-
Βελμαρ στη Λαυρίου. Εξαιρετικοί.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι η ετήσια έκδοση των 4 τροχών για τα suv. Έχει πολλά συγκριτικά μέσα.
-
Έχετε να προτείνετε κανένα προϊόν που να αφαιρεί τα κατακρεουργημένα έντομα από τη μάσκα και τους καθρέφτες;
-
O emperor χρησιμοποιεί τα κλασικά μωρομάντηλα ( Βασίλη καλά δε θυμάμαι;;;)
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από ακριβώς 3 μήνες αναμονής παρέλαβα το το KUGA ST line 1,5 ecobbost 150 hp FWD white platinum. Ακόμα με πολύ λίγη επεξεργασία οπότε το ανακαλύπτω. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο παρακάτω. Βάζοντας φλασάκι βλέπω δεν αναγνωρίζει φακέλους αλλά εμφανίζει απλά λίστα αρχείων. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μπορώ να βλέπω τους φακέλους?
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
O emperor χρησιμοποιεί τα κλασικά μωρομάντηλα ( Βασίλη καλά δε θυμάμαι;;;)Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Δοκιμασμένο και εγγυημένο το σύστημα του Emperor! Θα έπρεπε να το καταχωρήσει με πατέντα
-
Ο χρήστης arGia έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα. Μετά από ακριβώς 3 μήνες αναμονής παρέλαβα το το KUGA ST line 1,5 ecobbost 150 hp FWD white platinum. Ακόμα με πολύ λίγη επεξεργασία οπότε το ανακαλύπτω. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο παρακάτω. Βάζοντας φλασάκι βλέπω δεν αναγνωρίζει φακέλους αλλά εμφανίζει απλά λίστα αρχείων. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε να μπορώ να βλέπω τους φακέλους?Δε νομίζω να θέλει κάτι, δοκίμασε 1. Fat32 2. Την αλλη θύρα 3. Άλλο usb drive
-
Αν βάλεις το φλασακι, και πατήσεις search έχει διάφορες κατηγορίες (όνομα τραγουδιστή, τίτλος άλμπουμ, χρονιά κλπ). Κάτω κάτω πάτα τη τελευταία επιλογή. Νομίζω λέει explore files ή κάτι τέτοιο.
-
Αυτό δε παίζει στο kuga. Δοκίμασα άλλο usb 3.0 χωρίς πρόβλημα.
-
Μετα απο 3 μήνες παρέλαβα και εγω επιτέλους την Παρασκευή. Δεν θα πω πολλά γιατι με έχουν καλυψει σε όλα Φάνης, ο Infide και ο Sugarman. Πρώτη εντύπωση ειναι οτι αμάξι ειναι εξαιρετικό και εντυπωσιακό απ όλες τις απόψεις!!! Οδήγηση- εμφάνιση- χώροι- ποιότητα υλικών- multimedia. Στην κατανάλωση λιγο μας τα χαλάει αλλα δεν μπορεις να τα εχεις όλα σε τέτοια τιμή. Με την πρώτη ευκαιρία θα επανέλθω με φωτογραφίες! Καλημερα σε όλους!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ποιο πήρες; Καλορίζικο και καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Ποιο πήρες; Καλορίζικο και καλοταξιδο!Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω πολύ. 1.5 ecoboost st line frozen white με ηλιοροφή, ford key free και αυτόματη πόρτα αποσκευών
-
Καλοτάξιδο !!!
-
Καλοτάξιδο!
Πόσο πήγε τελικά η βενζίνη ST Line?
Η κατανάλωση όντως είναι σχετικά τσιμπημένη, αλλά είναι κάτι που το ξέραμε. Προς το παρόν, με άστρωτο αυτοκίνητο και με οδήγηση πόλης, αλλά όχι σε βαρύ μποτιλιάρισμα, είμαι στα 9 λίτρα. -
Σας Ευχαριστω ! Με μια γενναία έκπτωση λόγω γνωστού πήγε στα 26.363€. Εσυ Anty ποια έκδοση εχεις;
-
Την απλή Business
-
Μονο απλή δεν θεωρείται η Business με τον εξοπλισμό που έχει. Καλοτάξιδο και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
O emperor χρησιμοποιεί τα κλασικά μωρομάντηλα ( Βασίλη καλά δε θυμάμαι;;;)
Δοκιμασμένο και εγγυημένο το σύστημα του Emperor! Θα έπρεπε να το καταχωρήσει με πατέντα
Αν δεν μουλιάσει πρώτα οποιαδήποτε ακαθαρσία (κουτσουλιά, έντομο κλπ) ώστε να βγαίνει απαλά και χωρίς έντονο τριψιμο, τότε γίνεται ζημιά στο βερνίκι!
Καλά τα μωρομάντηλα αλλά αν δείτε μετά, ειδικά σε σκούρο χρώμα, και σε φως το αποτέλεσμα θα φρίξετε από την αράχνη που θα έχει δημιουργηθεί.
Ψεκασμα με νεράκι (ή ειδικό χημικούλι), μουλιασμα και μετά απαλά (ταμποναριστά) αφαίρεση! -
Άκουσα σήμερα στο ράδιο διαφήμιση ford Σφακιανάκης με το νέο Kuga. Μιλά για κάποιο ειδικό χρηματοδοτικό μόνο για business diesel μέχρι τέλος μήνα και για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων, ίσως ήδη ταξινομημένων. Για όποιον ενδιαφέρεται.
-
Ενδιαφέρομαι για το βενζινοκίνητο 1.5 ecoboost 150ps st-line, μπορεί κάποιος από τους κατόχους να αναφέρει καταναλώσεις εντός και εκτός πόλης? Είναι ο μόνος ενδοιασμός που έχω για την απόκτηση του.
Αν κάποιος το έχει παραγγείλει από Θεσ/νίκη ισχύει ακόμα η 8ετή εγγύηση?
Ford Kuga