Εχεις και εσυ τα μιση σου απέναντι σε συγκεκριμένες κοινωνικες ομαδες και δεν μπορεις να τα κρυψεις*. Τοσο μεγαλα που δεν σε αφηνουν να δεις λογικα. Και όταν τελειωνουν τα επιχειρηματα παμε στο κλασσικο 'λες ασυναρτησίες/εισαι κακος ανθρωπος'. Το χω φαει με το κιλο στη μαπα και στα Σαμαροχρονια, δεν είναι τιποτα. Απλα εσυ και ο Κωστας -που μετα τους ΔΥ ταϊζει τωρα και τους μικρους ΕΕ με στασιμα leftα από το '14- ειστε πιο επίμονοι ως φαν της αντιπροεδραρας. Τιποτε περισσοτερο.
*>
Είπαμε Γιάννη. Την οργάνωση που έχει η αριστερά σε πορείες διεκδικήσεις, φασαρίες κτλπ δεν την είχε ποτέ κόμμα από το κέντρο και δεξιά. Οι ''νοικοκυραίοι'' που λένε στις πολιτικές συζητήσεις...
Δεν πρόκειται να βγάλει το σακάκι ο υπάλληλος της τράπεζας, είτε παίρνει 700 ευρώ είτε 20 χιλιάρικα τον μήνα και να κάθεται να τα σπάει όπως ένας Δ.Υ, ένας που πάει συνέχεια σε πορείες κτλπ.Δέχομαι να ειρωνευτείς όσο θες την πολιτική μου σκέψη και ποτέ δεν θύμωσα με αυτό.
Το να ειρωνεύεσαι τα ορθογραφικά κάποιου ξαναλέω, ήταν ο λόγος που έγραψα. Γιατί το έχεις κάνει και σε εμένα μια φορά.Πες μου μερικές συγκεντρώσεις υπαλλήλων του Ιδιωτικού τομέα τομέα ή Ε.Ε που έχουν δημιουργήσει επεισόδια...από πέταγμα αυγών, μέχρι σπρώξιμο των ματ ή ξύλο...
Πες μου έλα σε προκαλώ...
Aκόμα και εσύ ανήκεις στην κατηγορία που λεω. Θα πήγαινες εσύ ο καθηγητής ο ιδιώτης να τα σπάσεις ποτέ ή να συγκρουστείς; Ποτε...και εσύ και εγώ αν δεν δουλέψουμε-αγωνιστούμε θα μας κλαίνε οι ρέγκες.
Μπορώ να σου γράψω 100 Δ.Υ, Δεκοτζήδων,Φωτόπουλων και πάει λέγοντας.
Αυτό είναι γεγονός και όχι μίσος Γιάννη.Καλή συνέχεια.
-
Συγνώμη που θα αλλάξω θέμα, αλλά ειλικρινά γιατί δεν γινεται επιστράτευση των σκουπιδιάρηδων ή γιατι δεν βγαίνουν ιδιώτες να μαζέψουν;
Η κατασταση είναι άκρως επικίνδυνη πια! -
Συμφωνώ κι επαυξάνω!
-
Δεν αφήνει ο Κούλης...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Συγνώμη που θα αλλάξω θέμα, αλλά ειλικρινά γιατί δεν γινεται επιστράτευση των σκουπιδιάρηδων ή γιατι δεν βγαίνουν ιδιώτες να μαζέψουν;
Η κατασταση είναι άκρως επικίνδυνη πια!- 1.00000000000000
Με τα επικείμενα 40+ του υδραργύρου τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα.
Θέλει επιστράτευση ή το πολύ απλό: '*όποιος δεν επιστρέψει στην εργασία του εντός 24 ωρών απολύεται με ποινικές κυρώσεις και χωρίς καμία αποζημίωση'. * Κάποτε πρέπει να σφίξουν οι κ@λοι σε ορισμένα επαγγέλματα.
-
Kύριοι είστε πίσω από τις εξελίξεις...
Στα πλαίσια της αριστερής επανάστασης, ψηφίστηκε νόμος που έπαψε την δυνατότητα επιστράτευσης.
http://www.opengov.gr/ypes/?p=2574
Κοινώς μόνοι τους βγάλανε τα μάτια τους.
Υπάρχουν πολλά άλλα τέτοια που κάνανε, όπως τη κατάργηση νόμου Διαμαντοπούλου-άσυλο κτλπ κτλπ, που μόνο σκοπό έχουν την ικανοποίηση των φρονημάτων και την μπαχαλοποίηση.
Ήταν την περίοδο της ηρωϊκής διαπραγμάτευσης
-
Σιγά μην βγάλανε τα μάτια τους.
Ότι αφορά την διάλυση της χώρας καραγουστάρουν και το προωθούν άμεσα/αβασάνιστα/αβίαστα/αδιαπραγμάτευτα...
-
Ας βγάλουν το στρατό τότε να μαζέψει (έχει βέβαια αλλά ο Πάνος να ασχοληθεί ) και τα ματ να ανοίξουν τις χωματερές.
Ειλικρινά διαβάζω επίθεση στην ΝΔ για τα απανωτά θέματα που τους σκάνε στα χέρια και ειλικρινά έχω μείνει χαζός. Δεν παίζονται οι τύποι ! -
Χαβαλές να γίνεται που λέγαμε κάποτε. Τα πράγματα όμως ζορίζουν. Από την θεωρία στην πράξη πολλά αλλάζουν και όποιος δεν έχει κότσια να διαχειριστεί τέτοια ζητήματα είναι απερίγραπτα ακατάλληλος να κυβερνά. Η ΝΔ καλώς ή κακώς δεν είναι στην εξουσία. Συνέπεια επιβάλλεται να δείξει αυτός που κυβερνά πάνω από όλα.
-
Και να μην ξεχάσω και τους εισαγγελείς που για καμία μαλακια σπεύδουν.
Τώρα που διακυβεύεται η δημόσια υγεία ακόμα προκαταρκτική κάνουν !
Ντροπή ρε!!!!! -
Δεν μου κάνει εντύπωση...δυστυχώς. Βέβαια στην αληθινή αριστερά θα γινόταν μια χαρά επιστράτευση...ας τόλμαγε κανείς να κάνει απεργία στην ΕΣΣΔ!!
-
**ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΟ NOOR 1, ΤΗΝ ΠΟΑΣΥ
Τζανακόπουλος: Για όλα φταίει η ΝΔ **...
http://www.iefimerida.gr/news/347154/tz ... taiei-i-ndΤο καρπούζι που πήρα προχθές μου βγήκε μάπα... Είμαι σίγουρος ότι φταίει η ΝΔ...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δεν μου κάνει εντύπωση...δυστυχώς. Βέβαια στην αληθινή αριστερά θα γινόταν μια χαρά επιστράτευση...ας τόλμαγε κανείς να κάνει απεργία στην ΕΣΣΔ!!+100000000
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
**ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΟ NOOR 1, ΤΗΝ ΠΟΑΣΥ
Τζανακόπουλος: Για όλα φταίει η ΝΔ **...
http://www.iefimerida.gr/news/347154/tz ... taiei-i-ndΤο καρπούζι που πήρα προχθές μου βγήκε μάπα... Είμαι σίγουρος ότι φταίει η ΝΔ...
Στραβο-κοιμήθηκα απόψε. Ο Κούλης φταίει. Σίγουρα πράγματα!
-
Μην απορείτε βρε παιδιά.
Αυτά περνάτε στους ψηφοφόρους τους.
Πάρτε παράδειγμα εδώ μέσα.
Κυβερνούν 2,5 χρόνια και για ότι συμβαίνει ακόμα και τώρα φταίει ο Κούλης και ο Σαμαράς.
Που και που και το Πασοκ, αλλά μην το πολυβαράμε γιατί μπορεί να ξαναγυρίσουμε ή να ενωθούμε -
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ