Σας έγινε και χθες παρατήρηση ώστε να μην ρωτάτε το ίδιο πράγμα σε πολλαπλά θέματα. Η ερώτησή σας υπάρχει ήδη εδώ: viewtopic.php?f=15&t=51768 [Admin]
dimibo
@dimibo
Please enter occupation - Please enter your interests
Latest posts made by dimibo
-
RE: Aγορα μεταχειρισμενουposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
-
RE: Μεταχειρισμένα αυτοκίνηταposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας! Εμένα και τα corsakia μου αρέσουν αλλά μου είπε φίλος και κάτοχος ενώς corsa οτι είναι ζημιάρικο... γενικά ακούω πολλά καλά για ιαπωνία για αυτό και στράφηκα προς τα εκεί, αλλά η toyota δεν έχει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα δυστυχώς... (όσοι πουλάνε corolla 20ετίας κάτω από 2.000 δεν τα δίνουν εφόσον είναι και προσεγμένα φυσικά, αλλά είπαμε...) μετά σκέφτηκα νισσαν αλλά και πάλι δύσκολα τα πράγματα...
-
έχω δει μερικά στο car.gr
almera 2002, getz 2004, atos, ford focus... πολλά matiz ... υπάρχουν δίαφορα... πολλά punto... αμάξια 15ετίας τα περισσότερα... απλά θέλω τη γνώμη σας σχετικά με παλιά μοντέλα... -
Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω και εγώ ένα μεταχειρησμένο αυτοκίνητο... δεν γνωρίζω πολλά πράγματα και θα ήθελα τη γνώμη σας. Μένω επαρχία, σπουδάζω και θα ήθελα ένα αυτοκίνητο με 4-5 πόρτες που να κοστίζει μέχρι 3.000, διότι δεν υπάρχουν περισσότερα, αξιόπιστο (να μην θέλει κάθε μέρα συνεργείο) και να έχει μέχρι 100.000χλμ-125.000χλμ, μην είναι και εντελώς νεκρό. Μέχρι 1500cc είναι μια χαρά θεωρώ... κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη!