-
Καλημερα παιδια. Ενδιαφερομαι να αποσυρω ενα αμαξι που μετα απο 30 χρονια, εφτασε στο τελος της ζωης του. Υπαρχει κανενας που να ειναι ποιο εμπιστος και να πληρωνει ειτε με μετρητα ντουκου, ειτε σε νορμαλ διαστημα?
-
Καλημερα παιδια. Ενδιαφερομαι να αποσυρω ενα αμαξι που μετα απο 30 χρονια, εφτασε στο τελος της ζωης του. Υπαρχει κανενας που να ειναι ποιο εμπιστος και να πληρωνει ειτε με μετρητα ντουκου, ειτε σε νορμαλ διαστημα?
-
-
Απόσυρση ΤΕΛΟΣ!!!
όποτε απλά παίρνεις τηλ για ανακύκλωση-διαγραφή κάποιον τύπου 'ΝΕΟΝΑΚΗΣ' κλπ και τα κάνουν όλα αυτοί. Μετά από κανά 2μηνο θα σου έρθει το χαρτί της διαγραφής. -
Γιατι να σε πληρωσει καποιος?
-
Γιατι αυτος που αποσυρει αμαξια, αν δεν ειχε κερδος δεν θα εκανε αυτη την δουλεια. Οποτε αυτος κερδιζει απο εμενα που αποσυρει το αμαξι μου, αλλα ε δεν θα του το χαρισω κιολας. Μπορει να ειναι 30 ετων αλλα το αμαξι ακομα τσουλαει. Ο παππους μου μεγαλωσε και δεν μπορει να οδηγησει ποια. Ασε που υποτιθεται οτι αυτο ηταν και κινητρο για να αγορασει καποιος ενα καινουργιο αμαξι και να κινηθει η αγορα.
Φυσικα μιλαμε για μια ascona του 87. Δεν περιμενω κατι παραπανω απο 200-300 ευρω αλλα ακομα και αυτα. Απο ποτε εν μεσω οικονομικης κρισης επαψαν τα 300 ευρω να εχουν αξια? Αλλοι δουλευουν μερα νυχτα για λιγοτερα. Οποτε αν μπορω να τα κυνηγησω, γιατι να πιανει αχρηστα το αμαξι μια θεση parking και να σαπιζει?
-
Καπου τα εχεις μπερδεψει νομιζω. Αυτος που τα αποσυρει εχει καποιο κερδος αλλα μη φανταζεσαι τρελα ποσα. Η αποσυρση εχει τελειωσει. Αν υπηρχε ακομα ισως καποιος σου εδινε κανα 200αρι. Τωρα δεν υπαρχει λογος να σε πληρωσει καποιος και το κανεις για ενα καλυτερο περιβαλλον για σενα και τους δικους σου
-
Μα δεν περιμενα κατι παραπανω απο κανα 200αρι. Απλα ειπα πριν το βαλλω στο car να εκανα μια ερωτηση μηπως το επαιρναν καμια μαντρα ανταλλακτικων η χυτηριο μεταλλων για τα ιδια λεφτα.
-
Δίκιο έχεις, απλά επειδή σαν μέτρο με οφέλη η απόσυρση τελείωσε δεν παίζουν λεφτά από αυτή την διαδικασία.
στο car μπορεί να βγάλεις κανα 200αρι, από ανακύκλωση χλωμό -
Στο car το μονο που ελπιζω ειναι μηπως κανενας ταλαιπωρος παππους το παρει ολο για κανενα 200αρι να εχει ανταλακτικα για το δικο του
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καπου τα εχεις μπερδεψει νομιζω. Αυτος που τα αποσυρει εχει καποιο κερδος αλλα μη φανταζεσαι τρελα ποσα. Η αποσυρση εχει τελειωσει. Αν υπηρχε ακομα ισως καποιος σου εδινε κανα 200αρι. Τωρα δεν υπαρχει λογος να σε πληρωσει καποιος και το κανεις για ενα καλυτερο περιβαλλον για σενα και τους δικους σουΔε συμφωνω.
Επειδη εχω νταραβερι συστηματικο με ανακυκλωτες απλα ΚΟΝΟΜΑΝΕ απο καθε αμαξι το οποιο αγοραζεται για ψιχουλα συγκριτικα με τα λεφτα που βγαζουν απο το καθενα. Οι εταιριες αυτες περισσοτερο ως μαντρες μεταχειρισμενων ανταλλακτικων λειτουργουν παρα ως ανακυκλωτηρια... -
Ποσο να βγαλει ρε νονε απο ενα ασκονα? Ποσα να κυκλοφορουνε ακομα? Αυτο λεω οτι δε θα εχει κανα τρελο κερδος. Μεσα δε θα μπαινει αλλα...
-
Μονο που τ αυτοκινητα τυπου ascona που αποσυρονται ειναι ελαχιστα... Τελευταια φορα ηταν εκει και ενα a4 mk1 turbo quattro με καμια 150αρια kkm.. Εγω σου λεω 500e να το πηρε σκεψου ποσα θα βγαλει απο μοτερ-σασμαν-δερματινα και φανοποια ΜΟΝΟ... Τα τυπου 'ascona' επισης μη σου κανει εντυπωση αν φευγουν και αυτα καθοτι πιο σπανια με ειδικο κοινο. Δυο citroen gs ενα '79 το 2009 και ενα '78 το 2015 εχω μεσολαβησει για φιλους να βγουν απο τετοια μερη με συνολικο κοστος πανω απο 1300e...
-
Εδω έχω την εντύπωση πως αν λείπουν κομμάτια απο το αυτοκίνητο σε χρεώνουν, γιατί να μην δώσουν κάτι δηλαδή?
Απο την στιγμή που το αυτοκίνητο το δίνω για καταστροφη γιατί να πουλάνε ανταλλακτικά? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οι εταιριες αυτες περισσοτερο ως μαντρες μεταχειρισμενων ανταλλακτικων λειτουργουν παρα ως ανακυκλωτηρια...Αν δουλεύουν έτσι, που το κόβω πολύ πιθανό, τότε έχει (πολύ) νόημα να ζητήσεις λεφτά.
-
Έτσι δουλεύουν, σε μια παρόμοια εταιρεια που πήγα για φανάρι και αντλία βενζίνη τσίμπησε 100€ για Νισσάν αλμερα. Και όσοι ωρα ήμουν εκεί ποσά τηλέφωνα έπεσαν και πόσοι είχαν ερθει για να βρουν ανταλλακτικά. Και στη βόλτα που κάναμε εκεί απο οτι κατάλαβα τα αυτοκίνητα τα κρατάνε μέχρι να ξεγυμνωθει και παει στη πρέσα μονο αμα μείνει σκέτη λαμαρίνα. Ειδικα τώρα με την κρίση το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό εκεί μεγάλη ζήτηση. Πάνε οι εποχές που εβαζες νεο οριτζιναλ απο αντιπροσωπεία.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φιλέ επειδή το ποσά θα σου δώσει και πως είναι κατόπιν συμφωνίας, μονη λύση νομίζω είναι να μιλησεις μαζί τους καταρχην τηλεφωνικά. Αλλη πχ συμφωνία να έκλεισα εγώ και αλλιως να κανει πρόταση σε σένα.
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης George1987 έγραψε:
Μα δεν περιμενα κατι παραπανω απο κανα 200αρι. Απλα ειπα πριν το βαλλω στο car να εκανα μια ερωτηση μηπως το επαιρναν καμια μαντρα ανταλλακτικων η χυτηριο μεταλλων για τα ιδια λεφτα.Στείλε μου φωτογραφίες αν θες. Κανω αναπαλαίωση το Ascona του πατέρα μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οταν πηγα το φιατακι μου punto ,μου εδωσαν 500 ευρω.
Μια αλλη κυρια με ενα ροβερ 214 καμπριο,της εδωσαν 400 επειδη ειχε τρακαρισμα μπροστα αριστερα.
Γενικοτερα εξαρταται απο το μοντελο και την κατασταση του.
Εμενα με ειχαν ρωτησει τηλεφωνικα σε τι κατασταση ειναι το οχημα,εαν εχει χτυπηματα στις πορτες και τα φτερα,για τα φαναρια και τους καθρεφτες.
Aποσυρση αυτοκινητου