-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ο πωλητης ειναι οτι να ναι μου φαινεται
Νίκο μακάρι να είναι λαθος του πωλητή! Πάντως και η προσεκτική ανάγνωση της πειγραφής του πίνακα στο ίδιο συμπέρασμα βγάζει.
Αλλά γιατί δεν το βλέπεις στο δικό σου να μας πεις;
Με 2 φωτό μία το πρωί και μία βράδυ λύνεται εύκολα το θέμα!Στεφανε γραφει led basic ΜΕ φωτα ημερας.
Κανει μπαμ απο μακρυα. Ποσο γκαο να ειναι καποιος για να σου πει κατι αλλο?
Υ.Σ. Ειχα ξεχασει οτι θες αυτοματο. Ναι τοτε εχει οσο αναφερεις συν οτι βαλεις σαν εξτρα -
Ο χρήστης afex έγραψε:
λέει led basic ΜΕ φώτα ημέρας, όχι Led φώτα ημέρας. λογικά είναι full Led. θα το επιβεβαιώσω τη Δευτέρα. Και στον γαλλικό τιμοκατάλογο 1000€ κάνουν full Led με φώτα ημέρας.Τα φώτα ημέρας είναι συνήθως στα περισσότερα αμάξια πλεόν LED και τα κύρια (μεσαια και μεγάλη σκάλα) αλογόνου!
Ακόμα και έτσι να είναι, η περιγραφή στον πίνακα είναι άκυρη! -
λέει led basic ΜΕ φώτα ημέρας, όχι Led φώτα ημέρας. λογικά είναι full Led. θα το επιβεβαιώσω τη Δευτέρα. Και στον γαλλικό τιμοκατάλογο 1000€ κάνουν full Led με φώτα ημέρας.
Τα φώτα ημέρας είναι συνήθως στα περισσότερα αμάξια πλεόν LED και τα κύρια (μεσαια και μεγάλη σκάλα) αλογόνου!
Ακόμα και έτσι να είναι, η περιγραφή στον πίνακα είναι άκυρη!Συμφωνουμε Στεφανε πως ειναι στα αυτοκινητα αλλα στη περιγραφη τα λεει μια χαρα. Ο πωλητης δε στα ειπε μια χαρα
-
Ενδιαφέρον review
http://www.telegraph.co.uk/cars/volkswa ... an-review/
Προσωπικα πάντως και συγκριτικά με το QQ που εχω ηδη δυο χρονια, το Tiguan ειναι περισσοτερο αυτοκίνητο, ποιοτικότερο και πιο ολοκληρωμένο.
Ειδικά με την έκδοση advance στα 1600 στην τιμη κιολας που βγαίνει σήμερα, θεωρώ οτι ειναι ανοησία να μην το προτιμήσει κανεις έναντι του QQ. Εξαιρούνται οσοι έχουν κολλήματα με την μάρκα, τη μερκελ και τους Γερμανούς.
Ειναι τόσο απογοητευτική η ποιότητα και η αιςθηςη φθήνιας του QQ και το όλο after sales της φίρμας, που μονο αν σε δέρνουν ss στη vw θα έβρισκες καλύτερο το δίκτυο της νισσαν -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Στεφανε γραφει led basic ΜΕ φωτα ημερας.
Κανει μπαμ απο μακρυα. Ποσο γκαο να ειναι καποιος για να σου πει κατι αλλο?Αν το διαβάζες μόνο του βγαίνει άνετα αυτό που λες.
Οι αμφιβολίες αρχίζουν όταν διαβάζεις το αποκάτω 'Προβολείς LED mid για μεσαία και μεγάλη σκάλα.......Τα φώτα ημέρας είναι συνήθως στα περισσότερα αμάξια πλεόν LED και τα κύρια (μεσαια και μεγάλη σκάλα) αλογόνου!
Ακόμα και έτσι να είναι, η περιγραφή στον πίνακα είναι άκυρη!Συμφωνουμε Στεφανε πως ειναι στα αυτοκινητα αλλα στη περιγραφη τα λεει μια χαρα. Ο πωλητης δε στα ειπε μια χαρα
Μακάρι να ειναι έτσι και με 773 ευρω + ΦΠΑ να έχεις led παντού και ας μην είναι κατευθυνόμενα.
Οπως και να έχει πάντως το να έχει στο βασικό configuration φώτα ημέρας αλογόνου, όταν και το ταπεινό 108 έχει led το λες ή γυφτιά ή πετσόκομμα λόγω φορολογικού!Υπό αυτή την παραδοχή θα μπορούσες θεωρητικά να πάρεις και led και ηλιοροφή μαζί με αναδιπλούμενους (χέσε adaptive cc και navi) χωρίς αλλαγή κλίμακας.... δυστυχώς όμως το σύνολο βγαίνει 25019,56 οπότε πάλι αλλάζεις, εκτός αν δεν πας σε άσπρο και πας στο άλλο απλό το γκρίζο (μπλιαχ) που μαλλον δεν θα έχει επιπλέον χρέωση (και η τογιότα χρεώνει το λευκό 140 ευρώ)!!!
Μιλάμε θες να παρεις αμάξι και παιζεις σύστημα πολλαπλών μεταβλητών!!! -
Καμια αμφιβολια δεν υπαρχει διαβαζοντας το παρακατω που λες.
Απλα περιγραφει αναλυτικα που αντιστοιχουν τα 1300 ευρω οπως αναλυτικα περιγραφει που αντιστοιχουν τα 700 -
Καμια αμφιβολια δεν υπαρχει διαβαζοντας το παρακατω που λες.
Απλα περιγραφει αναλυτικα που αντιστοιχουν τα 1300 ευρω οπως αναλυτικα περιγραφει που αντιστοιχουν τα 700Τελικά εσύ τι εχεις; για βάλε καμία φωτό γιατι δεν μπορώ να βρω στο Ίντερνετ με τα φώτα αναμμένα, άσε που οι εκδόσεις διαφέρουν ανα χώρα ....
-
............
-
Εγω ρε συ Στεφανε εχω το advance αλλα για φωτο βαριεμαι να κατεβω. Τωρα αν εχει φωτα ημερας led ή απλα σου ειπα για μενα δε παιζει καθολου σημασια. Μαλιστα τωρα που το σκεφτομαι ισως θα ναι καλυτερα να εχει απλα ωστε αν καει να αλλαχθει φτηνα (αν και τα led δε καιγονται αλλα ποτε δε ξερεις)
-
Ανταλλαγη το δινουμε μονο οταν δεν εχουμε την δυνατοτητα να ασχοληθουμε εμεις με την πωληση του παλιου και δεν μας νοιαζουν τα χρηματα.
Μονος σου θα πιασεις ανελπιστα σημαντικα περισσοτερα χρηματα απ'οσα σου δινουν και ο κοπος της πωλησης δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα , αν η αγγελια και οι φωτογραφιες ειναι πληρεις. Ασε που οι τιμες των μεταχειρισμενων σιγα-σιγα ανεβαινουν. -
Εγω ρε συ Στεφανε εχω το advance αλλα για φωτο βαριεμαι να κατεβω. Τωρα αν εχει φωτα ημερας led ή απλα σου ειπα για μενα δε παιζει καθολου σημασια. Μαλιστα τωρα που το σκεφτομαι ισως θα ναι καλυτερα να εχει απλα ωστε αν καει να αλλαχθει φτηνα (αν και τα led δε καιγονται αλλα ποτε δε ξερεις)Αν το θυμηθείς καποια στιγμή τραβά μια. Εσένα μπορει να μη σε νοιάζει αλλα για άλλους π.χ να ειναι θέμα.
Προσωπικα θα με χάλαγε να μην εχει αμάξι 35000 ευρώ κατι που εχει το κονσερβοκούτι 108...
γούστα ειναι αυτά .... -
Και τα δύο LED φανάρια είναι full LED.
Το απλό φανάρι αλογόνου κοστίζει γύρω στα 250 ευρώ.
Στο φτηνό LED πακέτο, το κάθε LED φανάρι κοστίζει κοντά στα 600 ευρώ.
Στο ακριβό LED πακέτο, το κάθε LED φανάρι κοστίζει λίγο πάνω από 600 ευρώ.Και τα δύο 'LED' πακέτα έχουν συμβατικούς προβολείς ομίχλης (αλογόνου).
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Ανταλλαγη το δινουμε μονο οταν δεν εχουμε την δυνατοτητα να ασχοληθουμε εμεις με την πωληση του παλιου και δεν μας νοιαζουν τα χρηματα.
Μονος σου θα πιασεις ανελπιστα σημαντικα περισσοτερα χρηματα απ'οσα σου δινουν και ο κοπος της πωλησης δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα , αν η αγγελια και οι φωτογραφιες ειναι πληρεις. Ασε που οι τιμες των μεταχειρισμενων σιγα-σιγα ανεβαινουν.Συμφωνώ οτι σε ανταλλαγή θα παρεις (αρκετά) λιγότερα αλλα έχει να κάνει με το ποςο θέλεις να ασχοληθείς.
Εγώ ας πουμε δεν υπήρχε περίπτωση να βάλω αγγελία, να με παίρνει ο κάθε άγνωστος-άκυρος, να μου ζητά να ρθει να δει το αμάξι, να θέλει να το οδηγήσει, να κάνει παζάρια κλπ κλπ. Όχι οτι απο τη μεριά του θα ηταν παράλογα αυτά, απλά εγώ δεν ειμαι τέτοιος άνθρωπος που να τα γουστάρει.
Όποτε , αφού το είπα σ ενα καρό γνωστούς μπας βρεθεί κατι απο στόμα σε στόμα, και δε βρέθηκε, τότε το έδωσα ανταλλαγή.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Μονος σου θα πιασεις ανελπιστα σημαντικα περισσοτερα χρηματα απ'οσα σου δινουν και ο κοπος της πωλησης δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα , αν η αγγελια και οι φωτογραφιες ειναι πληρεις. Ασε που οι τιμες των μεταχειρισμενων σιγα-σιγα ανεβαινουν.Αδικο δεν εχεις απλα η δυνατότητα που λες ειναι συνάρτηση του χρόνου που εχεις διαθέσιμο και της υπομονής που μπορείς να δείξεις στην ηλιθιότητα ή τη μαλακια καθενός.
Προςωπικα προκειμένου να γλυτωσω απο ολα αυτά και να γινει μπαμ μπαμ το ντιλ μπορώ να θυσιάσω και 1000 π.χ ευρώ.
Εξαρτάται ποσο αποτιμάς το χρονο και τη διάθεση σου!
Η φάση πώλησης αυτοκινητου μου ειναι ιδιαίτερα απεχθής παρότι πουλάω αρκετά πράγματα στο insomnia π.χ γιατι η αγορα αυτοκινητου ειναι πιο μαζική και απευθύνεσαι αναγκαστικά και σε πιο μεγάλους ή αμόρφωτους ανθρώπους και δεν επικοινωνείς σωστα. Ειναι ενας απο τους λόγους που εκτιμώ το leasing ... -
Αδικο δεν εχεις απλα η δυνατότητα που λες ειναι συνάρτηση του χρόνου που εχεις διαθέσιμο και της υπομονής που μπορείς να δείξεις στην ηλιθιότητα ή τη μαλακια καθενός.
Προςωπικα προκειμένου να γλυτωσω απο ολα αυτά και να γινει μπαμ μπαμ το ντιλ μπορώ να θυσιάσω και 1000 π.χ ευρώ.
Εξαρτάται ποσο αποτιμάς το χρονο και τη διάθεση σου!
Η φάση πώλησης αυτοκινητου μου ειναι ιδιαίτερα απεχθής παρότι πουλάω αρκετά πράγματα στο insomnia π.χ γιατι η αγορα αυτοκινητου ειναι πιο μαζική και απευθύνεσαι αναγκαστικά και σε πιο μεγάλους ή αμόρφωτους ανθρώπους και δεν επικοινωνείς σωστα. Ειναι ενας απο τους λόγους που εκτιμώ το leasing ...Συμφωνώ σε γενικές γραμμές, αλλά έχω ένα επιπλέον σχόλιο, και μία πρόταση:
Σχόλιο: Επειδή κι εγώ ξεκίνησα από Καρεντα. Οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για μεταχειρισμένα, αυτό έχω καταλάβει. Ακόμα κι αν χάσουν τον πελάτη. ΟΠΟΥ κι αν πας το μεταχειρισμένο σου, δε πρόκειται να πάρεις χαμηλότερη τιμή από την Καρέντα. Μου το έλεγε ο πατέρας μου και κουνούσα το κεφάλι. Για το δικό μου προηγούμενο αμάξι, στην Καρέντα μου δίνανε 6,500 χιλιάρικα. Στην αντιπροσωπεία που το πήρα, μου δίνανε 8,300 (προφανώς μέσω ενός από τους μαντράδες που συνεργάζονται). Οπότε μη μείνεις στην Καρέντα, ψάξου.
Η πρόταση: Σου προτείνω να κάνεις αυτό που έκανα κι εγώ. Συμφώνησα για το αμάξι με την αντιπροσωπεία. Είχα λίγες μέρες περιθώριο. Ανέβασα το αμάξι μου στο car.gr. Με το έτος κατασκευής και τα χλμ που είχα, το φθηνότερο ήταν 12,000. Εγώ το βάζω 10,000. Στα σχόλια γράφω απλά: 1ο χέρι, ελληνικό, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ. Το ανέβασα Πέμπτη. Το πούλησα 10 χιλιάρικα τη Δευτέρα - οριστικά, με κατάθεση στην τράπεζα και αλλαγή άδειας κυκλοφορίας. Και αν δε το έπαιρνε εκείνος, είχα άλλους 2 έτοιμους το απόγευμα - συνολικά δέχθηκα πάνω από 30 τηλέφωνα μέχρι τη Δευτέρα, και το είδανε μέχρι τη Δευτέρα άλλοι 5. Συνεπώς κάνε αυτό,πρότασή μου: ανέβασε το σε τιμή σαφώς φθηνότερη από το φθηνότερο. Γράψε δε κάνεις παζάρια, το παίρνετε όπως είναι. Και δες. Εγώ αν αποτύγχανα, απλά θα το έδινα στο μαντρά. Και όπως βλέπεις δεν είναι υπόθεση ενός χιλιάρικο. Στην καρέντα μου δίνανε 6,500 και εγώ το έδωσα άνω του 50% πάνω της αρχικής τιμής. -
Παιδια σας καταλαβαινω και εγω παντα ανταλλαγη τα εδινα, για τους ιδιους λογους. Αυτη τη φορα ομως επειδη με εκνευρισανε με την εκτιμηση , εδωσα το ibiza 1.2tsi ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΗΜΕΡΕΣ 7.500Ε (τοσο ειναι η μεση τιμη των αγγελιων) απο 3.500Ε (!!) που μου δινανε στην ανταλλαγη και το tt μου το εκτιμανε στα 10.000Ε (!!) ενω το αντιστοιχο του το βλεπω στις αγγελιες 19.000 και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα πεσει κατω απο 17Κ αν το βαλω αγγελια.
Οποτε βλεπετε οτι δεν μιλαμε για 1-2Κ διαφορα πια , αλλα για διπλασια τιμη.
Και ξαναλεω οι τιμες στα μεταχειρισμενα θα ανεβαινουν το επομενο διαστημα και λογω ζητησης και λογω της αυξησης των τελων εισαγωγης απο Γερμανια
-
Πάει χάλασε ο κόσμος.
Αν και ο Στέφανος, μετά το ατόπημα με το QQ, εγκαταλείπει την Toyota και γλυκοκοιτάζει προς VW μεριά, τι να περιμένει κανείς;
Και εγώ που νόμιζα πως είχε ήδη προπαραγγείλει το C-HR. Αν δε το αγοράσεις ούτε εσύ Στέφανε, δε βλέπω να κυκλοφορεί ούτε κομμάτι στην χώρα μας
ΥΓ. Αντιπροσωπεία με αντιπροσωπεία έχει μεγάλη διαφορά σε τι τιμή θα σου αγοράσει το αυτοκίνητο, όπως ανέφεραν και οι προηγούμενοι. Κάνε μια καλή έρευνα αγοράς πριν προχωρήσεις και ρίξε μια ματιά και στην περιφέρεια.
-
Αργεί το Chr ακομα, αν και στην Κύπρο εχει έρθει. Ομως δείχνει μικρο και τελικά θέλω κατι μεγαλύτερο και με περισσοτερο status. Προφανώς και θα ξαναδώ το RAV4 ειδικά αν με τις γνωριμίες πετύχω καμία καλύτερη τιμη .... το βασικό ντεσου ειναι οτι δεν υπαρχει αυτόματο παρά μονο σε βενζίνη και υβριδικό αλλα στο δεύτερο που θα έκανα τρελό κέφι μιλάμε για πολλα, παρά πολλα λεφτα. Βέβαια Τογιότα ειναι, θα τα αξίζει!
-
Περισσότερο status από Toyota;
Πάντως και οι αντιπροσωπείες τις VW νομίζω πως κινούνται στον μέσο όρο, όπως και οι περισσότερες. Μη περιμένεις αυτά που έχεις συνηθίσει από Toyota!
ΥΓ. Και ένα συγκριτικό
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
ΥΓ. Και ένα συγκριτικόΑυτό τον τύπο αρνο\ύμαι να τον δω.
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο γελοίος.
Από τότε που προσπαθούσε να οδηγήσει με υποβραχιονιο στο ύψος του ώμου!ΥΓ:
Τους Άγγλους όμως τους παραδέχομαι γιατί υποστηρίζουν την εγχώρια βιομηχανία (Honda, Toyota, Nissan, Vauxhall, MG, Ford κλπ).
VW Tiguan 2016