-
Πάντως κάνει καλές εκπτώσεις η bmw αν πας από κει.
Πήγε χθες γνωστός μου και από την τελική τιμή του έκοψαν χαλαρά 2-3 χιλιάρικαΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και ποσο να κοψει και γιατι; Για να αυξησει τις πωλησεις της στην Ελληνικη αγορα;
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Πήγε χθες γνωστός μου και από την τελική τιμή του έκοψαν χαλαρά 2-3 χιλιάρικαΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσωπικά διαφωνώ με τέτοια εμπορική προσέγγιση.
Ή έχεις τιμή γνωστή σε όλους ή ανοίγεις μπακάλικο. Παζάρια θα κάνουμε;
Με ποια κριτήρια του έδωσε την έκπτωση; με γνωριμία; επειδή τον είδε όμορφο..... Καραγκιοζιλικια! -
Δεν ξέρω ρε παιδια. Μπορεί να μην είναι ότι θέλουν να δίνουν.
Μπορεί να είναι ψιλό στάνταρ οι εκπτώσεις που δινουνΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν έχει άδικο ο Στέφανος. Επίσης όταν τα περισσότερα ήταν ή είναι ακόμη υπερκοστολογημενα (π.χ. τα led είχαν πάνω από 1600 ευρώ, η κάμερα οπισθοπορειας περίπου 500, το gps ξεκίνησε από 1200 ή κ περισσότερα κ μετά έπεσε στα 650...κ η λίστα δεν έχει τέλος...) προφανώς σε παίρνει να κόψεις από κάτι που κανονικά κοστίζει 100 ευρώ κ το πουλάς 500...
-
Συγνωμη αλλα για την bmw μιλαμε. Μολις τρια χρονια πριν μονο για το gps επενδυσαν δυο δις ευρω... Η ποιοτητα που προσφερει δεν χωρα συμβιβασμους. Για αυτο δεν ειναι vw
-
Από τη μια έχεις δίκιο Σπύρο μου, αλλά όταν μέσα σε 2 μήνες έρχεται κ σου κάνει έκπτωση 50% δεν σκέφτεσαι το ίδιο με τις εκπτώσεις π.χ. στα ρούχα, όταν νιώθεις ότι σε έχουν εκμεταλλευτεί επειδή έχεις αγοράσει κάτι π.χ. 70ευρώ κ το βλέπεις στις εκπτώσεις 25...Άρα η πραγματική του αξία πόση είναι;
-
70 αλλα θελουν να περιορίσουν τη χασουρα.
-
Ποιο υπερτιμημενα από τα ρούχα δεν υπάρχουν
-
Ενδιαφέρων.
-
Σε ποιον; Για την sdrive16d ρωτησε;
-
Έμπορος δεν είμαι...αλλά η λογική μου λέει ότι αγοράζω κάτι 15 ευρώ κ το πουλάω 30 προσθέτοντας στην τιμή τα έξοδα κ το κέρδος μου. Αν το πουλάω 70 σημαίνει ότι βγάζω πολλά περισσότερα ή περιμένω να βγάλω από αυτό τη χασούρα άλλων ρούχων...Στην ουσία όμως ο πελάτης που θα το πάρει 70 είναι κορόιδο αφού θα έχει πληρώσει τα διπλά από την πραγματική αξία...
Τεσπα...ίσως να έχω κ άδικο, αλλά όταν στο εμπόριο βρίσκεις μια αξιοπρεπέστατη κάμερα οπισθοπορειας με 100 ευρώ κ η bmw χρεώνει τη δική της 450 εγώ νιώθω ότι δεν αξίζει να δώσω αυτά τα λεφτά
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Σε ποιον; Για την sdrive16d ρωτησε;
Όχι παίδες ρώτησε για την σειρά 2 grand tourer, αλλά από οτι μου είπε κάτι τέτοιο άκουσε και τον δίπλα κύριο που πήρε προσφορά για την Χ1
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα 34500 που λέει ο τιμοκατάλογος είναι τελική τιμη; Παίζει να υπάρχει κατι με αποσυρση;
-
Off topic
Απο οσο γνωριζω καποιος εμπορος που εχει ρουχα βαζει τουλαχιστον 400% πανω. Στις εκπτωσεις οντως καμια φορα μπορει να το βαζουν και κατω απο το κοστος για να φυγει να μη πιανει χωρο. Εχουν βγαλει απο πριν -
Για x1 προ 2 εβδομάδων δε μου έκοψαν ούτε ευρώ. Προσφορές έχει για τις σειρές 2 και 3 όπως διαφημίζει και στο site. Τέλος του έτους θα κάνουν προσφορές για ετοιμοπαραδοτα.
Επίσης στο site μόνο για 1-2 ημέρες εμφανιζε τιμές τις άλλες όχι. Για να μην προκαλούν σοκ μάλλον...Sent from my iPad using Tapatalk
-
Δεν ξέρω ρε παιδια. Μπορεί να μην είναι ότι θέλουν να δίνουν.
Μπορεί να είναι ψιλό στάνταρ οι εκπτώσεις που δινουνΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι εκπτωσεις εχουν ενα ευρος που εξαρταται απο το αυτοκινητο, ομως δεν δινουν την ιδια τιμη σε ολους. Αναλογα πως θα σε κοψουν και σε ποια χρονικη στιγμη πας. Αν σε συμπαθησει ο πωλητης θα παρεις περισσοτερη εκπτωση αν οχι λιγοτερη. Αν πας στο τελος του τριμηνου θα κοψουν κατι παραπανω για να πιασουν στοχους.
Για τα εξτρα που αναφερθηκε προφανως και ειναι υπερκοστολογημενα γιατι δενουν με το αμαξι και τα περισσοτερα δεν μπαινουν aftermarket. Ετσι βγαζουν χρηματα οι πριμιουμ εταιρειες.
Τετοια αντιμετωπηση και σε μενα δεν αρεσει αλλα τι να κανουμε? να του πω δεν θελω εκπτωση? περνεις οτι σου δινουν και προχωρας..αν μετα ανακαλυψεις οτι δεν πηρες το καλυτερο ριχνεις μαυρο στην εταιρεια.
-
Αν κόψουν οι πωλήσεις...θα επανεξετάσουν...
-
Οι πωλησεις της εταιρειας στην Ελλαδα ειναι ακριβως στο 1/3 απο οτι ηταν πριν την κριση. Αν γυρισεις στο 2005 πολυ λιγες εκπτωσεις επαιζαν τοτε. Αρα τωρα μετα την κριση εχει πολυ καλυτερες τιμες. Γενικα στον κοσμο ομως η εταιρεια παει σουπερ και δεν εχει αναγκη να δινει εκπτωσεις εκτος απο τα μοντελλα που ειναι κοντα στο τελος του κυκλου τους οπως σειρα 1,3 κλπ που φυσιολογικα θα πρεπει να τα σπρωξει. Το πηρες το αμαξι απο το φανοποιειο;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Οι πωλησεις της εταιρειας στην Ελλαδα ειναι ακριβως στο 1/3 απο οτι ηταν πριν την κριση. Αν γυρισεις στο 2005 πολυ λιγες εκπτωσεις επαιζαν τοτε. Αρα τωρα μετα την κριση εχει πολυ καλυτερες τιμες. Γενικα στον κοσμο ομως η εταιρεια παει σουπερ και δεν εχει αναγκη να δινει εκπτωσεις εκτος απο τα μοντελλα που ειναι κοντα στο τελος του κυκλου τους οπως σειρα 1,3 κλπ που φυσιολογικα θα πρεπει να τα σπρωξει. Το πηρες το αμαξι απο το φανοποιειο;Πάντως εδώ πάνω ο αντιπρόσωπος πάει...φέτες εδώ και μήνες! Το έχω ξαναγράψει, πολλοί λόγω του κινδύνου κουρέματος των καταθέσεων προτίμησαν να επενδύσουν σε ακίνητα αλλά και σε...αυτοκίνητα και μάλιστα συχνά αξίας!
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λες για τις τιμές. Εγώ ξέρω ότι η προηγούμενη 20d που κοίταζα ξεκινούσε από 35k ενώ η καινούρια που πήρα από τα 40k (και πάλι καλά που πρόλαβα...τώρα έχει 44-45 αν θυμάμαι καλά...).Το αμάξι λογικά θα το πάρω σήμερα. Δεν με έχει πειράξει τόσο εφόσον έχω το αντικατάστασης που κάνει τη δουλειά μου.
Μου λέει χθες η μεγάλη κόρη μου (2,5 χρονών)- Μπαμπά, ποιου είναι αυτό το αυτοκίνητο;;
- Μου το έδωσε ένας κύριος.
- Πού είναι το δικό μας αυτοκίνητο ;;
- Το έδωσα στον κύριο να το φτιάξει επειδή χτύπησα την πόρτα.
- Γιατί χτύπησες την πόρτα;
- Επειδή δεν πρόσεξα.
- Γιατί δεν πρόσεξες;;
- Επειδή εσύ και η αδερφή σου τσιρίζατε και μου προκαλέσατε πονοκέφαλο!!
Σκέφτεται λίγο και γυρίζει πρώτα στη μικρή : - Ακούς Ζωή;; Να μην τσιρίζεις...έχει πονοκέφαλο ο μπαμπάς!!!
Και μετά φωνάζει σε μένα: - Να το πάρουμε πίσω το αυτοκίνητό μας! Δεν μου αρέσει αυτό!!!!
BMW X1 2016