τωρα που σφιξανε τα γαλατα και τα κωλομερια, ας βγει κανας γιδοβοσκος ελληνακος αριστερος πρωην κομμουνιστης-βλεπε τσυριζα να κατηγορησει τα αμερικανακια για ακροδεξικα και εθνικιστικα ανθρωπακια..
αυτοι που στον καμπινε αιωνες τωρα χεζουν και εχουν στο ταβανι την σημαια τους.
αυτοι που λενε εθνικο υμνο και το εννουν.
αυτοι που λενε προεδρος = θεσμος και το πιστευουν.
εδω ρε γιδια κομουνια και συριζαιοι, οταν θα σας σφαζουν στο γονατο τα πιθηκια (οχι ολοι) που εχετε μαζεψει, αν μπορειτε και προλαβετε και πιστευεται,ψελιστε το βοηθα Παναγια.
το λεω εγω που εχω 365 ημερες τον χρονο την ελληνικη σημαια στο μπαλκονι , ναι ρε αυτη με τον ΣΤΑΥΡΟ επανω που την βέπουν τα πιθηκια και αναστατωνονται. Η μονη σχεση που εχω με ακροδεξια κομματα για να προλαβω καποιους ανιστορητους κομμουνιστες και απλυτους αριστερους με αργηγο το μεγιστο ταγό Τσιπρα που παει με το τσαλακωμενο τσακαλωτο , με τον τροβα στον ωμο να κανει διαπραγματευση, ειναι τα ψηφοδελτια που βλεπω στα θρανια των εκλογων. Οχι οτι αν ψηφιζα ΧΑ θα το εκρυβα. αλλα αν καθε ελληνας πατριωτης με ιδανικα και αξιες λεγεται εθνικιστης , χεσμενο εχω τον κομμουνισμο την Β.κορεα,την βενεζουελα, την Κινα και ολα τα γιδια που θελουν να κανουν την ελλαδα σαν τον πισινο τους.
Τωρα που θα αλλαξει πορεια και το ΔΝΤ λογω τραμπ ας βγουνε να πουνε οτι για τα χαλια μας , αυτα ντε που ερχονται και προκαλουν πνιγμο σε ελευθερους επαγγελματιες λογω εισφορων και φορλογιας, αλλα και σε μιθωτους και συνταξιουχους δεν φταει η πολιτικη των απλυτων και των αλληλεγγυων του κώλου αλλα ο Τραμπ...
στο ερωτημα τραμπ ή κλιντον λοιπον...Ο αμερικανος ειχε να αποφασισει στο κατεστημενο κλιντον ή τον τρελο...Μετα τον κο τιποτα Ομπαμα, οπου ως σκουρος καταφερε να σκοτωθουν περισσοτεροι σκουροι απο ποτε, ειπαν ας τον ριξουμε στον τρελο γυναικα Donald...αλλωστε εχει ωραια γυναικα και κορη.Με μεγαλα βυζά...αυτα θελουν τα αμερικανα. Big car,big Boobs ,Big cola ,Big Football and NBA and big Trump!!!God bless America.Who gives a fuck for the rest of the world???