-
Καλησπέρα κοιταζοντς τα μπροστινά φώτα εξωτερικα στις διάφορες σκάλες δε μπορώ να καταλάβω πότε ανάβουν οι εσωτερικές λυχνίες στο st. Άναβε μόνο απο τη πλευρα του συνοδηγου όταν έβαζα όπισθεν κ στο δεξι φλας. Το αριστερό δε το δα ποτέ να ανάβει. Κ σε βίντεο στο youtube παρόμοια συμπεριφορά βλέπω. Ξέρεις κάποιος να μου εξηγήσει σε ποιές περιπτώσεις ανάβουν?? Ευχαριστώ πολύ!!
-
-
Ο χρήστης panosmar έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Αν κάποιος κάτοχος του αυτοκινήτου πει την γνώμη του θα βοηθούσε πολύ...Καλησπερα Πάνο, εγω εχω εδω και 2 εβδομάδες το st line με ηλιοροφή. Ακόμα ειναι πολύ νωρις για να εχω άποψη όμως ως τώρα μπορω να σου πω οτι ειμαι παρά παρά πολύ ευχαριστημένος. Αυτο που εχει σαν καλυμα δεν το λες δίχτυ γιατι πολύ πυκνό στην ύφανση με αποτέλεσμα να μην περνάει καθόλου ήλιος. Ποιοτικά ειναι πολύ καλο τώρα αν το τραβήξει κάποιος (πχ παιδί) πιθανότατα και να σκιστεί αλλα δεν θα ήθελα να δοκιμάσω την αντοχή του[emoji849].
Πάντως εγω με το που μπαίνω στο αυτοκίνητο ανοίγω το καλυμα και δεν καταλαβαίνω ζέστη γιατι το τζαμί ειναι αρκετά φιμέ( βέβαια ακόμα δεν έχει καλοκαιριασει για τα καλα για να σου πω) . Άσε που αν ανοίξεις την οροφή στην ανάκληση μπαίνει και αέρας. Αν μπορω να βρω κατι αρνητικό να σου πω ειναι οτι προσωπικά θα την ήθελα πιο μεγάλη σε μήκος και πλάτος.
Υ.Γ. Πολύ χρήσιμο ειναι οτι όταν κλείνεις απο το κλειδί τα παράθυρα κλείνει και ηλιοροφή μαζί με το κάλυμμα αυτόματα.
Ελπιζω να σε κάλυψα.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης arGia έγραψε:
Καλησπέρα κοιταζοντς τα μπροστινά φώτα εξωτερικα στις διάφορες σκάλες δε μπορώ να καταλάβω πότε ανάβουν οι εσωτερικές λυχνίες στο st. Άναβε μόνο απο τη πλευρα του συνοδηγου όταν έβαζα όπισθεν κ στο δεξι φλας. Το αριστερό δε το δα ποτέ να ανάβει. Κ σε βίντεο στο youtube παρόμοια συμπεριφορά βλέπω. Ξέρεις κάποιος να μου εξηγήσει σε ποιές περιπτώσεις ανάβουν?? Ευχαριστώ πολύ!!Εγω παρατήρησα στο γκαράζ οτι ανάβουν σε πολύ χαμηλές ταχύτητες μολις στρίβεις το τιμόνι. Χωρις να ειμαι σιγουρος μου φαίνεται οτι ανάβει η αντίστοιχη λυχνία ανάλογα με την κατευθύνση που στρίβεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Jford καλησπέρα.
Ευχαριστώ αρχικά για την απάντησή σου. Το ότι κλείνει αυτόματα με το κλειδί και το κάλυμμα είναι πολύ θετικό.
Χωρίς το κάλυμμα και με δυνατό ήλιο το μεσημέρι αισθάνεσαι να σε ενοχλεί;
Άκουσες κάποιους τριγμούς από την οροφή;
Είμαι μεταξύ Business 1.5 ecoboost + πανοραμική και κοντά στα χρήματα αυτά είναι και η επιλογή σε ST χωρίς πανοραμική.
Επειδή τα έχεις και τα δύο κατά την γνώμη σου ποια είναι καλύτερη επιλογή για σένα; -
Jford καλησπέρα.
Ευχαριστώ αρχικά για την απάντησή σου. Το ότι κλείνει αυτόματα με το κλειδί και το κάλυμμα είναι πολύ θετικό.
Χωρίς το κάλυμμα και με δυνατό ήλιο το μεσημέρι αισθάνεσαι να σε ενοχλεί;
Άκουσες κάποιους τριγμούς από την οροφή;
Είμαι μεταξύ Business 1.5 ecoboost + πανοραμική και κοντά στα χρήματα αυτά είναι και η επιλογή σε ST χωρίς πανοραμική.
Επειδή τα έχεις και τα δύο κατά την γνώμη σου ποια είναι καλύτερη επιλογή για σένα;Χωρίς κάλυμμα δεν ενοχλεί ο ήλιος γιατι ειναι αρκετά φιμέ τα τζάμια. Τρυγμους καθόλου!
Τώρα στην ερώτηση σου st line ή πανοραμική θα διάλεγα όμως st line για τα b xenon - park assist- καθίσματα, οδηγική συμπεριφορά, ζαντες και εμφάνιση.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
jford ευχαριστώ για την απάντηση
-
Το αγγλικό site έχει configurator με μεγαλύτερες photo.
https://www.ford.co.uk/cars/kuga/models-specsΤο μόνο αρνητικό κατ εμε με την ηλιοροφή είναι ότι θέλει λίγο παραπάνω προσοχή με την συντήρηση. Για μένα που είμαι ψείρας δεν είναι πρόβλημα, αλλά κάποιος που παρατάει το αμάξι όπου να ναι και δεν το καθαρίζει ποτέ, ίσως να αντιμετωπίσει πρόβλημα στο μέλλον. Γνωστός αγόρασε bmw χ3 2ο χέρι. Το παιδί είναι ναυτικός και λείπει μήνες από το σπίτι. Γύρισε και βρήκε 5 δάχτυλα νερό μέσα στο αμάξι, είχαν μπει μετά από βροχή από την ηλιοροφή. Αν δεν έχουν καθαριστεί τα λούκια ποτέ, τι να σου κάνει... Τα ίδια προβλήματα έχουν και οι κάτοχοι cabrio.
-
το εχω παραγκειλει και εγω με ηλιοροφη ,πιστευω οτι ειναι ενα πολυ θετικο συν γιατι φωτιζει το εσωτερικο παρα πολυ του δινει μια ψευδευστιση ευρηχωριας και χρησιμευει και σαν ενας καλος εξαερισμος αν ειναι ανακλινομενη η ανοιγομενη.... βεβαια οπως προαναφερετε απο ηλιοροφη σε ηλιοροφη εχει διαφορα...δηλαδη στο seat που ειχα ηταν πολυ μικρη η (κλασικη μικρη)αλλα ηταν και ανοιγομενη και ανακλινομενη και ειχε φιμε κρισταλο και εκλεινε με επενδυση αλλα ηταν τοσο φιμε απο το εργοστασιο που ενιωθα πως δεν υπηρχε πολλες φορες ,βεβαια το μονο της μειωνεκτημα πιστευω οτι ηταν μικρη,τωρα σε corsa opc φιλου ηταν ποιο μεγαλη και εδινε αυτην αισθηση αλλα το κρυσταλο της δεν ειχε σχεδον καθολου φιμε και δεν ειχε επενδυση αλλα διχτυ που πραγματικα εβραζε το εσωτερικο τους καλοκαιρινους μηνες το καλο ηταν πως ανοιγε και αυτη!....μια αλλη οροφη που μου αρεσε ηταν απο το πεζο 208 Gt επιανε ολο σχεδον τον ουρανο ειχε πολυ ποιοτικη επενδυση και οταν την ανοιγες ειδικα απογευματινες ωρες ηταν λες και ησουν σε καμπριο,μεινοκτηματα και σε αυτη υπηρχαν οπως οτι δεν ανοιγε ουτε ηταν ανακλινομενη αλλα ουτε και το κρυσταλο ηταν φιμε ,τωρα στο kuga ειναι πιστευω πως ειναι στο μεσο ορο ολων αυτων ναι μεν δεν ειναι μια σταλια οπως στο cupra ουτε τοσο μεγαλη οσο στο 208 αλλα ειναι ανοιγομενη,εχει και το φιμε της και την επενδυση της αρα πιστευω πως ειναι ενα καλο εχτρα
-
Infide1 ευχαριστώ για την απάντηση. Aν έχεις το kuga σε βενζίνη πες μου δυο λόγια για το αυτοκίνητο πέρα από την οροφή
-
Infide1 ευχαριστώ για την απάντηση. Aν έχεις το kuga σε βενζίνη πες μου δυο λόγια για το αυτοκίνητο πέρα από την οροφήΔεν έχω το βενζίνης αλλά το Kuga st-line diesel (χωρίς ηλιοροφή ). Μέχρι τώρα 4.500 χλμ, κανένα πρόβλημα, κανένα τριγμό, άνετο παρά την πιο σφικτή ανάρτηση του st, και χωματόδρομο το έχω βάλει χωρίς το παραμικρό θέμα. Δεν έχει τα γκάζια της βενζίνης βέβαια αλλά 130-140 στην εθνική τα πιάνει ανετότατα και με περιθώριο για προσπεράσεις. Με το καλό να το πάρεις και καλά χιλιόμετρα!
-
Πιο πίσω στο thread θα βρεις σίγουρα σχόλια και κριτικές για το βενζίνης. Το πήραν πρόσφατα αρκετοί.
Το μόνο που αναφέρουν ως σχετικά αρνητικό (αν θυμάμαι καλά είναι η σχετικά αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με τον ανταγωνισμό)Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Διαβάζω αυτά που λέτε για τις ηλιοροφές και απορώ...είχα ηλιοροφή σε 6-7 αυτοκίνητά μου (από το CRX και τα RX7 μέχρι και το CX7) και ποτέ, μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα υγρασίας, διαρροών, κακής λειτουργίας κλπ. Μόνο στο Civic είχε φαγωθεί λίγο το ένα γρανάζι, πήδαγε δόντι, στράβωνε στους οδηγούς η οροφή και δεν άνοιγε/έκλεινε σωστά. Με ένα καινούριο -πανάκριβο, βλέπε Σ - γρανάζι, όλα κομπλέ.
Όσον αφορά το φως και τη σκίαση, ακόμα και χωρίς κάποιο σκιάδιο, βάζετε μια 20αρα μεμβράνη και τέλος
-
3 αυτοκίνητα γνωστών με ηλιοροφή (1 rover, 1 renault και το bmw) και τα 3 απέκτησαν πρόβλημα. Ta 2 πρώτα βέβαια είχαν τα χρονάκια τους, η bmw όμως ήταν μοντέλο 12-13
PS. εγώ θα το έπαιρνα με ηλιοροφή χωρίς 2η σκέψη. -
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Το παρήγγειλα Business βενζίνη με πανοραμική και πίσω φιμέ.
-
[/img]Ύστερα απο 3 μήνες αναμονής και υπομονης παρέλαβα,το Σάββατο, το αυτοκίνητο. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολυ θετικές. Μεγάλες διαφορές με το Suzuki Sx4 που είχα. Ευελπιστώ να πανε όλα καλά χωρίς προβλήματα. Δείτε και κάποιες φωτο απο την πρώτη βολτα
-
Ρε παιδιά πως ανεβαζετε φωτο?
-
- Βρίσκεις μια σελίδα για δωρεάν φιλοξενία εικόνων. π.χ. https://postimage.io/
- Ανεβάζεις τη φωτό και σου δίνει έναν σύνδεσμο (link) της φωτογραφίας
- Πατάς το κουμπί Img πάνω από τον κειμενογράφο και σου εμφανίζει
- Ανάμεσα στο βάζεις τον σύνδεσμο της φωτογραφίας.
- πατάς προεπισκόπηση του μηνύματός σου για να δεις αν δείχνει τη φωτογραφία. Αν τη δείχνει είσαι ΟΚ, αλλιώς κοιτάς για λάθος
-
Φιλε μου σε ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης stelios ng έγραψε:
[/img]Ύστερα απο 3 μήνες αναμονής και υπομονης παρέλαβα,το Σάββατο, το αυτοκίνητο. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολυ θετικές. Μεγάλες διαφορές με το Suzuki Sx4 που είχα. Ευελπιστώ να πανε όλα καλά χωρίς προβλήματα. Δείτε και κάποιες φωτο απο την πρώτη βολταΚαλορίζικο & Καλόταξιδο εύχομαι ...
Το S-Cross είχες ή το παλαιότερο SX4 ??
Θα το ευχαριστηθείς είμαι σίγουρος...
Είμαι & εγώ στην σκέψη να το παραγγείλω...
Ford Kuga