-
στειλε την sportmechanic να το δει. 60 ευρω μου φαινεται και πληρης και αδιαβλητος γραπτος ελεγχος και εχουν ευθυνη αν μετα σου παρουσιασει κατι και δε το βρουν
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
στειλε την sportmechanic να το δει. 60 ευρω μου φαινεται και πληρης και αδιαβλητος γραπτος ελεγχος και εχουν ευθυνη αν μετα σου παρουσιασει κατι και δε το βρουνΠάνε Αγρίνιο; Νόμιζα Αθήνα - Πάτρα - Θεσσαλονίκη μόνο
*Ούτε Πάτρα ακόμα πάνε
-
Ζ'ητησα καποιες εξτρα φωτογραφιες απ αυτον στο Αγρινιο,και αρκετα πραγματακια δεν μου αρεσαν,η τουλαχιστον μ εκαναν να αμφιβαλω για τα χιλιομετρα που γραφει.
Θα περιμενω για μερικες μερες ακομη αυτον με την παρακρατηση,σημερα μιλησα και μου ειπε δεν υπαρχει αλλο θεμα παρα μονο με την παρακρατηση,θα με σκασει!
-
Βρηκα αυτο σημερα στη γειτονια μου
https://www.car.gr/9597515-skoda-octavia-5-1-8-tsi
σε καλη τιμη πιστευω
Αυτο το μοτερ ειναι το ιδιο μ αυτο που φορουσε το 1.8 στα πρωτα octavia gt?
Πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη απο το fsi 1.6?
Εχει ιμαντα η καδένα? -
Δεν ξέρω αν έχει καδένα η ιμάντα αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν είναι ο παλιός κινητήρας με τα 193 άλογα και σίγουρα καλύτερος από τον fsi. Από τη μια φωτό του εσωτερικού που έχει με κάνει να πιστεύω ότι το αυτοκίνητο το έχει εκδοροσφαγέας με τόση βρώμα. Ίσως ειναι ενδεικτικό της γενικότερης κατάστασης του αυτοκινήτου....
-
Ο χρήστης blsbug έγραψε:
Βρηκα αυτο σημερα στη γειτονια μου
https://www.car.gr/9597515-skoda-octavia-5-1-8-tsi
σε καλη τιμη πιστευω
Αυτο το μοτερ ειναι το ιδιο μ αυτο που φορουσε το 1.8 στα πρωτα octavia gt?
Πιστευετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη απο το fsi 1.6?
Εχει ιμαντα η καδένα?Οχι δεν ειναι ο ιδιος κινητηρας. Συμφωνω με τον προηγουμενο. Χαλια κατασταση μεσα. Καλωδια,μπουκαλια,καθισμα οδηγου βρωμικο
-
αυριο θα το δω απο κοντα
τωρα καλωδιο φορτιστη και νερο μπουκαλακι δεν με πειραζει,τα υπολοιπα πιστευω θα γινονται με εναν βιολογικο (απαραιτητος δεν μπαινω αλλιως μεσα)χαχαχα
τΑ service τα εχει ολα σε επισημη αντιπροσωπεια μου ειπε. -
καλά δεν είναι και κοτέτσι το αμάξι. έχει λεκέδες το κάθισμα αλλά σαν άλατα από θάλασσα μοιάζουν, δεν έχει πέσει και κανένα παστίτσιο πάνω.
-
Πάντως το βρώμικο εσωτερικό δεν αποτελεί λόγο να μην το πάρεις.. Αντίθετα θα έλεγα ότι είναι πιο τίμιο να παρουσιάζει το αμάξι όπως είναι και όχι ιδεατά..
-
Κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου, μήπως η τσαπατσουλιά στο εσωτερικό ειναι ενδεικτικό παντελώς αδιάφορου για την κατάσταση του αυτοκινήτου ιδιοκτήτη? Παστίτσιο μπορεί να μην έχει πέσει, αλλά ένας μουσακάς σίγουρα....χαχαχα
-
Πάντως εμένα μου φαίνεται λιγο ύποπτο ο κος Χρήστος απο το περιστέρι αντί να εχει βγάλει φωτογραφίες στην πυλωτη η στη γειτονιά του να εχει παει να φωτογραφίσει το αυτοκινητο του έξω απο μια εμπορεία οπελ στην λεωφόρο κηφισσου.
-
Nαι αναρωτηθηκα κ εγω γι αυτο,αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι περιεργο.Παει καπου το μυαλο σου?
-
Ύποπτο οτι ο κος Χρήστος δεν ειναι ιδιώτης,χωρις αυτο να σημαίνει αναγκαστικά κάτι για το αυτοκινητο.
-
Παντως αυριο πρωι εχω ραντεβου σπιτι του στο περιστερι,μου ειπε ειναι πρωτο χερι αυτος ιδιοκτητης,και εχει και καταστημα στο περιστερι.
Θα τσεκαρω μολις δω και τον αριθμο αυτοκινητου με τον ασφαλιστη μου. -
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
...μήπως η τσαπατσουλιά στο εσωτερικό ειναι ενδεικτικό παντελώς αδιάφορου για την κατάσταση του αυτοκινήτου ιδιοκτήτη?+1
Δηλαδη εγω που σε ολα τα αυτοκινητα μου ντρεπεσαι να μπεις μεσα απο την καθαριοτητα δε προιδεαζεις θετικα καποιον οτι προσεχω το αυτοκινητο?
Οταν πουλησα το κορολλα περα απο τα κλασικα βιβλιο σερβις αντιπροσωπειας,κτεο συκα,φυκια κ.λ.π. ηθελε ο ανθρωπος να το παει για βιολογικο και του ειπανε 'τι να καθαρισουμε αφου ειναι σαν καινουριο'.
Το ειχα ομως καθαρο-πλυμενο και δεν ειχα αλατισμενα καθισματα,σακουλες,μπουκαλια,εφημεριδες ή περασμενο με λασπες γυρω γυρω!!!
Ολα αυτα μετρανε πιστευω -
Υπάρχει μια μάντρα στην γειτονιά μου. Περνάω και βλέπω ένα ι20 σε άθλια κατάσταση. Βρώμικο, ψιλό, κοντά κοντά χτυπημένο. Για δύο εβδομάδες εξαφανίστηκε.. Μετά εμφανίστηκε καθαρό στην πένα..
-
Το ειδα σημερα
Οντως βρωμικο αρκετα μεσα σαλονι
το πισω τασακι λειπει σπασμενο,τιμονι αρκετα φθαρμενο επισης 3-4 γδαρσιματα απ εξω με κολλημενο χρωμα απο αλλα αυτοκινητα.
πηγαμε βολτα αθορυβο εντελως,δεν ακουσα τιποτα περιεργο,ωραιο γκαζι.
Τωρα, βιβλιο service που ειδα ειναι ολα στην skoda καλατζης,ειδα αν θυμαμαι καλα 6 service και τωρα ειναι η ωρα για service παλι.Λιγα δεν ειναι?
Μου ειπε οτι καθε 15000 κανουν service.Oλα με αλλαγες λαδιων Απ οτι ειδα εκτος σε ενα που εγραφε αναβαθμιση εγκεφαλου,καπου στα 50.000 χιλ δεν ηξερε να μου πει τι ηταν αυτο.
Δεν ειδα αλλαγη ιμαντα αν εχουν ιμαντα αυτα δεν ηξερε ουτε αυτος.
Ζητησα κτεο,περασμενο τον 9ο του 15 με 102000 χιλ
Με λιγα λογια το αμαξι θελει μαζεματακια εξωτερικα,και γερο καθαρισμο μεσα.
Το αφηνει στα 5300 -
Ο χρήστης blsbug έγραψε:
Το ειδα σημερα
Οντως βρωμικο αρκετα μεσα σαλονι
το πισω τασακι λειπει σπασμενο,τιμονι αρκετα φθαρμενο επισης 3-4 γδαρσιματα απ εξω με κολλημενο χρωμα απο αλλα αυτοκινητα.
πηγαμε βολτα αθορυβο εντελως,δεν ακουσα τιποτα περιεργο,ωραιο γκαζι.
Τωρα, βιβλιο service που ειδα ειναι ολα στην skoda καλατζης,ειδα αν θυμαμαι καλα 6 service και τωρα ειναι η ωρα για service παλι.Λιγα δεν ειναι?
Μου ειπε οτι καθε 15000 κανουν service.Oλα με αλλαγες λαδιων Απ οτι ειδα εκτος σε ενα που εγραφε αναβαθμιση εγκεφαλου,καπου στα 50.000 χιλ δεν ηξερε να μου πει τι ηταν αυτο.
Δεν ειδα αλλαγη ιμαντα αν εχουν ιμαντα αυτα δεν ηξερε ουτε αυτος.
Ζητησα κτεο,περασμενο τον 9ο του 15 με 102000 χιλ
Με λιγα λογια το αμαξι θελει μαζεματακια εξωτερικα,και γερο καθαρισμο μεσα.
Το αφηνει στα 5300Λογικά φαινιντα αυτά που σου είπε. Κάνε ενα έλεγχο σε μηχανικό παζαρεψε λίγο ακόμα την τιμή και αν όλα πάνε καλά Προχώρα..
-
Αυτο σκεφτομαι
Απλα τωρα μιλησα με εναν γνωστο με βιολογικο καθαρισμο και μου ειπε οτι τα octavia δεν τα αναλαμβανει για καθαρισμα ουρανου,γιατι πεφτει.
Και εχει σκιες ο ουρανος γμτ. -
Αυτα που ελεγα για το αυτοκινητο βγηκαν. Φαινεται ενα αυτοκινητο αν ειναι προσεγμενο ή οχι. Τελος παντων. Θελει ενα μαζεματακι ειναι η αληθεια. Δε ξερω γιατι κολλας στον αν εχει ιμαντα ή καδενα αλλα αν σου το αφησει λιγο ακομα και αφου το ελεγξεις σε μηχανικο-φανοποιο δεν ειναι κακη επιλογη.
Μετα κανεις ενα καλο σερβις για να εισαι ησυχος και να εχεις ενα μπουσουλα, ενα βιολογικο οπωσδηποτε και εισαι αρχηγος.
Αυτο με την οροφη που σου ειπαν ισχυει. Εμενα που δεν εκανα ππτε βιολογικο και ηταν πεντακαθαρη ξεκολλησε και εβαλα καινουρια με 120 ευρω.
Υπολογισε γυρω στο 500αρικο οτι αυτοκινητο και αν παρεις παντως. Δυσκολα να βρεις ενα να μη θελει τιποτα στα λεφτα που ψαχνεις
Aγορα μεταχειρισμενου