-
Γιατί η Honda είναι από πάνω. Με τους αριθμούς δε τα πας καλά ε;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πάρτε vag. Εγγύηση για απροβληματιστα χιλιόμετρα.
Πες το αλλη μια μπορεις...
Πες μου τωρα γιατι δε παιρνεις alfa? Το πινακακι οχι οπως σε συμφερει...
Λεγε.Γιατί η Honda είναι από πάνω. Με τους αριθμούς δε τα πας καλά ε;
Σωστα εγω το δεχομαι αν γραψεις 'Θα αγοραζα alfa romeo ειτε KIA ειτε toyota γιατι ειναι το ιδιο αξιοπιστες'.
Ο πινακας σου το λεει και ο πινακας σου ειναι το ευαγγελιο σου.
Και επειδη απαντηση χωρις ερωτηση αποκλειεται να παρω...πες μου σε παρακαλω η toyota και η KIA ειναι το ιδιο αξιοπιστες με την alfa romeo? -
Το θέμα είναι ότι ξυπνάς το πρωί, βλέπεις τη γυναίκα σου, βλέπεις το αούρι και παίζεις τζόκερ να ξεφύγεις...
gatoz είσαι ωραίος
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειδατε ρε η alfa romeo Τα χω πει εγω αυτα
Να παρεις τη stelvio, crv-hrv και λαλακιες...Παντως επειδή την έρευνα του autotriti την εχω διαβάσει για την Alfa ειδικά οι περιςςοτεροι αναγνώστες που έστειλαν αναφορά λένε οτι όλο και κάποιο πρόβλημα τους έβγαλε αλλα οτι παρολαυτα ειναι ικανοποιημένοι και βάζουν πράσινο, με το ίδιο πρόβλημα κάτοχος άλλης μάρκας κιτρινιζει η κοκκινιζει.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Η honda λόγω ποιότητας αξίζει λίγο παραπάνω από την Suzuki. Με τις μειώσεις έχει έρθει φυσιολογική πλεον η τιμή του HRV.
Τα Honda είναι όντως πανάκριβα αλλά πρόκειται για αυτοκίνητα τα οποία μόνο αν τα ζήσει κάποιος θα μπορέσει να αντιληφθεί τη ποιότητα τους.
Vitara 1.4S. Διασκεδαστικό. Μέχρι τα 17k σχεδόν τπτ (ένα ξκουμπωμένο πατάκι). Σαφέστατα πιο διασκεδαστικό, αν και όχι φθηνότερο, από το hr-v. Είναι όμως τετρακίνητο. Οχι κάθισμα με μαξιλαράκι. Και μπορείς να κλ@σεις χωρίς να φοβάσαι ότι θα ξεβάψει το κάθισμα όπως στο civic...
Bonus, 10 αούρια 1.4 d που έχω στα παιδιά, δεν έχουν κάνει κιχ.... Το θέμα είναι ότι ξυπνάς το πρωί, βλέπεις τη γυναίκα σου, βλέπεις το αούρι και παίζεις τζόκερ να ξεφύγεις...Μάλλον ότι σου κάτσει είναι πλέον το θέμα... Σε αξιοπιστία... Και στο τζόκερ...
Έκλαψα ))))
Θα το δείξω στην γυναίκα μου αφενός για να καταλάβει οτι εαν μένουμε με το avensis θα πεσω στον τζόγο , εαν πάρουμε το honda θα φοβόμαστε να κλάσουμε
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πάρτε vag. Εγγύηση για απροβληματιστα χιλιόμετρα.
Πες το αλλη μια μπορεις...
Πες μου τωρα γιατι δε παιρνεις alfa? Το πινακακι οχι οπως σε συμφερει...
Λεγε.Γιατί η Honda είναι από πάνω. Με τους αριθμούς δε τα πας καλά ε;
Σωστα εγω το δεχομαι αν γραψεις 'Θα αγοραζα alfa romeo ειτε KIA ειτε toyota γιατι ειναι το ιδιο αξιοπιστες'.
Ο πινακας σου το λεει και ο πινακας σου ειναι το ευαγγελιο σου.
Και επειδη απαντηση χωρις ερωτηση αποκλειεται να παρω...πες μου σε παρακαλω η toyota και η KIA ειναι το ιδιο αξιοπιστες με την alfa romeo?Δεν έχεις καταλάβει ένα πράγμα. Αυτή η έρευνα ειναι η αποτυπωση της πραγματικοτητας. Τα άλλα όλα είναι δοξασιες. Υ. Γ. ΚΙΑ είχα.
-
Δε μ ενδιαφερει τι ειχες. Απλα απαντησε ξεκαθαρα στο ερωτημα μου.
-
Αν και η ερώτηση δεν απευθύνεται σε μένα
Ναι Toyota και kia ειναι περισσότερο αξιόπιστες απο Alfa Romeo και οποιαδήποτε ευρωπαϊκή εταιρεια. -
Σιγα μην απαντησει ρε νονε. Αφου το κοιταζει το πινακακι οπως τον βολευει
-
Νομιζω οτι η συζητηση παει να καταληξει ποιος την εχει μεγαλυτερη... Δε θελω να σχολιασω κατι περισσοτερο, μονο αυτο που εγραψε ενας φιλος παραπανω οτι με το Honda Civic που ειχε εγινε ο καλυτερος πελατης του συνεργειου. Πραγματικα δεν το εχω ξανακουσει. Ισως επεσε στην περιπτωση. Περα απο τις στατιστικες και τα τεστ αξιοπιστιας υπαρχει και η προσωπικη εμπειρια καθενος. Στην ευρυτερη οικογενεια μας εχουμε 4 Honda. Ενα Civic του '97 ο θειος μου (ο οποιος ηταν και ο πρωτος που πηρε Honda στην οικογενεια γιατι ως τοτε προτιμουσαμε Γερμανικα αμαξια), ενα HRV του '03 ο αλλος θειος μου, ενα Jazz του '11 ο πατερας μου και ενα CRV του '15 εγω. Και τα 4 συνολικα εχουν κανει 500.000 χλμ. Σε ολα αυτα τα χρονια εχουν απαιτηθει: μια αλλαγη τελικο εξατμισης στο Civic γιατι τρυπησε απο σκουρια στα 15 χρονια περιπου. Αυτα... Απο κει και περα αλλαζουμε, λαδια, λαστιχα, τακακια και βαζουμε και βενζινη.
-
Γνωστό οτι η honda ειναι απο τις ποιο αξιόπιστες εταιρείες αυτοκινητων,δεν μπορω να καταλάβω τι προσπαθεί να αποδείξει ο νονός;
Απο την άλλη εχουν καταντήσει γραφικοί και αυτοι που λένε οτι αν δεν πάρεις ιαπωνικό αυτοκινητο ντε και καλα θα γίνεις κολλητός με τα συνεργεία. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Γνωστό οτι η honda ειναι απο τις ποιο αξιόπιστες εταιρείες αυτοκινητων,δεν μπορω να καταλάβω τι προσπαθεί να αποδείξει ο νονός;
Απο την άλλη εχουν καταντήσει γραφικοί και αυτοι που λένε οτι αν δεν πάρεις ιαπωνικό αυτοκινητο ντε και καλα θα γίνεις κολλητός με τα συνεργεία.+1
-
Απο την άλλη εχουν καταντήσει γραφικοί και αυτοι που λένε οτι αν δεν πάρεις ιαπωνικό αυτοκινητο ντε και καλα θα γίνεις κολλητός με τα συνεργεία.+1
Ο νονος προσπαθει να πει οτι δεν ειναι μονο η honda και η Toyota αξιοπιστες. Αλλα ειναι και οι αλλες. Μηχανικα κατασκευασματα ειναι και θελουν συντηρηση και προσοχη. Κατι στο οποιο συμφωνω.
Επειδη στη Honda καποτε εβαζες λαδια και τσουλαγε την εχουν θεοποιησει μερικοι. -
Σιγά μην απαντήσω στον γραφικό
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Ο νονος προσπαθει να πει οτι δεν ειναι μονο η honda και η Toyota αξιοπιστες. Αλλα ειναι και οι αλλες. Μηχανικα κατασκευασματα ειναι και θελουν συντηρηση και προσοχη. Κατι στο οποιο συμφωνω.
Επειδη στη Honda καποτε εβαζες λαδια και τσουλαγε την εχουν θεοποιησει μερικοι.Άποψη μου οτι τα ιαπωνεζικα και κορεάτικα αυτοκινητα ειναι πιο αξιόπιστα των ευρωπαϊκών, δεν ειναι ολα ίδια, χωρις αυτο να σημαίνει οτι τα πρώτα ειναι άφθαρτοι εξολοθρευτες απο το μέλλον ουτε οτι τα δευτερα ειναι ετοιμορροπες σαπιοκατασκευες.
-
Άποψη μου οτι τα ιαπωνεζικα και κορεάτικα αυτοκινητα ειναι πιο αξιόπιστα των ευρωπαϊκών, δεν ειναι ολα ίδια, χωρις αυτο να σημαίνει οτι τα πρώτα ειναι άφθαρτοι εξολοθρευτες απο το μέλλον ουτε οτι τα δευτερα ειναι ετοιμορροπες σαπιοκατασκευες.
Αυτή είναι κ ή δική μου άποψη αλλά κυρίως για πιο παλιά κ όχι τόσο για σήμερα που νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία ανάμεσα στους κατασκευαστές. Αμαρτίες έχουν δείξει πια λίγο πολύ ολοι...Πάντως κ τώρα αναφορικά με την αξιοπιστία θα ένιωθα πολύ πιο ασφαλής με ένα mazda, honda, toyota παρά με ένα ευρωπαϊκό κ ας αγόρασα μετα απο δύο γιαπωνέζικα γερμανικό αμάξι...
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Σιγά μην απαντήσω στον γραφικόΕίπε ο γραφικός
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πάντως κ τώρα αναφορικά με την αξιοπιστία θα ένιωθα πολύ πιο ασφαλής με ένα mazda, honda, toyota παρά με ένα ευρωπαϊκό κ ας αγόρασα μετα απο δύο γιαπωνέζικα γερμανικό αμάξι...Υπαρχει και μια διαφορα. Τα Mazda βλεπονται. Και οχι μονο βλεπονται, αλλά είναι και όμορφα.
-
Εμένα και τα honda μου αρέσουν.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Σιγά μην απαντήσω στον γραφικόΣε στριμωξαμε αγορινα μου ε..?
Με καλυψε ο Nikos Golf. Τα πε ολα...
Honda HR-V 2014