-
Μέχρι στιγμής τίποτα τέτοιο.
Τραβώντας τέρμα μπροστά το κάθισμά, μήπως να τσεκάρεις από την πίσω θέση αν οι βίδες στήριξης είναι σφιγμένες; -
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.
Ερωτηση: Τριζει κανενος το καθισμα οδηγου? Κανει εναν ηχο σαν ' κλακ' σε αποτομες κλισεις και σε καμια λακουβα καλη....
Σαν να μην κουμπωνει καλαΕίσαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι από το καθισμα;
Και εγώ είχα κάτι τέτοιο και τελικά ήταν από το μηχανισμό της ζώνης και το κάτω κούμπωμα της ζώνης -
Ναι το καθισμα ειναι. Το κανει κ χωρις να φοραω ζωνη. Οπως οταν τριζει ελατηριο στο στρωμα του κρεβατιου περιπου
Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα σε ολους.
Ερωτηση: Τριζει κανενος το καθισμα οδηγου? Κανει εναν ηχο σαν ' κλακ' σε αποτομες κλισεις και σε καμια λακουβα καλη....
Σαν να μην κουμπωνει καλαΣτάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα, Το ίδιο πρόβλημα και εδώ. Σαν να'χει λασκάρει κάποια βίδα από τη βάση του καθίσματος.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου είχε παρουσιάσει και μένα κάποια στιγμή ένα τριγμό (τον μόνο μέχρι στιγμής) από το κάθισμα.
Προερχόταν από την μπροστά αριστερή μεριά όπως κάθεσαι αλλά δεν ήταν συντονισμός.
Γινόταν όταν άκουσα πίεση με τον γοφο μου όπως καθομουν.
Το χα πει όταν έκανα το service αλλά και μου πε αν συνεχίσει να πάω να το δει και αν είναι να παραγγείλει νέο κομμάτι.
Δεν συνέχισε και δεν ξανασχοληθηκαΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ ομορφότερο το QQ με το facelift! Χωρίς να έχει αλλάξει πολλά στην ουσία του αυτοκινήτου παρουσίασε ένα άλλο σχεδόν αμάξι!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το κάθισμα υπάρχουν αναφορές και από άλλους. Λύση στο πρόβλημα πάντως δεν εντόπισα ακόμη.
http://www.qashqaiforums.co.uk/viewtopic.php?f=31&t=4230 -
Χρονομηχανη το QQ...με το που το αγοραζεις σε παει στο πως θα ναι το αμαξι δεκα χρονια μετα!!!
-
Καμια εξελιξη κανεις με τα τριξιματα στο καθισμα οδηγου?
Επιδεινωθηκε...Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καμια εξελιξη κανεις με τα τριξιματα στο καθισμα οδηγου?
Επιδεινωθηκε...Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να τα μαζέψεις όλα και να κατέβεις Αθήνα 1-2 μέρες να πας σε κάποιο από τα καλά συνεργεία που συστήνουν και στα j11 forum να βρεις άκρη.
-
Αν ειχα χρονο ειλικρινα θα το χα κανει χαλαρα....τλχ να ξερω τι φτιαχνεται και τι οχι...και να μην ξενερωνω ετσι. Μια ωρα τλχ τη μερα την περναω στο αμαξι..αν ειναι να σπαζομαι χεστο...
-
Πολλά κοινα 'θεματακια' μεταξύ qashqai και duster. Ο ήχος απο το φιλτροκουτι που παρουσιαζεται σε καποια, ο ήχος στο κάθισμα, η ζώνη που κολλάει όταν πατάς το κουμπί να απασφαλιστει, ο λεβιες που κουνιεται όταν πατάς γκάζι. Αυτά έχω βρει ίδια ως τώρα..
-
Στα μηχανικά δεν μου φαίνεται και τόσο παράξενο γιατί έρχονται έτοιμα τα κιβώτια και οι κινητήρες από άλλα εργοστάσια του γκρουπ. Νομίζω ότι ο 1.5d φτιάχνεται στην Ισπανία, στην Τουρκία και στην Ινδία. Από που πάει που δεν γνωρίζω όμως.
Στα της συναρμολογισης όμως μάλλον σύμπτωση... -
Ίδιοι προμηθευτές άρα λογικό.
Για το λεβιέ που κουνιέται μου είχαν πει ότι είναι γαλλικό χαρακτηριστικό (αντέχα και ενα και δύο τριγμους, άλλωστε σε κολο δρόμους κινούμαστε, αλλά αυτή τη μαλακια με το λεβιέ ποτέ δεν την αντέξα και έτρωγα απίστευτο ξενέρωμα, σου έδινε αίσθηση συναρμολογουμενου το αμάξι)Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
αυτή τη μαλακια με το λεβιέ ποτέ δεν την αντέξα και έτρωγα απίστευτο ξενέρωμα, σου έδινε αίσθηση συναρμολογουμενου το αμάξι)Πολύ το γούσταρα αυτό το τιναγμα στο QQ και στο Megane όταν είχα το χέρι στην λαβή. Μια αίσθηση επιτάχυνσης μου έδινε.
Μου λείπει που τα Micra δεν το έχουν... μαζί με την αντίστοιχη επιτάχυνση βέβαια! [emoji1] -
Τα υλικά εντός της καμπίνας του qq είναι κατά πολύ ανώτερα σαν αίσθηση και πιο ποιοτικά του duster... όμως στο duster η συναρμογή των υποδεέστερων πλαστικών βασίζεται κυρίως στο 'βίδωμα' νομίζω... Οι βίδες αν και πιο αντιαισθητικές εντούτοις αποτελούν μια πιο ασφαλή επιλογή από τα κλιπς. Οι όποιοι τριγμοί μου έχουν εμφανιστεί με ένα σπρέυ σιλικόνης παύουν να με απασχολούν για καιρό. Τώρα στην περίπτωση μου κάτι δεν έχουν κάνει σωστά αφού ποτέ δεν διέκρινα να τρεμοπαίζει ο λεβιές των ταχυτήτων. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι πως ενώ το κιβώτιο έχει θεόκοντες σχέσεις πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να αλλάζονται γρήγορα, ο επιλογέας μοιάζει να είναι ένα κλικ πιο αργός και αυτό δυσκολεύει εάν θέλω να κινηθώ με πιο σπορ διάθεση.
-
Όλα τα ντίζελ ετσι είναι η 116d νομίζεις ότι είναι τρακτέρ !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μου ήρθε και εμένα σήμερα το χαρτί για την ανάκληση λόγω του προβλήματος στον πίσω δεξί τροχό.
Η φάση είναι πως σε γνωστό μου που πήρε το αυτοκίνητο αργότερα από εμάς, η επιστολή του είχε έρθει ένα μήνα πριν!
Με την όπισθεν το πάνε εκεί στην Nissan; -
Βόλτα σήμερα με το Qashqai σε πατημένο χωματόδρομο (αγροτικό δρόμο). Με 70-80Km είχα λιγότερους τριγμούς από ότι στην άσφαλτο Πάντως πέρα από την πλάκα πηγαινε πολύ καλά!
-
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής σε περίπτωση αντικατάστασης προφυλακτήρα σε αντιπροσωπεία χρώματος γκρί, ο προφυλακτήρας ο νέος θα πρέπει να είναι μαύρος και να βαφεί σωστά? Σε περίπτωση που σε 2 μέρες μετά απο ταξίδι φύγει χρώμα σε αρκετά σημεία ( λες και σκασαν σκάγια) και φάνει άσπρο υπόστρωμα τι σημαίνει? οτι βάλανε άλλου χρώματος και το ασταρώσανε? Το λέω γιατι και στον μαμα προφυλακτηρα οπου έφυγε χρώμα φαίνεται το μάυρο πλαστικό απο κάτω.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]