-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Γιατί κοστίζουν τόσο πολύ αυτά τα σέρβις ρε παιδιά; Μου έχει πέσει το στόμα με τις τιμές!!!!!
αν δεις ποσο εχει το σετ χρονισμου μαζι με την αντλια νερου θα καταλαβεις.
Πόσο μπορεί να έχει μια αντλία νερού που θέλει άλλαγμα στα 90000χλμ;
μια τιμη απο ενα καταστημα με νορμαλ τιμες ειναι περιπου στα 175 ευρω για σετ χρονισμου και αντλια νερου, βαλε παραφλου, τσιμουχες εκκεντροφορων και στροφαλου και εργασια που φτανουμε?
-
Οι τιμές που αναφέρονται είναι του 2007
sent under heavy fire
-
Στο site o johnny service ζητάει 430Ε για
λαδια,φ.λαδιου,φ.αερος,φ.βενζινης,μπουζι,σετ ιμαντα χρονισμου,αντλια νερου
ιμαντας παρελκομενων,ταπες εκκε/ρων,παραφλου,προβλεπομενες εργασιες
του service,με γνησια ανταλλακτικα renault
Ο προφήτης Θεσσαλονίκη το 2007 έπαιρνε 3-3,5 κατοστάρικα για ιμάντα-αντλία κι ήταν φθηνός(και καλός), οπότε καλή είναι η τιμή του. -
Oι τιμες στο σαιτ γραφει οτι ειναι προσφορα μεχρι τελος Μαιου(προφανως οχι αυτον που θα εθει, λεω εγω τωρα).. Εγω ειμαι Πειραια,, κανενα συνεργειο προς τα εδω παιζει(εννοειται να ειναι της προκοπης), η εστω μεχρι κεντρο το πολυ..
-
Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο renault με κινητήρα 1.4 / 130hp . Θα ήθελα να το πάω για έλεγχο σε κάποιο συνεργείο που πραγματικά να ξέρει το αυτοκίνητο αυτό. Αν δεν έχει φανοποιίο δεν με πειράζει τόσο πολύ γιατί έχω φανοποιό που εμπιστεύομαι.
Έχει κανείς κάποιο συνεργείο να προτείνει εντός Αττικής? (ο πωλητής βρίσκεται στη Νεα Ιωνία αλλά είναι ευέλικτος.
-
Ο χρήστης astronautis έγραψε:
Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο renault με κινητήρα 1.4 / 130hp . Θα ήθελα να το πάω για έλεγχο σε κάποιο συνεργείο που πραγματικά να ξέρει το αυτοκίνητο αυτό. Αν δεν έχει φανοποιίο δεν με πειράζει τόσο πολύ γιατί έχω φανοποιό που εμπιστεύομαι.Έχει κανείς κάποιο συνεργείο να προτείνει εντός Αττικής? (ο πωλητής βρίσκεται στη Νεα Ιωνία αλλά είναι ευέλικτος.
έχεις pm
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Παιδια θα ηθελα να μου προτεινετε συνεργειο που να κανει καλη δουλεια και σε σωστη τιμη για αλλαγη δισκου σε Renault megane.. Θα προτιμουσα αν ειναι εφικτο να ασχολειται κυριως με γαλλικα αυτοκινητα αν ειναι δυνατον...
+1
-
Για έλεγχο μεταχειρισμένου Clio του 2019, σκέφτομαι να του κάνω έλεγχο μέσω smartcheck, checkyourcar κ.λ.π
Υπάρχουν όλα τα χαρτιά, είναι ελληνικό και φαινομενικά όλα είναι οκ.
Έχει νόημα να το πάω και σε αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο Renault εντός Αθηνών? Αν ναι, έχει κάποιος οποιαδήποτε πρόταση? -
@johnys1 said in Συνεργείο Renault:
Για έλεγχο μεταχειρισμένου Clio του 2019, σκέφτομαι να του κάνω έλεγχο μέσω smartcheck, checkyourcar κ.λ.π
Υπάρχουν όλα τα χαρτιά, είναι ελληνικό και φαινομενικά όλα είναι οκ.
Έχει νόημα να το πάω και σε αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο Renault εντός Αθηνών? Αν ναι, έχει κάποιος οποιαδήποτε πρόταση?Από ιδιώτη το αγοράζεις?
Αν ναι πήγαινε το μόνο σε εξουσιοδότημενο ή αντιπροσωπεία...
Αν είναι από μάντρα...αλλάζει λίγο το πράγμα. -
@georgekn said in Συνεργείο Renault:
Από ιδιώτη το αγοράζεις?
Αν είναι από μάντρα...αλλάζει λίγο το πράγμα.Από μάντρα...
Οπότε υποθέτω ότι εκεί δεν έχει νόημα η αντιπροσωπεία, αλλα η εταιρεία ελέγχου.
Για πιστοποίηση χιλιομέτρων αξίζει το παραπάνω που χρεώνουν οι εταιρείες για έλεγχο, ή να το πάω καλύτερα Κ.Τ.Ε.Ο? -
@johnys1 said in Συνεργείο Renault:
@georgekn said in Συνεργείο Renault:
Από ιδιώτη το αγοράζεις?
Αν είναι από μάντρα...αλλάζει λίγο το πράγμα.Από μάντρα...
Οπότε υποθέτω ότι εκεί δεν έχει νόημα η αντιπροσωπεία, αλλα η εταιρεία ελέγχου.
Για πιστοποίηση χιλιομέτρων αξίζει το παραπάνω που χρεώνουν οι εταιρείες για έλεγχο, ή να το πάω καλύτερα Κ.Τ.Ε.Ο?Ναι συνήθως σε αφήνουν να το πας σε συνεργείο εκεί κοντά...οπότε για μένα είναι σίγουρο ότι θα έχουν μεταξύ τους κάποια γνωριμία-συνεργασία που δεν θα την χαλάσουν για ένα πελάτη...
Οπότε καλύτερα δικό σου μηχανικό επιτόπου ή εταιρεία εάν τη δέχονται χωρίς και αυτό να είναι εντελώς αξιόπιστο....
Συνεργείο Renault