-
Περιμενω ακομη τοσες μερες εναν τυπο με το octavia που ειχα κλεισει,αλλα εχει κολλησει με το χαρτι παρακρατησης (μαλλον παραμυθι) και εχω ξενερωσει,γιατι το ειχα παρει αποφαση,τωρα παλι στο ψαξιμο.
Βρηκα αυτο που δειχνει σε πολυ καλη κατασταση
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/9387748/
Οποιος ξερει πληροφοριες για το συγκεκριμενο μοντελο ας γραψει καμια αραδα -
Ο χρήστης blsbug έγραψε:
Περιμενω ακομη τοσες μερες εναν τυπο με το octavia που ειχα κλεισει,αλλα εχει κολλησει με το χαρτι παρακρατησης (μαλλον παραμυθι) και εχω ξενερωσει,γιατι το ειχα παρει αποφαση,τωρα παλι στο ψαξιμο.
Βρηκα αυτο που δειχνει σε πολυ καλη κατασταση
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/9387748/
Οποιος ξερει πληροφοριες για το συγκεκριμενο μοντελο ας γραψει καμια αραδαΩραίο δείχνει.. Αν έκοβε και κάτι στην τιμη..
-
θα παω σημερα να το δω
θα το παλεψω για κατω απο 6000
το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι πολυ λιτο κ απεριτο μεσα χαχαχα. -
Ο χρήστης blsbug έγραψε:
θα παω σημερα να το δω
θα το παλεψω για κατω απο 6000
το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι πολυ λιτο κ απεριτο μεσα χαχαχα.Αν είναι τζιτζικωτό, το ποσό είναι σωστό. Όσο για το εσωτερικό, μην αγχώνεσαι, αυτό φτιάχνεται και εύκολα και σχετικά φθηνά, μια οθονούλα και ένα-δυο πραγματάκια από CTR και είσαι έτοιμος.
-
Σε σχεση με το octavia ιδιας χρονιας το συγκρινω,και το καημενο το hondaki ειναι αδειο.
-
Αξιοπιστο αλλα 6.500 για ενα αμαξι που εχει 150.000χλμ μου φαινονται πολλα και ας ειναι χοντα. Ενα 5χιλιαρο μου ειναι πιο λογικο για ενα αμαξι 12 χρονων
-
Και μένα τα 6500€ πολλά μου φαίνονται.
Υγ το Ctr τι ειναι; -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Υγ το Ctr τι ειναι;Civic Type R (εάν κατάλαβα σωστά).
-
Η τιμή ενός μεταχειρισμένου εξαρτάται -και- από το πόσο έκανε καινούριο. Επειδή το συγκεκριμένο έχει δέρμα και ηλιοροφή, αν θυμάμαι καλά πρέπει να πλησίαζε ή και να ξεπερνά τα 25Κ€. Καθώς τα Honda έχουν από τους χαμηλότερους συντελεστές απομείωσης (παγκοσμίως, όχι μόνο Ελλάδα), αν κάνετε τις πράξεις τα 6500€ (6400-6700 τα βγάζω εγώ) είναι περίπου η τυπική τιμή που θα πρέπει να ζητήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, αν είναι σε άριστη κατάσταση, με πλήρες ιστορικό, ατρακάριστο κλπ κλπ. Προφανώς αυτή η τιμή είναι ταβάνι, δηλαδή επιδέχεται παζαριού προς τα κάτω, αλλά όπως είπα δεν είναι και πολύ μακρυά από την 'πραγματική' του αξία....
-
Με δέρμα και ήλιοροφη όντως η τιμη δεν ειναι παράλογη αν τα χλμ ειναι πραγματικά.
-
λοιπον,το ειδα το αυτοκινητο
Εχει ολα τα service στον Παπρα,συνταξιουχοι το εχουν,το οδηγουσε η γυναικα καθε μερα δαφνη πειραια στη δουλεια της.
Ειλικρινεις και αξιοπρεπεις,το δινουν γιατι εχουν κι αλλο,και η γυναικα βγηκε συνταξη.
Εχει στον πισω προφυλακρηρα που ειναι βαμμενος στο χρωμα του αυτοκινητου,σκασιματακια το χρωμα,και τα δυο μπροστινα καθισματα,μαυρισμενο δερμα και του οδηγου φθορα στην αριστερη πλευρα,αρκετη φθορα,με τρυπα.
Κατα τ αλλα ειναι κομπλε.
Μικρο πορτ παγκαζ βεβαια,αλλα αν μου το κατεβασει στην τιμη θα τα βολεψω.
Επισκευαζονται τα δερματινα σαλονια με μεγαλη φθορα?
Η για να το ντυσεις απ την αρχη περιπου τι κοστος εχει?
Βεβαια δεν εχει αλλαξει δισκο πλατο απ οτι μου πε.
Εννοειτε οτι δεχετε να το παμε οπου θελω -
Γυρω στα 22.000 ειχε. 20.000 ειχε αυτοματο με ηλιοροφη
-
Ο χρήστης blsbug έγραψε:
Εχει ολα τα service στον Παπρα,συνταξιουχοι το εχουν,το οδηγουσε η γυναικα καθε μερα δαφνη πειραια στη δουλεια της.
Ειλικρινεις και αξιοπρεπεις,το δινουν γιατι εχουν κι αλλο,και η γυναικα βγηκε συνταξη.
Εχει στον πισω προφυλακρηρα που ειναι βαμμενος στο χρωμα του αυτοκινητου,σκασιματακια το χρωμα,και τα δυο μπροστινα καθισματα,μαυρισμενο δερμα και του οδηγου φθορα στην αριστερη πλευρα,αρκετη φθορα,με τρυπα.
Εννοειτε οτι δεχετε να το παμε οπου θελωΓια αμάξι τόσων χρόνων λογικές είναι οι φθορές.. Αν το ρίξει λίγο προχώρα..
-
Ο χρήστης blsbug έγραψε:
Εννοειτε οτι δεχετε να το παμε οπου θελωΓια το σαλόνι ρώτα σε ένα δερματά να σου πει αν είναι κολλητό το δέρμα. Αν ναι, τότε δεν επισκευάζεται εύκολα ούτε φθηνά, θέλει πρακτικά ξήλωμα όλο το κομμάτι που έχει ζημιά, οπότε έτσι που τα λες μπορεί να χρειαστεί να διορθώσεις σχεδόν όλο το σαλόνι. Για full σαλόνι υπολόγιζε 900-1000€ με πραγματικό δέρμα, συν panels, τιμονι-λεβιέ-χειρόφρενο. Επίσης μπορείς να το ντύσεις με καλύμματα δερματίνης, με τα συν και πλην τους, περίπου 200-220€.
Όλα όσα αναφέρεις είναι απολύτως φυσιολογικές και λογικές φθορές, αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως διαπραγματευτικά 'όπλα'. Το πορτμπαγκάζ όμως τι σχέση έχει με την τιμή, εκτός αν εννοείς ότι με χαμηλότερη τιμή θα μπορέσεις να αγοράσεις κάποια μπαγκαζιέρα στα ίδια λεφτά.
-
Ναι αυτο εννουσα για μπαγκαζιερα.
Εν τω μεταξυ ψαχνω στο google να βρω στοιχεια για το συγκεκριμενο,δλδ ας πουμε λιτρα χωρητικοτητας πορτ μπαγκαζ,και δεν βρισκω,αυτο το μοντελο κυκλοφορησε μονο ευρωπη? -
Ηλιοροφή; Κοίτα τα λάστιχά της, τον μηχανισμό της και αν μπορείς ρίξε και νερό πάνω της.
Συνάδελφός μου με ίδιο Civic Hatchback και με ηλιοροφή, του παρουσίασε πρόβλημα εισροής νερών από τη βροχή.
Δεν φτιάχνονται εύκολα αυτά.Επίσης άλλος συνάδελφος με το ίδιο αυτοκίνητο sedan και το ίδιο χρώμα (χωρίς ηλιοροφή), στην εργασία μου, σε δυνατό χαλάζι του έσκισε το αυτοκίνητο. Γέμισε βαθουλώματα παντού και σε ορισμένα σημεία του έβγαλε και το χρώμα.
Δίπλα είχα τότε το δικό μου αυτοκίνητο (Opel Astra 2004) και δεν κατάλαβε τίποτα από το χαλάζι. -
Παντως προκειται περι πολυ αξιοπιστου αυτοκινητου
-
κι αυτο δειχνει πολυ καθαρο και μιλησα με τον ανθρωπο
https://www.car.gr/9552005-skoda-octavia-fsi
Απλα ειναι Αγρινιο.
Και δεν ξερω κανεναν εκει να τσεκαρω
Μηπως ειναι κανεις απο Αγρινιο ρε παιδια? -
Ο χρήστης blsbug έγραψε:
κι αυτο δειχνει πολυ καθαρο και μιλησα με τον ανθρωπο
https://www.car.gr/9552005-skoda-octavia-fsi
Απλα ειναι Αγρινιο.
Και δεν ξερω κανεναν εκει να τσεκαρω
Μηπως ειναι κανεις απο Αγρινιο ρε παιδια?Έστω και είναι κάποιος τον εμπιστεύεσαι; πάντως σίγουρα από αξιοπιστία το Honda υπερτερεί αλλά σαν αυτοκίνητα το Octavia είναι έτη φωτός μπροστά...
-
για μια γνωμη ειπα εννοειτε οτι θα παω και θα το τσεκαρω απο κοντα.
Ναι γαμωτο ζυγιζω μια το ενα μια το αλλο.
Ειναι σαφως μπροστα το octavia και απο θεμα χωρων βολευει πολυ.
Aγορα μεταχειρισμενου