-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εδω 5 χρωματα φερνουν
Εμένα ο πωλητής στην Καρέντα μου είπε ότι ο κατάλογος έχει μόνο 5 χρώματα (δεν είχε ιδέα για ποιο λόγο!!) αλλά τα διαθέσιμα χρώματα είναι 10 και μπορώ να παραγγείλω κανονικά όποιο χρώμα θέλω.
ασημί tungsten silver και γκρι indium grey υπάρχει. Στην παραγγελία προφανώς βάζεις ότι Χρώμα θέλεις. Στα ετοιμοπαραδοτα φέρνουν 5 χρώματα.Εγω πήρα το indium grey , ανθρακί δηλαδή. Δεν ανέβηκα κλίμακα με led, καθρέπτες , DCC. 36850€ πήγε. indium grey tungsten silver
-
Ο χρήστης sotoss83 έγραψε:
Αν και είμαι της τεχνολογίας, δεν πιστεύω πως δεν αξίζει το active info display, εγώ δεν το παρήγγειλα. Το ίδιο μοντέλο παραγγειλαμε,εγώ με καθρέπτες Led και dcc. Βάλε αλλού τα λεφτά για μένα. Στο τέλος απλά είναι πιο εντυπωσιακό στο μάτι, δεν χρειάζεται, και άσε αν χαλάσει τι θα θέλει....άρα καλά led για μένα. Τι χρώμα το πήρες;
Ασημί το πήρα (το ανοιχτόχρωμο)
Να σε ρωτήσω κάτι, αν βάλεις τα led, το DCC και τους καθρέφτες δεν ανεβαίνει η τιμή προ φόρων πάνω από τα 25.000? (και άρα αλλάζει το ποσοστό του τέλους ταξινόμησης)
Εγώ μάλλον σκέφτομαι να κρατήσω τα led και τους καθρέφτες.
Θα σου πει ο πωλητής για την τιμή και το φόρο σίγουρα. Led απαραίτητα για μένα, και τα υπόλοιπα σύμφωνα με τα γούστα σου. Πήραμε αμαξαρες πάντως, κούκλια! Με το καλό.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μόλις μίλησα με πωλητή Καρέντα, δεν γίνεται να αλλάξει η παραγγελία.
Η μάλλον για να το πω πιο σωστά, γίνεται αλλά θα είναι σαν νέα παραγγελία και θα πάει πίσω το πρόγραμμα παράδοσης που ήδη έχω πάρει (Παραγωγή τέλη Σεπτέμβρη - παράδοση τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοεμβρίου)
Οπότε μένω με την αρχική διαμόρφωση - led basic, dcc, καθρέπτες & Active info display.
-
Με το καλό και σε σένα btw!
-
Μόλις μίλησα με πωλητή Καρέντα, δεν γίνεται να αλλάξει η παραγγελία.Η μάλλον για να το πω πιο σωστά, γίνεται αλλά θα είναι σαν νέα παραγγελία και θα πάει πίσω το πρόγραμμα παράδοσης που ήδη έχω πάρει (Παραγωγή τέλη Σεπτέμβρη - παράδοση τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοεμβρίου)
Οπότε μένω με την αρχική διαμόρφωση - led basic, dcc, καθρέπτες & Active info display.
τούμπανο είναι. Θα το χαρείς , και το active info θα φαίνεται εντυπωσιακό το βράδυ! Εγω Γενάρη παραλαμβάνω.
-
Με το καλό να παραλάβετε άπαντες παίδες!! Να έχετε πολλά ασφαλή κ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!
-
Με το καλο κ απο μενα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μόλις μίλησα με πωλητή Καρέντα, δεν γίνεται να αλλάξει η παραγγελία.Η μάλλον για να το πω πιο σωστά, γίνεται αλλά θα είναι σαν νέα παραγγελία και θα πάει πίσω το πρόγραμμα παράδοσης που ήδη έχω πάρει (Παραγωγή τέλη Σεπτέμβρη - παράδοση τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοεμβρίου)
Σκέψου το έτσι. Το καντράν το έχεις συνεχώς μπροστά σου. Το βλέπεις όλη την ώρα.
Τα Led, ειδικά αναμμένα, πότε θα τα δεις; Εκτός πια αν φωτίζουν τόσο πια καλύτερα από τα απλά, και οδηγάς συχνά νύχτα.
-
είναι μεγάλη βοήθεια τα led...και φωτίζουν πολύ καλύτερα...!
Αρκεί να μπορείς να τα επιβαρυνθείς οικονομικά! -
Συμφωνώ αλλά εδώ δεν μιλάμε για επιβάρυνση 600-1000 ευρώ (που όταν δίνεις 37k λες οκ δώσε και 1 ακόμα) αλλά μιλάμε για παράνοια με το νέο καθεστώς του ειδικού τέλους.
Και για να μιλήσω με νούμερα αν αντί για τα basic led βάλω τα full (διαφορά 600 ευρώ παραπάνω περίπου προ φόρων), η συνολική τελική διαφορά μετά τους φόρους είναι 3.400!!!! Στην τελική διαφορά δηλαδή το 83% είναι φόροι.
Συγνώμη αλλά αρχικά είναι τρελό να πληρώσω κοντά 3,5 χιλιάρικα για να πάω από τα basic στα full led πόσο μάλλον όταν το μεγαλύτερο κομμάτι, σχεδόν 3000, αφορά επιπλέον φόρο!
Και όλο αυτό γίνεται γιατί μέχρι τα 25.000 ο συντελεστής είναι 24% και στα 25.001 γίνεται 32% αλλά για όλο το ποσό (από το πρώτο ευρώ), όχι από τα 25.000 και πάνω! Φωστήρας αυτός που σκέφτηκε το νέο καθεστώς!
Στην πράξη τώρα και προς ενημέρωση και όσων δεν το ξέρουν αυτό που μου είπε ο πωλητής είναι ότι η διαφορά των basic από τα full (πέραν της εμφανισης καθώς αλλάζει η διάταξη των λαμπών αλλά και η μάσκα) είναι ότι δεν στρίβουν τα κάτοπτρα στις στροφές και δεν προσαρμόζεται αυτόματα η ένταση της δέσμης.
-
Απόλυτα λογική η τοποθέτησή σου...Εγώ δεν τα έβαλα στο δικό μου για κόστος 1800 ευρώ αν θυμάμαι καλά...Είχα ήδη ξεφύγει από το budget που είχα θέσει ως όριο και έπρεπε να βάλω φρένο...
-
Σώτο, εαν βάλεις τα 'απλά' LED (για να έχεις πολύ καλύτερο φωτισμό), τότε είσαι ΟΚ. Τα LED που στρίβουν και έχουν αυτόματη ρύθμιση high beam, είναι ωραία αλλά όχι απαραίτητα και όχι για τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή, δεν αξίζουν.
Και όλο αυτό γίνεται γιατί μέχρι τα 25.000 ο συντελεστής είναι 24% και στα 25.001 γίνεται 32% αλλά για όλο το ποσό (από το πρώτο ευρώ), όχι από τα 25.000 και πάνω! Φωστήρας αυτός που σκέφτηκε το νέο καθεστώς!Βασικά (με βάση τις εκπομπές CO2 για το Tiguan 2.0tdi 4motion DSG) o συντελεστής είναι 30% μέχρι €25.000 και πάνω από 25.000 ανεβαίνει στο 38,4%.
-
Έχεις δίκιο Φάνη, παίρνει προσαύξηση 20% λόγω ρύπων. Έτσι έκανα τον υπολογισμό απλά έγραψα το ποσοστό του βασικού συντελεστή.
Όπως και να έχει πάντως τώρα η διαμόρφωση δεν αλλάζει.... οπότε μένω με τα basic led
-
Όπως και να έχει πάντως τώρα η διαμόρφωση δεν αλλάζει.... οπότε μένω με τα basic ledΜια χαρά είναι! Θα έχεις πολύ καλά φώτα το βράδυ και ουσιαστικά ένα πλήρως εξοπλισμένο αυτοκίνητο. Με το καλό η αναμονή αλλά και η παραλαβή!
-
Παιδια εγω με τα ξένον εχω κωλοχαρεί. Δε τα ειχα σκεφτει ως εξτρα, μου τα προτειναν στο κλάμπ . Τελικα τα εβαλα κι ειναι εκπληκτικά. Και με το στατικό φωτισμό των στροφών, στρίβεις και φωτίζεται η πλάση.
Σιγουρα και τα 'απλα' led θα ειναι εξαιρετικα και αξιζουν ως εξτρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
1.6 πετρελαιο ανακοινωθηκαν τεχνικα χαρακτηριστικα:
28 κιλα ροπη στις 1.700
1495 μετρημενα με 75 κιλα οδηγο και 90% πληρωση ρεζερβουαρ
0-100 σε 10,9
Απολυτα φυσιολογικα για την κατηγορια οπως και οι ανταγωνιστες -
Πόσα άλογα είναι??
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Πόσα άλογα είναι??115ps.
-