-
Είμαστε σοβαροί; έξτρα οι αναδιπλουμενοι καθρέπτες;
-
Απο τα αλριβα εξτρα δυστυχως οι αναδιπλουμενοι καθρεπτες...€500 τους οληρωσα στην 116 (πακετο με τον εσωτερικο ηλεκτροχρωματικο). Περι το 500αρι τους χρεωνει η BMW και ειναι εξτρα ακομα και στα ακριβα μοντελα!
-
Απλες οι Γερμανοί με τις δρομαρες τους. Εδώ είναι υπεραπαραιτητοι... Φίλος που πήρε την χ1 εταιρική σκύλο βρίζει καθημερινά που δεν είχε το αμάξι αναδιπλουμενους
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Είμαστε σοβαροί; έξτρα οι αναδιπλουμενοι καθρέπτες;εδώ η bmw έχει έξτρα τον κλιματισμό....έξτρα είναι και το ηλεκτρικό πορτ μπαγκαζ που για μένα θα έπρεπε να είναι στανταρντ σε αυτές τις κλασεις/τιμές αυτοκινήτων.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ε όχι και έξτρα τον κλιματισμό σε τέτοια επίπεδα χρημάτων. Κοροϊδία είναι ρε παιδιά. ..
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Είμαστε σοβαροί; έξτρα οι αναδιπλουμενοι καθρέπτες;Εχεις δικιο τι να πω ψεματα? Εχει ομως σαν αντιπαραθεση να το πω αλλα πραγματα που αλλοι δεν τα εχουν ουτε σαν εξτρα(τριζωνικος κλιματισμος,συρομενο πισω καθισμα,8αρα οθονη,ενεργο καπο και μερικα ακομη που δε μου ρχονται τωρα)
Στάλθηκε με tapa
-
Αξιζουν οι καθρέπτες παιδια κι εγω εβαλα
Στην b180 Cdi του πατερα μου, συμπεριλαμβάνονταν στη βασικη εκδοση οπως και αυτόματα φωτα. (Κατι που μετανιωσα που δεν εβαλα και δεν κόστιζαν ουτε 200€ )
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τα αυτοματα φωτα υπαρχουν και μαλιστα στη μεγαλη σκαλα οταν αντιληφθουν απεναντι οχημα κατεβαινουν. Light assist λεγεται
Στάλθηκε με tapa
-
Ναι βρε απλά το ανέφερα επειδή πήγε λιγο η κουβέντα γενικά στα έξτρα. Στο golf ήταν σαν έξτρα και δυστυχώς δε τα Βάλα αλλά τα ξένον ειναι πράγματι κορυφή
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Τα αυτοματα φωτα υπαρχουν και μαλιστα στη μεγαλη σκαλα οταν αντιληφθουν απεναντι οχημα κατεβαινουν. Light assist λεγεταιΣτάλθηκε με tapa
πολύ χρήσιμο το Light assist φαίνεται, έχω απορία αν θα δουλεύει σωστά πάντα... Με τα led φώτα θα είναι φοβερό. Μετά από χρόνια οδήγησης κρίνοντας τι μας έλειπε ή μας κουραζε από τα προηγούμενα μας αυτοκίνητα κάτι τέτοια έξτρα όπως αυτόματα φώτα, αναδιπλουμενοι καθρέπτες κλπ τα θεωρώ σημαντικά. Πόσες φορές έχω μπει στο αμάξι, βάζω ζώνη, πάω να ξεκινήσω και συνειδητοποιω πως ο δεξιός καθρέπτης είναι κλειστός...ξενέρωμα! Χαχα
-
Άστο εγώ είχα μπει με το κλιο α.ο με κλειστό τον δεξί καθρέφτη! Πάλι καλα που υπάρχει και ο μεσαίος χαχα
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Ε όχι και έξτρα τον κλιματισμό σε τέτοια επίπεδα χρημάτων. Κοροϊδία είναι ρε παιδιά. ..Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς εννοεί τον αυτόματο διζωνικό. Το air con φυσικά και είναι στάνταρ.
Από εκεί και πέρα όλα αυτά τα μπιμπλίκια (αυτόματα φώτα, καθαριστήρες κλπ) ψιλοανούσια είναι. Τα έχω πάντα απενεργοποιημένα.
-
Αυτοματο κλιμα (μονοζωνικό βέβαια) , αυτοματα φωτα και καθαριστηρες ειχε το γαλλικο μου μοντελο απο το 2000 στην φουλ εκδοση . Πλεον σε τετοιες κατηγοριες τιμής θα επρεπε να ειναι στανταρντ αφου δεν αποτελουν 'καινοτομιες' . Προσωπικα ουσιωδη βρισκω μονο τα φωτα διοτι πολλοι κυκλοφορουν με σβηστα επειδη ξεχασαν να τα αναψουν. Τα υπολοιπα και γω δεν τα χρησιμοποιω.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βάλε και τους ηλεκτρικα αναδιπλούμενους καθρέφτες που διαμαρτύρεται ο φίλος παραπάνω.
Από τότε πίσω στο 2000 τα μικρομεσαια VAG τους είχαν στον εξοπλισμό. -
Προσωπικα δεν τους χρειαστικα ποτέ οπότε δεν μου λεει κάτι . Μένω και κινούμαι σε 'ανοιχτες' περιοχες οπότε δεν τιθεται θεμα. Ειναι απλά ενα αξεσουαρ και οχι τοσο σοβαρο οσο φωτα και καθαριστηρες. Παντως δεν εχω δει ουτε ενα παλιο αμαξι (οχι μονο vag) με ηλεκτρικα αναδιπλουμενους. Εχω πετυχει μονο μοντελα μετα το 2010.
Και οι γαλλοι ειχαν κατευθυνομενους προβολεις απο το '70 ομως δεν ειναι αυτο το θεμα που συζηταμε εδω.Sent from my iPod touch using Tapatalk
-
Τα Leon/Toledo μετά το 1998/1999 είχαν ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρεφτες ακόμα και στα 1400cc
και από αυτούς έπαιρναν να κανουν μεταμόσχευση στα Golf4.
http://uk-mkivs.net/topic/99639-power-f ... r-mirrors/Πολύ χρήσιμο αξεσουαρ και είναι κρίμα που το γκρουπ έχουν περασει τόσα χρόνια
και ακόμα τους θεωρει έξτρα σε υψηλές κατηγορίες τιμής.ΥΓ:Το παρακάτω δεν το καταλαβα
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Και οι γαλλοι ειχαν κατευθυνομενους προβολεις απο το '70 ομως δεν ειναι αυτο το θεμα που συζηταμε εδω.
-
Λεμε το ιδιο πραγμά . Διευκολύνσεις που υπάρχουν ως τεχνολογία εδώ και πολλά χρόνια και θα πρεπε να αποτελούν στανταρντ σε μεςαιες και μεγάλες εκδόςεις οι γερμανοι εξακολουθούν να τις χρεωνουν extra. Δεν αμφιβαλλω οτι υπηρχαν απο τοτε οι αναδιπλουμενοι. Αμφιβαλλω για το ποςοι τους ειχαν στα αυτοκινητά τους. Δεν εχω δει κανένα, ουτε ενα τετοιας χρονολογιας με αναδιπλούμενους. Για μενα δεν ειναι καν χρήσιμο γιατι απλά δεν εχω κλεισει ποτέ τους καθρεφτες μου. Και δεν τους εχω χτυπησει ουτε μου τους εχουν χτυπησει ποτέ.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Λεμε το ιδιο πραγμά . Διευκολύνσεις που υπάρχουν ως τεχνολογία εδώ και πολλά χρόνια και θα πρεπε να αποτελούν στανταρντ σε μεςαιες και μεγάλες εκδόςεις οι γερμανοι εξακολουθούν να τις χρεωνουν extra. Δεν αμφιβαλλω οτι υπηρχαν απο τοτε οι αναδιπλουμενοι. Αμφιβαλλω για το ποςοι τους ειχαν στα αυτοκινητά τους. Δεν εχω δει κανένα, ουτε ενα τετοιας χρονολογιας με αναδιπλούμενους. Για μενα δεν ειναι καν χρήσιμο γιατι απλά δεν εχω κλεισει ποτέ τους καθρεφτες μου. Και δεν τους εχω χτυπησει ουτε μου τους εχουν χτυπησει ποτέ.Ε καλά δεν κάνει και κρα ο εξοπλισμός για να τον βλέπεις.
Ανοίγουν οι καθρέφτες και τελείωσε. Δε φωναζουν.
Και στην Ελλάδα ήταν στανταράκι εξοπλισμός σε ορισμένες εκδόσεις οπότε και πάμπολλα παραδείγματα κυκλοφορούν.Εννοείται πως λόγω της ελληνικης γαϊδουριας είνα και must οι αναδιπλούμενοι.
Μου εχει συμβεί ακόμα και αστικο να περνά και να παίρνει τον καθρετη χωρίς να σταματα.Όπως και τα υπόλοιπα που είχες στο γαλλικό σου
αλλα και πολλα αλλα που δε φανταζεσαι,
το VAG τα είχε στον εξοπλισμό δεκαετίες πια μετρώντας προς τα πίσω
και ενίοτε τα αφαιρεί και από στάνταρ στο πέρασμα των ετών. -
Κανει κρα ομως οταν κλειδωνεις -ξεκλειδωνεις , εκει το επισημαινω. Μαλλον ετυχε που δεν εχω πετυχει ποτέ κανενα παλιοτερο (οχι μονο vag) . Ισως επειδη δεν μου εχει συμβει τιποτα με τους καθρεφτες να μη το θεωρω τοσο απαραιτητο οσο φωτα, καθαριστηρες. Απο πότε είχε το golf cruise control (απο ποιο μοντελο εννοω) ?
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι ηλεκτρικα αναδιπλούμενοι εχουν και χρηστική αξία σε περιπτώσεις
όταν πχ κινείσαι και θες να ανοίξεις τον καθρέφτη που ήταν από πριν κλειστός ή σου τον εκλεισαν
ή όταν βρέχει και δεν θέλεις να βραχείς
ή όταν θες να σκουπίσεις το κρύσταλλο του συνοδηγού από τη θεση του οδηγου και φερνεις τον καθρέφτη πιο κοντά.Για το cruise control
το Golf πρεπει να το είχε από το 1983 τουλαχιστον (Golf 2).
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... t-golf-mk2Και πολλα άλλα απίθανα εξοπλιστικά στοιχεία για την εποχή.
VW Tiguan 2016