-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Φέρανε και το Duster με τον 1.2 βενζίνης τετρακίνητο; Αξιόλογη περίπτωση σ'αυτή την τιμή για 4χ4.Δεν νομιζω να το εχουν φερει.Ακομα τουλαχιστον.
-
Από αντιπρόσωπο. Είναι ο τελευταίος επίσημος κατάλογος. Δεν έχει ανέβει ακόμη στην ιστοσελίδα. Θα γίνει ανανέωσή της με αλλάγη σε όλο το υλικό για Sandero facelift, Stepway facelift και Duster 2017. Σε αυτές τις τιμές προσθέτεις πινακίδες, τέλη, έξοδα προετοιμασίας, ενδεχόμενο μεταλλικό χρώμα και δεν ξέρω αν ισχύει κάποιο προωθητικό επί αυτών των τιμών. Αν ισχύει αφαιρείς αυτό.
-
Τότε είναι πραγματική ευκαιρία! Για το επόμενο duster ξέρουμε αν θα είναι το ίδιο ικανό εκτός δρόμου η θα το κάνουν σαν το qashqai?
-
Μιας.και θα είναι πιο μακρύ και μάλλον πιο βαρύ δύσκολα να είναι ικανότερο εκτός πιστεύω..
-
Ο χρήστης Kostas_kypseli έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Λοιπόν, νέο Dacia Duster 2017, 1.461cc 4x4 diesel, sportive με standard εξοπλισμό: media nav evo, cruise control, speed limiter με χειριστήρια στο τιμόνι και πίσω parktronic, τελική τιμή μαζί με μεταλλικό χρώμα, έξοδα παράδοσης, πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας 18.200 ευρώ. Προσθέστε και μαμίσιο κοτσαδόρο, υποβραχιόνιο, διακοσμητικά προβολέων ομίχλης, αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος, κάλυμα πορτ μπαγκάζ καουτσούκ και συναγερμό, συνολική τιμή 19.170 ευρώ. Να το παραγγείλω;;;!!! Θα ήθελα τις γνώμες σας.
Μάλλον έρχεται νέο μοντέλο το φθινόπωρο και προσπαθούν να πουλήσουν όσο γίνεται περισσότερα, ρίχνοντας πάντως αρκετά την τιμή, περίπου 3.500 ευρώ κάτω.
Επίσης, επειδή στην αρχή ζήτησα ο αποσπώμενος κοτσαδόρος να είναι κουμπωτός (για να μπαινοβγαίνει πιο εύκολα) και όχι βιδωτός που έιναι ο μαμίσιος, μου είπαν ότι για να μπει τέτοιος θα πρέπει να κοπεί ο πίσω προφυλακτήρας, οπότε δεν αναλαμβάνουν την τοποθέτησή του παρά μόνο την καλωδίωση για να ισχύει η εγγύηση και θα πρέπει να πάω αλλού να τον βάλω μόνος μου. Θα ήθελα και γι' αυτό τις γνώσεις - γνώμες σας. Ευχαριστώ.ΥΓ: Στην επίσημη σελίδα της αντιπροσωπείας δεν υπάρχουν οι νέες τιμές. Πρέπει να πάρεις τηλ. τους διάφορους πωλητές - αντιπροσώπους και να ρωτήσεις.
Κωστα εχεις π.μ.
-
ΧΑΙΡΕΤΕ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ: ΤΟ DUSTER ΜΟΥ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΝΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΟΝΟ ΒΟΥΗΤΟ ΣΑΝ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΗΧΟ. ΕΧΕΙ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;; -
Γεια σου φίλε. Μπορείς να γίνεις λιγάκι πιο συγκεκριμένος; Εννοείς ότι από τα 90 χλμ/ώρα και πάνω... ακούς συνεχόμενο βουητό; Σε συγκεκριμένες στροφές και σχέση ταχύτητας; Τι κινητήρα έχει αλλά και χλμ που έχεις κάνει;
-
Γεια σας φιλοι.Δεν νομιζω οτι ειναι αεροδυναμικος ο θορυβος αλλα μεταδοσης νομιζω στην σελιδα 148 ο roz pilot το ειχε αναφερει και αυτος.Το κανει και σε εμενα απο αρχης εκει στα 90 100 χλμ και μολις πεσει κατω απο τα 90 σταματαει.Τωρα θα αλλαξω βαλβολινες οι οποιες ειναι σε 3 μερη:Διαφορικο πισω 0,8 litr, κιβωτιο μεταδοσης 2 litr,transferbox 0.3 litr.Τωρα τι θα βαλω δεν ξερω motul elf κατι αλλο???Μροστα πρεπει να παιρνει 75-80 η 90 και πισω 80-90 αν δεν κανω λαθος.Για πειτε καμμια γνωμη!!!Βρηκα και εναν οδηγο για το οχημα μας http://www.totalnordic.com/en/TOTAL-Nor ... visor.html
-
Λογω της σημαντικης πτωσης της τιμης σαν καινουριο,θα ακολουθησει συντομα αναλογη πτωση της τιμης και των μεταχειρισμενων.Οποτε το εβαλα αγγελια στο Car.gr. Πουληθηκε στα επομενα 15 λεπτα!
-
Ποσά χιλιομετρα έτος και ποσο πουλήθηκε; θα πάρεις παλι duster με την προσφορά;;
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Ποσά χιλιομετρα έτος και ποσο πουλήθηκε; θα πάρεις παλι duster με την προσφορά;;Περιπου 15k/ετος,πουληθηκε 11000.Ναι,το εχω παραγγειλει.
-
Μια χαρά.. Είχα μπει και εγώ σε σκέψεις για αυτή την κινηση. Χαμένος δεν βγαινεις σίγουρα. Καλοριζικο το νεο!
-
Καλημέρα και καλό μήνα! Φίλε Κώστα αν μη τι άλλο πας στα σίγουρα. Με το καλό να σου έρθει το καινούργιο!!!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Πολύ έξυπνη κίνηση
Το ότι το παλιό έφυγε σε 15 λεπτά, σημαίνει πολλά για το όνομα που έχει χτίσει το μοντέλο στην αγορά. -
Να φανταστείς με έβαλε κι εμένα σε σκέψεις! Μόλις χθες πάντως... ήταν που γεμίζοντας το αυτοκίνητο σε βενζινάδικο(μετά από εξονυχιστικό καθάρισμα και κέρωμα με αλοιφαδόρο) ο υπάλληλος μου είπε καλορίζικο!
-
Σας ευχαριστω ολους παιδες! Χθες που πηγα με τον αγοραστη να το ελεγξουν και στην αντιπροσωπεια,ειπα στον τεχνιτη που το κοιταζε οτι ανα διαστηματα μου αναβε το πορτοκαλι λαμπακι και η διαγνωση ελεγε δυσλειτουργεια του κυκλωματος του μπεκ καποιου κυλινδρου,ή οταν εσβηνα το μοτερ και το αναβα ξανα,ειχε σβησει απο μονο του.Πριν συνεχισω μου λεει,βαζεις πετρελαιο καθε Πεμπτη V power? Mε ξερανε ο τυπος!
-
Φίλε Κώστα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε για αυτό το ζήτημα έβαλα δύο φορές συνεχόμενα shell v-power. Παράλειψη που δεν το ανέφερα αλλά η ταξίλα με τα σκορτσαρίσματα επέστρεψε όπως και η αυξημένη αυτονομία που από τα 950 εκτοξεύθηκε στα 1120 - 1150. Όπως καταλαβαίνεις επέστρεψα στην ποιότητα που εμπιστεύομαι και άφησα κατά μέρους την αυτονομία στρατηγικού βομβαρδιστικού.
-
Έγινε στην αντιπροσωπεία το service στα 60000/4 έτη. Αλλαγή λαδιών, φίλτρου λαδιού, φίλτρου αέρος, φίλτρου πετρελαίου, φίλτρου a/c 182€.
-
Μπορει καποιος να με ενημερωσει για εγκυρο πρατηριο εκο στα δυτικα ή βορεια προαστεια?Λεω να δοκιμασω να αλλαξω την v-power με avio αφου εχω διαβασει πολυ καλα λογια απο εσας!!
-
Προαστια , συγνωμη για την ορθογραφια..
Dacia Duster