-
Έχω καταλήξει ότι με βάση τους δρόμους που έχουμε στην Ελλαδα, την περιοχή που μένω - Ήπειρος - τις καιρικές συνθήκες κ τα μέρη που επισκέπτομαι στις διακοπές ένα τετρακίνητο υπερυψωμένο αμάξι αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
Αν είναι να έχεις αμάξι για οδηγικες απολαύσεις θα σκεφτόμουν πρώτα ένα καλό μεταχειρισμένο subaru wrx ή sti κ μετά μία αντίστοιχη bmw ή alfa...
Συνεπώς τίποτα δεν αποκλείεται!!! -
Το βάζο με το μέλι!
Δύο νέα suv ετοιμάζει η Alfa Romeo, ένα μικρότερο και ένα μεγαλύτερο από το Stelvio.Συνολικά 9 νέα μοντελα μεχρι το 2021.
Πηγή -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Όπως τα λέει ο Βασίλης. Οι Α είναι αυτοκίνητα φτιαγμένα για δυνατές συγκινήσεις αλλά για να ζήσεις το ταξίδι μαζί τους θέλουν πραγματικά καλούς δρόμους. Δεν μπορώ να βλέπω μια Α να βασανίζεται πηγαίνοντας σε μέρη που το duster είναι στο στοιχείο του. Φίλος με αυτοκίνητο street 400 ίππων έπαθε την πλάκα του βλέποντας πως ενώ συζητούσαμε και κρατώντας νωχελικά το τιμόνι με το ένα χέρι είχα πάρει στροφή με 120 εκεί που άλλος με τα δύο χέρια και την αδρεναλίνη στο κόκκινο θα την έπαιρνε με 110 στην καλύτερη. Γυρίζει τότε και μου λέει 'Μόνο οι ίπποι λείπουν στο αυτοκίνητο αυτό που οδηγείς'. Έτσι είναι όλες οι Α του απάντησα. Εχουν τέτοια οδική συμπεριφορά που πάντα νιώθεις να σου λείπουν ίπποι.Δλδ που μενεις πια βρε Σπυρο? Αν ειναι πια τοσο βουνο στη Πεντελη ,εγω ζηλευω Γιατι τη ξερω καλα τη Πεντελη ,νεα-παλια σε επιπεδο μεχρι και οικισμων και ολα τα γυρω γυρω και αναγκη για ψηλο αμαξι ποτε δε μου δημιουργηθηκε ποσω δε μαλλον αν εμπαινα και Αττικη οδο καθε μερα..! Για να μη πω οτι μεχρι τη βαση του Νατο με την alfa θα γουσταγα να πηγαινω Φυσικα δε θα κανω και κουμαντο στα γουστα σου αλλα προσωπικα το βλεπω και λιγο δικαιολογια
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Το βάζο με το μέλι!
Δύο νέα suv ετοιμάζει η Alfa Romeo, ένα μικρότερο και ένα μεγαλύτερο από το Stelvio.Συνολικά 9 νέα μοντελα μεχρι το 2021.
Πηγή2 suv + giulia coupe + giulia spider + alfetta ( αλα 166 ) τα πιο αμεσα
Αν υπολογισουμε και αντικαταστατες Mi.To και Giulietta μου περισσευουν 2 -
Διαβάζοντας το άρθρο της παράθεσης από 4Drivers, είναι αλήθεια οτι συγκινήθηκα..
Όπως επίσης, είναι αλήθεια οτι, πολύ θα ήθελα, κάποια στιγμή της ζωής μου, να αποκτήσω μια 75 και να ανακατασκευαστεί... -
...ο θεός να βάλει ο χέρι του να μην....
http://www.newsauto.gr/sto-sfiri-alfa-r ... -maserati/
Στο «σφυρί» οι Alfa Romeo και Maserati;
H αγωνιστική Porsche του μέλλοντος
Το χρέος της FCA αγγίζει τα επτά δισεκατομμύρια δολάρια, στα τέλη του τρέχοντος έτους. Οι ιθύνοντες νους στο ιταλικό γκρουπ σκέπτονται να πουλήσουν τις Alfa Romeo, Maserati όπως επίσης και την Magneti-Marelli.Πρώτη και καλύτερη έχει εκφράσει το αληθινό ενδιαφέρον της η Volkwagen, με τους Γερμανούς να καλοβλέπουν την Alfa Romeo ως ένα από τα μελλοντικά παιδιά τους. Αυτός ο γάμος κι αν θα έχει ενδιαφέρον από κάθε σκοπιά.
Και οι δυο εταιρίες είναι ανταγωνιστικές με βαρύ όνομα και ποιοτική γκάμα η οποία επεκτείνεται διαρκώς. Μην ξεχνάμε πως η Alfa έχει ξεκινήσει με επιτυχία το τελευταίο διάστημα τις αναβιώσεις των ιστορικών ονομάτων της, ενώ από την άλλη πλευρά, η Maserati, απέκτησε πρόσφατα και SUV, τη Levante. Μαγαζιά-γωνία λοιπόν, όπως αναφέρει με νόημα και ο λαός, τα οποία σίγουρα δύναται να μαγνητίσουν την προσοχή μεγάλων επενδυτών.
-
Απλα το γκρουπ θελει να αγοραζει τους ανταγωνιστες για να μην εχει ανταγωνιστες. Και στην οδικη συμπεριφορα οι Αλφα δεν πλησιαζονται απο ενα Volkswagen. Για να μη μιλησω για Design.
-
Ελπίζω να μην έρθει ο καιρός να δούμε Alfa Romeo Giulia με τον 1,2 TSI.
-
Δεν με ενθουσιάζει καθόλου, μα καθόλου όμως η σκέψη....
-
αυτοι οι μαλακες νομιζουν οτι μπορουν ν αγορασουν και τη μανα τους πια... Περα απο τη πλακα πρεπει να ναι απο τις λιγες φορες που ισως και επιχειρηματικα δε βγει.. Θα πεσει πολυ αντιδραση εκτος απο τη μεριδα του καταναλωτικου κοινου που οτι και να του πασαρεις το παιρνει...
-
Ξέρουμε πώς έχουν πάει εμπορικά οι alfa τα τελευταία χρόνια; Είχα την εντύπωση πως η εταιρία είχε αρχίσει να ανακαμπτει... αλλά μάλλον τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά...
-
Πολύ γέλιο θα έχει τυχόν εξαγορά!
Θα το χαρώ ιδιαιτέρως μόνο και μόνο για τα σχόλια και τα μούτρα των αλφίστι μετά -
Το διέψευσε ο Μαρκιόνε:
Απαντώντας τέλος σε ερωτήσεις για το μέλλον της Alfa διέψευσε τις όποιες φήμες που ακούγονται για Alfa Romeo και Maserati, λέγοντας πως «υπάρχει ένα όριο σε όλα».
http://www.drive.gr/news/kosmos/marchio ... tion-wagon -
Νομίζω ότι ορισμένες εταιρείες καλύτερα να εξαφανίζονται... παρά να μπασταρδευονται...Ή alfa είναι σίγουρα μία τέτοια...
ΥΓ Μπήκα επιτέλους σε 159 χθες...
-
Εντυπώσεις;....
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πολύ γέλιο θα έχει τυχόν εξαγορά!
Θα το χαρώ ιδιαιτέρως μόνο και μόνο για τα σχόλια και τα μούτρα των αλφίστι μετάΕιμαι σιγουρος οτι θα χαρεις που δε θα μεινει τιποτα διαφορετικο και ολα θα ναι μια σουπα αλα τογιοτα.. Βγαζει μια κακεντρεχια εκτος απο χαβαλε το σχολιακι σου...
- 1000 σελιδες alfa romeo topic
-
Επειδή ήμουν συνοδηγός κ όχι οδηγός δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη. Αν δεν κρατήσεις τιμόνι κ δεν δεις πώς αντιδρά το αμάξι στα χέρια σου δεν μπορείς να έχεις πλήρη εικόνα.
Για χώρους, την καμπίνα κ τα υλικά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να γράψω, γιατί πιστεύω ότι σε μία alfa αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Το αμάξι ήταν καλοδιατηρημένο και στιβαρό. Μου άρεσε η αμεσότητα στις αντιδράσεις του οδηγού κ μου θύμισε bmw στο στήσιμο. Ίσως να ήταν κ λίγο πιο σκληρή από μία bmw. Μου φάνηκε σταθερή στις στροφές κ αρκετά ροπατη. Για την εποχή της πιθανότατα να ήταν από τα καλά στημένα αμάξια. Δεν εντυπωσιαστηκα. Μου άρεσε όμως... Θέλω να πιάσω τιμόνι ιδίως σε μία πραγματικά δυνατή giullieta... -
Να προσθέσω ότι εμφανισιακά το αμάξι είναι από τα ομορφότερα sedan που έχω δει...Κ ελάχιστα μου αρέσουν πια...
-
Έχε υπόψιν σου ότι έχουν περάσει περίπου 10 χρόνια απο την παρουσίαση της 159 και η σύγκριση θα πρέπει να γίνεται με αυτοκίνητα της τότε εποχής.
Π.χ.https://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
Για αυτοκίνητο που δημοσιογράφος του ειδικού τύπου το χαρακτήρισε ¨κασόνι¨ δεν τα πάει και άσχημα. -
Το έγραψα ήδη αυτό. Κ για σήμερα μου φάνηκε πολύ καλή! Απλά υποθέτω ότι κ η ίδια η alfa θα έχει προοδεύσει ακόμη περισσότερο από τότε...
ΑLFA ROMEO FORUM