-
Παράγγειλα τα toyo proxes cf2.
Ήθελα τα crossclimate αλλα κατι ενφια,δεη,οτε,αεριο και η πρωην να κλαιει με αγωγη για περισσοτερα λεφτά, ροκάνισαν τα michelin.
Οταν περαστουν θα βαλω φώτο. -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ήρθε η ωρα για λάστιχα 165/70/13 , σκαλωσα με τα falken sincera sn832 και αυτά θα βάλω , τα έχει φορεσει κανείς απο εδώ?
Έχουν πολύ χαμηλή τιμή, ετικέτα καλύτερη όλου του ανταγωνισμού ειδικά στο βρεγμενο με Α , σχεδόν κανένα αρνητικό σχόλιο απο το εξωτερικο, και πολυ καλη βαθμολογία στο adac.
Πηγα και πηρα κι αλλες τιμες σε 165 60 14
Continetal 360!!!
Kleber 270
Falken 250
Cormoran 170
Αν πετυχω χαμηλοτερα τα falken θα τα προτιμησωΤι τιμές είναι αυτές? Προφανώς πρόκειται για σκατά διάσταση.
Εγώ έβαλα falken 205/55/16 260 ευρώ πριν ένα μήνα.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Ήρθε η ωρα για λάστιχα 165/70/13 , σκαλωσα με τα falken sincera sn832 και αυτά θα βάλω , τα έχει φορεσει κανείς απο εδώ?
Έχουν πολύ χαμηλή τιμή, ετικέτα καλύτερη όλου του ανταγωνισμού ειδικά στο βρεγμενο με Α , σχεδόν κανένα αρνητικό σχόλιο απο το εξωτερικο, και πολυ καλη βαθμολογία στο adac.
Πηγα και πηρα κι αλλες τιμες σε 165 60 14
Continetal 360!!!
Kleber 270
Falken 250
Cormoran 170
Αν πετυχω χαμηλοτερα τα falken θα τα προτιμησωΤι τιμές είναι αυτές? Προφανώς πρόκειται για σκατά διάσταση.
Εγώ έβαλα falken 205/55/16 260 ευρώ πριν ένα μήνα.
Ειναι οντως μια τρελη διασταση η 165 60 14 που αμα πας σε 165 65 14 γλυτωνεις 40-50 ευρω. Βρηκα ομως τα kleber στη μαμα διασταση στα 210 και θα τα βαλω
-
Ψαχνοντας βρηκα αριστα σχολια και για τα uniroyal rain expert 3, ειμαι σχεδον ετοιμος να βαλω τα falken sincera Sn832.
Καποια αποψη για τα πρωτα? Ξερω οτι ειναι πολυ μαλακά σαν τα continental, τα falken τι κατηγοριας γομα εχουν? -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ψαχνοντας βρηκα αριστα σχολια και για τα uniroyal rain expert 3, ειμαι σχεδον ετοιμος να βαλω τα falken sincera Sn832.
Καποια αποψη για τα πρωτα? Ξερω οτι ειναι πολυ μαλακά σαν τα continental, τα falken τι κατηγοριας γομα εχουν?Καλα σχολια διαβαζω για τα uniroyal. Δοκιμασε και τα kleber που θα βαλω αφου τα βρηκα σε καλη τιμη εδω Κρητη
-
kleber ηδη φοραω, αξιολογο και πολυ καλο εβγαλε και χλμ πολλα 90.000! ψαχνω κατι πιο μαλακο.
Και γω Κρητη ειμαι Χανια και οι τιμες ειναι χαλια, +20 ευρω το ελαχιστο σε σχεση με Αθηνα, δεν με βλεπω να τα βαζω εδω. Και μη μου πεις τα μεταφορικα, μια τετραδα να στειλω ασυνοδευτη με το πλοιο ποιο φθηνα βγαινει.
-
Τα εβαλα σημερα τα toyo στο vitara.
Σαν να βλεπω τη μονικα μπελουτσι γυμνη οταν ηταν 18 ετων.
Τα conti ηταν σαν να εβλεπα τη βασιλειαδου γυμνη απο τις ελληνικες ταινίες....Ομως, εχω τρανταγμα στα 120'περιπου...το τιμονι δεν τρανταζει,το αμαξι ολοκληρο εχει ενα ανεπαισθητο τρεμουλο....να φανταστω πως θελουν στρωσιμο τα λαστιχα;
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Τα conti ηταν σαν να εβλεπα τη βασιλειαδου γυμνη απο τις ελληνικες ταινίες....Ομως, εχω τρανταγμα στα 120'περιπου...το τιμονι δεν τρανταζει,το αμαξι ολοκληρο εχει ενα ανεπαισθητο τρεμουλο....να φανταστω πως θελουν στρωσιμο τα λαστιχα;
Αστα 1000 κμ και ξαναπηγαινε για ζυγοσταθμιση.
-
θελει ζυγοσταθμιση στα πίσω
Περίμενε λίγο και πήγαινε μέχρι να πατήσουν
-
Μην περιμένεις καθόλου αδερφέ...πήγαινε άμεσα για ζυγοστάθμιση!!
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
Ο λαστιχας μου ειπε πως εβαλε 5 γρ αντιβαρα στις μπροστά, στη μία πισω αριστερά 10γρ και στη δεξιά πισω 40γρ.
Τα 40 γραμμάρια είναι πολλα;
Οπως λέτε,θα τα αφήσω για 1000χλμ και θα ξαναπάω αν είναι. -
Να παω τελικά η να μην παω; χεχε
Οταν λέω τρέμουλο μη φανταστείτε σεισμό...σαν να εχει ο δρόμος πολυ μικρά σαμαρακια. -
Να παω τελικά η να μην παω; χεχε
Οταν λέω τρέμουλο μη φανταστείτε σεισμό...σαν να εχει ο δρόμος πολυ μικρά σαμαρακια.Οσες φορες αλλαξα λαστιχα παντα ηταν σωστα.
Τα λαστιχα θελουν στρωσιμο αλλα αμα στο κανει απο την αρχη γιατι να περιμενεις? -
Να πας και να κοιτάξεις αποκλειστικά τα πίσω. Αν δεν τρέμει το τιμόνι τα μπροστά σου είναι οκ.
-
Μπορει να εχουν περισσοτερη πιεση αερα. Συχνο φαινομενο οι πιτσιρικαδες και γενικα οι λαστιχαδες οταν βιαζονται να βαζουν και περισσοτερες ατμ σε καποιο ελαστικο που αλλαζουν. Πανω απο 2 εννοειται.
Μου εχει τυχει δυο φορες. Κοιταξε το. Ευκολο ειναι.
Μετα ειναι θεμα ζυγοσταθμισης οπως αναφερθηκε. Ισως χρειαζεται σε καποιο ελαστικο λιγοτερα η περισσοτερα γρ.
Επισης θες και ευθυγραμμιση. Ολα παιζουν ρολο.
Αν ηθελε ευθυγραμμιση δεν εκανες και εβαλαν ζυγοσταθμισμενα κανονικα πανω τα λαστιχα παλι μπορει να εχεις τρεμουλο.
Κοιταξε τα ολα ενα ενα... -
Να κάνεις πάλι ζυγοσταθμιση.
Εάν πάλι έχεις πρόβλημα, κάποιο από τα πίσω ελαστικά είναι ελαττωματικο.
Παθών με καινούργια ελαστικά πιρελη. -
Η ευθυγράμμιση καμια σχέση με τρεμουλο, μη τα τσουβαλιαζουμε όλα.
Πες του το του λάστιχα απο νωρίς οτι τρέμει να ξέρει τι γίνεται. Φυσικά δεν πληρωνεις καμια αλλη ζυγοστάθμιση ή πιθανή αντικατασταση στραβου ελαστικού. Το αυτονόητο λέω γιατι έχω δει πολλά.Και κατι αλλο που συνάντησα πρόσφατα . Σε φιλου αμάξι μετα τα 120 τρέμει πίσω διότι έχει σκασμένη μπουκάλα αμορτισέρ, και ο άξονας συντονιζει με το ελατηριο χωρίς καμια απόσβεση αφού δεν υπάρχει αμορτισέρ πρακτικά και τρέμει όλο το αμάξι.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
Ο λαστιχας μου ειπε πως εβαλε 5 γρ αντιβαρα στις μπροστά, στη μία πισω αριστερά 10γρ και στη δεξιά πισω 40γρ.
Τα 40 γραμμάρια είναι πολλα;
Οπως λέτε,θα τα αφήσω για 1000χλμ και θα ξαναπάω αν είναι.Το 40 φαίνεται πολύ
Αν δεν είναι η ζάντα στραβή, να δοκιμάσει να περιστρέψει το λάστιχο στην ζάντα
Συνήθως κάτι κόκκινες κουκίδες πάνω στο λάστιχο καλό είναι να πέφτουν στην βαλβίδαΑλλιώς το λάστιχο θέλει αλλαγή
-
Ευθυγράμμιση δεν είναι με τίποτα,το αμάξι πάει καρφί.
Σηκώθηκα ξημερώματα, έκανα βουρ άλλα 100 χλμ,το φαινόμενο ελλατωθηκε πάρα πολύ.
Παίρνω τηλ τον λαστιχα για να ξέρει,πριν του πω οτι τρέμει,με ρωτάει αν τρέμει.
Ναι του απαντώ. Στο καπάκι με ρωτάει:γυναίκα έχεις;
Ναι του απαντώ. Και μου σβουριζει την ατάκα: ρε τσιγκουνη,βγαλε το κορίτσι μια βόλτα να στρώσουν τα λάστιχα.Τα toyo μου λέει έχουν δοντάκια στο πέλμα, και πρέπει να φαγωθούν.35 χρόνια λαστιχας, σάπιο toyo δεν εχω δει.Μετα την αποστομωτική απάντηση, τον άφησα. Το φαινόμενο μειώθηκε οπότε θα κάνω αλλα 200-300 και επανέρχομαι.
Σας ευχαριστώ ολους,μάγκες.Ηρακλής ο τσιγκουνης
-
Ευθυγράμμιση δεν είναι με τίποτα,το αμάξι πάει καρφί.Σηκώθηκα ξημερώματα, έκανα βουρ άλλα 100 χλμ,το φαινόμενο ελλατωθηκε πάρα πολύ.
Παίρνω τηλ τον λαστιχα για να ξέρει,πριν του πω οτι τρέμει,με ρωτάει αν τρέμει.
Ναι του απαντώ. Στο καπάκι με ρωτάει:γυναίκα έχεις;
Ναι του απαντώ. Και μου σβουριζει την ατάκα: ρε τσιγκουνη,βγαλε το κορίτσι μια βόλτα να στρώσουν τα λάστιχα.Τα toyo μου λέει έχουν δοντάκια στο πέλμα, και πρέπει να φαγωθούν.35 χρόνια λαστιχας, σάπιο toyo δεν εχω δει.Μετα την αποστομωτική απάντηση, τον άφησα. Το φαινόμενο μειώθηκε οπότε θα κάνω αλλα 200-300 και επανέρχομαι.
Σας ευχαριστώ ολους,μάγκες.Ηρακλής ο τσιγκουνης
Το πιο πιθανο ειναι μετα απο 1000 χλμ περιπου,να θες οντως ζυγισμα!!!!!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]