-
Καλησπέρα παιδιά ,κοιτάζω στα μεταχειρισμένα για crossover και θα ήθελα τη βοήθειά σας ,με ενδιαφέρει το όχημα να εχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας από το 2010 και μετά ,να κοστίζει μέχρι 18.000 ευρώ,και να είναι μέχρι 2000 κυβικά,επίσης θα προτιμούσα να έχει λιγότερα από 100.000 χλμ .
Για το καύσιμο δεν έχω πρόβλημα μιας και το όχημα θα κάνει περίπου 12.000 χλμ το χρόνο ,αν αυξηθούν θέλω να έχω τη δυνατότητα για υγραέριο
Μέχρι στιγμής μου αρέσουν το volvo xc60 καθώς και το subaru forester,μου αρέσει και το volvo v40 crosscountry αλλά δεν έχει χώρους
,θα ήθελα τη γνώμη σας για τα δύο οχήματα καθώς και αντίπροτάσεις. -
Καλησπέρα παιδιά ,κοιτάζω στα μεταχειρισμένα για crossover και θα ήθελα τη βοήθειά σας ,με ενδιαφέρει το όχημα να εχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας από το 2010 και μετά ,να κοστίζει μέχρι 18.000 ευρώ,και να είναι μέχρι 2000 κυβικά,επίσης θα προτιμούσα να έχει λιγότερα από 100.000 χλμ .
Για το καύσιμο δεν έχω πρόβλημα μιας και το όχημα θα κάνει περίπου 12.000 χλμ το χρόνο ,αν αυξηθούν θέλω να έχω τη δυνατότητα για υγραέριο
Μέχρι στιγμής μου αρέσουν το volvo xc60 καθώς και το subaru forester,μου αρέσει και το volvo v40 crosscountry αλλά δεν έχει χώρους
Εγώ πάντως δεν θα έδινα τόσα χρήματα για μεταχειρισμένο όταν με 20000 παίρνεις το qashqai και με 22000 το kuga ή το kodiaq.
Καταλαβαίνω οτι θες premium αλλά ΠΟΛΛΑ λεφτά για μεταχειρισμένο.
-
Το v40 όντως δε θα σε ικανοποιήσει ως προς τους χώρους.
Αν βρεις xc60 σε καλή κατάσταση προχώρα αλλά θεωρώ πιο πιθανό να βρεθεί κάποιο Tiguan,Kuga,Qashqai ή Sportage..ίσως και κάποιο Χ1 ή Q3.
Υπάρχei βέβαια και η λύση των sx4,duster,asx,mokka.
Σημείωση ότι τα περισσότερα διαθέσιμα μεταχειρισμένα με τα χαρακτηριστικά που ζητάς διατίθενται από εμπόρους,σχεδόν τα 3/4,αν αυτό έχει κάποια σημασία. -
Έχετε δίκιο και οι δύο ,προς το παρόν είμαι σε σκέψη ,το xc60 και το forester είχαν αρχική τιμή πάνω από 40.000 και τα δύο , σαν μεταχειρισμένα όμως το βολβό έχει διπλάσια τιμή ,είναι τόσο καλύτερο;
Στάλθηκε από το Nexus 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλυτερο δεν ειναι το volvo. Αλλα ειναι πολυ πιο εμπορικο και θεωρειται premium σε αντιθεση με το subaru.
-
Πολλά λεφτά για ένα μεταχειρισμενο φάντασμα...
Από τα προτεινόμενα θα προτιμούσα το υπερυψωμενο v40 με τις παραχωρησεις σε χώρους.
Από εκεί και πέρα έχω ερωτευτεί το Kuga. Σχεδόν μονόδρομος για μένα στην κατηγορία του. Και καινούριο...
ΥΓ. Σε μτχ θα κοίταζα και το CX7. Νομίζω το 2010 κυκλοφορούσε και τώρα τα σκοτώνουν...
-
Αν προτίθεσαι να θυσιάσεις λίγους χώρους τα crossover είναι καλές λύσεις, όπως πχ juke, fiat 500X κλπ, τα οποία τα παίρνεις και καινούργια με αυτά τα λεφτά και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Θα πρότεινα και το Q2 σε αυτήν την κατηγορία αλλά diesel με λίγα extra φτάνει τα 28 χιλιάρικα σχεδόν και δεν υπάρχει μεταχειρισμένο. Το juke δεν είναι και πολύ ικανοποιητικό ως προς τους χώρους και γενικά τα nissan εγώ προσωπικά τα φοβάμαι λίγο λόγω renault, αν και έχουν γενικά καλές κριτικές. Πολύ καλή επιλογή είναι και το 500Χ, το έχει ένας φίλος και ενώ εγώ τον παρότρυνα στην αρχή να μην το πάρει (και καλά fiat, ζημιές κλπ) έχει αποδειχθεί πολύ καλό, άνετο και οικονομικό, 5 χρόνια εγγύηση και σχετικά φτηνά τα σέρβις. Έχει 33 κιλά ροπής στα 1600cc και 120 αλογάκια και είναι αεροπλάνο. Υπάρχει επίσης και το 500L Trecking το οποίο βγαίνει και αυτό 4χ4 ψηλωμένο και κουβαλάει με πολλή άνεση οικογένεια με 3 παιδιά και τα μπαγκάζια τους.
Γενικά πάντως για μένα καλύτερα να θυσιάσεις λίγους χώρους και πολυτέλεια για ένα καινούργιο αυτοκίνητο γιατί τα μεταχειρισμένς κρύβουν κινδύνους.Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης zvoulg έγραψε:
Υπάρχει επίσης και το 500L Trecking το οποίο βγαίνει και αυτό 4χ4 ψηλωμένο και κουβαλάει με πολλή άνεση οικογένεια με 3 παιδιά και τα μπαγκάζια τους.Το 500L δεν νομίζω ότι βγαίνει τετρακίνητο.....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Το 500L δεν νομίζω ότι βγαίνει τετρακίνητο.....Φίλε έχεις δίκιο νομίζω. Μόνο το Χ βγαίνει τετρακίνητο 1.4L 170hp και 2λιτρο diesel 140hp και τα 2 9τάχυτα.
-
Ναι έτσι είναι μόνο το 500 Χ έχει τετρακίνηση το έψαξα και εγώ....
-
Καίει πολύ το fiat
-
Το φιατ 500x δε μου αρέσει παιδιά ,επίσης θα ήθελα περισσότερους χώρους
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Ikariwths έγραψε:
,θα ήθελα τη γνώμη σας για τα δύο οχήματα καθώς και αντίπροτάσεις.Το φόρεστερ είναι πολύ καλό αυτοκίνητο και το βρίσκεις από ιδιώτες σε πολύ καλές τιμές και επειδή είναι και δίλιτρο με παζάρι θα σου μείνουν αρκετά ρέστα από τα 18.000 που διαθέτεις. Υπολόγισε τέλη και φόρο πολυτελείας ένα 750άρικο το χρόνο περίπου.
-
Ρωτοντας μαθαίνω ότι η τιμή του είναι χαμηλότερη από του βολβό διότι η σουμπαρου φέρνει όλα τα ανταλλακτικά της από Ιαπωνία με αποτέλεσμα να είναι αρκετά ακριβότερα τα σέρβις σε σχέση με τις άλλες εταιρείες,ισχύει;
Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γνώμες για μεταχειρισμένο crossover