Mar 12, 2017, 3:47 PM

Θα περιμένω κάποιος άλλος να απαντήσει καθώς μετά από 6000km δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις.
Μπήκα για να πω πως μόλις γυρίσαμε από εκδρομή στη Ζαρούχλα Ακράτας. Ξεκινήσαμε χθες με καταρρακτώδη βροχή (καμμιά διαρροή) και από τα 850m και επάνω στον Χελμό πατήσαμε φρέσκο χιόνι επί 16km. Στο μεγαλύτερο μέρος είχαν περάσει grader, αλλά στις στροφές δεν υπήρχε σημείο ακάλυπτο. Κανένα πρόβλημα, ακόμη και στην απότομη ανηφόρα 150m προς το ξενοδοχείο. Μόνο εντός του ξενοδοχείου, σε μεγάλης κλίσης ανηφόρα με απάτητο χιόνι σπινάραμε και πήγαμε με ζικ-ζακ πλαγιολίσθηση. Θυμίζω πως έχω δικίνητο.
Σήμερα έβγαλε λιακάδα και το περισσότερο χιόνι έλιωνε καθώς κατεβαίναμε, φουσκώνοντας τους χειμάρρους και τη λίμνη Τσιβλού. Είδα πριν ξεκινήσω κολλημένη λάσπη στους εμπρός τροχούς, ενθύμιο από το σπινάρισμα, χιόνι επάνω από λάσπη ήταν, αρκετά ζόρικη περίπτωση.
Μετά από αυτό έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση με το Duster για τέτοιες καταστάσεις, που σαν Νότιος πεδινός δεν τις έχω συνηθίσει. Τα mud & snow σίγουρα βοήθησαν την κατάσταση.
Κατά τα άλλα, φοβερό εκδρομικό αμάξι. Κόψαμε μεγάλα κλωνάρια βελανιδιάς που τα ρούφηξε η εταζέρα.