-
Ο συντηρητισμός και η καταπίεση σε επίπεδα του 1950. Εύγε! Την ζώνη αγνότητας μη ξεχάσετε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο συντηρητισμός και η καταπίεση σε επίπεδα του 1950. Εύγε! Την ζώνη αγνότητας μη ξεχάσετε!Ότι δεν θα είχες πρόβλημα δηλαδή να στέλνει κάποιος ερωτικά μηνύματα στην 10 χρόνο κόρη σου?
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν ήταν 10χρονος κι αυτός γιατί να έχω πρόβλημα; Αν ήταν 20χρονος προφανώς και θα είχα και τον λόγο θα είχε η δικαιοσύνη.
Ρε ξεχάσατε πως ήσασταν στα 13; Δεν γουστάρατε τις συμμαθήτριες; Τι πιο φυσιολογικό;
-
Αν ήταν 10χρονος κι αυτός γιατί να έχω πρόβλημα; Αν ήταν 20χρονος προφανώς και θα είχα και τον λόγο θα είχε η δικαιοσύνη.Ρε ξεχάσατε πως ήσασταν στα 13; Δεν γουστάρατε τις συμμαθήτριες; Τι πιο φυσιολογικό;
Εντάξει μωρέ, δίκιο έχεις.
Υποθέτω και να πηδηχτουν τα 10χρονα δεν παίζει θέμα ε?
Τι να πω...
Αντέ και καλούς απογόνους....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από την στιγμή που 2 έμβια όντα έχουν σεξουαλικές ορέξεις, φυσιολογικό, λογικό κι επόμενο είναι να τις ανακαλύψουν. Σιγά μην περιμένουν το προξενιό και την θεία από το Σικάγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν απόγονοί. Αγοράστε και δώστε στα παιδιά σας βιβλία σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, αφού το ελληνικό σχολικό σύστημα ζει ακόμα στο 1960 και δεν ξέρει τι είναι σεξουαλική αγωγή.
Αλλιώς υπήρχε παλιότερα και το Τσοτύλι. Plutare μάλλον δεν το πρόλαβες... Καταπληκτικό στρατόπεδο συγκέντρωσης!
-
Οκ κατάλαβα, άσπρο ή μαύρο, τίποτα άλλο...
Εμένα προσωπικά με έπεισες, ιδίως με το επιχείρημα με το στρατόπεδο συγκέντρωσης...
Δηλαδή αν δεν θεωρώ σωστό να έχει σεξουαλικες επαφές ένα 10χρονο πρέπει να το κλείσω σε στρατόπεδο συγκέντρωσης...
Τι να πω τελικά μάλλον κάποιους τους ψεκαζουν, δεν εξηγείται αλλιώς. ...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κουπεα ,μιλαμε για 'αθωα' μηνυματακια ή πραγματα που στελνουν 15-18χρονα? Εχει σημασια.
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Δηλαδή αν δεν θεωρώ σωστό να έχει σεξουαλικες επαφές ένα 10χρονο πρέπει να το κλείσω σε στρατόπεδο συγκέντρωσης...
Τι να πω τελικά μάλλον κάποιους τους ψεκαζουν, δεν εξηγείται αλλιώς. ...Δηλαδή επειδή υπάρχουν μηνυματάκια στο κινητό σημαίνει ότι θα πηδηχτούν στα 10 τους; Υπάρχει καν στύση στα 10χρονα αγοράκια στο σύνολό τους;
Αν νιώθεις ότι σε ψεκάζουν, φόρα μάσκα ΡΒΧΠ. Μπορώ να σου βρω από τα αποθέματα του ΕΣ.ΥΓ: Ειλικρινά δεν έπαιξες τον 'γιατρό' ποτέ;
-
Ποιο 'γιατρο'... Το 'σκοτεινο δωματιο' ηταν το πιο καλο...
-
Από την στιγμή που 2 έμβια όντα έχουν σεξουαλικές ορέξεις, φυσιολογικό, λογικό κι επόμενο είναι να τις ανακαλύψουν. Σιγά μην περιμένουν το προξενιό και την θεία από το Σικάγο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν απόγονοί. Αγοράστε και δώστε στα παιδιά σας βιβλία σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, αφού το ελληνικό σχολικό σύστημα ζει ακόμα στο 1960 και δεν ξέρει τι είναι σεξουαλική αγωγή.Δεν είναι μόνο θέμα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, εξ άλλου ο πατέρας του δεν είναι κανένας άσχετος με το θέμα.
Η απόρριψη-κλάσιμο ενός θηλυκού (ανεξάρτητα από την ηλικία) είναι ιδιαίτερη περίπτωση και θέλει λεπτούς χειρισμούς για να μην γίνει τυχόν δυσφήμηση στο μέλλον... -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Δεν είναι μόνο θέμα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, εξ άλλου ο πατέρας του δεν είναι κανένας άσχετος με το θέμα.Λίγα λόγια για τον μετρ!
Η απόρριψη-κλάσιμο ενός θηλυκού (ανεξάρτητα από την ηλικία) είναι ιδιαίτερη περίπτωση και θέλει λεπτούς χειρισμούς για να μην γίνει τυχόν δυσφήμηση στο μέλλον...
Ελάτε ρε παιδιά, για 10χρονα μιλάμε. Όπως και να έχει, είπα από την πρώτη στιγμη ότι αν ο μικρός ενοχλείται θα πρέπει να της το ξεκόψει.
Στην εποχή μας πάντως τις κυνηγούσαμε εμείς τις τσούπρες. Πως άλλαξαν οι καιροί...
Ποιο 'γιατρο'... Το 'σκοτεινο δωματιο' ηταν το πιο καλο...
- πέσιμο στις τουαλέτες.
-
Τι να πω τελικά μάλλον κάποιους τους ψεκαζουν, δεν εξηγείται αλλιώς. ...Δηλαδή επειδή υπάρχουν μηνυματάκια στο κινητό σημαίνει ότι θα πηδηχτούν στα 10 τους; Υπάρχει καν στύση στα 10χρονα αγοράκια στο σύνολό τους;
Αν νιώθεις ότι σε ψεκάζουν, φόρα μάσκα ΡΒΧΠ. Μπορώ να σου βρω από τα αποθέματα του ΕΣ.ΥΓ: Ειλικρινά δεν έπαιξες τον 'γιατρό' ποτέ;
Προφανες οτι δεν εχεις παιδια..........για να ξερεις την αθωα σκεψη τους και πως κατι τοσο προχω ειναι σε βαθμο ανωμαλιας για την ηλικια τους!!! Μη ξεχνας οτι η ωριμανση στα 10χρονα,12χρονα,15χρονα ειναι αλματωδης και θα το συγκρινα με μια 10ετια δικη μας περιπου......οποτε εχει μεγαλη σημασια σε ποια ακριβως ηλικια ειναι. Αν δεχτεις ως γονιος το παιδι σου να ψαχνεται σε ηλικιες μικροτερες των 14 ετων,τοτε πρεπει να εισαι ετοιμος και για τις συνεπειες!!!!
Πολυ μπροστα τελικα οι αθιγγανοι -
απο μηνυματα που 'υπεκλεψα' (συνομιλιες 13χρονων) μπορω να πω οτι τα κοριτσακια στα 13 ειναι πολυυυ προχωρημενα, τουλαχιστον στο 'μιλητο'
Επαθα ενα κοκομπλοκο και σταματησα να διαβαζω τα μνμ των παιδιων μου (απο τα popups στο ταμπλετ κυριως)Απιστευτα πραματα
κι επειδη εχω και κορη και γιο, κανω τον και απλα εχω λιγο το νου μου (η γυναικα μου περισσοτερο) οσο μπορουμε
-
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι άλλη συμπεριφορά(αυθόρμητη) είχαμε εμείς πριν 10-20-30 χρόνια και άλλη συμπεριφορά έχουν τα παιδιά που πλέον έχουν πρόσβαση σε άπειρες αφιλτράριστες πληροφορίες μέσα από τηλεόραση(φθίνουσα ποιότητα-τσοντοσίριαλ), internet κτλπ κτλπ, έχει σοβαρό θέμα.
Ούτε πουριτανισμός είναι, ούτε συντηρητισμός, ούτε τίποτα.
Ένα παιδί που οι γονείς του δεν αφιερώνουν την προσοχή που πρέπει ώστε να φιλτράρουν αυτά που παρακολουθεί, μπορεί να ''σοκάρει'' ή να αφήσει ''κόκκαλο'' ένα άλλο παιδάκι που δεν έχει επαφή με τέτοιες πληροφορίες.
Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν έχουν ορμές.
Έχουν μιμητισμό σε σχέση με αυτά που προσλαμβάνουν από το περιβάλλον τους.
Άλλο να λες ότι σου αρέσει το τάδε κοριτσάκι και το αγαπάς όπως λέγαμε και εμείς, και άλλο να το στριμώχνεις στην τουαλέτα επειδή το είδες το προηγούμενο απόγευμα στο ''Μπρούσκο'' και νομίζεις ότι είναι φυσιολογική συμπεριφορά, ανεξάρτητα ηλικίας, ανεξάρτητα αν γίνεται με βία(θέληση και των δύο) κτλπ. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι άλλη συμπεριφορά(αυθόρμητη) είχαμε εμείς πριν 10-20-30 χρόνια και άλλη συμπεριφορά έχουν τα παιδιά που πλέον έχουν πρόσβαση σε άπειρες αφιλτράριστες πληροφορίες μέσα από τηλεόραση(φθίνουσα ποιότητα-τσοντοσίριαλ), internet κτλπ κτλπ, έχει σοβαρό θέμα.
Ούτε πουριτανισμός είναι, ούτε συντηρητισμός, ούτε τίποτα.
Ένα παιδί που οι γονείς του δεν αφιερώνουν την προσοχή που πρέπει ώστε να φιλτράρουν αυτά που παρακολουθεί, μπορεί να ''σοκάρει'' ή να αφήσει ''κόκκαλο'' ένα άλλο παιδάκι που δεν έχει επαφή με τέτοιες πληροφορίες.
Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν έχουν ορμές.
Έχουν μιμητισμό σε σχέση με αυτά που προσλαμβάνουν από το περιβάλλον τους.
Άλλο να λες ότι σου αρέσει το τάδε κοριτσάκι και το αγαπάς όπως λέγαμε και εμείς, και άλλο να το στριμώχνεις στην τουαλέτα επειδή το είδες το προηγούμενο απόγευμα στο ''Μπρούσκο'' και νομίζεις ότι είναι φυσιολογική συμπεριφορά, ανεξάρτητα ηλικίας, ανεξάρτητα αν γίνεται με βία(θέληση και των δύο) κτλπ.Συμφωνώ σε όλα εκτός από το κομμάτι με τις ορμές. Σε αυτή την ηλικία 10-12 ξεκινάνε οι ορμές και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έχεις ή νορμάλ ή γ@μησε τα καταστάσεις
-
Σωστά.
Όλα ήταν νορμάλ λοιπόν. Η κοπέλα έκανε στενη παρέα με τον μικρό. Ηταν κατασταση όπως λέει και ο Δίας ......άσε τα παιδιά να βρούν την σεξουαλικότητά τους........
Όμως η κοπέλα έγινε πιεστική . Ο μικρός ήθελε να την αποφύγει. Αυτη του έλεγε να κατεβαίνει απο το σπίτι αργα δήθεν κάτι ξέχασε κατω .....ή να κλείνεται στο μπάνιο και να του λέει διάφορα βρωμόλογα με σεξουαλικό περιεχόμενο μεσω μηνυμάτων. Ήταν πανικόβλητος μερικές φορές και τον έβλεπα ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση σε τόσα νέα δεδομένα και με τόση πίεση. Καταιγίδα μηνυμάτων.
Τον πλησίασα του μίλησα και μόνος του ζήτησε τη βοήθειά μου. Αυτό γιατί της έγραφε και της έλεγε ότι τον πιέζει με αυτά που του ζητούσε. Αυτή επέμενε να του ζητάει να πάνε σπίτι της και κάτι άλλα πραγματικά πολύ προχωρημένα για 11 χρονών παιδί. Αναγκάστηκα να επεμβω και να μάθω που έμενε και ποιά ήταν η οικογένεια της κοπέλας . Ερχονταν απο μακρυά δήθεν για να δει μια φίλη της στη γειτονιά μας και δήλωνε στην παρέα ότι ο πατέρας της ξέρει που είναι και την αφήνει να κάνει ότι θέλει ότι ώρα θέλει και όπου θέλει. Τέλος πάντων με την συνεργασία και του μικρού η κοπέλα μολις έμαθε ότι κατάλαβα τι παίζει σταμάτησε να τον ενοχλεί .Ευτυχώς!
Τώρα ο μικρός έχει άλλη κοπέλα και απ ότι βλέπω μάλλον είναι ευχαριστημένος. Και πολύ ποιό ολοκληρωμένη και ώριμη απ'ότι κατάλαβα. Ελπίζω δηλ....
Εδω μπαίνει ένα ερώτημα για μένα βασικό. Ο πατέρας της κοπέλας θα έπρεπε να μάθει τα γεγονότα ή όχι? Θα δεχόταν ότι πίεζε η κόρη του σεξουαλικά ενα επίσης ανήλικο αγόρι?
13χρονη κοπέλα εγω προσωπικά δε θυμάμαι να συμπεριφέρεται έτσι. Πέρασαν χρόνια δε λέω αλλά τόση εμμονή για σεξουαλικότητα σε τετοια ηλικία δεν το περίμενα . Και δόξα το θεό είδαν πολλά τα μάτια μου! -
11 χρονων ο γιος σου και έχει κοπέλα;Και δεν σε πειράζει;Ενω η άλλη σε πειραζε γιατι........?
Ενω τώρα με την άλλη κοπέλα προσδοκας τι;Να φτιάχνουν παζλ;
Κατι εχω χασει εδω!!!!Μάλλον την μπάλα!!!!!!!!!!! -
Ε κοπελα κι εσυ τωρα.. καταλαβες τι εννοει.. πιο αθωα και της ηλικιας πραγματα.. 'Κοριτσακι θελεις να τα φτιαξουμε κτλπ' Ετσι ναι
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εδω μπαίνει ένα ερώτημα για μένα βασικό. Ο πατέρας της κοπέλας θα έπρεπε να μάθει τα γεγονότα ή όχι? Θα δεχόταν ότι πίεζε η κόρη του σεξουαλικά ενα επίσης ανήλικο αγόρι?
13χρονη κοπέλα εγω προσωπικά δε θυμάμαι να συμπεριφέρεται έτσι. Πέρασαν χρόνια δε λέω αλλά τόση εμμονή για σεξουαλικότητα σε τετοια ηλικία δεν το περίμενα . Και δόξα το θεό είδαν πολλά τα μάτια μου!Για το πρώτο δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Για το δεύτερο θα πω ένα πράγμα μόνο. Οι ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, μάλλον πιο έντονα σε αυτή την κοπελίτσα, αλλά εξηγείται απόλυτα η συμπεριφορά της. -
Δε ξερω αν φταινε οι ορμονες της κοπελας αλλα ηταν τοση η απογοητευση της που δεν την ηθελε ο μικρος που οταν της ειπε πλεον να παει στη γειτονια της αφου αρχιζε να τον ειρωνευεται ,φωναζε πως.....εμενα ο πατερας μου με αφηνει να πηγαινω οπου θελω οποτε θελω με οποιον θελω και δεν ρωταω κανεναν.......
Δεν ξερω αν ηθελε ενα μπραβο η κοπελα γι αυτα .
Φυσικα δεν συμμετειχα στην ολη φαση.
Τωρα για την τωρινη κοπελα δεν ξερω κατι. Απλα αν την εχει βρει που λεμε ο μικρος μαζι της αυτο ειναι δικο του θεμα. Μπορει να λενε πολλα και διαφορα μεταξυ τους. Παντως δεν ειδα τιποτε το περιεργο η μαλλον αφυσικο για την ηλικια τους να συμβαινει εως τωρα σε συμπεριφορες και δε ξερω τι.
Εδω φαινεται ισως και η ζηλια των γυναικων οταν εχουν αντιζηλο και 'ποιος ειδε τον θεο και δεν τον φοβηθηκε'........
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...