Καλησπερα !
Θα ηθελα βοηθεια για επιλογη αμορτισερ για το αυτοκινητο μου. Ειναι ενα Citroen DS3 1.600 ατμοσφαιρα, με 103000χλμ με 17αρες ζαντες με 45αρι προφιλ και μαμα ολα(αμορτισερ και ελατηρια τωρα,...)
Εχω μια-δυο ερωτησεις και θα ηθελα να μου προτεινετε τι πιστευετε οτι θα ειναι καλύτερο. Θελω ενα αυτοκινητο σχετικα ισορροπημενο οχι κουτσουρο αλλα ουτε βαρκα. να ειναι ανετο για καθημερινη χρηση αλλα να κραταει σε καμια στροφη , χωρις κατα αναγκη να ειμαι κανενας καγκουρας.
Εχω συγχυστει με το ποσο λιγες και συγκεχυμενες πληροφοριες υπαρχουν για τα αμορτισερ και για διαφορα αλλα πραγματα σχετικα με το αυτοκινητο αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα...
Στο ψητο τωρα. τα διαθεσιμα αμορτισερ στο budget μου εκτος τα μαμα (που υποψιαζομαι οτι ειναι μια συγκεκριμενη μαρκα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.)
ΜΑΜΑ σιτροεν (Τιμη : 280 + 75 οι βασεις + 75 τοποθετηση)
Bilstein Β4 μαυρα(220περιπου+45βασεις)
Sachs τα απλα (230 περιπου+45βασεις)
Monroe Original(240 + 40βασ.)
KYB excel-g μαυρα(205+40βασ.)
αυτα εχω βρει αν εχετε υποψιν σας αλλα μου λετε.
Θελω για σιγουρια να αλλαξω και βασεις (top mount). ΜΕ ενδιαφερει ποιο απο αυτα θα ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ και ισορροπημενο ασχετως χρηματων
Οι ερωτησεις ειναι :
- Ποια θεωρειτε καταλληλα για το αυτοκινητο ?
- Αν βαλω νεες βασεις ταιριαζουν ολες με όλες ή πρεπει να παρω μονροε πχ αμορτισερ και μονροε βασεις?
- Εχετε καποιο καταστημα να προτεινετε να παω για τοποθετηση ή δεν εχει σημασια?