-
Δεν κλεινουν ολοι οι ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι καθρεπτες κατα το κλειδωμα. Στην BMW για παραδειγμα για να κλεισουν με το κλειδωμα, πρεπει να πατησεις παρατεταμενα το πλητκρο κλειδωματος. Με το απλο κλειδωμα μενουν ανοιχτοι (εκτος εαν το αλλαξεις με προγραμματισμο).
-
Οι δικοί μου κλείνουν με το πάτημα ενός κουμπιού.
Βολεύει για το πάρκινγκ στην δουλειά που είναι στενό και πρέπει να τους κλείσω πριν μπω και με έχει βολέψει πολλές φορές στην κίνηση που κάτι κόπανοι καβαλανε την λωρίδα τους με αποτέλεσμα τα μηχανάκια που κάνουν σφήνες να χωράνε οριακα. Ε σε τέτοιες περιπτώσεις τον κλείνω για να περνάνε πιο εύκολα. ..Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου εχετε κανει το τοπικ του αυτοκινητου μου ανω κατω! Θα σας βαλω τιμωρια
-
Ο χρήστης inertia έγραψε:
Οι ηλεκτρικα αναδιπλούμενοι εχουν και χρηστική αξία σε περιπτώσεις
όταν πχ κινείσαι και θες να ανοίξεις τον καθρέφτη που ήταν από πριν κλειστός ή σου τον εκλεισαν
ή όταν βρέχει και δεν θέλεις να βραχείς
ή όταν θες να σκουπίσεις το κρύσταλλο του συνοδηγού από τη θεση του οδηγου και φερνεις τον καθρέφτη πιο κοντά.Για το cruise control
το Golf πρεπει να το είχε από το 1983 τουλαχιστον (Golf 2).
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... t-golf-mk2Και πολλα άλλα απίθανα εξοπλιστικά στοιχεία για την εποχή.
Χαχααχ αυτό με το σκούπισμα καλο... !
Ωραιο το golf 2, δεν το ηξερα. Και μικρος εμπαινα σε golf mk2 gti του κουμπαρου των γονιων μου αλλα ημουν πολυ μικρος. Παντως οι αθεόφοβοι της VW εχουν τοση τεχνολογία και δεν μπορουν να φτιαξουν ενα μοτερ που να μη καιει λάδι. Δεν λεω οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα ο αδερφος του κολλητού μου ειχε polo gti με τα 180. Αλλαξε 2 μοτέρ στην εγγύηση γιατι εκαιγαν λάδι απο καινουργιοι και ο τελευταιος απλα τσιμπαγε λιγοτερο. Εκτος και ηταν δίχρονο και του το έκρυβαν. [emoji23] -
Update: έκανα τεστ drive το tsi 150 dsg. Σε επαρχιακό δρόμο έως 80 Χμ/ώρα. Με τέσσερις ενήλικες μέσα το αυτοκίνητο κινείται άνετα, και παίρνει καλά τις κλειστές στροφές. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με αυτόματα κιβώτια, και μου φάνηκε πως αργούσε λίγο να γκαζώσει μόλις το πάταγα.
Ο πωλητής μου είπε πως δεν έχει φόρο πολυτελείας, άρα είναι μόνο τα 270€ των τελών τα έξοδα του. Το diesel 190 άλογα αυτόματο, advance συν led και καθρέπτες 36600€. Περιμένω και την τιμή για το ίδιο εξοπλισμό στο tdi 150 άλογα.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Update: έκανα τεστ drive το tsi 150 dsg. Σε επαρχιακό δρόμο έως 80 Χμ/ώρα. Με τέσσερις ενήλικες μέσα το αυτοκίνητο κινείται άνετα, και παίρνει καλά τις κλειστές στροφές. Δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με αυτόματα κιβώτια, και μου φάνηκε πως αργούσε λίγο να γκαζώσει μόλις το πάταγα.
Ο πωλητής μου είπε πως δεν έχει φόρο πολυτελείας, άρα είναι μόνο τα 270€ των τελών τα έξοδα του. Το diesel 190 άλογα αυτόματο, advance συν led και καθρέπτες 36600€. Περιμένω και την τιμή για το ίδιο εξοπλισμό στο tsi 150 άλογα.Sent from my iPad using Tapatalk
Το diesel και φορο πολυτελειας να εχει λογω μικροτερης καταναλωσης θα σου τον δινει πισω στην ουσια.
Στο diesel 150 αυτοματο που οδηγησα απο 7η κατεβαζε 4η ταχυτητα. Αργουσε λιγο αλλα ηταν και στο eco -
Παίδες το παράγγειλα το θηριακι. Το δίλιτρο 190. Σε 4,5 μήνες θα το έχω...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μπράβο φίλε . Με το καλό !!! Εξαιρετική επιλογή . Αυτό είναι και αυτόματο και τετρακίνητο;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Παίδες το παράγγειλα το θηριακι. Το δίλιτρο 190. Σε 4,5 μήνες θα το έχω...Sent from my iPad using Tapatalk
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Με το καλό!
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Παίδες το παράγγειλα το θηριακι. Το δίλιτρο 190. Σε 4,5 μήνες θα το έχω...Sent from my iPad using Tapatalk
Κομπλε
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Μπράβο φίλε . Με το καλό !!! Εξαιρετική επιλογή . Αυτό είναι και αυτόματο και τετρακίνητο;Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστω παιδιά. Τώρα αναμονή... Ναι τετρακίνητο και αυτόματο. Συν led προβολείς και καθρέπτες αναδιπλούμενους.
-
Άρχοντας. Καλοταξιδο.
-
Πόσο πήγε τελικα;
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Πόσο πήγε τελικα;Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
36600€ δώρο μεταλλικό Χρώμα και έκπτωση 900€ Οδήγησα πάλι σημερα τον tsi 150 άλογα αυτόματο και εθνική. Με 3 ενήλικες μέσα 140-150χμ στις 2800 στροφές , σα να πηγαίνεις με 80χμ σου φαίνεται.
-
Και 190 και 4χ4 και αυτόματο και λέντ και καθρέφτες... ΕΠΟΣ!!
Καλή αναμονή τωρα και καλώς ήρθες στην οικογένεια των vw!!! Μη φοβάσαι οι μέρες περνάνε σαν νερό κι όταν θα χτυπήσει το τηλ και θα πας να το δεις πρώτη φορά χωρίς πινακίδες θα χεστεις πάνω σου.
Χρώμα;;;
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Και 190 και 4χ4 και αυτόματο και λέντ και καθρέφτες... ΕΠΟΣ!!Καλή αναμονή τωρα και καλώς ήρθες στην οικογένεια των vw!!! Μη φοβάσαι οι μέρες περνάνε σαν νερό κι όταν θα χτυπήσει το τηλ και θα πας να το δεις πρώτη φορά χωρίς πινακίδες θα χεστεις πάνω σου.
Χρώμα;;;
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές . Indium grey σαν και αυτο
-
Επιβλητικό!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και το χρώμα φυσάει !
-
Εγω το μικρο και εσυ το μεγαλο!
Εκει που εφτασες αυτο επρεπε να παρεις και οχι το 150 με τη διαφορα να ειναι μολις 1000
VW Tiguan 2016