-
Γνωριζω πολυ καλα το ΡΧ8, το μικρο το 190. Το ειχε ο αδερφος μου για 6 μηνες αγορασμενο με 70000χλμ με σερβις μπουκ απο εξειδικευμενο συνεργειο και μετρηση συμπιεσης αψογα ολα. Αλλα λιγο μετα τα 90000χλμ κι ενω ηταν ταξιδι στη νοτια πελλοπονησο μετα απο καποιες ωρες (3-4) οδηγησης ακουει ηχο σαν κατι να χτυπαει στον κινητηρα και το αμαξι να βγαζει ασπρο καπνο απο παντου. Οδικη συνεργειο και διαγνωση οτι θελει ρεκτιφιε αλλιως αλλαγη κινητηρα. Τελικα τον αλλαξε και εβαλε μεταχειρισμενο με αγνωστο πραγματικο αριθμο χιλιομετρων και το εδωσε να φυγει. Περυσι καλοκαιρι αυτο. Συγνωμη αλλα μετα απο τετοιο περιστατικο εγω δεν εμπιστευομαι αυτο το αυτοκινητο με τιποτα. Πιστευω οτι πολλα ΡΧ8 που πουλιουνται μεταχειρισμενα ειναι σε μια τετοια κατασταση.
Το Ζ και η Brera εχουν 'κανονικο' μοτερ ατμοσφαιρικο και ειδικα το Ζ εχει φημες απο φορουμ αγγλικα που διαβαζω οτι το αγοραζουν με 100000 μιλια και του κανουν αλλα τοσα και δεν εχει κανει κιχ.
-
Εγώ το είχα -από καινούριο- για σχεδόν 6 χρόνια, δεν έκανε κιχ, πουλήθηκε με αρκετά καλή συμπίεση, και από όσο ξέρω, μέχρι και σήμερα (σχεδόν 10 χρόνια αυτοκίνητο) δουλεύει μια χαρά. Και ξέρω πολλούς φίλους και γνωστούς που είχαν ή έχουν ακόμα RX8, που δεν τους έχει βγάλει το παραμικρό (άντε κανά συμπλέκτη ).
Προφανώς δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη, απλώς το αναφέρω για να μην νομίζετε ότι τα RX8 χαλάνε ξαφνικά στη μέση του δρόμου....
-
350Ζ το καλύτερο από όλα αυτά.
Θέλει μόνο ένα ελαφρύτερο βολάν (έτσι για να κάνεις κάτι) και αυτά. Λάστιχα, φρένα και όταν έλθει η ώρα, μια καλή ανάρτηση. -
Φιλε Ace ισως εσυ το οδηγησες και το συντηρησες σωστα το ΡΧ8. Ειναι τοσο ειδικο αμαξι ομως που δε μπορεις ευκολα να εμπιστευτεις το τι του εχει κανει ο προηγουμενος, που πιθανως του επινε το αιμα σε παντιλικια και το πηγαινε 10.000 στροφες με κρυο κινητηρα. Το ρισκο το πηραμε ηδη μια φορα στην οικογενεια και απετυχε, οποτε δε θα το επαναλαβω. Θα ειχα παρει του αδερφου μου αν ηταν να το κανω
Γνωριζει κανεις μηπως με σιγουρια τι τελη πληρωνει το 350Ζ και τι η Brera 2.2 ? Διαβαζω οτι αν παρω αυτοκινητο που εχει κλεισει δεκαετια γλιτωνω τον φορο πολυτελειας, ισχυει;
-
Μετά την δεκαετία δεν υπάρχει φόρος πολυτελούς διαβίωσης. Το 350 προφανώς πληρώνει πολλά περισσότερα ως 3500 cm2. Είναι όμως και σαφώς ανώτερο αυτοκίνητο από την Brera. Ψάξε καλύτερα για 370 όμως. Πολύ καλύτερο αυτοκίνητο!
-
Ωραια θετικο αυτο για τον φορο πολυτελειας. Μπορω να παω σε 350Ζ του 2006 και να τον γλιτωσω.
Δεν εχω καταφερει δυστυχως να βρω το ακριβες ποσο που θα πληρωνε ενα 350Ζ σε τελη κυκλοφοριας. Αν εχει καποιος πληροφοριες για να βοηθησει θα το εκτιμουσα.
Οσο για το 370Ζ, δυστυχως δεν υπαρχουν σχεδον καθολου στην Ελλαδα για πουλημα, και ακομα και για εισαγωγη απο εξω που εψαξα δεν πεφτεις με τιποτα κατω απο 27.000 για ενα σχετικα καλο οποτε ξεφευγει πολυ η τιμη.
-
Ο χρήστης sportexakias έγραψε:
Δεν εχω καταφερει δυστυχως να βρω το ακριβες ποσο που θα πληρωνε ενα 350Ζ σε τελη κυκλοφοριας. Αν εχει καποιος πληροφοριες για να βοηθησει θα το εκτιμουσα.Οσο για το 370Ζ, δυστυχως δεν υπαρχουν σχεδον καθολου στην Ελλαδα για πουλημα, και ακομα και για εισαγωγη απο εξω που εψαξα δεν πεφτεις με τιποτα κατω απο 27.000 για ενα σχετικα καλο οποτε ξεφευγει πολυ η τιμη.
Τα τέλη του 350Ζ για εως και του 2005 είναι 1050€. Για μοντέλο του 2006 και μετά είναι 1150€.
Για τα περί φόρου πολυτελείας, τεκμήρια κλπ ένας λογιστης μπορεί να σου δώσει πληροφόρηση.Στο car κατά καιρούς βλέπω 1 η 2 (μάλλον) της προκοπής 350Ζ αλλά τα περισσότερα είναι καγκουριες.
Το 370Ζ είναι και πιο σπάνιο και αν βρεθεί ως μτχ θα τσιμπάει... -
Ρε φίλε πλακα μας κάνεις πάς για γάμο που σημαίνει άπειρα έξοδα και υποχρεώσεις και θέλεις σπόρ αμάξι ;;;
Η πλάκα μας κάνεις ή θέλεις να χωρήσεις ................. Σε κάθε περιπτωση θα έπερνα την Brera 1750cc turbo.-
-
Cosneo σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Κατα τα αλλα δε την παλευετε καθολου μερικοι εδω μεσα μπηκα να ρωτησω για αυτοκινητο και τα μισα ποστ στο μοναδικο θεμα που ανοιξα ειναι κριτικη και οι γνωμες του καθενος για το αν θα παντρευτω και ποσα θα ξοδεψω για το γαμο. Ημαρτον. Αντε γεια.
-
Εγώ νομίζω μπήκες στο forum για να σκάσεις πλάκα με τις απαντήσεις μας ..... Αν όλα αυτά που γράφεις είναι αλήθεια δεν θα έμπαινες στο forum τον φτωχομπινέδων θα πήγαινες με τους κονομημένους φίλους και θα έπερνες κάποια αμάξι από μάντρα ή ιδιώτη .... γιατί μονο ένας με χρήμα που πάντρεύεται πέρνει και σπόρ αμάξι ... τα άλλα άστα εμένα δεν με πύθεις ... δίνω ποσοστο να λές αλήθεις μόνο 10% ..... κατα 90% μας κάνεις πλάκα .... και δεν ξέρω και για πιό λόγο .... και άσε τις τσαντήλες κατα μέρους .-
-
Εγω λεω πως αν μπορει να κανει πραγματικότητα την επιθυμία του ο φίλος μας εμας δεν μας πέφτει λόγος. Οποίος εχει κάτι χρήσιμο να πει ας το πει.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Εγω λεω πως αν μπορει να κανει πραγματικότητα την επιθυμία του ο φίλος μας εμας δεν μας πέφτει λόγος. Οποίος εχει κάτι χρήσιμο να πει ας το πει.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ωραία ... Brera 1750 cc Turbo Benzina !!! All Time Classic Car ....
Τελευταιο (;) μη-οικογενειακο αμαξι