-
Και επιπλέον οι wincos βγαίνουν σε δυο μόνο επιλογές που για τα γούστα και τα δικά μου και των παιδιών αφήνουν πολύ φως να εισέρχεται και τα ενοχλεί. Γι αυτό και πρώτη φορα έκανα διχρωμία με σκουροτετα πίσω για να μην έχω γκρίνια
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και επιπλέον οι wincos βγαίνουν σε δυο μόνο επιλογές που για τα γούστα και τα δικά μου και των παιδιών αφήνουν πολύ φως να εισέρχεται και τα ενοχλεί.Δεν ισχύει αυτό Στέφανε, βγαίνουν σε 7 επιλογές (συγκριτικά οι Onyx βγαίνουν μόνο σε 4)!!!
- Wincos 10
- Wincos 20
- Wincos 30
- Wincos 45
- Wincos 60
- Wincos 70
- Wincos 90
Πηγή: http://www.madico.com/wp-content/upload ... -Sheet.pdf
-
Και είναι όλες διαθέσιμες; στου Γιαννικελη μου είχαν δείξει 2 μόνο.
Φαντάζομαι ότι λόγω κόστους δεν θα τις φέρνουν όλοι όλες ! -
νομίζω ότι εννοεί τις 2 νόμιμες επιλογές της wncos.
Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να αφαιρεθεί ή μεμβράνη και αν αφήνει σημάδια μετά στο τζάμι?
-
Και είναι όλες διαθέσιμες; στου Γιαννικελη μου είχαν δείξει 2 μόνο.
Φαντάζομαι ότι λόγω κόστους δεν θα τις φέρνουν όλοι όλες !Δουλεύουν κυρίως τις 2 πιο ανοιχτές αποχρώσεις για το μπροστά παρ-μπριζ (λόγω κόστους αποφεύγουν να δίνουν προσφορές με Wincos). Ο εισαγωγέας, μου είχε πει ότι εισάγονται όλες κανονικά στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι πάντως τις προτείνουν μόνο για μπροστά, κυρίως για το κόστος, αφού ή θα έχουν μικρότερο κέρδος ή θα πρέπει να αυξήσουν αρκετά την τιμή.
-
Ανοιξαν ταπετσαριες για την τοποθετηση?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ανοιξαν ταπετσαριες για την τοποθετηση?Ανοίγουν προσεκτικά το πάνω κομμάτι του πλαστικού της πόρτας
-
Στη carglass δεν ανοίγουν κάτι. Εκτός αν με καμία σπάτουλα άνοιξαν λίγο για να μπεί η μεμβράνη, παντώς πλαστικό δεν βγήκε .
-
Στη λουμαρ ανοιξαν ελαφρα το πανω μερος της εσωτερικης πλευρας της πορτας, εβγαλαν ενα πλαστικο στην τσιμουχα του τζαμιου κ το εστρωσαν με σπατουλα.
-
Έχω δει σε Punto να έχουν βγάλει και το τζάμι!
Όταν είχα βάλει σε Yaris (στον Γιαννικέλη) πρέπει να είχαν λύσει τουλάχιστον την πίσω πόρτα, γιατί είχαν ξεχάσει να βιδώσουν το χερούλι, και είχα πρόβλημα με το κεντρικό κλείδωμα μέχρι να το πάρω χαμπάρι. -
Πάντως στα εκπαιδευτικά βίντεο της Madico (αυτές βάζει και η Carglass και ο Γιαννικέλης), δείχνει ξεκάθαρα ότι εφόσον ο τεχνικός έχει τα σωστά εργαλεία, δεν χρειάζεται να βγεί καθόλου ταπετσαρία, πλαστικά κλπ.
-
Τις έβαλα προχτές τις μεμβράνες (απλά δεν είχα προλάβει να ανεβάσω φωτογραφίες).
Έβαλα 75% στα μπροστά παράθυρα (δεν βάζει κάτι άλλο η carglass, μόνο ότι επιτρέπει ο νόμος), 20% στα πίσω πλαϊνά και 30% στο πίσω τζάμι (του χώρου αποσκευών). Έμεινα πλήρως ικανοποιημένος από την τοποθέτηση, τον χρόνο, την εξυπηρέτηση και φυσικά την τιμή.
-
Πολύ ωραίο Φάνη.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ωραίος, αλλά με 20% θα σε βρίζουν τα παιδιά...θα με θυμηθείς
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ωραίος, αλλά με 20% θα σε βρίζουν τα παιδιά...θα με θυμηθείςΓιατί το λές Αντώνη? Ότι δεν θα βλέπουν έξω?
Πάντως από μέσα, μια χαρά βλέπεις έξω...είναι αρκετά πιο ανοιχτή από όσο περίμενα. Προς το παρόν ο μικρός δεν έχει πει τίποτα! Τώρα εάν παραπονεθεί στο μέλλον, βλέπουμε. Επίτηδες έβαλα τόσο σκούρα, γιατί συνέχεια παραπονιόταν ότι τον ενοχλεί ο ήλιος (ακόμα και με το βεντουζο-σκίαστρο!).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Γιατί το λές Αντώνη? Ότι δεν θα βλέπουν έξω?
Πάντως από μέσα, μια χαρά βλέπεις έξω...είναι αρκετά πιο ανοιχτή από όσο περίμενα. Προς το παρόν ο μικρός δεν έχει πει τίποτα! Τώρα εάν παραπονεθεί στο μέλλον, βλέπουμε. Επίτηδες έβαλα τόσο σκούρα, γιατί συνέχεια παραπονιόταν ότι τον ενοχλεί ο ήλιος (ακόμα και με το βεντουζο-σκίαστρο!).
Με γειες!!!
Ιδια περίπτωση και εγώ! Πάντα ομοιομορφία ήθελα και έβαζα 35αρες συνήθως. Τα παιδιά όμως πίσω ενοχλούνταν από τον ήλιο. Στο RAV αναγκαζόμουν να βάλω και επιπλεόν προστασία με βεντούζες.
Περίπτωση παραπόνων σαν αυτό που λέει ο Αντώνης θα μπορούσαμε να έχουμε σε αμάξια με μικρά πίσω παράθυρα (όπως το CH-R π.χ.)
Οπότε στην Χ1 έβαλα 20αρες πίσω (παντού) και μπροστά 35αρες (ο Γιαννικέλης δεν έχει κυριλέ 'κολλήματα' όπως η Carglass, σου βάζει ότι θες απλά δεν σου δίνει βεβαίωση και δεν βάζει αυτοκόλλητο, εκτός φυσικά αν έχεις χαρτί από γιατρό ή νοσοκομείο, που σου δίνει κανονικά βεβαίωση κρατώντας αντίγραφο της γνωμάτευσης στο αρχείο του) -
Οπότε στην Χ1 έβαλα 20αρες πίσω (παντού) και μπροστά 35αρες (ο Γιαννικέλης δεν έχει κυριλέ 'κολλήματα' όπως η Carglass, σου βάζει ότι θες απλά δεν σου δίνει βεβαίωση και δεν βάζει αυτοκόλλητο, εκτός φυσικά αν έχεις χαρτί από γιατρό ή νοσοκομείο, που σου δίνει κανονικά βεβαίωση κρατώντας αντίγραφο της γνωμάτευσης στο αρχείο του)Εάν δεν θές βεβαίωση για ΚΤΕΟ και η Carglass σου βάζει ότι θές μπροστά! Απλά εγώ α) ήθελα την βεβαίωση και β) δεν θα έβαζα κάτι πιο σκούρο μπροστά (το είχα κάνει στο παρελθόν και δεν μου άρεσε).
-
Οπότε στην Χ1 έβαλα 20αρες πίσω (παντού) και μπροστά 35αρες (ο Γιαννικέλης δεν έχει κυριλέ 'κολλήματα' όπως η Carglass, σου βάζει ότι θες απλά δεν σου δίνει βεβαίωση και δεν βάζει αυτοκόλλητο, εκτός φυσικά αν έχεις χαρτί από γιατρό ή νοσοκομείο, που σου δίνει κανονικά βεβαίωση κρατώντας αντίγραφο της γνωμάτευσης στο αρχείο του)
Εάν δεν θές βεβαίωση για ΚΤΕΟ και η Carglass σου βάζει ότι θές μπροστά! Απλά εγώ α) ήθελα την βεβαίωση και β) δεν θα έβαζα κάτι πιο σκούρο μπροστά (το είχα κάνει στο παρελθόν και δεν μου άρεσε).
Από το 2007 με 35 μπροστά ποτέ δεν είχα θέμα με ΚΤΕΟ.
Στην πορεία βέβαια θυμήθηκα ένα χαρτί από 401 που είχα πάρει 'τσατσιλίκι' όταν ήμουν φαντάρος για να φοράω γυαλιά ηλίου καθημερινά και έχω ένα αντίγραφο σε κάθε αμάξι για να το επικαλούμαι. Μία φορά βέβαια ο γνωστός 'Βασίλης' στο κέντρο με έγραψε για φιμέ, αλλά επειδή η βλακεια είναι ανίκητη δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. -
Γιατί το λές Αντώνη? Ότι δεν θα βλέπουν έξω?
Στη C5 αλλά και στο CX7, με την 55αρα πίσω και τα εργοστασιακά κουρτινάκια, απλά δεν βλέπεις έξω. Χωρίς τα κουρτινάκια, με την 55αρα είναι μια χαρά. Θυμάμαι όμως ότι στο RX8 που είχα βάλει κάτι πολύ σκούρο (πάλι MADICO) στα -πολύ μικρά- πίσω παράθυρα, οι πίσω δεν έβλεπαν έξω....
-
Ρε παιδιά πήρα τηλέφωνο στην Carglass Μαρούσι και μου είπαν ότι η προσφορά ισχύει για:
- Madico Desert στα μπροστινά - 75% διαπερατότητα
- Madico Onyx στα πίσω - ότι διαπερατότητα θέλω
Ξενέρωσα γιατί περίμενα να ακούσω για Wincos.
Οπότε συμπαιρένω ότι είτε άργησα και άρσισαν να περιορίζουν την προσφορά, είτε ότι η κοπέλα που μου τα έλεγε (πολύ ευγενική) δεν ήξερε τι της γινόταν
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ