-
Διαγράφηκαν πολλά άσχετα με το θέμα και κυρίως προσβλητικά μηνύματα.Απορώ πώς γίνεται ενήλικες άνθρωποι με επίπεδο να διαπληκτίζεστε και να αλληλοπροσβάλλεστε διαδικτυακά.Εδώ στο forum κάνουμε το κέφι μας,γράφοντας απόψεις ''σωστές'' ή ''λανθασμένες''...γιατί να υπάρχει διαρκώς μια ένταση;Είναι απίθανο να συμφωνούν ή να ταιριάζουν όλοι με όλους.Παρακαλώ να κρατήσουμε καθαρό το θέμα.Μοd
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Για να επιστρέψουμε στο QQ, dgrgtc σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία για το παράθυρο του οδηγού. Κράτησα πατημένο το κουμπί για να ανέβει το παράθυρο και πλέον δουλεύει ο αυτόματος μηχανισμός (κλακ δεν άκουσα, αλλά μου αρκεί που δουλεύει ). Να 'σαι καλά! -
Καλημερα...
Εφτασε η ωρα για το πρωτο σερβις! Πηγα ολο ' χαρα ' και ελπιδα μηπως γλυτωσω απο το κροταλισμα του ταμπλο ....
Ολα καλα στο σερβις...και δυο χτυπηματακια απο πετραδακι τα καλυψαν κ το καπο το εφεραν στα ισια του που εξαρχης εχασκε απο τη μια ( φοβερη συναρμολογηση στην Αγγλια) και καθρεφτη εσωτερικο μου παρηγγειλε που τρεμοπαιζει...
Κοστος 95€...μια χαρα νομιζω
Αλλα....για τον τριγμο ΤΙΠΟΤΑ!!
Δν μπορουμε να κανουμε κατι μου ειπαν εχουμε δοκιμασει διαφορα κολπα σε καμια δεκαρια το τελευταιο διαστημα ( αφρολεξ ταινιες κτλ) κι οι τριγμοι επανερχονται....
Αρα...του λεω????
Αρα...υπομονη να σας καλεσουμε αν εχουμε οριστικη λυση μου λενε....
Κοκκαλο εγω....Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Διαγράφηκαν πολλά άσχετα με το θέμα και κυρίως προσβλητικά μηνύματα.Απορώ πώς γίνεται ενήλικες άνθρωποι με επίπεδο να διαπληκτίζεστε και να αλληλοπροσβάλλεστε διαδικτυακά.Εδώ στο forum κάνουμε το κέφι μας,γράφοντας απόψεις ''σωστές'' ή ''λανθασμένες''...γιατί να υπάρχει διαρκώς μια ένταση;Είναι απίθανο να συμφωνούν ή να ταιριάζουν όλοι με όλους.Παρακαλώ να κρατήσουμε καθαρό το θέμα.ΜοdΔιαφωνώ! Ας το δούμε και από μια άλλη πλευρά. Είσαι πιεσμένος από την δουλειά, τις υποχρεώσεις, την οικογένεια. Μπαίνεις εδώ μέσα, τα χώνεις σε κάποιον για το ότι το δικό σου αυτοκίνητο είναι καλύτερο από το δικό του, γίνεται γρήγορα ο γνωστός σαματάς, ξεσπάς και ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Μήπως μόνο ως mod να δημιουργούσες ένα καινούργιο θέμα 'Μπινελίκια', ώστε να μην χαλάνε τα υπόλοιπα θέματα και να μπαίνουμε εκεί μέσα να ξεσπάμε;
Αρκετή πίεση έχουμε στην καθημερινότητα μας, να μην πιεζόμαστε και στο forum!
-
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Καλημερα...
Εφτασε η ωρα για το πρωτο σερβις! Πηγα ολο ' χαρα ' και ελπιδα μηπως γλυτωσω απο το κροταλισμα του ταμπλο ....
Ολα καλα στο σερβις...και δυο χτυπηματακια απο πετραδακι τα καλυψαν κ το καπο το εφεραν στα ισια του που εξαρχης εχασκε απο τη μια ( φοβερη συναρμολογηση στην Αγγλια) και καθρεφτη εσωτερικο μου παρηγγειλε που τρεμοπαιζει...
Κοστος 95€...μια χαρα νομιζω
Αλλα....για τον τριγμο ΤΙΠΟΤΑ!!
Δν μπορουμε να κανουμε κατι μου ειπαν εχουμε δοκιμασει διαφορα κολπα σε καμια δεκαρια το τελευταιο διαστημα ( αφρολεξ ταινιες κτλ) κι οι τριγμοι επανερχονται....
Αρα...του λεω????
Αρα...υπομονη να σας καλεσουμε αν εχουμε οριστικη λυση μου λενε....
Κοκκαλο εγω....Δεν γνωρίζω τι σου άλλαξαν, αλλά μου φαίνεται λίγο τσιμπημένο το service. Σε εμένα είχε βγει στα 70€, σε γνωστό μου 10€ επιπλέον (σε άλλη αντιπροσωπεία).
Για τους τριγμούς τι να πρωτοκάνουν και αυτοί; Να ήταν σε ένα σημείο το πρόβλημα, να το βρουν, να βρουν και την λύση του και να το φτιάξουν. Εδώ η κατάσταση είναι τελείως DIY.
Εγώ παρακολουθώ πλεον τα videos ενός ακόμη ταλαίπωρου ιδιοκτήτη QQ που προσπαθεί να βρει μόνος του λύσεις στα θέματα του QQ
Στο ταμπλό που είχα από την αρχή θέματα με τριγμό στον αεραγωγό, αποφάσισα και έριξα αφρό πολυουρεθάνης και πλέον έχει μειωθεί κατά 90% ο θόρυβος (θα ρίξω λίγο ακόμη μόλις ζεστάνει). Το καπάκι για τις ασφάλειες που μου τρίζει αραιά και που, θα του βάλω υφασμάτινη ταινία τις επόμενες ημέρες.
Είχα συζητήσει με την αντιπροσωπεία να μου ξηλώσουν το ταμπλό για να φτιάξουν τον θόρυβο (είχα κάνει βόλτα με τον τεχνικό και είχε επιβεβαιώσει το πρόβλημα). Το θέμα είναι τον εμπιστεύεσαι τον άλλο να σου ξηλώσει όλο το ταμπλό για έναν θόρυβο; Ή θα σου φτιάξει αυτόν τον θόρυβο και μετά θα έχεις 10 νέους;
Προσπάθησε να εντοπίσεις ποιος θόρυβος σε ενοχλεί, δες αν υπάρχει ήδη κάποια λύση στο internet και προσπάθησε να τον εξαλείψεις. Υπομονή και DIY λοιπόν!
-
Τον αφρο...πως τον βαζεις και που???
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Για το ξηλωμα του ταμπλο το ιδιο μου ειχαν πει στο σερβις:αξιζει να κανουμε ολη αυτη τη διαδικασια για καποιο υπαρκτο μεν,ανεπαισθητο δε συντονισμο(συμφωνα με αυτα που τους ειχα πει) υπαρχει παντα η πιθανοτητα-μετα το λυσιμο-να εμφανισει κατι αλλο,ισως πιο ενοχλητικο....αν δεν σε ενοχλει σε συμβουλευω να μην το πειραξουμε και βεβαια να το ξαναδουμε μελλοντικα αν τυχον αυξηθηκε.....εκει πειστηκα να μην το πειραξουμε καθολου
-
Εγώ πάντως θα θελα να δω τα 'μούτρα' τους όταν τους πει κάποιος ναι παιδιά βγάλτε το ταμπλό και κάντε το να μην τρίζει.Αν δεν φτιαχτεί θα το ξαναφέρω και ξαναβγάλε τε το ταμπλό και θα το κάνετε μέχρι να το φτιάξετε.
Πολύ με εκνευρίζει η απάντηση το να βγάλουμε το ταμπλό προφανώς επειδή ξέρουν ότι δεν θα το κάνει ο πελάτης. -
Εγώ ειχα τρίξιμο στο τζάμι λόγω κεριού , μου ξήλωσαν τη πόρτα και την έκαναν Σένια. Αν ειχα εμπιστοσύνη στην αντιπροσωπεία ναι θα ζητούσα να ξηλώσουν το ταμπλό και να το φτιάξουν
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Εγώ πάντως θα θελα να δω τα 'μούτρα' τους όταν τους πει κάποιος ναι παιδιά βγάλτε το ταμπλό και κάντε το να μην τρίζει.Αν δεν φτιαχτεί θα το ξαναφέρω και ξαναβγάλε τε το ταμπλό και θα το κάνετε μέχρι να το φτιάξετε.
Πολύ με εκνευρίζει η απάντηση το να βγάλουμε το ταμπλό προφανώς επειδή ξέρουν ότι δεν θα το κάνει ο πελάτης.Δεν λένε ψέματα όμως. Ο τριγμός στο δικό μου για παράδειγμα απαιτεί να βγει το ταμπλό για να διορθωθεί (ότι άλλο μπορούσε να βγει το έχω ήδη βγάλει ).
Αν είσαι τυχερός μπορεί ο τριγμός να προέρχεται από σημείο που δεν απαιτεί ξήλωμα ταμπλό (π.χ. ντουλαπάκι συνοδηγού, καπάκι αφαλειοθήκης, εσωτερικό πλαστικό κάλυμμα καθρέφτη, κλπ).
Κώστα στο δικό μου έβαλα αφρό στο σημείο που είχα τον θόρυβο, στον αριστερό αεραγωγό στο πάνω μέρος του ταμπλό. Ξήλωσα τον αεραγωγό, τσέκαρα με κάμερα/ενδοσκόπιο αν υπάρχει κάτι εσωτερικά στο οποίο θα μπορούσα να κάνω ζημιά και στην συνέχεια έριξα προσεκτικά αφρό χαμηλής διόγκωσης μιας και υπάρχει εννοείται ο κίνδυνος να φουσκώσει ο αφρός και να σου τινάξει το ταμπλό!
Λύση 'μπακάλικη' αλλά μου φάνηκε πιο σίγουρη από το ξήλωμα του ταμπλό.
-
Δυστυχώς οι φωτογραφίες δεν φαίνονται πολύ καθαρά.Εγώ πάντως ξαναγύρισα στην VPower Diesel και ότι γίνει. Μου φαίνεται ότι το αυτοκίνητο πάει καλύτερα και κυρίως ότι είναι πιο οικονομικό σε σχέση με την EKO Avio που είχα βάλει.
Ίσως βέβαια (και σύμφωνα με τις φωτογραφίες του fivou) η ΕΚΟ να ήταν απλά άτυχη, μιας και έπεσε στις ημέρες με τις παγωνιές και τους -10
Ναι οντος δεν ειναι καθαρες,αλλα δειχνουν καταναλωση 6.8 με 1 βαθμο και 4 με 12 βαθμους
Εκανα και εγω αλλαγη στο καυσιμο,3 γεμισματα με ΒΡ απλο και 1 με ελιν σουπερ(στο πλαισιο να μην χρησιμοποιουμε συνεχεια ενισχυμενο)αλλα δεν εχω σαφη εικονα λογο χαμηλων θερμοκρασιων.Μαλλον πρεπει να ξαναβαλω vpower και να συγκρινω σε χαμηλη θερμοκρασια -
Εγώ παρακολουθώ πλεον τα videos ενός ακόμη ταλαίπωρου ιδιοκτήτη QQ που προσπαθεί να βρει μόνος του λύσεις στα θέματα του QQΚλιπάκια. Κλασσικό πρόβλημα. Δυστυχώς οι κατασκευαστές αποδεδειγμένα κάνουν χρήση διαφόρων τύπων κλιπακίων, οπότε άλλα 'πακτώνονται' και δεν κουνιούνται με τίποτα και άλλα 'κολυμπάνε' ακόμη και όταν είναι κουμπωμένα.
Έχω μία σακούλα σούπερ μάρκετ από δαύτα, από όλους τους τύπους...
-
Καλημέρα είμαι προ το πυλών για αγορά , θα θελα το qq αλλα παει πολύ και σαν εναλλκτική πάω σε Pulsar , αξιζει το έχει κανείς?
-
Παιδιά ανακοινώνω ότι το πούλησα το QQ.
Θα μου λείψει η ομορφιά και η οικονομία αλλά κρίμα ήταν να κάθεται και να απαξιώνεται.
Καλοτάξιδο στο καλό παιδί που το πήρε για να το χαρεί με την οικογένεια του.
Διαμάντι πήρε ομως και το χαμόγελο του οδηγώντας το φαινόταν μέχρι έξω.
Λογικά λοιπόν μετά και την πώληση θα σας ενοχλώ και λιγότερο με τη γκρίνια μου !! -
Καλα εκανες αφου δε σου εκατσε ποτε.
Υ.Σ
Η φαση θα ειναι να σχολιασουν και αυτο το γεγονος οι γνωστοι -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καλα εκανες αφου δε σου εκατσε ποτε.
Υ.Σ
Η φαση θα ειναι να σχολιασουν και αυτο το γεγονος οι γνωστοιΣε ευχαριστώ φίλε Νίκο. Αν και το έχω σπουδάσει πια το qq και μπορώ να έχω και θα έχω άποψη. Απλά το πακέτο αμάξι - με τα χαζό προβλήματα του - και δίκτυο - εισαγωγέας ποτέ δεν μου έκατσε σωστά, οδηγώντας με μα πάρω άλλο αμάξι για κάθε μέρα και έτσι το έριξε τρίτο στην ιεραρχία και έτσι στην άπραγη απαξίωση.
-
Κοιτα καλη φαση να εχεις εναν αξιοπιστο κινητηρα αλλα οταν πας μια βολτα (οπως διαβαζω απο πολλους εδω και σε αλλα φορουμ) και εισαι μεσα σε ενα τριζατο περιβαλλον κατι δε παει καλα. Η λυση δεν ειναι να ανεβαζεις το ηχοσυστημα ή να εισαι στα συνεργεια συνεχεια αλλα η πιο σωστη συναρμολογηση. Αλλους δε τους πειραζει εγω και συ απ οτι καταλαβα θελουμε και τα δυο (αξιοπιστια-συναρμογη)
-
Ο χρήστης newfish έγραψε:
Καλημέρα είμαι προ το πυλών για αγορά , θα θελα το qq αλλα παει πολύ και σαν εναλλκτική πάω σε Pulsar , αξιζει το έχει κανείς?Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για το Pulsar, στο οποίο μπορείς να λύσεις τις απορίες σου.
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=55081Από όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής πάντως, ικανοποιημένοι είναι οι περισσότεροι. Ίσως να άξιζε να έριχνες μια ματιά και στο Megane, μιας και αποτελεί 'αδελφάκι' του.
Στέφανε, αν επιτρέπεται πόσο το έδωσες; Είχες το Techna αν θυμάμαι καλά. Το σκέφτεσαι για κανένα υβριδικό C-HR; Από έξω που το είδα μου φάνηκε όμορφο και ποιοτικό.
Μου αρέσει πάντως πως μεταλλάχθηκε το αυτοκίνητο μόλις το έδωσες από τενεκέ σε διαμάντι!
Νίκο ελπίζω να την βρεις την αξιοπιστία και συναρμογή, γιατί και στο topic του Tiquan κάτι για θορύβους στο ταμπλό έξω αρχίσει να διαβάζω. Και το αυτοκίνητο πρακτικά μόλις κυκλοφόρησε... Θα δείξει η πορεία.
-
Α ρε axel πάντα με τον καλό λόγο είσαι!
Ασεντα πριμιουμ με δέρμα είχα.
Καλή τιμη και για τους δυο. Οσα έχασα απο αγορα και έξτρα ισοδυναμούν περίπου με κόστος leasing ίδιας κατηγορίας αμαξιού για το ιδιο διάστημα (σχεδόν) άρα λογικό έξοδο για εμένα, με μόνη επιβάρυνση πρακτικά την προσοχή που τη έδειχνα και δεν θα την είχα δώσει σε ενα leasing.
Η άποψη μου για το αμάξι δεν αλλάζει , απλά το δικό μου ήταν τόσο περιποιημένο και εξοπλισμένο που ούτε καινούργιο.
Εκεί πάει και το διαμάντι !!Άλλο αμάξι όχι πια!
Όταν τελειώσει το leasing του μικρού θα δω τότε για άλλο λίγο μεγαλύτερο πάλι με λησινγκ όμως. Οτιδήποτε και να πάρω μέχρι τότε τρίτο αμάξι της οικογένειας θα είναι και θα είναι τσάμπα λεφτά στο δρόμο ειδικά εγώ που κάνω 6-7 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο μόνο σε ταξίδια.
Δικά μου λεφτά στο δρόμο δεν ξανά ρίχνω.
Οι εποχές επίσης είναι περίεργες για αγορές άσε που δεν με συγκινεί ακόμα κάτι.
Το chr θέλω να το δω απλά φιλολογικά αλλά μάλλον νωρίς ακόμα και ίσως πέσει η τιμή του. -
...Νίκο ελπίζω να την βρεις την αξιοπιστία και συναρμογή, γιατί και στο topic του Tiquan κάτι για θορύβους στο ταμπλό έξω αρχίσει να διαβάζω. Και το αυτοκίνητο πρακτικά μόλις κυκλοφόρησε... Θα δείξει η πορεία.Αυτα ειναι δεδομενα αφου για την αξιοπιστια του δικου μου μοτερ εχω τους εκατονταδες ταξιτζηδες σαν δοκιμαστες και για την συναρμογη μεχρι τωρα δε κανει κιχ
Νissan Qashqai J11 [2014-__]