-
Ακριβως επειδη δεν εχουν καμια σχεση....θα θελα τα Toyo..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ακριβως επειδη δεν εχουν καμια σχεση....θα θελα τα Toyo.. -
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Από όσα διαβάζω, μάπα το καρπούζι για τα crossclimate.Σε τέτοιο ελαφρύ χιόνι, όλα τα ελαστικά πάνε σχεδόν καλά (με την απαραίτητη προσοχή).
Την είχα πατήσει στο scooby με τα primacy...είχαν κάνει ραγάδες πλάγια στο τακούνι, στους πρώτους 2 μήνες. Στο corolla, 2 φορές michelin energy saver (το δις εξαμαρτείν...), και γλυστρούσαν παντού και πάντα.
Εφεξής, toyo,dunlop, goodyear και στο άσχετο κανένα vredestein.Michelin, όχι.Ηρακλής ο λαστιχάς
Που το διάβασες οτι ειναι μάπα το καρπούζι τα crossclimate;
Γιατι εγω οτι τεστ εχω διαβάσει γράφουν τα καλύτερα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ακριβως επειδη δεν εχουν καμια σχεση....θα θελα τα Toyo..Σε καμία περίπτωση semis σε καθημερινό αυτοκίνητο με νορμάλ ανάρτηση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ακριβως επειδη δεν εχουν καμια σχεση....θα θελα τα Toyo.. [emoji38]
Σε καμία περίπτωση semis σε καθημερινό αυτοκίνητο με νορμάλ ανάρτηση.
Μάλλον δεν θέλει να κάνει νορμάλ χρήση Δία
nickthetrib from tapatalk
-
Δεν δουλευουν σωστα αυτα τα λαστιχα με 'πολιτικη' αναρτηση.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Το ξέρω. Περισσότερο πείραγμα προς τον nono ήταν, παρά υπόδειξη προ εσένα.
-
Τα λάστιχα του ξανθού γένους (ελαστικά KAMA) τα έχει δοκιμάσει κανείς;
-
Nick -Zeus κι εγω αστειευομενος το ξεκινησα, δεν υπαρχει λογος ουτε τετοια χρηση αυτη τη στιγμη
Τελικα κατεληξα στα conti premium contact 5, απο βδομαδα μπαινουν. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Nick -Zeus κι εγω αστειευομενος το ξεκινησα, δεν υπαρχει λογος ουτε τετοια χρηση αυτη τη στιγμη
Τελικα κατεληξα στα conti premium contact 5, απο βδομαδα μπαινουν.Καλοφόρετα. Καλές βόλτες.
-
-
Έχω 2 παλιά χειμερινά και θα αγοράσω 2 καινούργια. Ποια να βάλω μπροστά;
-
Ο χρήστης dimagg έγραψε:
Έχω 2 παλιά χειμερινά και θα αγοράσω 2 καινούργια. Ποια να βάλω μπροστά;Οι αποψεις ποικιλουν............για εμενα τα καινουρια.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Οι αποψεις ποικιλουν............για εμενα τα καινουρια.
......τα παλιά.
-
Ο χρήστης dimagg έγραψε:
Έχω 2 παλιά χειμερινά και θα αγοράσω 2 καινούργια. Ποια να βάλω μπροστά;τι αυτοκινητο εχεις;
που εχει την κίνηση;
-
Αν είναι σε καλη κατασταση βαλε τα παλια μπροστα.
Παντως αν είναι χαλια,οχι τοσο από τακουνι οσο από κρατημα-φρεναρισμα αλλαξε τα 4αδα.
Τα hankook I pike που ειχα,ειχαν τακουνι αλλα από κρατημα σε βρεγμενο ηταν σαν να οδηγαω σε ξυσμενο χιονι.....δεν υπερβαλλω. -
Ειναι αμφιλεγομενο το θεμα που θα μπουν τα καινουργια πιστευω εγω. Καποτε ελεγα τα καινουργια στον αξονα κινησης. Κι αυτο σχετικο ειναι γιατι πιθανα θα σε οδηγησει πιο ευκολα σε απωλεια προσφυσης στον αλλο αξονα. Η αντιθετη αποψη εχει το μειονεκτημα οτι εχεις χειροτερη προσφυση στον αξονα κινησης. Οποτε και κατεληξα οτι ειναι εντελως λαθος ν αλλαζεις ζευγαρι. Το ξερω οτι δε βοηθαω αλλα τελικα μαλλον δε πρεπει να σε απασχολει και τοσο και να συνεχισεις να πηγαινεις πιο φυλαγμενα αφου δεν εχεις φρεσκια τετραδα.
-
ο ανθρωπος μιλάει για χειμερινα.
Αν θελει να πηγαινει σε χιονι και λοιπες συνθηκες που χρειαζονται χειμερινο, φοραει τα καινουρια μπροστα αν εχει προσθιοκινητο, ενω αν εχει πισωκινητο 'παίζεται' που θα μπουν.Αυτο που αναφερει ο νονος ειναι για κανονικες συνθηκες. Εκει ναι, αν εχει φαγωμενα τα πισω χανεις σε κρατηματα (αν το πιεζεις). Για καποιον που παει συντηρητικα εχει καλυτερα αποτελεσματα με τα 'καλα' μπροστα
-
bebes εξαρτάται από την κατασταση των ελαστικων του.
Και πες ότι στα χιονια όλα καλα.Ολες οι μερες του χειμωνα εχουν χιονια?τις υπολοιπες τι θα κανει?
Το χειμωνιατικο αν είναι χαλια εξ αρχης και ξεραθει-καει ή δεν ξερω τι άλλο παθαινει είναι σκοτωστρα.
Με τα hankook I pike μετα τον 2ο χρονο το αμαξι στο βρεγμενο απλα δεν πατουσε κατω για κανεναν λογο.
Τοσο αισχος που ηταν μια φορα σε παρκινγκ(πολύ αγρια ασφαλτος) εκανα κανονικα ντονατς(χωρις μερεντα )με αυτοματο σασμαν και 120 αλογα ,πραγμα αδυνατον για αυτό το αμαξι.υ.γ.Πιο πολύ εμπειρια από την συμβιωση με τα απαισια hankook παρα οτι στην λεω bebes
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
τι αυτοκινητο εχεις;
που εχει την κίνηση;
Lacetti 1.6 μπροστά
Τα χειμερινά τα χρησιμοποιώ κυρίως για να ανεβαινω καθημερινά απο 100 σε 1000μ υψόμετρο, διαδρομή 25 χλμ.
Αν οδηγούσα μόνο σε κάμπο δεν θα το σκεφτόμουν θα έβαζα τα καινούργια πίσω.
Τα δικά μου είναι good year θα είναι ο τέταρτος τους χειμώνας 40k χλμ περίπου. Τον 3ο τους χειμώνα βέβαια κάτι δεν μου άρεσε. Ως τώρα το χειμώνα ήμουν με χειμερινά μπροστά και κανονικά πίσω.
Το ξέρω 4 είναι πάντα καλύτερα αλλά υπάρχει και κρίση.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]