-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Επιφυλάσσομαι να τσιμπήσω ένα βράδυ τη Μπέμπα και να ξεχύθω στους δρόμους μόνος με metal και τέρμα γκάζια ! (Μιλάει ήδη το τσιπουράκι που απολαμβάνω με μεζέ σπληναντερο και κοκορέτσι στην υπέροχη ταβέρνα η ΣΤΟΑ μετά τη Λιβαδειά (πριν το πρώτο τούνελ προς Λιβαδειά)
Ρε συ ποιοτικέ, αφού είσαι καλός στις εφορευτικές, κανόνισε μια συνάντηση των απανταχού ελάχιστων γραφώντων να μετρήσουμε κοιλιές και τριγμούς σε μη ανώμαλες ωρες και ημέρες. Π.χ. Χασιά - Δερβενοχώρια που εχει και δρομάκι καλό για στριψίματα και ευθείες για πατήματα και κυρίως κάρβουνα και τσίκνα στα Σκούρτα... Πεθαίνω για σπάιρος-ντούστερ-δεν-βλεπεται, κασκαι-νισανοτριγμ, χόντα-μην-κλασεις, σουχου τεσσερα μασκαντορ, βολβια-γιατι-το-πηρες-ρε, italy-οχι-ρε-πουστη-χαλασε, φαου-ελλαςσερβις, βιτούρα-ειναι-σαν-του-γατου-του-λαλακα, γρια ξανθιά, νεα σε-ειμαικαποιονούμερο-τι-μαλακια-εκανα, αούρια μπλε, χάι-ούντ-αι (κύττα ονομα), πεβγκεότ-μου-πανε-ειναι-πρεμιο-δεν-πουλιεται-με-τπτ, αούντι-πηγα-παλι-κουβα, τζούρα από μπεμπε θερμοπλαστικό, κούγκα που στριγγλίζει στας στροφάς και άλλα άσχετα με τον tseaprus και την εποχη...
Λαοσύναξη με gatoz και ας πάμε σε βεγκανομάγαζο.
-
Παίδες έχω ήδη γράψει στο σχετικό θέμα με τις συναντήσεις για επανάληψη της προηγούμενης που ξεκοιλιαστηκαμε. Πόσταρετε εκεί !
viewtopic.php?t=59931 -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
(Μιλάει ήδη το τσιπουράκι που απολαμβάνω με μεζέ σπληναντερο και κοκορέτσι στην υπέροχη ταβέρνα η ΣΤΟΑ μετά τη Λιβαδειά (πριν το πρώτο τούνελ προς Λιβαδειά)Στην θεση καρακολιθος μετα την λιβαδεια και πριν το Διστομο.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
(Μιλάει ήδη το τσιπουράκι που απολαμβάνω με μεζέ σπληναντερο και κοκορέτσι στην υπέροχη ταβέρνα η ΣΤΟΑ μετά τη Λιβαδειά (πριν το πρώτο τούνελ προς Λιβαδειά)
Στην θεση καρακολιθος μετα την λιβαδεια και πριν το Διστομο.
Το διόρθωσα και παραπάνω γιατί έτσι όπως το είχα γράψει μπορεί να μπέρδευε.
Μιλάμε για την τελευταία ταβέρνα πριν το τούνελ πηγαίνοντας προς αραχωβα (ή πρώτη μετά το τούνελ στο αντίθετο ρεύμα προς Λιβαδειά πλέον, δεξιά του οποίου και είναι)Μετά το τούνελ αυτό και πάντα προς αραχωβα στη θέση Καρακολιθος έχει και άλλες ταβέρνες τις οποίες θυμάμαι από μικρό παιδί καθώς τη διαδρομή την κάναμε συχνότατα πηγαίνοντας στο χωριό της μάνας μου κοντά στην Άμφισσα.
Απλά τότε πριν καν γίνει ο περιφερειακός της Λιβαδειά περνούσαμε πάντα από μέσα και σταματούσαμε για σουβλάκια.Στην παραπάνω ταβέρνα μας έχουν μάθει καθώς και συχνά πηγαίνουμε (το κάνω άνετα και ημερήσια) και επειδή μας είχαν πρωτοπαει ντόπιοι με όνομα και γνωριμίες στην περιοχή
Και μιας και το καλοκαιράκι έρχεται πάρτε μια γεύση από κόλπο αντίκυρας που έχω αράξει (τόσο αραχτός που δεν σηκώθηκα καν από την καρέκλα για να βγάλω τη φωτό [emoji1] )
-
Πεθαίνω για σπάιρος-ντούστερ-δεν-βλεπεται, κασκαι-νισανοτριγμ, χόντα-μην-κλασεις, σουχου τεσσερα μασκαντορ, βολβια-γιατι-το-πηρες-ρε, italy-οχι-ρε-πουστη-χαλασε, φαου-ελλαςσερβις, βιτούρα-ειναι-σαν-του-γατου-του-λαλακα, γρια ξανθιά, νεα σε-ειμαικαποιονούμερο-τι-μαλακια-εκανα, αούρια μπλε, χάι-ούντ-αι (κύττα ονομα), πεβγκεότ-μου-πανε-ειναι-πρεμιο-δεν-πουλιεται-με-τπτ, αούντι-πηγα-παλι-κουβα, τζούρα από μπεμπε θερμοπλαστικό, κούγκα που στριγγλίζει στας στροφάς και άλλα άσχετα με τον tseaprus και την εποχη...
Ρε gatoz τι έμπνευση είναι αυτή! Μήπως είσαι και εσύ σε καμιά παραλία με ουζάκια όπως ο ice?
Σήμερα Χαλκίδα με μέση κατανάλωση 5.5 ! Βέβαια είμαι ακόμη στο στρώσιμο και δεν το ζόρισα καθόλου, αλλά στην Εθνική έφτανα συχνά τα 140.Το άλλο ΣΚ μάλλον θα κανονίσω Αράχοβα αλλά φοβάμαι λίγο το παρκιν. Εννοείται δεν θέλω να αφήσω την «μπέπα» έξω στο κεντρικό. Δέχομαι προτάσεις για καλό και σίγουρο πάρκιν για να μην έχω συνέχεια το νου μου να μην βρω τίποτε «απρόοπτα» όταν επιστρέψω…
-
Βασικός λόγος που δεν πατάω καθόλου αραχωβα το πάρκινγκ. Δυστυχώς αυτου του είδους τα χωριά τέτοιο πρόβλημα έχουν. Και πέρυσι είχα παιδευτεί με το qq στο Μέτσοβο και φέτος έμεινα σε ξενοδοχείο λίγο εκτος χωριού στη Βυτινα και τα πρωινά κατεβαίναμε ποδαρατοι .....
-
Να πηγαίνετε ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ρε μάγκες τότε, να βρίσκετε και πάρκινκ και μπριτζόλα σουβλιστή κλπ κλπ σε καλές τιμές!!!
Μου φαίνεται οτι πρέπει να οργανώσω Μπεμβεδο-εκδρομή στο χωριό μου, να φάμε πεστροφούλα καπνιστή!
...βέβαια άν δεν είναι τετράποδο και δεν περπατάει το φαγητό... αλλα έτσι για αλλαγή κάποτε!Καλό μήνα παίδες και καλές μας βόλτες!!!!!!!
-
ου φαίνεται οτι πρέπει να οργανώσω Μπεμβεδο-εκδρομή στο χωριό μου, να φάμε πεστροφούλα καπνιστή!
...βέβαια άν δεν είναι τετράποδο και δεν περπατάει το φαγητό...Σωστός ο Βασίλης!
Στην πατρίδα μου (Λαμία) αυτά τα λένε πουρναρόψαρα! -
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Να πηγαίνετε ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ρε μάγκες τότε, να βρίσκετε και πάρκινκ και μπριτζόλα σουβλιστή κλπ κλπ σε καλές τιμές!!!Μου φαίνεται οτι πρέπει να οργανώσω Μπεμβεδο-εκδρομή στο χωριό μου, να φάμε πεστροφούλα καπνιστή!
...βέβαια άν δεν είναι τετράποδο και δεν περπατάει το φαγητό... αλλα έτσι για αλλαγή κάποτε!Καλό μήνα παίδες και καλές μας βόλτες!!!!!!!
Πλανητέρο ε; Μαγεία...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Να πηγαίνετε ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ρε μάγκες τότε, να βρίσκετε και πάρκινκ και μπριτζόλα σουβλιστή κλπ κλπ σε καλές τιμές!!!
Μου φαίνεται οτι πρέπει να οργανώσω Μπεμβεδο-εκδρομή στο χωριό μου, να φάμε πεστροφούλα καπνιστή!
Πλανητέρο ε; Μαγεία...
ου φαίνεται οτι πρέπει να οργανώσω Μπεμβεδο-εκδρομή στο χωριό μου, να φάμε πεστροφούλα καπνιστή!
...βέβαια άν δεν είναι τετράποδο και δεν περπατάει το φαγητό...Σωστός ο Βασίλης!
Στην πατρίδα μου (Λαμία) αυτά τα λένε πουρναρόψαρα!Ναι ρε φίλε... Πλανητέρο Καλαβρύτων! Είμαι υπερήφανος που αυτό το μικρό στίγμα στο χάρτη, το χωριουδάκι μου, το ξέρετε πολλοί και το έχετε επισκεφτεί κάμποσοι! Καλό το κρεατάκι, αλλα και κανενα ψάρι πού κ πού καλό μας κάνει. Άλλωστε οι πέστροφες είναι απο τα πιό καθαρά ψάρια που υπάρχουν, το νερό είναι κατευθείαν απο την πηγή και αλλάζει με φυσική ροή ακατάπαυστα χειμώνα-καλοκαίρι, και είναι μαζί με το σολωμό τα μόνα ψάρια που κολυμπάνε ανάποδα στο ρεύμα των ποταμών.
Sorry για το αλλα το όλο story λέγεται με την ιδέα κάποτε να κάναμε και καμια εκδρομή!
Καλό μας μήνα και πάλι και ας ετοιμαστούμε για AC πλέον στη χώρα του ήλιου και του καλοκαιριού! -
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Πλανητέρο ε; Μαγεία...
Στην πατρίδα μου (Λαμία) αυτά τα λένε πουρναρόψαρα!Ναι ρε φίλε... Πλανητέρο Καλαβρύτων! Είμαι υπερήφανος που αυτό το μικρό στίγμα στο χάρτη, το χωριουδάκι μου, το ξέρετε πολλοί και το έχετε επισκεφτεί κάμποσοι! Καλό το κρεατάκι, αλλα και κανενα ψάρι πού κ πού καλό μας κάνει. Άλλωστε οι πέστροφες είναι απο τα πιό καθαρά ψάρια που υπάρχουν, το νερό είναι κατευθείαν απο την πηγή και αλλάζει με φυσική ροή ακατάπαυστα χειμώνα-καλοκαίρι, και είναι μαζί με το σολωμό τα μόνα ψάρια που κολυμπάνε ανάποδα στο ρεύμα των ποταμών.
Sorry για το αλλα το όλο story λέγεται με την ιδέα κάποτε να κάναμε και καμια εκδρομή!
Καλό μας μήνα και πάλι και ας ετοιμαστούμε για AC πλέον στη χώρα του ήλιου και του καλοκαιριού!Για μια τέτοια εκδρομή πάντως εγω ψηνομαι ! Δεν εχω παει ποτε εκει. Μεχρι και ο Βασίλης εξ Ιωαννίνων κατεβαίνει άνετα.
Αφού εχει καλο parking και καλή μάσα, μεσα ! -
Καλησπέρα παίδες! Στέφανε να κανονίσουμε έξοδο Αθηναϊκή και εκεί μπορούμε να μιλήσουμε όλοι για το πού και άν θα πάμε! Εγώ ψήνομαι πάντως, αλλα όχι με παιδιά, για να είμαστε απερίσπαστοι στο κοψίδι μας!
Και κάτι άσχετο, χθές ο μικρός μου διαπίστωσε οτι η Χ1 μου έχει και ''πινακίδα Χ1'' , κάτι που εγώ δεν είχα δεί εδώ και 14 σχεδόν μήνες!
-
H έκπτωση παρατάθηκε για παραγγελίες έως Ιούνιο 2017.
Επίσης από το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμη και η προετοιμασία apple car play (ελπίζω να γίνεται κάποια αναβάθμιση να τ πάρουμε και οι υφιστάμενοι κάτοχοι)
-
Επίσης από το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμη και η προετοιμασία apple car play (ελπίζω να γίνεται κάποια αναβάθμιση να τ πάρουμε και οι υφιστάμενοι κάτοχοι)
Στέφανε ακόμη και αν την δώσουν και σε εμάς (πράγμα που το θεωρώ αρκετά απίθανο) πρόσεξε ότι λέει “selected third-party apps”, οπότε μάλλον navi δεν θα υποστηρίζει….
-
H έκπτωση παρατάθηκε για παραγγελίες έως Ιούνιο 2017.Επίσης από το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμη και η προετοιμασία apple car play (ελπίζω να γίνεται κάποια αναβάθμιση να τ πάρουμε και οι υφιστάμενοι κάτοχοι)
Απιθανο. Λογικα το συστημα θα ειναι διαφορετικο σε hardware.
-
Για μια τέτοια εκδρομή πάντως εγω ψηνομαι ! Δεν εχω παει ποτε εκει. Μεχρι και ο Βασίλης εξ Ιωαννίνων κατεβαίνει άνετα.Όπως θα περνάτε από Ξυλόκαστρο, μου ρίχνετε και ένα τηλέφωνο, και πετάγομαι και εγώ (αν είμαι εκεί βέβαια)
-
Καλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ διακριτικά την παρέα σας εδώ και καιρό και ενημερώνομαι για διάφορα επάνω στο αυτοκίνητο. Περιμένω κι εγώ τη δική μου X1 και είναι μια από εκείνες τις περιπτώσεις που είχε επιλεγεί το M sport τιμόνι και κατόπιν προέκυψε το πρόβλημα με την έλλειψη του. Απλά ήθελα να ενημερώσω την παρέα ότι μόλις σήμερα με ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο προχωράει άμεσα σε παραγωγή, οπότε το πρόβλημα λύθηκε. Πλήρως ή μερικώς άραγε; Κανένας άλλος στην ίδια περίπτωση για να δούμε αν έλαβε το χαρμόσυνο μηνυμα; Να σημειώσω ότι αρχικά και πριν το πρόβλημα με το τιμόνι μου είχαν πει παράδοση τέλος Ιουνίου (παραγγελία 30/03) και πλέον πάμε για τέλος Μαίου / αρχές Ιουνίου!
-
Εγω οταν με ενημερωσαν για το προβλημα με το τιμονι αλλαξα τον εξοπλισμο σε σπορ δερματινο τιμονι και μου εδωσαν διαστημα παραδοσης τελη μαιου- αρχες ιουνιου. Το αμαξι το ειχα παραγγειλει στις 06-03-2017. Εσενα σου ανεφεραν τωρα που ξεκινα η παραγωγη για παραδοση τελη μαιου- αρχες ιουνιο;
υ.γ. ποια εκδοση πηρες; τι εξοπλισμο εβαλες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ναι φίλε μου, αυτό μου απάντησαν (ξεκινά παραγωγή 2η εβδομάδα Μαίου) και επειδή αρχικά είχα παράδοση τέλος Ιουνίου και έμοιαζε κάπως μακρινό το διάστημα δεν αλλάξαμε κάτι στον εξοπλισμό τότε μιας και είπαμε ότι μέχρι να φτάσει η παραγωγή του (αρχές Ιουνίου) θα το παρακολουθούμε και ίσως έχει λυθεί το θέμα. Βέβαια και σήμερα που με πήραν δεν μου είπαν ότι άλλαξαν σε σπορ δερμάτινο τιμόνι για να προχωρήσει και δε νομίζω να το έκαναν κιόλας χωρίς τη δική μου επιβεβαίωση. Παρόλα αυτά θα κάνω μια εξακρίβωση για να είμαστε on the safe side.
-
Ο χρήστης polar231 έγραψε:
Ναι φίλε μου, αυτό μου απάντησαν (ξεκινά παραγωγή 2η εβδομάδα Μαίου) και επειδή αρχικά είχα παράδοση τέλος Ιουνίου και έμοιαζε κάπως μακρινό το διάστημα δεν αλλάξαμε κάτι στον εξοπλισμό τότε μιας και είπαμε ότι μέχρι να φτάσει η παραγωγή του (αρχές Ιουνίου) θα το παρακολουθούμε και ίσως έχει λυθεί το θέμα. Βέβαια και σήμερα που με πήραν δεν μου είπαν ότι άλλαξαν σε σπορ δερμάτινο τιμόνι για να προχωρήσει και δε νομίζω να το έκαναν κιόλας χωρίς τη δική μου επιβεβαίωση. Παρόλα αυτά θα κάνω μια εξακρίβωση για να είμαστε on the safe side.Πολυ ευχαριστα νεα
Υ.γ. Δεν νομιζω να εκαναν απο μονοι τους αλλαγη εξοπλισμου για να προχωρησει η παραγωγη του. Η αλλαγη εξοπλισμου απαιτει να συμπληρωσεις και να υπογραψεις το χαρτι αλλαγης εξοπλισμου της bmw.Sent from my iPad using Tapatalk
BMW X1 2016