-
Αφου εχει τοσο budget τι να κανει ο ανθρωπος .
@dimibo δες για hyundai gets μια χαρα αξιοπιστο αμαξι ειναι , chevrolet matiz 10ετιας+ το χει μια φιλη μια χαρα εχει βγει, και εχω ακουσει και το αλφα ρομεο 147 οτι εχει βγει καλο αμαξι χωρις προβληματα αλλα δεν μπορω να πω κατι σιγουρο για αυτο . -
Την 147 να την ξεχάσει καλύτερα, ακόμη και σε καλή κατάσταση να είναι, ένα service με ιμάντες, ψαλίδια είναι ικανό να εκτοξεύσει την τιμή. Πέρα απο αυτό η κατανάλωσή της δεν παλεύεται. Το καλύτερο είναι να βρεί κάτι σε γιαπωνέζικο ή απο Κορέα μεριά.
-
Οτι βρεις απο ΙΔΙΩΤΗ, με book service, να μην εχει τρακαρει και αν ειναι και πρωτο χερι καλυτερα. Ασε συγκεκριμενα τα atos, starlet και matiz στην ησυχια τους... οπως και την 147 που ειναι λιγο πιο ειδικο αμαιξι. Μη κολλας σε σημα, να βρεις ΚΑΛΟ και ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ αμαξι.
-
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας! Εμένα και τα corsakia μου αρέσουν αλλά μου είπε φίλος και κάτοχος ενώς corsa οτι είναι ζημιάρικο... γενικά ακούω πολλά καλά για ιαπωνία για αυτό και στράφηκα προς τα εκεί, αλλά η toyota δεν έχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα δυστυχώς... (όσοι πουλάνε corolla 20ετίας κάτω από 2.000 δεν τα δίνουν εφόσον είναι και προσεγμένα φυσικά, αλλά είπαμε...) μετά σκέφτηκα νισσαν αλλά και πάλι δύσκολα τα πράγματα...
-
Καλησπερα! Ειμαι σε αναζητηση μεταχειρισμενου και επειδη δεν εχω ιδεα, θα ηθελα τη βοηθεια σας! Ειμαι αναμεσα σε αυτο ενα Skoda Citigo Urban του 13 στα 6000, χωρις ομως εγγυηση, παιζει ρολο αυτο!; Σε ενα 500αρακι του 09 6800 και ενα Chevrolet Spark του 10 με 4900. Ολα πανω κατω ιδια χλμ αλλα προφανως δε θεωρω οτι ισχυουν κιολας γιατι ειναι μαντρες. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!
-
Ο χρήστης Ariel έγραψε:
Καλησπερα! Ειμαι σε αναζητηση μεταχειρισμενου και επειδη δεν εχω ιδεα, θα ηθελα τη βοηθεια σας! Ειμαι αναμεσα σε αυτο ενα Skoda Citigo Urban του 13 στα 6000, χωρις ομως εγγυηση, παιζει ρολο αυτο!; Σε ενα 500αρακι του 09 6800 και ενα Chevrolet Spark του 10 με 4900. Ολα πανω κατω ιδια χλμ αλλα προφανως δε θεωρω οτι ισχυουν κιολας γιατι ειναι μαντρες. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη!Να ψάξεις για ιδιώτες...
-
Δεν εχω τα χρηματα αλλιως σιγουρα θα πηγαινα σε ιδιωτη!
-
Mα οι ιδιώτες να δίνουν φθηνότερα.
-
Ίσως εννοεί πως δεν έχει το ποσό διαθέσιμο, οπότε θέλει δανειοδότηση που μπορεί να κάνει σε έναν έμπορο. Για τα χιλιόμετρα μπορείς να κοιτάξεις αν υπάρχει συμπληρωμένο service book και χαρτιά από ΚΤΕΟ, ώστε να πάρεις μια εικόνα αν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Σίγουρα πολλοί έμποροι πειράζουν τα χιλιόμετρα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν κάνουν το ίδιο και μερικοί ιδιώτες πάντως..
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα