-
Στην τιμη που την δινουν ειναι κλοπη. Σε προηγουμενο αναξι ποτε δεν το χρησιμοποιησα.
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
εχει βαλει κανεις την οσφυικη υποστηριξη? εχω βαλει το σπορ καθισμα και δεν μπορω να αποφασισω για την οσφυικη υποστηριξη. αξιζει?Πιστεύω ότι αξίζει μόνο εάν έχει πρόβλημα στην μέση. Την είχε η 325ti και το Mini που είχα και ποτέ δεν την χρησιμοποίησα και δεν κατάλαβα και τον λόγο ύπαρξης. Στα άλλα μου αυτοκίνητα, ποτέ δεν μου έλειψε (ούτε στην Ζ4 που είχε μέτρια καθίσματα).
-
Και εγώ δεν βλέπω τελικά να αγοράζω το GPS.
Αν βγει αργότερα κανά retrofit για τη μεγάλη οθόνη θα το ξανασκεφτώ!Ice τι εννοείς μεγάλη οθόνη?
Μια οθόνη υπάρχει και εκεί εμφανίζεται το navi.Πέρασα σήμερα και από τον πωλητή και μου είπε ότι έχει ακόμα λίγες (λιγότερες από 10) 18i αυτόματες με την προσφορά για όσους ενδοαφέρονται (λευκό μεταλλικό, μαύρο κλπ). Νέα παραγγελία πάει πάνω από 42Κ....
Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχουν ακόμη xline
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
εχει βαλει κανεις την οσφυικη υποστηριξη? εχω βαλει το σπορ καθισμα και δεν μπορω να αποφασισω για την οσφυικη υποστηριξη. αξιζει?
Πιστεύω ότι αξίζει μόνο εάν έχει πρόβλημα στην μέση. Την είχε η 325ti και το Mini που είχα και ποτέ δεν την χρησιμοποίησα και δεν κατάλαβα και τον λόγο ύπαρξης. Στα άλλα μου αυτοκίνητα, ποτέ δεν μου έλειψε (ούτε στην Ζ4 που είχε μέτρια καθίσματα).
Είχε το QQ τέτοιο πράγμα και μάλλον κούραζε περισσότερο (ήταν και λίγο στενά τα καθίσματα, αν και γενικά μου αρέσει να κάθομαι large!)
Ειχε επίσης το test drive τέτοια και με έσκισε...
Αν κάποιος έχει θέμα παίρνει ένα ειδικό μαξιλαράκι μέσης και το προσαρμόζει με λάστιχο στο κάθισμα (μια καρέκλα που αγόρασα πρόσφατα από το Πλαίσιο έχει ένα τέτοιο σχετικό)Και εγώ δεν βλέπω τελικά να αγοράζω το GPS.
Αν βγει αργότερα κανά retrofit για τη μεγάλη οθόνη θα το ξανασκεφτώ!Ice τι εννοείς μεγάλη οθόνη?
Μια οθόνη υπάρχει και εκεί εμφανίζεται το navi.Για την professional μιλάω στις 8,8 ίντσες.... Σε άλλα BMW στο εξωτερικό το έχουν κάνει!
Πέρασα σήμερα και από τον πωλητή και μου είπε ότι έχει ακόμα λίγες (λιγότερες από 10) 18i αυτόματες με την προσφορά για όσους ενδοαφέρονται (λευκό μεταλλικό, μαύρο κλπ). Νέα παραγγελία πάει πάνω από 42Κ....
Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχουν ακόμη xline
Στο Σφακ για xline μιλάγαμε πάντως όλο τον καιρό και βάσει αυτού μου ανέφερε τα παραπάνω σήμερα.
Οι sportline έχουν εξαντληθεί εδώ και 15 μέρες περίπου! -
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Ice τι εννοείς μεγάλη οθόνη?
Μια οθόνη υπάρχει και εκεί εμφανίζεται το navi.Υπάρχει η οθόνη των 6.5' του Navigation και η οθόνη των 8.8' του Navigation Plus που έχει και το touch iDrive και 3D χάρτες κλπ. Το Retrofit navigation των €690 (το οποίο ΔΕΝ είναι της BMW, είναι aftermarket) μπαίνει στην μικρή οθόνη. Retforit το navigation Plus γίνεται, αλλά κοστίζει πολλά χρήματα.
-
**akis1804 έγραψε:
**υ.γ. η ρυθμιση των πισω καθισματων δινει και περισσοτερο αερα στο ποδια των επιβατων της πισω σειρας ή απλα σερνεται προς τα εμπρος και πισω μεχρι το αρχικο σημειο;Με τη συρόμενη σειρά καθισμάτων αυξάνεται ο χώρος αποσκευών, όχι ο χώρος ποδιών.
Ρυθμίζεται όπως λες, μόνο προς τα εμπρός. Δεν πάει πιο πίσω από το τερματικό της σημείο. -
Τα LED και το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας αποσκευών θα είναι στάνταρ στην έκδοση X-Line από δω και πέρα;
-
ναι το επιβεβαιωσα και εγω με τον πωλητη οτι με τη ρυθμιση των καθισματων της πισω σειρας δεν παει πιο πισω το καθισμα.
απο εξτρα εξοπλισμο εβαλα τα παρακατω
-πακετο advantage (μαζι με αυτοματη πορτα αποσκευων)- πακετο φωτισμου
- πακετο εξωτερικων καθρεπτων
- σπορ καθισμα
- υποστηριξη οσφυικης
- προσθετη μπριζα
- Μ δερματινο τιμονι
εχω λιγες ημερες να σκεφτω τον τελικο εξοπλισμο, γι`αυτο σκεφτομαι να βαλω εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος και να βγαλω την οσφυικη υποστηριξη............
εχετε να προτεινεται κατι αλλο;
υ.γ.1 η πριζα στους πισω επιβατες που βρισκεται ; ρωταω διοτι μου αναφεραν οτι μπροστα δεν εχει καμια πριζα, μονο το usb......
υ.γ. 2 το usb μεχρι ποση χωρητικοτητα αναγνωριζει;
-
Ο χρήστης so was Red έγραψε:
Τα LED και το αυτόματο άνοιγμα της πόρτας αποσκευών θα είναι στάνταρ στην έκδοση X-Line από δω και πέρα;Ναι, αλλά σε μεγαλύτερη τιμή. Μπες και στον configurator να δεις!
απο εξτρα εξοπλισμο εβαλα τα παρακατω
- σπορ καθισμα
- υποστηριξη οσφυικης
- προσθετη μπριζα
- Μ δερματινο τιμονι
εχω λιγες ημερες να σκεφτω τον τελικο εξοπλισμο, γι`αυτο σκεφτομαι να βαλω εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος και να βγαλω την οσφυικη υποστηριξη............
υ.γ. 1 η πριζα στους πισω επιβατες που βρισκεται ; ρωταω διοτι μου αναφεραν οτι μπροστα δεν εχει καμια πριζα, μονο το usb......
Γούστα είναι αυτά αλλά θεωρώ ότι οι μπροστινοί αισθητήρες θα είναι πιο χρήσιμοι!
Τα led φαντάζομαι δεν θα μπαίνουν εύκολα χωρίς να τιναχθεί πολύ ψηλά η τιμή λόγω αλλαγής κλιμακίου. Αν οχι βάλτα.Το αμάξι έχει ήδη 3 πρίζες! Μία στην κεντρική κονσόλα στο διπλό συρταρωτό άνοιγμα (άβολη), μια κάτω από τους αεραγωγούς των πίσω επιβατών και μία στο πόρτμπαγκάζ. Η πρόσθετη πρίζα που αγοράζεις και τη βάζουν σχεδόν όλοι γιατί έχει ένα πολύ μικρο ποσό είναι αυτή που γράψαμε λίγο νωρίτερα και βρίσκεται κάτω από το ντουλαπάκι και αριστερά προς την κεντρική κονσόλα! Αρα σύνολο 4 πρίζες!
Επιπλέον η usb θύρα φορτίζει και αυτή αν της βάλεις κινητό.. Εγώ έβαλα ένα slim fit 64GB στικάκι σε FAT32 με Mp3 -
Οι απόψεις για την αναγκαιότητα της υποστήριξης οσφυϊκής διίστανται.
Το έψαχνα κι εγώ. Όταν είχα καθίσει σε σπορ καθίσματα χωρίς υποστήριξη οσφυϊκής, ένιωσα τη μέση μου να στηρίζεται καλά. Θεωρώ ότι μπορείς είτε να κρατήσει τα χρήματα που κοστίζει είτε να τα δώσεις σε άλλο είδος εξοπλισμού.Το M τιμόνι έχει πολύ ωραία αφή και αίσθηση!
Όσο για το USB, είχα δοκιμάσει με ένα USB stick 8 GB και το είδε μια χαρά.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το αμάξι έχει ήδη 3 πρίζες! Μία στην κεντρική κονσόλα στο διπλό συρταρωτό άνοιγμα (άβολη), μια κάτω από τους αεραγωγούς των πίσω επιβατών και μία στο πόρτμπαγκάζ. Η πρόσθετη πρίζα που αγοράζεις και τη βάζουν σχεδόν όλοι γιατί έχει ένα πολύ μικρο ποσό είναι αυτή που γράψαμε λίγο νωρίτερα και βρίσκεται κάτω από το ντουλαπάκι και αριστερά προς την κεντρική κονσόλα! Αρα σύνολο 4 πρίζες!
Καλές πόσες πριζες χρειάζεστε οι οδηγοί bmw?
Για να βάζετε στα ταξίδια καφετιέρα και τοστιερα συγχρόνως ειναι; μην σας λείψουν ολα τα κομφόρ; -
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
ναι το επιβεβαιωσα και εγω με τον πωλητη οτι με τη ρυθμιση των καθισματων της πισω σειρας δεν παει πιο πισω το καθισμα.απο εξτρα εξοπλισμο εβαλα τα παρακατω
- σπορ καθισμα
- υποστηριξη οσφυικης
- προσθετη μπριζα
- Μ δερματινο τιμονι
υ.γ.1 η πριζα στους πισω επιβατες που βρισκεται ; ρωταω διοτι μου αναφεραν οτι μπροστα δεν εχει καμια πριζα, μονο το usb......
Κατα τη γνώμη μου ΜΗΝ βάλεις την οσφυική υποστήριξη. Βάλε κάτι άλλο όπως πχ, πίσω συρόμενα καθίσματα, εμπρός parktronic κλπ. To τιμόνι M είναι περιττό νομίζω, έχει πολύ καλό τιμόνι ήδη.
Το αμάξι έχει ήδη διάφορες πρίζες, τις ανέφεραν και άλλοι.
Στο usb έχω μόνιμα ενα στικάκι 64 Giga με μουσική μόνο, αλλα έχω δοκιμάσει και εξωτερικό σκληρό 1 Tera που έχει μέσα ταινίες,φωτο,μουσική κλπ και τον διάβασε κανονικότατα και ακούς μουσική. Οπότε μη σε αγχώνει το usb. -
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Σχετικά με το navi δυο ερωτήσεις:Την μια την έθεσε και ο iceman, αν δηλαδή περισσεύει χώρος στο ντουλαπάκι για τον φάκελο με τα έγγραφα μας και η δεύτερη για το πώς γίνονται οι αναβαθμίσεις. Είναι δωρεάν για 1-2 χρόνια και μετά κάνεις εγγραφή στην BMW με συνδρομή..;
Το ντουλαπάκι χάνει περίπου το 1/3 της χωρητικότητας. Χωράει άνετα φάκελο, χαρτιά, φορτιστές, γυαλιά κλπ κλπ.
Οι αναβαθμίσεις γίνονται στην αντιπροσωπία στο service. Είναι δωρεάν (σε εμένα τουλάχιστον βάσει της τότε συμφωνίας) για 5 χρόνια, αλλα να σου πώ και κάτι? Άν περάσει ο καιρός με τις δωρεάν αναβαθμίσεις, μήν κάνεις άλλες εκτός και άν σου περισσεύουν τα λεφτά τότε! Άν και μεταξύ μας, όταν τελειώσουν τα 2 μεγάλα οδικά δίκτυα, τί μεγάλο έργο νομίζεις οτι θα γίνει και θα το ''χάσεις'' άν δεν κάνεις αναβάθμιση? -
Για την professional μιλάω στις 8,8 ίντσες.... Σε άλλα BMW στο εξωτερικό το έχουν κάνει!
Έχεις κάποιο Link για να το δω?
Στο Σφακ για xline μιλάγαμε πάντως όλο τον καιρό και βάσει αυτού μου ανέφερε τα παραπάνω σήμερα.
Οι sportline έχουν εξαντληθεί εδώ και 15 μέρες περίπου!Εμένα το ΣΚ στον Σαφκ μου είπαν ότι δεν υπάρχουν xline! Κάποιοι μάλλον λένε ότι θέλουν....
-
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Για την professional μιλάω στις 8,8 ίντσες.... Σε άλλα BMW στο εξωτερικό το έχουν κάνει!
Έχεις κάποιο Link για να το δω?
Οι sportline έχουν εξαντληθεί εδώ και 15 μέρες περίπου!Εμένα το ΣΚ στον Σαφκ μου είπαν ότι δεν υπάρχουν xline! Κάποιοι μάλλον λένε ότι θέλουν....
Ενα απλό παράδειγμα (όχι σε X1) https://www.youtube.com/watch?v=yxDOk3nSgvs
Μπορεί να κάνω λάθος αλλά το πρωί μου ειπαν ότι εξασφάλισαν λιγότερα από 10 ακόμα αμάξια σε διαφορα χρώματα (αυτόματες). Να ήταν advantage μόνο και όχι xline η mpack ...??? -
https://youtu.be/3aGrLEqGUd8 εδώ αν δεν κάνω λάθος λέει πως με τα συρόμενα σε σχεση με τα κανονικα κερδιζεις και πόντους στο χώρο αποσκευών και στους πίσω επιβάτες ανάλογα που τα εχεις.
Επίσης στο νεες εκδόσεις έχουν αφαιρέσει μια πρίζα και τη ζητάνε έξτρα και το τιμόνι έχουν βγάλει το σπορ και έχουν βάλει το.απλό δερμάτινο. Επίσης έχουν προσθέσει ράγες στη βασική εκδοση και έχουν γίνει ακόμα καποιες μικροαλλαγές για τη βασική εκδοση. -
Εχω διαβασει διαφορα σχολια για τα συρομενα καθισματα σε διαφορα ξενα φορουμ. Αλλοι υποστηριζουν οτι κερδιζεις 2-3 εκατοστα αλλοι οτι δεν κερδιζεις καθολου. Σε δυο αντιπροσωπειες που ρωτησα και οι δυο απαντησαν οτι το πισω καθισμα δεν παει πιο πισω παρα μονο μπροστα........
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Τελικά οι υποψήφιοι τι κανατε;
-
Προσωπικά, να είμαστε καλά, την τρέχουσα εβδομάδα θα υπογράψω συμφωνία για 16D Mpack.
Οπότε προτείνω για να χαρούμε όλοι (εσείς που χαίρεστε ήδη κι εμείς που..πρόκειται) να συναντηθούμε ΣΒΚ τώρα που φτιάχνει και ο καιρός στο Πήλιο (στα μέρη μου) ή όπου αλλού προκύψει -
Iceman βρήκα και την τέταρτη πρίζα μετά απο πολύ σκύψιμο κάτω απο το ντουλαπάκι! Χοχοχοοο!!! Πέρα απο την πλάκα είναι πολύ εξυπηρετική εκεί γιατι δεν έχεις το φορτιστή μές τη μέση του τεμπέλη ή του καφέ!
Όσον αφορά στα συρόμενα καθίσματα, εγώ τα έχω σχεδόν τελείως μπροστά λόγω του ότι τα 2 παιδιά μου είναι σε παιδικά καθισματάκια, και στο χώρο που κερδίζω στο πορτπαγκάζ χώνω το καρότσι-μπαστούνι. Ο χώρος που υπάρχει πίσω απο τα καθίσματα είναι αρκετά βαθύς και πραγματικά αξίζει να πάς σε κάποια έκθεση που το έχουν, έστω να το δείτε πριν αποφασίσεις! Μπορεί να το δείς νομίζω και στη 2άρα σαν εκθεσιάκο, ψάξτο πάντως.
BMW X1 2016